@kalaite
Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum, κάνε edit το μήνυμα σου και γράψε το στα ελληνικά!
Κάνε επίσης τον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του forum!
Εμφάνιση 16-30 από 62
-
24-11-05, 23:16 #16
-
25-11-05, 18:56 #17
Επιτέλους μπόρεσα και ξανασυνδέθηκα σήμερα παρά τις εξίσου τραγικές ταχύτητες. Το ίδιο όμως έμαθα ισχύει και για τους χρήστες Telepassport στην περιοχή μου. Η forthnet πάντως που έχω στη δουλειά πετάει. Και να φανταστείς όταν με προσέγγιζαν οι κύριοι της Teledome για να γίνω πελάτης μου λέγανε "Σιγά η forthnet, έχει ένα σύστημα που για να σου ανοίξει ολόκληρη την σελίδα πρέπει πρώτα να την φορτώσει όλη !!!!!, η HOL πάει για κλείσιμο, ο ΟΤΕ θέλει να μας διαβάλλει και μας δημιουργέι πρβλ στις συνδέσεις κλπ. κλπ. Εμείς είμαστε αναπτυσσόμενη δύναμη με πακέτο εκτός συναγωνισμού με ταχύτητες που ικανοποιουν και τον ποιό απαιτητικό χρήστη"
Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Εδώ τους παίρνω τηλέφωνο για να πιάσω γραμμή και δεν μπορώ να τους βρω.Ασε που όταν τους βρειςι η συμπεριφορά τους δεν είναι η πρέπουσα. Στο τέλος θα πάρει τον bird και θα πάει από εδώ που πήγαν τόσοι άλλοι.Κάτι δεν πάει καλά .Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
-
26-11-05, 11:44 #18
Παιδιά, εγώ με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι Teledome τέλος. Το πρόβλημά μου ήταν τα συνεχή disconnects, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο λογαριασμός μου έγινε expire κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι παρά μια μέρα μετά (νόμιζα ότι ήταν ένα από τα πολλά disconnects). Ούτε email ούτε τίποτα. Μπαμ και κάτω.
Επειδή λοιπόν δε μου αρέσει να με περνάνε για βασιβουζούκο, παίρνω τα ωραία μου λεφτάκια και πάω σε άλλες πολιτείες. Au revoir.
-
26-11-05, 11:53 #19
και πολυ καθησες μου φαινεται
ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY - αν εχετε στειλτε μου μυνημα
-
26-11-05, 11:59 #20
Ε τώρα που πέσανε και οι τιμές...
-
01-12-05, 14:04 Μας περνανε για ηλιθιους?? #21
Λοιπον για μενα ,τερμα η κοροιδια!Βαρεθηκα να ακουω τις ιδιες δικαιολογιες επι 20 ημερες,του στυλ: "φταιει ο Οτε,φταιει το DSLAM,φταιει το configuration του modem,φταιει το configuration του υπολογιστη σας (!!!),φταιει το οτι μπορει να εχετε spyware,adware,ιους,trojans,γριπη των πτηνων,ιλαρα,οστρακια,κακο καρμα,ενοχη συνειδηση,τριχοπτωση και αρχες φαλακρας.Τα παντα τους φταινε εκτος απο αυτους τους ιδιους.Ε! αρκετα!.
Απο εχθες ξαναγυρισα στον παλιο,κακο Οτε,και απλως αλλαζοντας το username kai to password,εχω 40αρια.(αντε 38 αρια).
Εκεινο που μου την εδωσε περισσοτερο, δεν ηταν το οτι οι ταχυτητες τους ηταν σχεδον απο την αρχη για κλαματα,ουτε το οτι εδω και 20 και βαλε μερες οι ταχυτητες download ηταν επιπεδου modem 28 (0,5 - 2,5 KB/s),ουτε το οτι 2 η και 3 φορες την ημερα ηταν offline.Ειναι το οτι μας περνανε για ηλιθιους!Στο 13850,που για να πιασεις γραμμη ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ,(εχω μαθει απεξω ολα τα κειμενα των διαφημιστικων τους!),αφου σου αραδιασουν ολες τις δικαιολογιες που προανεφερα συν οποια αλλη μπορουν να επιννοησουν εκεινη τη στιγμη,κι αφου καταλαβουν,οτι τελικα ισως να εχεις καποια σχεση και δεν μπορουν πλεον να σε παραμυθιασουν,σου λενε"θα δωσω βλαβη στο τεχνικο τμημα και θα σας καλεσουν" και ξεμπερδευουν (νομιζουν) μαζι σου. Το δε τεχνικο τμημα,οντως με καλεσε την επομενη,κι αφου μου ξαναματαειπε ολα τα προηγουμενα κι αλλα τοσα,μου ξεφουρνισε και το αμιμητο:Στην (θυμωμενη) παρατηρηση μου οτι πληρωνω τα μαλλακια μου για να εχω ευρυζωνικη συνδεση και αναγκαζομαι να μπαινω dial up για να κανω τη ρημαδα τη δουλεια μου, μου απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ, οτι ναι,ενταξει μπορει να κανετε μια εβδομαδα να κατεβασετε ενα αρχειο 15 ΜΒ,αλλα τουλαχιστον δεν εχετε χρονοχρεωση(!!!!!!!!!).
Αυτα τα ολιγα περι teledome.Μπορει να δινουν το δολωμα της φθηνοτερης τιμης,αλλα για 3-4 ευρω τον μηνα((οσο κανει μια μπυρα δηλαδη) εγω αποφασισα οτι δεν αξιζει να σπαω τα νευρα μου.Οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες, υστερουν σε υποδομες,δεν σεβονται τον πελατη,
και περιμενω να δω τι θα απαντησουν τωρα που θα παω να απαιτησω την επιστροφη
των χρηματων μου.(Οχι οτι περιμενω πολλα).Απο την αλλη,ο ΟΤΕ, μπορει να ειναι οτι ειναι,να διαμορφωνει τιμες ληστειας στην αγορα σε σχεση με τα πολιτισμενα κρατη,μπορει,μπορει μπορει αλλα τουλαχιστον ειναι α-ξ-ιο-π-ι-σ-τ-ο-ς.
Καλα ξεμπερδεματα στους υπολοιπους ομοιοπαθεις.
-
02-12-05, 05:55 #22
σε λίγο δεν θα υπάρσχει κανένας στην TELEDOM
-
02-12-05, 16:31 #23
Αρχικό μήνυμα από Tem
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
05-12-05, 11:33 #24
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς εμπιστεύεστε κάτι τέτοιες εταιρίες! Δεν αξίζει για ελάχιστα ευρώ φθηνότερα να γίνετε συνδρομητές σε εταιρίες που παρέχουν αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες. Επιλέξτε μια από τις 3 καλύτερες να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!
-
05-12-05, 19:23 #25
ποιες είναι αυτές
Έσσεται ήμαρ συνέλληνες!
-
05-12-05, 19:46 #26
Κάποτε ήταν σημαντικά πιο φθηνή...
-
05-12-05, 23:53 #27
συνεχιζει να ειναι σημαντικα αναξιοπιστη
-
06-12-05, 00:38 #28
Αρχικό μήνυμα από Sofos
Ποιές? αυτές που λές ...
http://www.adslgr.com/forum/showpost...7&postcount=14CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
06-12-05, 01:14 #29
Αρχικό μήνυμα από spyrosn
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hillmaster : 06-12-05 στις 01:36.
-
06-12-05, 01:30 #30
Αρχικό μήνυμα από Hillmaster
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω! - Φτάνει πια!
Από dogganos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 17:05 -
Δωρεάν διπλασιασμός γραμμής; Που είναι; Ποιος φταίει;
Από theodore80 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 12:36 -
"Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής"?!!!!! Ποιός φταίει? HOL η το δίκτυο?
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 16:43 -
[Crypto] DSLbox Ποιός φταίει, ποιός πληρώνει?
Από kagelar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-05, 04:26 -
Γιατί να πληρώνω υπηρεσίες που δεν μου παρέχονται;
Από Oakenfold_ στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-04, 13:02
Bookmarks