Εμφάνιση 16-30 από 307
-
08-01-09, 13:57 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #16
-
08-01-09, 14:07 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #17
μα και να το διαβασουν θα σου πουν αφου ειναι 1 δευτερο ταχυτερος ο Intel γιατι να μην τον προτιμισω παρολο που κανει πολυ πιο ακριβα?
-
08-01-09, 14:09 Re: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #18
αν κάποιος έχει ήδη mobo που παίρνει Core 2 Quad, είναι κάπως βλκ να πάει σε Phenom II...αλλά αν στήνει εξ ολοκλήρου νέο μηχάνημα γιατί όχι?
-
08-01-09, 14:16 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #19
core 2 quad ? για να πάει σε ι7 πρέπει να στήσει νέο μηχάνημα. ή έστω εκτος απο επεξεργαστή να πάρει και μητρική που μονο φθηνή δεν είναι μαζι με ωραιοτατες DDR3 που επίσης πιάνουν ποπούς. Το κόστος είναι δυσανάλογα μεγάλο. Απορώ πως κάποιοι (που δεν είναι επαγγελματίες, εκει αλλάζει) κάνουν αγορά ι7 και νιώθουν ικανοποιημένοι... Τι είναι, ματαιοδοξία ; μπορεί ! Καποιος που είχε φενομ δεν του κοστίζει τπτ παραπάνω να πάει σε φενομ 2. Προσωπικά θα πάω σε φενομ 2 οταν πιάσουμε τα 3,6 ghz και πάνω. Αν δεν είχα 9950, ή αν είχα καποιον 9850, και ήμουν κάτοχος μικρότερης σειράς τοτε θα τον είχα ηδη τον 940 στο κουτί μου να του κανω αερα
@sonypsp : Αυτό χτυπιόμαστε μερικοί να λέμε εδώ και μερικές μέρες αλλα στου κουφου την πόρτα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veldrin : 08-01-09 στις 14:24.
-
08-01-09, 14:42 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #20
Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογισούμε και το κόστος μιας μητρικής...
Πάντως όσοι ασχολούνται με παιχνίδια η INTEL φαίνεται να είναι μονόδρομος...
Πάντως για μένα το μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι η υπολογιστική ισχύς ανά € σε συνδυασμό με τις εκάστοτε απαιτήσεις του αγοραστή.
-
08-01-09, 14:55 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #21
Εγώ πάντως με τον Yorkfield μου μια χαρά είμαι. Και την χαμηλότερη κατανάλωση έχω και σχετικά καλά κρατιέμαι. Όσοι έχουν ήδη AMD και μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση χωρίς να αλλάξουν mobo είναι πολύ τυχεροί, από την άλλη όμως αν έφτιαχνα τώρα καινούργιο μηχάνημα θα περίμενα λίγο να πέσουν οι τιμές και θα έπαιρνα i7 δαγκωτό.
Πάντως θα ήθελα να δω τους καινούργιους AMD ακόμα δυνατότερους για να υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός και κονταροχτυπήματα με την Intel. Μεγάλη πάντως απογοήτευση είναι η κατανάλωση τους, περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα από την AMD ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους.Video Game Soundtracks for the nostalgic ones!
-
08-01-09, 15:07 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #22
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. πριν μια εβδομαδα αγορασα
amd triple core 8750 black box
kingston 800 μνημες
ati 4850
και μητρικη
ολα αυτα 310 ευρω.
Το μηχανημα παει σφαιρα, θερμοκρασιες στους 30~ σε κανονικη χρηση και τα στρατηγικης που μου αρεσουν περισσοτερο και ειδικα τυπου medieval δεν κολαει πουθενα, μα πουθενα.
Τι θελω να πω ? η amd μαλλον ξερει που θα παει να χτυπησει.Τωρα αυτοι που θελουν να εχουν τον υπερυπολογιστη και θελουν να δωσουν μια περιουσια ας το κανουν.
Ακομα και για μικρες η μεσαιου απαιτησεις εφαρμογες οι phenom 2 νομιζω οτι κανουν.Τωρα για υψηλες με βαριες εφαρμογες περι ορεξεως κολοκυθοπιτα πιστευω του καθενος.
Υποψιν οι 2 προυγουμενοι υπολογιστες που ειχα ηταν απο intel. Αλλαξοπιστησα και δεν το μετανιωσαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος panos2017 : 08-01-09 στις 15:41.
-
08-01-09, 15:38 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #23
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Και καλά έκανες φίλε, άσε τους άλλους να παραμυθιάζονται ότι θα πάρουν τον "καλυτερότερο" επεξεργαστή και θα ανοίγει ο εξπλόρερ πιο γρήγορα (και καλά).
Όλα αυτά είναι τρίχες, δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός όπως ο Patent, αλλά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι κάνουμε δουλειά με σύστημα των 300 ευρώ μια χαρά.
Το κάτι παραπάνω θα το πάρουμε για άλλους λόγους.
-
08-01-09, 15:58 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #24
η συγκριση ειναι αδικη μην δινεται σημασια καθιστε πρωτα να κυκλοφορησει το νεο socket ή AMD που υποστηριζει εγγενως τριπλοκαναλες μνημες ddr3 και μετα τωρα τι να συγκρινω?DDR2 με dd3?
-
08-01-09, 16:13 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #25
-
08-01-09, 16:29 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #26
-
08-01-09, 16:31 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #27
Έχει ο καιρός γυρίσματα, ε manic;
Πριν από μερικές μέρες έγραφες για την biased αντι-ΑΤΙ/ΑΜD άποψη του anandtech τους τελευταίους μήνες λόγω των μπλε διαφημίσεων που ειχαν στην πρώτη σελίδα).
Πλέον τους κάνεις quote.
Α, μιας και κάνουμε quote....
http://enthusiast.hardocp.com/articl...hlbnRodXNpYXN0
Αρχικό μήνυμα από Hardocp
Τελικά ποιον να πιστέψει ο καταναλωτής... Ο καθένας γράφει τα δικά του.
Αρχικό μήνυμα από SirAggelos
Δεν μιλάμε πλέον για drop-in upgrade.
Θα αγοράσεις ΑΜ3 cpu, AM3 μητρική, DDR3 μνήμη.
Σε τέτοια περίπτωση πας σε i7 920 χωρίς να το σκεφτείς.
-
08-01-09, 17:32 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #28
Είχα διευκρινήσει όμως ότι το οικονομικό κομμάτι/τιμές/value for money δεν μπορούν να τα αμφισβητήσουν. Έτσι γίνεται και σε αυτό το review. Εκεί που έχω ενστάσεις είναι για την αντικειμενικότητα των review σε τεχνκά θέματα/αποτελέσματα.
Η εισαγωγή του AM3 βάζει τον Phenom2 στα τιμολογιακά χωράφια του i7.
Δεν μιλάμε πλέον για drop-in upgrade.
Θα αγοράσεις ΑΜ3 cpu, AM3 μητρική, DDR3 μνήμη.
Σε τέτοια περίπτωση πας σε i7 920 χωρίς να το σκεφτείς.
-
08-01-09, 18:14 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #29
Εγω βλεπω την θετικη πλευρα.
Δεν σταματησε στους υπαρχοντες Phenom αλλά βελτιωσε και μεγαλωσε το τσιπ.
Πως το μεγαλωσε;
Μα φυσικα εκεινο που παιζει ρολο ειναι το transistor count.
Και οχι μονο, αυξησε και την συχνοτητα.
Αυτα ειναι θετικα νεα.
Δεν μενει (ακομα πιο) πισω αλλά κανει βηματα.
Τα αρνητικα ειναι:
α) παρολο που αυξησε cache και transistor count παραμενει πισω και απο τους Core 2 Quad.
β) παρολο που εχει πολυ μεγαλυτερο transistor count απο τους Core 2 Quad (με την ιδια cache) δεν εχει επιδοσεις. Αυτο σημαινει κακος σχεδιασμος και τιποτα αλλο.
Κοινως μπαινει μεσα αφου παραγει μεγαλυτερο die size για χειροτερο αποτελεσμα.
γ) τα δυο ανωθεν δειχνουν την αδυναμια και την πορεια του μελλοντος. Αν και μπορει να αλλαξει ειναι ενα δειγμα.
δ) το TDP παραμενει υψηλο.
-
08-01-09, 18:16 Απάντηση: Nέοι επεξεργαστές Phenom II X4: Η επιστροφή της AMD; #30
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Οι ΑΜ3 θα έχουν και 95watt.
Παρόμοια Θέματα
-
AMD: Όλοι οι επεξεργαστές της έως το 2011 και η απάντηση στον Atom της Intel
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 136Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-09, 09:24 -
Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 01:08 -
Τα οριστικά Quad-Core μοντέλα της σειράς AMD K-10 Phenom αποκαλύπτονται.
Από WAntilles στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 58Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-07, 07:10 -
AMD: Nέοι επεξεργαστές για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας
Από BigLion στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-06, 14:30 -
Η AMD ορίζει ημερομηνία κυκλοφορίας για τους mobile επεξεργαστες της στα 65nm
Από BigLion στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-06, 06:55
Bookmarks