Επειδή σκέφτομαι τελευταία να την κοπανίσω απο τον ΟΤΕ όχι γιατί έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος ,σχετικά)αλλά για να χω μεγαλύτερη ταχύτητα(τώρα εχω 1μβιτ),θα ήθελα αν κανένας ανήκει στο κέντρο ΟΤΕ φρεαττύδας και έχει πάροχο FORTHNET ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
22-01-09, 09:49 Εντυπώσεις για Forthnet -στο κεντρο ΟΤΕ Φρεαττύδας -Πειραιά #1
-
22-01-09, 09:56 Απάντηση: Εντυπώσεις για Forthnet -στο κεντρο ΟΤΕ Φρεαττύδας -Πειραιά #2
Δε διευκρινισες αν ενδιαφερεσαι μονο για Ιντερνετ ή και για τηλεφωνια(shared η full Luu) ωστε να μπορεσουν να σου απαντησουν καποιοι που πιθανα ειναι σε αυτο το κεντρο.
Οπως και να χει παντως απο αποψη συγχρονισμου σιγουρα θα εισαι πολύ καλά(αν κρινουμε απο τα στατιστικα σου) και όπως και να χει δε θα υπαρχει καμια σχεση με το 1 Mbit που εχεις τωρα,αλλα θα εχεις πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες κατεβασματος ακομα και στη χειροτερη των περιπτωσεων
-
22-01-09, 13:15 Απάντηση: Εντυπώσεις για Forthnet -στο κεντρο ΟΤΕ Φρεαττύδας -Πειραιά #3
-
23-01-09, 12:29 Απάντηση: Εντυπώσεις για Forthnet -στο κεντρο ΟΤΕ Φρεαττύδας -Πειραιά #4
Καλημέρα,
Είμαι στην φιλελλήνων και έχω βάλει shared πιάνει 17896 /1024 και κατεβάζει σφαίρα γύρω στα 1.8MB/sec
Έχω βάλει cisco , siemens και τώρα ένα speedtouch καμία διαφορά στο κλείδωμα καμία αποσύνδεση
Torrents έχω πιάσει και 1MB
(είναι της κοπελιάς μου just for case Μιας και φαίνεται Αμπελόκηποι το Dslam μου )Καταγγελια ο συντροφος μας ο νεος τροπος ζωης
Ζητω η Τηλεδικες
Α και που σε .. φτιάξε και μια καταγγελία για τον περιπτερά διότι δεν μου είπε καλημέρα.
-
23-01-09, 14:46 Απάντηση: Εντυπώσεις για Forthnet -στο κεντρο ΟΤΕ Φρεαττύδας -Πειραιά #5
Tελεια ταχυτητα ,σευχαριστω κανεις αλλος στην γειτονια ,εντυπωσεις?
Παρόμοια Θέματα
-
Κέντρο Πειραια. Να βάλω on?
Από tachav στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-08, 05:27 -
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ VIVODI ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΚΕΝΤΡΟ)
Από vagrino στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-08, 14:40 -
FORTHNET ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ
Από toulge στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-08, 16:17 -
DSLAM Φρεαττύδας Πειραιά / Ζιστο
Από turboirc στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-07, 19:19 -
Ιδιόκτητο κέντρο ΠΕΙΡΑΙΑ
Από George στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-06, 14:03
Bookmarks