Γεια σας παιδια.
Εχω Router U.s Robotics 9106 και τις τελευταιες 5-6 μερες απο τις 6 - 9:30 το βραδυ μου αποσυγχρονιζεται και συγχρονιζεται το ρουτερ απο μονο του. Να οι κινησεις που εκανα.
Πηρα τηλ. τον Οτε και μου ειπαν πως δεν εχω προβλημα με την γραμμη. Τους εξηγησα τι γινεται και μου ειπαν να δηλωσω βλαβη στο 121.
Πριν απο αυτο πηρα τηλ. στην ΗΟL (εχω την τσαμπατζιδικη 3 μηνων του Ram) να τσεκαρω το προβλημα. Μου ειπαν οτι οι αποσυγχρονισμοι ειναι με user request.Δηλ. εγω το εβγαλα απο την πριζα. Κατι τετοιο φυσικα δεν συμβαινει γιατι θα το ηξερα
. Ειπα λοιπον στον τυπο οτι κανω εδω και εναμιση μηνα ακριβως τα ιδια πραγματα με το internet και τις συσκευες μου και απλα τις τελευταιες 5 μερες εχει αυτο το προβλημα. Το παληκαρι μου ειπε οτι δεν ξερει τι ειναι και επισης δεν μπορει να με συμβουλεψει για κατι την στιγμη που του δειχνει οτι ολα ειναι οκ.
Μου ειπε ακομα οτι δεν γινεται καποια αναβαθμιση στους server της ΧΟΛ και δεν εχουν κανενα παραπονο απο Ν.Φιλαδελφεια που μενω. Δυο φιλοι μου εχουν ακριβως τα ιδια με εμενα συνδεση και ρουτερ και δεν εχουν προβληματα.(Μενουμε στην ιδια περιοχη)
Τελος δεν εχω πειραξει ΤΙΠΟΤΑ στο ρουτερ μου και στο web browser.
Καμια ιδεα ρε παιδια πριν δηλωσω βλαβη στο 121?![]()
Εμφάνιση 1-15 από 17
Θέμα: Πανε τα νευρα μου...
-
19-11-05, 20:43 Περιεργο προβλημα #1
-
20-11-05, 14:30 #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Έχεις μήπως πρόβλημα με το ρεύμα αυτές τις ώρες ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
20-11-05, 14:54 #3
μηπως υπαρχει προβλημα την πριζα και το modem δεν κανει καλη επαφη;
ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
20-11-05, 20:54 #4
Τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει παιδια. Ρευμα εχω. Ολο το σπιτι λειτουργει
.
Οσο για την πριζα και το ρουτερ μονο αυτες τις ωρες εχει προβλημα?
-
21-11-05, 01:08 #5
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πάρε demo από άλλον Isp και δες αν σου παρουσιαστεί πάλι.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
21-11-05, 10:27 #6
Αρχικό μήνυμα από nnn
-
21-11-05, 15:03 Πανε τα νευρα μου... #7
Λοιπον παιδια αυτο το thread το ξαναεκανα και στο dsl γενικα αλλα το κανω κι εδω μηπως δεν το ειδε καποιος αλλα και γιατι τα νευρα μου εσπασαν τελικα και πριν σπασω το ρουτερ το ποσταρω κι εδω το thread αλλα και για να αποφυγω το 121 δηλωση βλαβων του ΟΤΕ
. Ευχαριστω για την κατανοηση.(Αν δειξετε
)
Εχω Router U.s Robotics 9106 και τις τελευταιες 5-6 μερες απο τις 6 - 9:30 το βραδυ μου αποσυγχρονιζεται και συγχρονιζεται το ρουτερ απο μονο του. Να οι κινησεις που εκανα.
Πηρα τηλ. τον Οτε και μου ειπαν πως δεν εχω προβλημα με την γραμμη. Τους εξηγησα τι γινεται και μου ειπαν να δηλωσω βλαβη στο 121.
Πριν απο αυτο πηρα τηλ. στην ΗΟL (εχω την τσαμπατζιδικη 3 μηνων του Ram) να τσεκαρω το προβλημα. Μου ειπαν οτι οι αποσυγχρονισμοι ειναι με user request.Δηλ. εγω το εβγαλα απο την πριζα. Κατι τετοιο φυσικα δεν συμβαινει γιατι θα το ηξερα
. Ειπα λοιπον στον τυπο οτι κανω εδω και εναμιση μηνα ακριβως τα ιδια πραγματα με το internet και τις συσκευες μου και απλα τις τελευταιες 5 μερες εχει αυτο το προβλημα. Το παληκαρι μου ειπε οτι δεν ξερει τι ειναι και επισης δεν μπορει να με συμβουλεψει για κατι την στιγμη που του δειχνει οτι ολα ειναι οκ.
Μου ειπε ακομα οτι δεν γινεται καποια αναβαθμιση στους server της ΧΟΛ και δεν εχουν κανενα παραπονο απο Ν.Φιλαδελφεια που μενω. Δυο φιλοι μου εχουν ακριβως τα ιδια με εμενα συνδεση και ρουτερ και δεν εχουν προβληματα.(Μενουμε στην ιδια περιοχη)
Τελος δεν εχω πειραξει ΤΙΠΟΤΑ στο ρουτερ μου και στο web browser.
Καμια ιδεα ρε παιδια πριν δηλωσω βλαβη στο 121?
-
21-11-05, 18:16 #8Καμια ιδεα ρε παιδια πριν δηλωσω βλαβη στο 121?
Οταν λές χάνει συχρονίσμο πιστέυω οτι ενοεείς οτι σβήνει το λαμπάκι που λέει adsl
-
22-11-05, 10:33 #9
Ακριβως φιλε μου αναβοσβηνει το adsl led μετα απο λιγο επανερχεται, γινεται κοκκινο για μερικα δευτερολεπτα και το WAN IP και επανερχεται στο πρασινο. Κλασικα οπως οταν το κανω reset. Εχεις καμια ιδεα?
-
22-11-05, 13:00 #10
το πιθανότερο ειναι ότι εχει πρόβλημα το 9106. Δοκίμασε άν έχεις κάποιο άλλο modem/router. Αν δουλέψει κανονικά τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tem : 22-11-05 στις 15:05.
-
22-11-05, 13:25 #11
Έχεις αναβαθμίσει καθόλου το firmware του router? Με το αρχικο firmware μου αποσυγχρονιζόταν και εμένα. Με το update λύθηκε το πρόβλημα.
I need so much time for doing nothing that I have no time for work..
Friends come and go, enemies accumulate.
Economists Do It With Models!
-
22-11-05, 15:22 #12
Παίδες με αυτά που έχς ακούσει εδω μέσα (αποσυγχρονισμούς, να μην παίρνει IP) δεν ακουμπάω το 9106 μου ούτε firmware καινούριο του βάζω ούτε τίποτα!
Πάντως αφού αναβοσβήνει το ADSL λαμπάκι δεν πρέπει να φταίει η HOL.
Το θέμα είναι γιατί γίνεται αυτό συγκεκριμένες ώρες.
-
22-11-05, 15:25 #13
Αρχικό μήνυμα από babality
-
22-11-05, 15:26 #14
Ακριβως αυτο μου φαινεται κι εμενα περιεργο. Γιατι συγκκριμενες ωρες?
Και αν ειχε προβλημα το ρουτερ δεν θα το εκανε απο την αρχη? Περιμενε να περασουν 2 μηνες πρωτα?
-
22-11-05, 15:28 #15
Ωχ καταλαβα τελικα δεν γλιτωνω την επικοινωνια με τους "ειδικους" του ΟΤΕ!!!!!
Παρόμοια Θέματα
-
Τα νεύρα μου!
Από ant0ni0 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 20:26 -
Τα νευρα μου!
Από dreez στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-07, 21:56 -
Τα νεύρα μου, τα νευρα μου, τα νευρα μου χρονιάρες μέρες
Από vasiliki στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-07, 16:06 -
Τα νευρα μου πανε να σπασουνε.
Από CRAzYMiLK στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-06, 20:35 -
Tα νευρα μου
Από chronis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-06, 08:41
Bookmarks