Γεια σας παιδια.
Χτες εκανα format τον υπολογιστη του αδερφου μου. Εγκατεστησα κανονικα τα παντα, του περασα και το ondslkit που ειχε αγορασει αλλα παρουσιαστηκε σοβαρο προβλημα με την καρτα γραφικων. Εχει την Ati Radeon 9200, αλλα νομιζω οτι ουτε καν την αναγνωριζει το pc. Παω να περασω τους driver και μου βγαζει αυτο εδω το μηνυμα : "Η εγκατασταση δεν μπορει να ολοκληρωσει την εγκατασταση. Προσπαθηστε να εγκαταστησετε τον προσαρμογεα οθονης με κανονικο προγραμμα οδηγησης VGA πριν εκτελεσετε την εγκατασταση"
Τι σημαινει αυτο ? Πριν να κανω το format δουλευε κανονικα η καρτα γραφικων και ειχα περασει εγω ο ιδιος τους driver που παω να περασω και τωρα. Εχω κατεβασει και τους τελευταιους και παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. Παρακαλω καθε βοηθεια δεκτη.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
03-12-05, 16:51 Μεγαλο προβλημα με Ati Radeon #1
-
03-12-05, 17:04 #2
Πήγαινε στους Display Drivers και κάνε Install την απλή VGA, κάνε restart και δοκίμασε ξανά.
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και τους Omega Drivers (υπάρχουν και σ' αυτό το Site στα Downloads).ISTJ
-
03-12-05, 17:12 #3
Σου λέει να αλλάξεις τον driver της κάρτας από τον device manager σε απλό VGA συμβατό και μετά να ξανατρέξεις το πρόγραμμα εγκατάστασης.
Τα Windows μάλλον την αναγνώρισαν και έβαλαν δικό τους driver τον οποίο το πρόγραμμα εγκατάστασης της ATI δεν ξέρει πως να χειριστεί.
edit: όπως είπε και ο προλαλήσαντας.
Παρόμοια Θέματα
-
MSI P35 Neo2-FR + Sapphire ATI Radeon HD3470 σοβαρό πρόβλημα
Από schattenjager στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 07:25 -
Ati Mobility Radeon: Προβλημα στα καλά καθούμενα!
Από nomos στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 22:05 -
Πρόβλημα με ATi RADEON 8500
Από WAntilles στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-05, 19:17
Bookmarks