Γειά σε όλους. Είμαι εδώ και καιρό πολύ ψημένος με τα Wide TFT της Dell και μια και ήρθε ο καιρός των δώρων αποφάσισα να ψωνίσω ή το 20άρι ή το 24άρι. Πολλά τα φράγκα για όποιο από τα 2 γι' αυτό είπα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς προσωπική εμπειρία από κάποιο να βοηθήσει στην απόφαση να κάνω αποψίλωση στην τσέπη. Θα το χρησιμοποιώ για gaming περισσότερο και για web graphics, ταινίες δε με νοιάζουν και τόσο. Όποιος μπορεί ας δώσει μια γνώμη.
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
01-12-05, 15:57 Dell TFT widescreen monitor? #1
-
01-12-05, 16:20 #2
Αρχικό μήνυμα από Sakki
dell 4 ever!Δεν μπορω να περιμενω!!!!
-
01-12-05, 16:27 #3
Τις Dell τις έχω δουλέψει και είναι άψογες. Τώρα τελευταία κυκλοφόρησε και μια νέα widescreen 20.1" η Belinea 102035W που έχει MVA τεχνολογία, και σε προσιτή τιμή. Αν και δεν την έχω δει προσωπικά, ωστόσο τα πρώτα σχόλια που έχω δει είναι πάρα πολύ καλά.
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
-
01-12-05, 16:43 #4
Mairy μιλάς για την 20'' ή την 24''? Μάλλον για την 24 με βλέπω τελικά, να έχει και κάποιο μέλλον η αγορά.
Αυτό που είδα σε reviews και σε forums και με χάλασε κάπως είναι οτι υπάρχουν περιπτώσεις που υπήρχε έντονο backlight bleeding σε κάποια κομάτια, και να σκάσεις 1000+ euro για να σου βγεί το monitor σαν plexiglas κρεμαστό της heineken σε μπαράκιδε λέει και τόσο η περίπτωση.
Aesir δεν έχω εμπειρία από της belinea γενικά, είδα όμως μπροστά μου το apple cinema display 20'' που απ όσο γνωρίζω φοράει το ίδιο panel με το dell και το ερωτεύτηκαΕίδα και το service της dell σε δράση σε laptop γνωστού και αποφάσισα να παίξω κατ αυτή τη μεριά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά
-
01-12-05, 17:00 #5
-
01-12-05, 17:18 #6
Ωραίος ο blackjim. Μιλάς για "καπως εμφανες ghosting" σε τι games το είδες? Σε κάποιο γρήγορο fps ή driving ας πούμε είναι ενοχλητικό ή υπάρχει απλά και μετά από λίγο καιρό το ξεχνάς? Παίζω αρκετά battlefield 2 και il2 forgotten battles και γενικά games με γρήγορη δράση και κίνηση, θεωρείς ικανό το 2405 να σηκώσει κάτι τέτοιο? Με έφτιαξες πάντως πολύ καλά, είμαι στο τσακ να την παραγγείλω.
-
01-12-05, 17:27 #7
Αρχικό μήνυμα από Sakki
Παιζω παρα πολυ CS Source και πραγματικα ειναι απολαυση σε τετοια οθονη...
Ενα ομως μειον ειναι οτι θελει και μια καλη καρτα για να σηκωσει 1920X1200
Η 6800GT μου καμια φορα ζοριζεται αγρια , αλλα τα καταφερνει
Για μενα αξιζει τα λεφτα της , ειναι απο οσες TFT εχω δει , σιγουρα στις κορυφαιες.
Και μονο που εχει στο πλαι 2 USB Και 4 διαφορετικους card reader φτανει για να ξεχωρισει
-
01-12-05, 17:37 #8
Αφού αντέχει το cs αντέχει και το bf2, πολύ καλά λοιπόν
Κι εγώ 6800gt φοράω αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει στη native στα καινούργια games, κάτι fear και cod2 τα έριξα σε 1152x864 για να τρέχουν αξιοπρεπώς. Σε μικρότερες αναλύσεις θα την έχω μάλλον κι ελπίζω να μην είναι ομίχλη.
Παρόμοια Θέματα
-
Προτάσεις για TFT 20" widescreen
Από zavarakatranemia στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 114Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-06, 19:21 -
ερώτηση για προβολή απεικόνισης σε widescreen TFT
Από SpartanX στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-06, 00:28 -
Dell 2405FPW 24" widescreen monitor
Από WebSeeker στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-05, 12:06
Bookmarks