Το εχω αναφέρει ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα.Αυτή τη φορά όμως είμαι χειρότερα μπερδεμένος.
Όπως έλεγα και στο ποστ θα πήγαινα το λαπτοπ στο service ώστε να κοιτάξουν την κάρτα.Έβαλα λοιπόν τα vista ξανά,αλλά λόγω υποχρεώσεων με πρόλαβαν οι γιορτές :s Τελικά σήμερα ξαναπέρασα λινουξ,μιας και φοβόμουν ότι θα μου κρατήσουν αρκετές μέρες το λαπτοπ και πάει η προετοιμασία για τη εξεταστική.
Αυτό που με μπέρδεψε είναι ότι όσες μέρες είχα το λαπτοπ,δοκιμασα τα πάντα με τα vista.Far Cry 2,Openfalcon,Age of Empires καθώς και 2-3 benchmark.Δεν μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα και η θερμοκρασία της κάρτας έφτασε μέχρι 65 βαθμούς(benchmark).
Με το sidux και τον νέο οδηγό (.22 αν θυμάμαι καλά) ήδη έχει εμφανιστεί το πρόβλημα 4 φορές μέσα σε ένα απόγευμα.
Εμφάνιση 1-15 από 21
-
10-01-09, 02:57 Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #1
-
10-01-09, 04:17 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #2
Οι συγκεκριμένες κάρτες γραφικών για λάπτοπ είναι προβληματικές από κατασκευαστικής άποψης.
κλάψε
Και εγώ έχω την ίδια κάρτα γραφικών. Δεν ήξερα και την πάτησα. Δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν την έχω πιέσει ποτέ με παιχνίδια.
-
10-01-09, 12:12 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #3
δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σοβαρό αυτό το bug,παρόλο που είχα διαβάσει γι αυτό(αφού πήρα το λαπτοπ :s ).Τελικά πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία όσο είναι ακόμη στην εγγύηση.Άραγε θα βάλουν άλλη κάρτα?Το κακό είναι ότι θα μείνω χωρίς pc πριν την εξεταστική
Ευχαριστώ pokop1kos!
-
10-01-09, 13:10 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #4
65 βαθμοί πάντως δεν είναι υπερβολικοί για μια κάρτα γραφικών ιδίως όταν φορτίζετε με παιχνίδια. Το πρόβλημα που έχεις σίγουρα είναι hardware και σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών σου πάντως νομίζω όχι με τις θερμοκρασίες.
-
10-01-09, 14:40 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #5
Και γω αυτο πίστευα sevenRapist αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι εμφανίζεται σε linux και σε vista τίποτα.Θα σας ενημερώσω για το πόρισμα από το service(ελπίζω σύντομα)
-
22-01-09, 15:40 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #6
Σήμερα πήρα τον φορητό πίσω από το service(infoquest).Μου είπαν ότι δεν μπόρεσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα παρόλο που το τέσταραν για μία εβδομάδα με benchmarks κλπ. Οπότε και γω λόγω εξεταστικής(άτιμη!) ζήτησα να το πάρω πίσω (μου το πρότεινε και ο τεχνικός,αφού έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι και αλλιώς).
Άρα πως γίνεται να εμφανίζεται σε linux και όχι σε vista?θα τρελαθώ!
Αν τους πω ότι είχα βάλει linux θα μου ακυρώσουν την εγγύηση?
-
22-01-09, 16:58 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #7
Στα Nvidia-Settings πρέπει να βλέπεις κάτι που λέει "Power Mizer". Ρίξε μια ματιά στο τι μπορείς να τσιγκλίσεις από εκεί.
-Our brains are too small to judge his genius. We should get down on our knees and let his wisdom rain down on us!
-Ewww, his wisdom is brown and stinky, and it's clumping in my hair!
http://aswl.blogspot.com/ (Abstract Security & Workflow Layer)
http://converge-ep.blogspot.com/ (Converge Enterprise Platform)
-
23-01-09, 01:40 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #8
Εννοείς να μειώσω την συχνοτητα της κάρτας από κει?Δεν το έχω κοιτάξει,είμαι ακόμη με vista λόγω έλειψης χρόνου
-
23-01-09, 10:07 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #9
Αν λέγοντας κάτι .22 εννοείς τον 180.22, ναι έχει φοβερά προβλήματα. Εγώ στο arch μου βρήκα και έβαλα τον 177.κάτι (στα φόρουμ του arch) γιατί με τον 180.22 είχα και φοβερά κολλήματα στο μηχάνημα. τώρα δουλεύει καλά.
-
24-01-09, 00:12 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #10
όντως αυτόν είχα.Ελπίζω όταν βρω το χρόνο να περάσω ξανά linux να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα
-
24-01-09, 01:30 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #11
Αφού τα έχουμε πει...
Για linux η ΑΤΙ είναι μονόδρομος
-
24-01-09, 02:41 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #12
και γω που νόμιζα ότι τόσο καιρό έλεγαν ότι η nvidia είναι μονόδρομος
-
25-01-09, 14:46 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #13
τελικά ίσως έφταιγε ο οδηγος της κάρτας (και η κάρτα η ίδια:P).Έβαλα και γω τον 177.κάτι που πρότεινε ο vagskarm πιο πάνω,μείωσα και την συχνότητα της κάρτας με το powermizer(τώρα δουλεύει συνέχεια σε low mode) και ως τώρα κανέναν πρόβλημα.Μόνο το kde 4.2 σέρνεται λίγο αλλά τι να κάνουμε!
Y.Γ:
ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μου είχε εμφανίσει πρόβλημα στα winxp με τον εργοστασιακό οδηγό:s
-
26-01-09, 10:09 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #14
Μπα, η nvidia δε μου έχει προκαλέσει προβλήματα με ubuntu αλλά ούτε και με άλλες διανομές (rpm)
Sent From My Computer Using Firefox
-
26-01-09, 13:29 Απάντηση: Ψήνεται η nvidia λόγω linux? #15
Ανακάλυψα ότι έχουν και άλλοι χρήστες παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα και τον συγκεκριμένο οδηγό.Τσάμπα το έστειλα στο service το λαπτοπ.
Δείτε
Παρόμοια Θέματα
-
Dreambox 7020 - Ψήνεται!
Από radiodj105 στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-08, 09:42 -
Ανεβαίνουν οι μετοχές της Nvidia λόγω φημολογιών
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-06, 00:25 -
Ψήνεται να πάρω καινούριο PC...
Από Ntavelis στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-06, 18:05 -
Κατι μυριζει.... Ψηνεται τιποτα???
Από alexis2044 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-05, 17:08 -
nvidia linux
Από hayzel στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-05, 21:12
Bookmarks