Για λέτε...Η Microsoft διέθεσε πρόσφατα στο κοινό την έκδοση beta των Windows 7. Φαίνεται πως το κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τα νέα Windows, καθώς η ζήτηση για την έκδοση beta ήταν τεράστια. Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε στο Διαδίκτυο μια νέα build των Windows 7, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι εργασίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς.
Η νέα build 7022 κυκλοφόρησε αρχικά σε ένα ρωσικό torrent site και φαίνεται να βγήκε από τα εργαστήρια της Microsoft πριν από ένα μήνα. Επιπλέον, κάποιοι υπάλληλοι της εταιρείας ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες μέσω του Twitter ότι εγκατέστησαν την έκδοση 7034.
Οι εξελίξεις αυτές καθιστούν σαφές ότι η Microsoft επιταχύνει τους ρυθμούς εν όψει της επικείμενης κυκλοφορίας της έκδοσης Release Candidate. Αν δεν υπάρξει αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα, η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 θα πρέπει να αναμένεται περί τα τέλη του 2009.
Πηγή: http://www.e-pcmag.gr/modules/news/a...p?storyid=5070
Εμφάνιση 976-979 από 979
-
17-02-09, 11:34 Απάντηση: Microsoft: Διαθέσιμη για το κοινό η πρώτη beta έκδοση των Windows 7 #976
-
19-02-09, 15:08 Απάντηση: Microsoft: Διαθέσιμη για το κοινό η πρώτη beta έκδοση των Windows 7 #977
Μα το ξέρω ότι είναι συμβατοί οι drivers των Vista και για αυτό τον έβαλα, αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί το media center έχει εικόναι και το hypermedia δεν έχει. Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω τους drivers που πέρασαν τα Windows 7 και μετά τα εγκαταστήσω αυτούς από τη σελίδα της kwrold; Πάντως, στο μήνυμά μου αναφέρω ότι εγκατέστησα τους drivers.
Το ίδιο συμβαίνει και αν εγκαταστήσω τους drivers από τη σελίδα του kworld.
-
19-02-09, 21:14 Απάντηση: Microsoft: Διαθέσιμη για το κοινό η πρώτη beta έκδοση των Windows 7 #978
Η γραμμη εξαφανιζεται οταν δεν κουνησεις το ποντικι ή βγαλεις τον κερσορα εξω απο το παραθυρο του Media Center. Να μενει η γραμμη εκει δεν το εχω παρατηρησει σε 2 διαφορετικα tv-tuners
Καλυτερα να αφησεις τους οδηγους των 7 που ειναι και πιο προσφατοι. (στη δικια μου καρτα ειναι και καλυτεροι)
-
24-02-09, 14:32 Απάντηση: Microsoft: Διαθέσιμη για το κοινό η πρώτη beta έκδοση των Windows 7 #979
Αυτή η γραμμή που λες ότι εξαφανίζεται, σε μένα δεν εξαφανιζόταν με τίποτα. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό εγγράφει και δεν προβάλει μόνο. Τους οδηγούς των 7 τους άφησα, αλλά τώρα, δεν ξέρω γιατί, δεν έχω και στο media center εικόνα. Την build 7022 έχω. Υπάρχει πιθανότητα σε επόμενη build να μου λειτουργεί κανονικά; Θυμάμαι παλιότερα που είχα βάλει την build 6956 (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό), λειτουργούσε κανονικά και το media center και το hypermedia. Και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν χρησιμοποιώ τα 7 και έχω παραμείνει μέχρι νεοτέρας στα vista.
Παρόμοια Θέματα
-
Μέσα στον Ιανουάριο θα είναι διαθέσιμη η πρώτη beta έκδοση των Windows 7
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 181Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-09, 09:37 -
H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 123Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-08, 23:19
Bookmarks