Σελ. 6 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 804
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    θα επαναλαβω οτι η μοναδικη χρονικη περιοδος που δεν μου κανει disconnects ειναι μεταξυ 03.00 και 09.00 το πρωι. Αυτο ειναι διαπιστωμενο γεγονος καθως επαναλαμβανεται καθε ημερα.

Μπορει καποιος να σκεφτει ποια ειναι η παραμετρος στην συνδεση internet και την λειτουργεια p2P που διαφοροποιειται εκεινες τις ωρες απο τις υπολοιπες ωρες της ημερας? Συμβαινει το ιδιο και σε καποιους απο τους υπολοιπους που εχουν προβλημα?

Τελικα μπορουμε να κανουμε φασαρια στην forthnet ή στην Linsys για το συγκεκριμενο προϊον??

Περιοχή
    Δημοκρατικό Ηράκλειο
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΥ
    Router
    Linksys wag354g
    SNR / Attn
    29(dB) / 19(dB)
    Εχει λιγοτερο μπουκωμα η γραμμη εκεινη την ωρα, δε νομιζω οτι αλλαζει κατι. Τα disconnect εχουν αμεση σχεση με το ποσο φτανεις στα ακρα το 354 (εφοσον βελτιωθηκε η κατασταση με το pppoE). Οταν παιζουν πολλα connections και πακετα τρωει το disconnect. Μονο με firmware update απ'τη Linksys γινεται δουλεια. Στειλτε email στη linksys ή πειραματιστειτε με τις ρυθμισεις (ακομα και bridge mode)
    "Στον ΟΤΕ κυριαρχεί δημοσιοϋπαλληλική αδράνεια, διαφθορά, έλλειψη κινήτρου για παραγωγικότητα, μοιρολατρεία, αδιαφορία και προώθηση με πολιτικά κριτήρια." Π.Βουρλούμης, 22/08/2004.

Το avatar του μέλους geitonas
    geitonas Guest
    Γεαι σας παιδια,
    μετα απο τη αναβαθιση του firmware se 1.01.05 αγγλικη εκδοση εκανα ενα hardware reset του ρουτερ. Παλι το ρυθμισα οπως το εγραψε η Vicky(Σ'ευχαριστω παρα πολυ), και εκανα πoλλες δοκιμιες. Προτα ηταν PPPoΑ και δουλευε 26 ωρες κανενα προβλημα. Μετα ρυθμισα με PPPoE και απο τοτε μου κανει disconnects καθε δυο τρεις μερες. Δεν βλεπω διαφορα στη ταχύτητα και ολλα κανει μια χαρα.
    Αυτοι που θελουν να μαθουν το ΙΡ και ποσες φορες εχουν disconnects μπορουν να υπογραφουν εδω http://www.no-ip.com/newUser.php και να κατεβαζουν το προγραμματακι http://www.no-ip.com/downloads.php και αυτο θα τους πει το ΙΡ του, εγω το εβαλα να μου κανει IP check καθε 5 λεπτα. Στη σελιδα http://www.hellasweb.info/ACTIVE%20U...AMIC%20IP.html θα βρειτε οδηγος για DC++ και πως να μην χανετε το download και αν εχει γινει αλλαγη του ΙΡ σας.
    Σας χαιρετω
    Γειτονας

Το avatar του μέλους didisies
    didisies Guest
    Παραθετω το μηνυμα αυτο απο μια αλλη ερωτηση γιατι πιστευω οτι εδω θα πιασει τοπο

Παράθεση: “ Αρχικό μήνυμα απο micdhack ”

Εδωσα το modem σε έναν φίλο μου που μένει στις (Συκιες Θεσσαλονικης). Όχι μόνο δεν του έκανε disconnect αλλά και ενθουσιάστηκε με τις ταχύτητες και την σταθερότητα του(συνθέθηκε βέβαια με Otenet και εγω έχω Forthnet). Σήμερα θα το ξαναβάλω σπίτι και αν έχω disconnect θα επικοινωνίσω με την Forthnet και θα αναφέρω πως το modem είναι εντάξει απο όλες τις απόψεις(firmware,ρυθμίσεις σύνδεσεις,κτλπ). Το μόνο που μένει είναι να δω αν θα με ικανοποιήση η απάντηση τους.

Update:
    Το αναφέρω αυτό γι όσους εχουν προβλήματα με το WAG354G. Επικοινωνισα με την Forthnet και τους ανέφερα πως το modem είναι σίγουρα εντάξει και μου πρότειναν να αλλάξω τις ρυθμίσεις απο PPoA σε PPoE και το VC σε LCC.
    Είμαι συνδεμένος εδω και 3 ώρες και κατεβάζω από torrent και χρησιμοποιώ voip και δεν αντιμετώπησα κανένα disconnect.
    Όσοι έχουν ανάλογα προβλήματα ελπίζω να τους βοήθησα.

Τωρα οποιος γνωριζει τι συνεπαγονται αυτες οι αλλαγες ας μιλησει;
    Υποψιαζομαι οτι δεν μπουκωνουν το modem αλλα φοβαμαι μειωση ταχυτητας.
    Παντως και σε μενα που εχω WAG54G v2.0 1.00.19 και ΗΟL 384 λειτουργει αψογα.

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Πάντως εμένα με τις παραπάνω ρυθμίσεις υπήρξε απειροελάχιστη μείωση της ταχύτητας (~0.5 kbps)

Περιοχή
    Kallithea-Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Thomson TG585 v7 8.2.7.7
    SNR / Attn
    6,5(dB) / 23,0(dB)
    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ , και μου είπαν απο την Forthnet να αλλάξω σε PpoE και lcc ...
    Τέσπα , το θέμα είναι ότι βελτιώθηκε οι σύνδεση δεν κόβεται ,λκυρίως για τα messenger programms .. αλλα παρατηρώ μια μείωση στην ταχύτητα .. όπως και ότι torrents ούτε για αστείο ,..( και πριν το ίδιο) ..

τι ταχύτητες ποιάνεται στο 384 / forthnet ???? στο download?

μέσος όρος 22 είναι καλα?

Περιοχή
    Kallithea-Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Thomson TG585 v7 8.2.7.7
    SNR / Attn
    6,5(dB) / 23,0(dB)
    βασικα στο DC++ μεσος όρος είναι 12κ/sec

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Έβαλα την αναβάθμιση που δίνει στο site της intersys αλλά μετά από 20 λεπτά και αρκετές προσπάθειες του ρούτερ μου έβγαλε το μήνυμα "Firmware update failed".
    Καμμιά ιδέα γιατί το τι συνέβει και τι πρέπει να κάνω τώρα;

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Δοκίμασε να αναβαθμίσεις με tftp. Όσο για το downloading, εγώ αυτές τις μέρες κατεβάζω torrents με 32-35 (otenet 384) και ταυτόχρονα βλέπω και καμιά σελίδα χωρίς να πέφτει η σύνδεση!

Γεια σε ολους τους φιλους

Εδεσσα εδω και με το Linksys Wag354g (f/w 1.05 over ISDN) ειμαι απο Παρασκευη 16:00 συνεχως συνδεδεμενος με 2 PC, εκ των οποιων το 1 κατεβαζει torrent με 30-42 kB/sec, 18 ωρες το 24ωρο και το 2ο για Browsing και Google Earth. Δεν εχω παρατηρησει κανενα disconnect ή αλλους είδους κώλλημα.

ΥΓ παντοτε με τις default ρυθμισεις απο Forthnet.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από t300
    Δοκίμασε να αναβαθμίσεις με tftp. Όσο για το downloading, εγώ αυτές τις μέρες κατεβάζω torrents με 32-35 (otenet 384) και ταυτόχρονα βλέπω και καμιά σελίδα χωρίς να πέφτει η σύνδεση!
    To αρχείο από το intersys (3.3ΜΒ περίπου) δεν περιέχει το tftp μόνο ένα αρχείο bin. Κατέβασα ένα άλλο από το site της linksys (50ΜΒ) αλλά δεν έχει καθόλου οδηγίες. Μήπως μπορείς να πείς τι κάνεις για να αρχίσει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Και άλλος εδώ με πρόβλημα: Με Azureus μόνο ανοιχτό και 2 torrents ένα να ανεβαίνει και ένα να κατεβαίνει τρώω 7-8 disconnects σε 5 ώρες. Αν ανοιξω και κανα DC++ γ@μιέται τελείως το θέμα

Πήρα τηλέφωνο στη FORTHnet χτες και τους είπα για τα disconnects και μου είπαν οτι θα βάλουν τον ΟΤΕ να κοιτάξει τη γραμμή γιατί μάλλον ατή φταίει και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Σήμερα λοιπόν με πήραν ξανά τηλέφωνο και μου είπαν οτι φταίει το router το οποίο έχει πρόβλημα με τα πολλά connections (χαίρω πολύ....). Σαν λύση εκτός απο τις αλλαγές στο encapsulation και στο multiplexing τις οποίες είπα πως έχω δοκιμάσει μου είπαν να περιορίσω τα connections στα προγράμματα p2p που χρησιμοποιώ.... Του είπα μα μου ξού, και οτι ένας απο τους σημαντικότερους λόγους που προτίμησα το plus πακέτο τους είναι και οτι δίνανε καλό modem το οποίο θα έπρεπε να σηκώνει πολύ φορτίο και τελικά το κλείσαμε.

Και δηλάδη είναι λύση τώρα αυτή; Να περιορίσω τα connections για να μην κολάει το μπρίκι; Αντε και τώρα έχω 1 pc πάνω και τον azureus να κατεβάζει 1 torrent. Άν είχα δηλαδή 5-6 μηχάνακια πάνω να τρέχουν το καθένα όλη την γκάμα p2p προγραμματων που χρησιμοποιώ τι θα γινόταν;

Με βλέπω να γυρνάω στο παλιό και αξιόπιστο speedtouch 510 που είχα και ας μην έχει wireless, DDNS, QoS και ότι άλλη π@π@ριά εχει το linksys πάνω του. Δηλ να τα κάνω τι αν είναι συνέχεια offline....

Ήθελα να ξερα η 4net δεν τα ήξερε αυτά όταν άρχισε να δίνει το συγκεκριμένο router με το πακέτο της; Κανένα άλλο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ελπίζω να λυθεί και αυτό το πρόβλημα ε καμια αναβάθμιση firmware

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Otenet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΙΑΛΥΣΟΥ
    Router
    Linksys WAG354G
    Παιδες να σας πω και ενα αλλο κουφο που μου κανει το κατσαρολακι αυτο, ετσι για να γελασουμε λιγο? Μετα απο 2 μερες συνεχους λειτουργιας το λαμπακι του internet μενει μονιμα αναμενο και ας κατεβαζει. Επανερχεται μονο με reset ή οταν το βγαλω απο την μπριζα. Καλο?

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    @Sotiris05: Κατέβασε από εδώ το tftp
    ftp://ftp.linksys.com/pub/network/tftp.exe

@nicgian: Και εγώ το παρατήρησα αυτό που λες. Παρόλαυτά όμως κατέβαζε κανονικά!

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Otenet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΙΑΛΥΣΟΥ
    Router
    Linksys WAG354G
    Ναι κατεβαζει δεν λεω αλλα ειναι ενα απο τα παμπολα προβληματα που εχει.
    Αυτο το tftp.exe τι ειναι?

Σελ. 6 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία