Εμφάνιση 46-60 από 197
-
07-05-09, 19:11 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #46
-
07-05-09, 19:11 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #47
-
07-05-09, 19:14 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #48
Προσωπικά βρίσκω ασύνδετη λογικά την αναφορά στα σχόλια του forum. Δηλαδή αν βγει ένας άσχετος και γράψει κάτι υβριστικό σε αυτό το νήμα, τότε δίνει επιχείρημα στο δικηγόρο της αντίθετης πλευράς;
Αν ήμουν στη θέση της ΕΕΤΤ, θα εκλάμβανα αυτή την αναφορά ως πονηριά και θα την καταλόγιζα στα αρνητικά τις επιχειρηματολογίας του δικηγόρου. Επίσης ο δικηγόρος προεξοφλεί την πρόθεση του αντίδικου και χαρακτηρίζει καταχρηστικό τον τρόπο ενέργειάς του. Στο σημείο αυτό δεν μπορεί να σταθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;
Επίσης με δεδομένη την αναφορά της πρακτικής μεγάλων εταιρειών σε αντίστοιχες παραλήψεις των υπεύθυνων για κατοχύρωση domain names, πιστεύω ότι και πάλι δίνει επιχείρημα υπέρ του αντιδίκου του, αφού η εταιρεία αντί να ακολουθήσει θεμιτές πρακτικές για ένα γεγονός που προσωπικά εκτιμώ ως παράλειψή της, προτίμησε τη φτηνή δικαστική οδό. Η τελευταία αφαιρεί διεθνώς αναγνωρισμένα και αναμενόμενα οικονομικά οφέλη για τον αντίδικο, ο οποίος προς τιμήν του δεν κάνει αναφορά σε αυτά.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 07-05-09 στις 19:20.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
07-05-09, 19:19 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #49
Τώρα μπορώ να πάω και ως μάρτυρας, σωστά;
-
07-05-09, 19:24 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #50
Θα σου πρότεινα να συλλέξεις στοιχεία σχετικά με τα ποσά που δίνουν οι εταιρείες για domain names που δεν κατοχύρωσαν όταν έπρεπε, ώστε να τεκμηριώσεις τη θέση σου. Προς το παρόν διαβάζουμε για 7ψήφια ποσά.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
07-05-09, 22:57 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #51
απίστευτα είναι αυτά που διαβάζω στο thread. Είναι δυνατόν εν έτη 2009 η αρμόδια επιτροπή για τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα να γράφει τέτοιες μπαρούφες ρε παιδιά;;; Πόσο χαμηλά θα πέσουμε;;;
Φίλε μαζί σου και εγώ. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε.......
-
07-05-09, 23:27 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #52
Ακόμα κι εάν γνώριζες ότι το whatsup είναι εμπορικό σήμα της εταιρίας, εντούτοις δεν παύει να αποτελεί έκφραση. Άρα, εσύ μπορεί να κατοχύρωσες την έκφραση -που είναι αποδεκτό- μπορεί και το σήμα -που είναι κακόπιστο.
Πώς αποδείχθηκε ότι εσύ έκανες το 2ο? Επειδή δεν χρησιμοποίησες το domain για 5 χρόνια? Κι εγώ έχω domain και δεν έχω ιστοσελίδα πάνω του, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για e-mail. Μόνο με ιστοσελίδα αποδεικνύεται η χρήση του domain? Αν ναι, ας έρθουν να μου πάρουν και το δικό μου...
Η ΕΕΤΤ δεν είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να πιθανολογεί, πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να δέχεται ότι αποδείχθηκε κακοπιστία από:
α) ότι ήξερες το whatsup
β) ότι δεν χρησιμοποίησες το site
Εάν είχες δείξει έμπρακτα κακοπιστία, τότε είχε δικαίωμα να στο πάρει. Ακόμα και το να συζητάς να το πουλήσεις, δεν είναι κακοπιστία, αν κάποιος θέλει κάτι που εσύ έχεις...
Η εταιρία έχει δικαιώματα στο σήμα της, αλλά δεν παύει αυτό να είναι έκφραση. Και ως τέτοια προστατεύεται από την αρχή της χρονικής προτεραιότητας, από τη στιγμή που με τη μέχρι σήμερα χρήση του χώρου, δεν έχει αποδειχθεί προσβολή των σημάτων φήμης της εταιρίας ή αθέμητο όφελος.
Τέλος, όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ένας άλλος φίλος, η απόφαση αυτή καθιστά αυτόματα ιδιόκτητα από τις εταιρίες ΟΛΑ τα domain names που οι εταιρίες αμέλησαν να κατοχυρώσουν όταν έπρεπε.
Λυπάμαι πραγματικά για την απόφαση αυτή.To forum έχει χρήστες. Το forum είναι οι Χρήστες...
-
07-05-09, 23:49 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #53
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
(Ότ)Αν πάει όμως στα δικαστήρια, άντε να μπορέσει να βγάλει άκρη με τους τεχνοφοβικούς ή τεχνολογικά αναλφάβητους δικαστές.
Ανυπόγραφος
-
07-05-09, 23:57 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #54
Λανθασμενη θεση πιστευω μιας και δεν υπαρχει τιποτε το "τεχνολογικο" στην υποθεση.
Ειναι μια ξεκαθαρη περιπτωση του " εγω προλαβα πρωτος το ονομα" εαν ο φιλος αποδειξει την θεση του με στοιχεια ή της παραποιησης-κλοπης ενος brand name εαν η cosmote αποδειξει την δικη της.
Και σε καθε περιπτωση η ΕΕΤΤ ειναι οντως αναρμοδια, αν και θα ημουν πολυ περιεργος για το πως τελικα θα εκτιμουσε το δικαστηριο την "πραγματογνωμοσυνη" της.
-
08-05-09, 00:17 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #55
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Πότε χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το domain, πώς αποδεικνύεται, αρχεία στο σέρβερ, κλπ... Δε θα τους φανούν τόσο απλά, δυστυχώς.
(Είχα προσωπική εμπειρία από περίπτωση εξύβρισης μέσω email, το οποίο φαινομενικά είχε εμένα ως αποστολέα. Ο ανακριτής με κοιτούσε σα χαζός όταν του έδειχνα τους headers του email και του έλεγα ότι από αυτά τα χαζονούμερα μπορεί όχι μόνο να αποδειχθεί ότι δεν ήμουν εγώ, αλλά και ποιος ήταν...φυσικά δεν έγινε τίποτα...Αν ήταν προφορική ή γραπτή εξύβριση μια χαρά θα είχε προχωρήσει το θέμα).Ανυπόγραφος
-
08-05-09, 10:14 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #56
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση στο θέμα αυτό και σας ευχαριστώ πολύ.
Επίσης το Site χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη του 2004 σαν μέσο επικοινωνίας gaming παρέας ανθρώπων για να λέμε για το "τι συμβαίνει" απόδειξη είναι το waybakcmachine.com το οποίο αρχειοθετεί την "εικόνα" των ιστοσελίδων παγκόσμια και "σημειώνει" σε διαφορετικές χρονικές περιόδους διάφορες σημαντικές αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί. Εννοείται ότι τα αρχεία που περιέχει η σελίδα αυτή δεν μπορεί να τα επηρεάσει κανείς μιας και βρίσκονται σε δικό τους server. Φυσικά ότι έχει γραφτεί εκεί είναι απόδειξη ότι η σελίδα υφίσταται από τον Οκτώβριο του 2004. Σαφώς και χρησιμοποιούσα την υπηρεσία email για το whatsup.gr αλλά το σίγουρο είναι ότι 14 μήνες μετά την κατοχύρωση η σελίδα ήταν σε λειτουργία.
Εδώ μπορείτε να δείτε και το υπόμνημα που κατατέθηκε από την πλευρά μου έπειτα από την ακροαματική διαδικασία.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος netfans : 08-05-09 στις 12:36.
"Life consists not in holding good cards but in playing those you hold well."
Chillout in Greece
Web Design & Hosting
Net Fans PAOK Portal Επισκευτείτε το!!!!
Seirios's BloG
-
08-05-09, 22:31 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #57
Έχω την εντύπωση πάντως ότι και να έγραφες την απόφαση την είχαν πάρει ήδη.
-
08-05-09, 23:05 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #58
Αυτό κατέληξα να πιστέψω και εγώ....
"Life consists not in holding good cards but in playing those you hold well."
Chillout in Greece
Web Design & Hosting
Net Fans PAOK Portal Επισκευτείτε το!!!!
Seirios's BloG
-
08-05-09, 23:33 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #59
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Πραγματικό λυπηρό το γεγονός. Δεν θα έπρεπε καν να έχει σημασία αν χρησιμοποιούσες το domain ή όχι.
Το «what's up» είναι μια έκφραση της Αγγλικής γλώσσας, επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μητρικής γλώσσας του 13% των πολιτών της Ε.Ε. και η γλώσσα που μπορούν να μιλήσουν οι περισσότεροι πολίτες της Ε.Ε. (51%, πάνω από τους μισούς!). Πως τολμά η ΕΕΤΤ να βάζει τις εταιρείες πάνω από την ίδια τη γλώσσα, το πιο απαραίτητο εργαλείο του ανθρώπου για να φθάσει στις σημερινές κοινωνίες;
Επιπρόσθετα, το «what's up» σαν έκφραση κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο (πριν το 2001), συχνά ως «whaz'up» και επομένως είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο με αυτή την έννοια παρά ως εμπορικό σήμα μιας υπηρεσίας μια εταιρείας που εξυπηρετεί μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων.
Δυστυχώς, για μένα, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί δυσφήμηση της ίδιας της ΕΕΤΤ.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
08-05-09, 23:37 Απάντηση: Cosmote Vs Ιδιώτη για το domain whatsup.gr #60
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι έγινε και στην περίπτωση του wind.gr.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέα προγράμματα COSMOTE At Home και COSMOTE At Office με σταθερό γεωγραφικό αριθμό
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 56Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-08, 22:56 -
Δωρεάν η υπηρεσία “COSMOTE ONEphone” και το πρόγραμμα “COSMOTE At Home” για τέσσερις μήνες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 16:52 -
Cosmote : Νέες εκπτώσεις στα προγράμματα Data Pack της Cosmote
Από tsekouras στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-07, 11:22 -
Μπλοκάρεται η πρόσβαση της RIAA σε σκληρό δίσκο ιδιώτη
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-06, 07:18 -
Υποκλοπή τηλεφωνημάτων ιδιώτη...
Από Ingenius στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-06, 16:29
Bookmarks