Αρκέτα κύριοι της Teledome!Μας έχετε κουράσει εδώ στην Β. Ελλάδα.Βαρεθήκαμε να έχουμε ADSL χειρότερη και απο dial up.
Περιμέναμε αρκετό καιρό με τις αναβαθμίσεις σας και σας δώσαμε αρκετή πίστωση χρόνου. Μας γράφετε στα "παπάκια" σας. Σε λίγο όταν σας πέρνουμε τηλέφωνο θα έχετε μουσική υπόκρουση το γνωστό τραγουδάκι των Going Through "Πόσο λακαμάς είσαι μαζί μου ασχολήσε". Ακριβώς κύριοι δεν ασχολούμε άλλο μαζί σας. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Και πάντα η ίδια απάντηση: Την μία έχει πρβλ ό ΟΤΕ, την άλλη έχει αναβάθμιση το δίκτυο, την τρίτη έπεσε το δίκτυο που συνδέετε με Γαλλία κλπ κλπ κλπ, φταίει ο καιρός,
φταίμε και μεις ναι φταίνε και οι άλλοι βρε φταίτε και σεις ναι φταίμε και μεις φταίει και ο Χατζηπετρής
.ΑΡΚΕΤΑ!
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 62
-
23-11-05, 01:14 Δεν με νοιάζει ποιός φταίει. Θέλω αυτό που πληρώνω! #1
-
23-11-05, 01:23 #2
φιλε μου αποτι καταλαβαινω και η υπομονη εχει τα ορια της.
Οσο φθηνοτερα και να ειναι, τι να το κανεις εαν δεν υπαρχει καθολου αξιοπιστια?!?!??!
-
23-11-05, 02:01 #3
Δεν πειράζει .. να γίνω λίγο κακός και να πω μετά την TD ψάξτε να ξετρυπώσετε εταιρίες σαν αυτή.
Και μετά θα σας φταίνε οι δικαιολογίες.. εδώ ο ΟΤΕ και μεγάλοι ISPs δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.. η Τeledome δεν θα δικαιολογήσει έτσι το χάλι τις ?CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
23-11-05, 02:51 #4
wi - fi, ορμώμενος από τι ανοίγεις το παρόν;
θέλω να πω, όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχει (μία φορά τη βδομάδα για μερικές ώρες offline, όχι aix αυτή τη στιγμή, πρόβλημα ταχύτητας που όμως έχει λυθεί εδώ και πολύ καιρό)
επειδή λες 2-3 μαζεμένα, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα ΑΥΤΗ τη στιγμή;
(ρωτάω όχι ως ευχαριστημένος, αλλά ως ικανοποιημένος χρήστης της)Ήρθε πάλι ο χειμώνας στην καρδιά σου,
ένα σύννεφο που έφερε βροχή,
μα όταν βλέπεις καλοκαίρια στα όνειρά σου,
θα 'ναι οι μέρες που περάσαμε μαζί...
=======================
Κίνηση φοιτητών & νέων για την Ευρώπη: www.aegee.org
-
23-11-05, 02:51 #5
ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΒΛ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 23/11/2005. Δείτε και μόνοι σας ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Προσπαθώντας να κατεβάσω το Netmeter, ένα πρόγραμμα 600 ΚΒ. Μισή ώρα!!!!
Και αυτό οι κύριοι της TELEDOME το λένε ADSL?
Εδώ και ένα μήνα (από αρχές Νοεμβρίου) η ίδια κατάσταση.ΕΛΕΟΣ!
0,4ΚΒ/s.Μην προσπαθήσει κανείς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!Οχι άλλες δικαιολογίες. Και δεν με ενδιαφέρει γιατί μια φορά την εβδομάδα, δύο , 10 , 100 είναι offline. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!Το θέμα είναι ότι είναι offline, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ DIAL UP και κουράστηκα. Που θέλω να καταλήξω;Σαν πελάτης έχω την επιλογή όταν δεν με ικανοποιεί ένα προϊόν ή μια υπηρεσία να επιλέξω κάποια άλλη. Και ας μας πουν οι κύριοι της Teledome. "Ε και πάνε αλλού!" Αυτός είναι ο επαγγελματισμός τους αυτή και η νοοτροπία τους. Ε αί στο...............καλό!
Υ.Γ Το ότι υπάρχουν ικανοποιημένοι χρήστες με Teledome οι οποίοι απολαμβάνουν καλές ταχύτητες κάπου σε κάποιο μέρος της Ελλάδας αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ TELEDOME ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.Τι φταίει; Για όλους αυτους τους λόγους λοιπόν ανοίγω το παρόνΤελευταία επεξεργασία από το μέλος wi-fi : 23-11-05 στις 03:48.
-
23-11-05, 04:37 #6
τελικά την βλέπω για κλείσιμο την teledome . Και έχω την απορία πόσους πελάτες έχει. Νομίζω ελάχιστους...
-
23-11-05, 09:13 #7
Αρχικό μήνυμα από Tem
Ας την αγοράσει ο θείοςCPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
23-11-05, 15:20 #8
Θα την αγορασει καποιος.....αλλα οχι ο θειος!
-
23-11-05, 17:40 #9
τελικά βλέπω HOL , FORTHNET , OTENET να κυριαρχούν απόλυτα στην αγορά.Κάποιες μικρότερες είτε θα αφομειωθούν σε αυτές είτε θα κλείσουν. Το ίδιο είχε συμβεί και με κάποιες εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στην αγορά Internet πρίν από μία δεκαετία - και ήταν μάλιστα πρωτοπόροι - και σήμερα ούτε τις θυμάται κανείς. Για τη vivodi φαίνονται δύσκολα τα πράγματα , εξ άλλου το δικό της δίκτυο είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
-
24-11-05, 14:17 #10
Απο Πεμπτη 17 11 2005 ,παντως ,η κατασταση στην Καλαμαρια που βρισκομαι εγω η κατασταση ειναι τραγικη.
Ταχυτητες χειροτερες απο dial up.(βλεπε 25 εως σπανια 70 kbps η 1,5 εως 9 ΚB/s).
To περιεργο ειναι οτι στο upload οι ταχυτητες ειναι σχεδον κανονικες.Και πιο πριν ποτε δεν ειχα ταχυτητες μεγαλυτερες απο 280 kbps,αλλα τωρα το πραγμα εφτασε πατο!
Στο 13850 με δουλευουν ψιλο γαζι.Ειπαν να δωσω βλαβη στον ΟΤΕ, που εστειλε τεχνικο και βρηκε τη γραμμη Οκ.Μετα μου αρχισαν κατι τρελλα περι spyware κλπ.(πραγμα εντελως αδυνατο γιατι το εψαξα παρα πολυ,αλλα δοκιμασα και με το laptop που ειναι σιγουρα καθαρο)
Ξερει κανεις τι γινεται?Φοβαμαι οτι την πατησα ασχημα με την κ***teledome!
-
24-11-05, 14:26 #11
Ρε παιδιά, ακούστε κάτι κουφό!!!!!!!!!!
Είδα προσφορά του κουτιού της TELEDOM στη μισή τιμή με κουπόνι από το PC world.
Ξερεί κανείς τι παίζει? ή μας δουλεύουν?
-
24-11-05, 14:29 #12
Αρχικό μήνυμα από Tem
-
24-11-05, 14:32 #13
to ida kai ego exthes. pira tilefono gia plirofories & isxii. gia 4 mines kai ejoplismo mazi, fovero paketaki. 14 euro o minas me fpa? oi dikoi mou einai kai pelates sti statheri tilefonia tis teledome kai ola kala.
-
24-11-05, 15:03 #14
άστα φίλε το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Βόρεια Ελλάδα! Εγώ είμαι νέα μάκρη και σέρνεται! καλά καλά δε μπορώ να έχω ανοιχτό το msn! με πετάει κάθε λίγο και.....ανα 2-3 μέρες κόβεται εντελώς για 1-2 ώρες έως 3-4 μέρες! Τι να κάνουμε...ψαρώσαμε με τις φτηνές συνδέσεις! το μόνο σίγουρο για εμένα είναι δε πρόκειται να ξαναγυρίσω σε Τελεντομ (kai vivodi) ακόμα και αν χαρίζουν τις συνδέσεις! Είναι απαράδεκτοι...κάνω υπομονή 2.5 μήνες (τα προβλήματα ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την ανανέωση!)..άλλος 1ας έχει μείνει!
Είμαι στον τελευταίο άδειο κόμβο τις Αττικής και πιάνω ταχύτητες μόντεμ (ενώ με φορθνετ και Η.Ο.L) σταθερά 42 άρια!!!Έσσεται ήμαρ συνέλληνες!
-
24-11-05, 18:16 #15
Εγω Να Δεισ Σε Τι Κατασταση Βρισκομαι Μ Αυτουσ Που Εμπλεξα. Εβαλα Υποτιθεται 384 Γραμμη Teledome Kai Meta Απο Μια Εβδομαδα Κανονικησ Ταχυτητασ Μου Εβγαλε Προβλημα Η Γραμμη Και Ευθυνεται Ο Οτε Γιαυτο.εδω Και Δυο Εβδομαδεσ Η Γραμμη Σερνεται.τωρα Περιμενω Να Δω Τι Απαντηση Θα Μου Δωσει Ο Οτε Για Την Γραμμη Αυριο. Χωρια Οτι Ο Οτε Μου Ενεργοποιησε Την Γραμμη Μετα Απο Δυο Εβδομαδεσ. Θα Σασ Πω Τα Αποτελεσματα Αυριο
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω! - Φτάνει πια!
Από dogganos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 17:05 -
Δωρεάν διπλασιασμός γραμμής; Που είναι; Ποιος φταίει;
Από theodore80 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 12:36 -
"Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής"?!!!!! Ποιός φταίει? HOL η το δίκτυο?
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 16:43 -
[Crypto] DSLbox Ποιός φταίει, ποιός πληρώνει?
Από kagelar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-05, 04:26 -
Γιατί να πληρώνω υπηρεσίες που δεν μου παρέχονται;
Από Oakenfold_ στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-04, 13:02
Bookmarks