Σελ. 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 62
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    @kalaite

Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum, κάνε edit το μήνυμα σου και γράψε το στα ελληνικά!
    Κάνε επίσης τον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του forum!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Επιτέλους μπόρεσα και ξανασυνδέθηκα σήμερα παρά τις εξίσου τραγικές ταχύτητες. Το ίδιο όμως έμαθα ισχύει και για τους χρήστες Telepassport στην περιοχή μου. Η forthnet πάντως που έχω στη δουλειά πετάει. Και να φανταστείς όταν με προσέγγιζαν οι κύριοι της Teledome για να γίνω πελάτης μου λέγανε "Σιγά η forthnet, έχει ένα σύστημα που για να σου ανοίξει ολόκληρη την σελίδα πρέπει πρώτα να την φορτώσει όλη !!!!!, η HOL πάει για κλείσιμο, ο ΟΤΕ θέλει να μας διαβάλλει και μας δημιουργέι πρβλ στις συνδέσεις κλπ. κλπ. Εμείς είμαστε αναπτυσσόμενη δύναμη με πακέτο εκτός συναγωνισμού με ταχύτητες που ικανοποιουν και τον ποιό απαιτητικό χρήστη" Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Εδώ τους παίρνω τηλέφωνο για να πιάσω γραμμή και δεν μπορώ να τους βρω.Ασε που όταν τους βρειςι η συμπεριφορά τους δεν είναι η πρέπουσα. Στο τέλος θα πάρει τον bird και θα πάει από εδώ που πήγαν τόσοι άλλοι.Κάτι δεν πάει καλά .Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Παιδιά, εγώ με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι Teledome τέλος. Το πρόβλημά μου ήταν τα συνεχή disconnects, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο λογαριασμός μου έγινε expire κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι παρά μια μέρα μετά (νόμιζα ότι ήταν ένα από τα πολλά disconnects). Ούτε email ούτε τίποτα. Μπαμ και κάτω.
    Επειδή λοιπόν δε μου αρέσει να με περνάνε για βασιβουζούκο, παίρνω τα ωραία μου λεφτάκια και πάω σε άλλες πολιτείες. Au revoir.

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35.000 / 35.000
    ISP
    Nova UNLIMITED 4G
    Router
    Archer MR600 v3
    και πολυ καθησες μου φαινεται

ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY
    - αν εχετε στειλτε μου μυνημα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Ε τώρα που πέσανε και οι τιμές...

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    speedtouch 530 v6
    Λοιπον για μενα ,τερμα η κοροιδια!Βαρεθηκα να ακουω τις ιδιες δικαιολογιες επι 20 ημερες,του στυλ: "φταιει ο Οτε,φταιει το DSLAM,φταιει το configuration του modem,φταιει το configuration του υπολογιστη σας (!!!),φταιει το οτι μπορει να εχετε spyware,adware,ιους,trojans,γριπη των πτηνων,ιλαρα,οστρακια,κακο καρμα,ενοχη συνειδηση,τριχοπτωση και αρχες φαλακρας.Τα παντα τους φταινε εκτος απο αυτους τους ιδιους.Ε! αρκετα!.
    Απο εχθες ξαναγυρισα στον παλιο,κακο Οτε,και απλως αλλαζοντας το username kai to password,εχω 40αρια.(αντε 38 αρια).
    Εκεινο που μου την εδωσε περισσοτερο, δεν ηταν το οτι οι ταχυτητες τους ηταν σχεδον απο την αρχη για κλαματα,ουτε το οτι εδω και 20 και βαλε μερες οι ταχυτητες download ηταν επιπεδου modem 28 (0,5 - 2,5 KB/s),ουτε το οτι 2 η και 3 φορες την ημερα ηταν offline.Ειναι το οτι μας περνανε για ηλιθιους!Στο 13850,που για να πιασεις γραμμη ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ,(εχω μαθει απεξω ολα τα κειμενα των διαφημιστικων τους!),αφου σου αραδιασουν ολες τις δικαιολογιες που προανεφερα συν οποια αλλη μπορουν να επιννοησουν εκεινη τη στιγμη,κι αφου καταλαβουν,οτι τελικα ισως να εχεις καποια σχεση και δεν μπορουν πλεον να σε παραμυθιασουν,σου λενε"θα δωσω βλαβη στο τεχνικο τμημα και θα σας καλεσουν" και ξεμπερδευουν (νομιζουν) μαζι σου. Το δε τεχνικο τμημα,οντως με καλεσε την επομενη,κι αφου μου ξαναματαειπε ολα τα προηγουμενα κι αλλα τοσα,μου ξεφουρνισε και το αμιμητο:Στην (θυμωμενη) παρατηρηση μου οτι πληρωνω τα μαλλακια μου για να εχω ευρυζωνικη συνδεση και αναγκαζομαι να μπαινω dial up για να κανω τη ρημαδα τη δουλεια μου, μου απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ, οτι ναι,ενταξει μπορει να κανετε μια εβδομαδα να κατεβασετε ενα αρχειο 15 ΜΒ,αλλα τουλαχιστον δεν εχετε χρονοχρεωση(!!!!!!!!!).
    Αυτα τα ολιγα περι teledome.Μπορει να δινουν το δολωμα της φθηνοτερης τιμης,αλλα για 3-4 ευρω τον μηνα((οσο κανει μια μπυρα δηλαδη) εγω αποφασισα οτι δεν αξιζει να σπαω τα νευρα μου.Οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες, υστερουν σε υποδομες,δεν σεβονται τον πελατη,
    και περιμενω να δω τι θα απαντησουν τωρα που θα παω να απαιτησω την επιστροφη
    των χρηματων μου.(Οχι οτι περιμενω πολλα).Απο την αλλη,ο ΟΤΕ, μπορει να ειναι οτι ειναι,να διαμορφωνει τιμες ληστειας στην αγορα σε σχεση με τα πολιτισμενα κρατη,μπορει,μπορει μπορει αλλα τουλαχιστον ειναι α-ξ-ιο-π-ι-σ-τ-ο-ς.
    Καλα ξεμπερδεματα στους υπολοιπους ομοιοπαθεις.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    σε λίγο δεν θα υπάρσχει κανένας στην TELEDOM

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem
    σε λίγο δεν θα υπάρχει κανένας στην TELEDOM
    και κάποιοι θα λένε "έχει καλές ταχύτητες η Τελε.."
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Περιοχή
    Ελλας
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
    Router
    D-link DSL 2640B
    SNR / Attn
    10,6(dB) / 25(dB)
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς εμπιστεύεστε κάτι τέτοιες εταιρίες! Δεν αξίζει για ελάχιστα ευρώ φθηνότερα να γίνετε συνδρομητές σε εταιρίες που παρέχουν αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες. Επιλέξτε μια από τις 3 καλύτερες να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Περιοχή
    Αττική
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    ZXHN H108N V2.5
    SNR / Attn
    6(dB) / 39,2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ποιες είναι αυτές
    Έσσεται ήμαρ συνέλληνες!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Κάποτε ήταν σημαντικά πιο φθηνή...

Περιοχή
    HELLAS - ATH
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    D-Link Wireless
    συνεχιζει να ειναι σημαντικα αναξιοπιστη

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sofos
    ποιες είναι αυτές

Ποιές? αυτές που λές ...

http://www.adslgr.com/forum/showpost...7&postcount=14
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Περιοχή
    Γέρακας
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    TP-Link Archer VR600
    SNR / Attn
    16,3(dB) / 8(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spyrosn
    η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο λογαριασμός μου έγινε expire κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι παρά μια μέρα μετά (νόμιζα ότι ήταν ένα από τα πολλά disconnects). Ούτε email ούτε τίποτα. Μπαμ και κάτω.
    Επειδή λοιπόν δε μου αρέσει να με περνάνε για βασιβουζούκο, παίρνω τα ωραία μου λεφτάκια και πάω σε άλλες πολιτείες. Au revoir.
    Φίλε spyrosn, και εγώ είχα Teledome ώσπου ήρθε την κατάλληλη στιγμή εκείνη η ωραία προσφορά του RAM με την τρίμηνη δωρεάν ADSL σύνδεση στην HOL και επιτέλους είδα και εγώ τι σημαίνει επαγγελματισμός και αξιοπιστία στις ταχύτητες και τη σύνδεση. Αν παραπονιέσαι που δεν σου έστειλαν ένα μήνυμα να σου υπενθυμίσουν πότε λήγει η συνδεσή σου, τότε θα σε στεναχωρήσω ακόμα περισσότερο λέγοντάς σου ότι η HOL μου παρέτεινε την συνδρομή μου (χρησιμοποιώ ακόμα την δωρεάν προσφορά της) κατά 5 ημέρες λόγω των γενεθλίων μου στις 4 Δεκ. Τι άλλο να σου πω. Πολύ καλά θα κάνεις να σηκωθείς να φύγεις, στέλνοντας και ένα e-mail που να εξηγείς τους λόγους της "φυγής" σου. Νομίζω ότι μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι οι πελάτες τους δεν είναι κορόϊδα αλλά ενσυνείδητοι καταναλωτές και να σέβονται τουλάχιστον τα χρήματα που τους δίνουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hillmaster : 06-12-05 στις 01:36.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hillmaster
    Πολύ καλά θα κάνεις να σηκωθείς να φύγεις,
    Τώωωωωωωωρα...

Σελ. 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω! - Φτάνει πια!
    Από dogganos στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 17:05
  2. Μηνύματα: 69
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 12:36
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 16:43
  4. [Crypto] DSLbox Ποιός φταίει, ποιός πληρώνει?
    Από kagelar στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-05, 04:26
  5. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-04, 13:02

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •