Έχω πάρει το εξής desktop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119 για χρήση με το HTPC μου.Το πρόβλημα είναι ότι η εμβέλειά του είναι πολύ μικρή και όταν απομακρυνθώ πάνω από 2 μέτρα από τον USB δέκτη δεν δουλεύει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι.Ο δέκτης είναι ένα stick που συνδέεται με USB καλώδιο στο PC.
Όλα τα wireless τέτοια εμβέλεια έχουν?Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω την εμβέλειά του ή θα πρέπει να πάρω επέκταση καλωδίου?
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
08-01-09, 12:46 Μικρή εμβέλεια σε wireless πληκτρολόγιο και ποντίκι #1
-
08-01-09, 14:12 Απάντηση: Μικρή εμβέλεια σε wireless πληκτρολόγιο και ποντίκι #2
Τα δυο μέτρα εμβέλεια είναι πολύ καλά σε ασύρματα πληκτρολόγια. Αν θέλεις μεγαλύτερη εμβέλεια πρέπει να δεις bluetooth λύσεις, αλλιώς βάλε μια προέκταση καλωδίου στο receiver.
-
08-01-09, 17:08 Απάντηση: Μικρή εμβέλεια σε wireless πληκτρολόγιο και ποντίκι #3
Ναι,μέχρι τοσο πιάνει το ποντίκι μου.Κανονικά και το πληκτρολόγιο έπρεπε το ίδιο αλλά στα 4-5 μέτρα που αράζω πιάνει μια χαρά.
-
09-01-09, 09:37 Απάντηση: Μικρή εμβέλεια σε wireless πληκτρολόγιο και ποντίκι #4
Ε τι απάτη είναι αυτή?Εδώ 1,5 μέτρο είναι το καλώδιο από το ενσύρματο πληκτρολόγιό μου και 2 μέτρα μόνο το wireless?Τουλάχιστον ας το έγραφαν πάνω στη συσκευασία να ξέρουμε.Πήρα προέκταση τώρα αλλά όλη η υπόθεση ήταν να γλυτώσω τα καλώδια...
Παρόμοια Θέματα
-
ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο και μπαταρίες
Από lambros1984 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-08, 21:36 -
Desktop πληκτρολόγιο και ποντίκι Bluetooth προτάσεις.
Από Θάνος στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-07, 19:00 -
αγορά σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι
Από lamprosv στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 21:25 -
άνοιγμα pc χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο?
Από ka8arma στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-07, 20:31 -
Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι
Από SubAngel στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-05, 12:15
Bookmarks