Σελ. 3 από 23 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 340
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RBS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω server για online game στο σπιτι...24/7.... +team speek 20 talking chanels...
    Ε ναι, το 0,1% που λέγαμε.......
    Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dagalidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    PSYXAKIAS.....

Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου ΕΑΝ,,,,,
    1) Ημασταν BETA TESTERS χωρίς χρέωση επιπλέον 10 Euro / μήνα
    2) Μας γινόταν ΠΛΗΡΗΣ ενημέρωση για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις που θα είχαμε στα χαρακτηριστικά της γραμμής μας.
    3) Πρωτού γίνει το δεύτερο πακέτο αλλαγής του SNR, να μας ειδοποιούσαν έστω μέσω Ε-mai.
    4) Nα μας έδιναν την δυνατότητα οπισθοχώρησης από την αρχική σύμβαση (ΑΚΥΡΩΣΗ)
    5) Να μας έδιναν την δυνατότητα επιλογής Profile Mode μέσα από το WEB Interface των ΜΟDEM Που μας έδωσαν, ή από το WEB INTERFACE του Conn-X TOOLS με 3 βασικά ΜODE,
    A) IPTV MODE > YΨΗΛΟ SNR - Interleaved Mode (Σταθερή IPTV)
    B) GAME MODE > YΨΗΛΟ SNR - Fast Path (Xαμηλό PING)
    C) BANDWIDTH MODE > XAMΗΛΟ SNR - Interleaved Mode (Mέγιστο Download)

Eφ΄όσον όμως ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω δεν έγινε, θεωρώ την κίνηση αυτή του ΟΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΗ και εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ.

Γιατί μη μου πεί κανείς ότι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να δημιουργήσει ανοιχτά Profile σύνδεσης εξαρτώμενα από τον χρήστη.
    Αλλωστε εαν έκανε μια ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ο ΟΤΕ θα είχε σύγουρα πολύ θετικό αντικτυπο στους πελάτες του..... ΤΩΡΙΝΟΥΣ και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ...
    1) Δικαιολογούν το beta μέσω της έκπτωσης
    2/3) Αυτό δε πολυσυμφωνώ, αυτή είναι η ουσία του beta που εν γνώση σας γραφτήκατε
    4) Συμφωνώ απόλυτα. Το ανέφερα ήδη, θεωρώ τεράστιο (ίσως το βασικότερο) λάθος 12μηνη δέσμευση σε beta υπηρεσία
    5) Δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά και εγώ αυτό θα ήθελα - όχι μόνο στην IPTV, γενικά

Όμως διαφωνώ αυτό περί πονηρού κτλ. Τώρα όσον αφορά το αν είναι εύκολο να προσφέρεις remote διαχείριση του DSLAM port στους τελικούς συνδρομητές, τεχνικά είναι εφικτό αλλά πιστεύω οργανωτικά δύσκολο. Ειδικά εάν δεν υπήρχε εξ'αρχής τέτοια πρόθεση/οργάνωση και είναι πολλά τα DSLAMs. Που ξέρεις όμως, μπορεί και να το κάνουν κάποια στιγμή.

Περιοχή
    Ανάμεσα σε Sentry Gun και Dispenser
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    930/100
    ISP
    Vodafone
    Router
    ΜΤ RB5009
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως διαφωνώ αυτό περί πονηρού κτλ. Τώρα όσον αφορά το αν είναι εύκολο να προσφέρεις remote διαχείριση του DSLAM port στους τελικούς συνδρομητές, τεχνικά είναι εφικτό αλλά πιστεύω οργανωτικά δύσκολο. Ειδικά εάν δεν υπήρχε εξ'αρχής τέτοια πρόθεση/οργάνωση και είναι πολλά τα DSLAMs. Που ξέρεις όμως, μπορεί και να το κάνουν κάποια στιγμή.
    Πράγματι, αλλά τουλάχιστον όπως το σκέφτομαι, το κόστος είναι σχεδόν εφάπαξ. Όσο αυξάνεται ο αριθμός των πελατών, τόσο φθηνότερο (ανα πελάτη) είναι να υλοποιηθεί.
    And how can we win, when fools can be kings ISO-approved?
    [MUSE: Knights of Cydonia]

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Πύρρος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγματι, αλλά τουλάχιστον όπως το σκέφτομαι, το κόστος είναι σχεδόν εφάπαξ. Όσο αυξάνεται ο αριθμός των πελατών, τόσο φθηνότερο (ανα πελάτη) είναι να υλοποιηθεί.
    Ναι αλλά όταν έχεις μια εταιρεία και θες να ξεκινήσεις παροχή μίας επιπλέον υπηρεσίας, η οποία θα δοθεί εντελώς δωρεάν (δε νομίζω να δεχτεί κανένας μας χρέωση €10/μήνα για επιλογή προφίλ), δεν σκέφτεσαι ανά χρήστη αλλά το συνολικό πόσο χρόνο/κόστος υλοποίησης. Όσο μεγαλύτερη η εταιρεία (περισσότεροι παράμετροι / συνδρομητές κτλ), τόσο δυσκολότερη είναι η υλοποίηση. Για αυτό και αρκετές φορές, βλέπουμε μικρές εταιρείες να πρωτοπορούν διότι είναι η ίδια η υλοποίηση ευκολότερη.

Γενικότερα ευελπιστώ πάντως ότι θα δούμε επιλογή προφίλ, ειδικά λόγω IPTV, απλά ίσως είναι η προσωρινή λύση το ανέβασμα του SNR στο 14. Εδώ έγινε το e-bill (αν και κατ'επιλογήν) που δε το περίμενα μέχρι το 2050

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    15324/1021
    ISP
    Double Play Unlimited
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    D-Link DSL-2640B
    SNR / Attn
    9,3(dB) / 14,5(dB)
    Το αστείο είναι ότι τώρα που το SNR πήγε στα 14db, ακόμη και με το DMT Tool είναι αδύνατον να πάρουμε πίσω τον παλιό χρονισμό μας, αφού το DMT Tool δουλεύει επί τις % .
    Αρα ενώ πριν είχαμε Floor κοντά στα 4,5db με 10% SNR (9db αρχικό), τώρα θα πάρουμε κοντά στα 8,5 - 9db (14db new Default) Floor.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dagalidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αστείο είναι ότι τώρα που το SNR πήγε στα 14db, ακόμη και με το DMT Tool είναι αδύνατον να πάρουμε πίσω τον παλιό χρονισμό μας, αφού το DMT Tool δουλεύει επί τις % .
    Αρα ενώ πριν είχαμε Floor κοντά στα 4,5db με 10% SNR (9db αρχικό), τώρα θα πάρουμε κοντά στα 8,5 - 9db (14db new Default) Floor.
    ακριβώς έτσι είναι. Το έβαλα στο κατώτερο που τελικά είναι 9. Πιο κάτω δεν πάει
    Μόνο ενα DMT tool που θα μπορούσαμε να καθορίσουμε εμείς τιμές θα έδινε λύση.

Το avatar του μέλους DocXer
    DocXer Guest
    δηλαδή ρε παιδιά τη κατεβάζετε κάθε μέρα άντε να πάρετε αυτό που θέλετε σε 1-2 λεπτά αργότερα, όταν οδηγείται το πατάτε 200+ επειδή μπορείτε ? ελεος

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Μη το βλεπεις ετσι.. αμα εχει 18 Mbps, και πες σου τρωει τα 4-8 η iptv, πας στα 10-14. Τωρα.. αν σου φαει και αλλα 6 Mbps το SNR, τι μενει? 4-8.

Δλδ απο 18 -> 4-8 για download.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβώς έτσι είναι. Το έβαλα στο κατώτερο που τελικά είναι 9. Πιο κάτω δεν πάει
    Μόνο ενα DMT tool που θα μπορούσαμε να καθορίσουμε εμείς τιμές θα έδινε λύση.
    Δε φταίει το DMT, που στην ουσία απλώς εκτελεί εντολές στο modem (πχ adsl configure --snr 50 για 50%), αλλά κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις των ΟΤΕ DSLAMs. Το ποσοστό του DMT (στην ουσία του modem) κανονικά είναι βάσει του default SNR. Στην Forthnet δηλαδή η μείωση SNR βάσει ποσοστού λειτουργούσε κανονικότατα:
    - 100% = 6 dB (default)
    - 75% = 4.5 dB (default x 0.75)
    - 50% = 3 dB (default x 0.50)
    - 25% = 1.5 dB (default x 0.25)
    - 10% = 0.6 dB (default x 0.10)
    κτλ κτλ

Εδώ βάζοντας 33%, αντί να με ρίξει στα 3 dB (default 9dB x 0.33 = 2.97 dB), με έριξε στα 5.1 dB. Οπότε υπέθεσα ότι έχει κατώτερο όριο τα 5.0 db ή επιτρέπει έως 55% SNR μείωση. Πιστεύω πως ακόμα και 10% να βάλω, πάλι 5.1 dB θα με βάλει αλλά βαριέμαι να κάνω δοκιμές

Για να καθορίσεις δικές σου τιμές, μπες από telnet όπως μπαίνω εγώ (δε κατεβάζω SNR μέσω DMT), αλλά δε νομίζω ότι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Λοιπόν μετά από την εντελώς επιπόλαια καταφατική απάντηση στο Conne-Χ TV εχτές το πρωί μου ήρθε ένα sms στο κινητό ότι η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί.
    Μαζί μου ήρθε και ο ουρανός στο κεφάλι όταν κοίταξα τα στατιστικά της γραμμής μου.
    Το Speedtouch 585 κλειδώνει πλέον στα 14 το πολύ 15 εκεί που πριν κλείδωνε στα 17500 με 18000 ( χωρίς να έχω αποσυνδέσεις κλπ κλπ).
    Σήμερα πρωί πρωί κάλεσα το 134 και δήλωσα ότι αρνούμαι να παραλάβω τον εξοπλισμό μιας και η συγκεκριμένη υπηρεσία "τρώει" γύρω στα 3mbs ταχύτητας.
    Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι πλέον τα παρακάτω :

DSL Type: G.992.5 annex A
    Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 863 / 14.720
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0
    Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 20,5
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 18,0 / 14,0
    Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
    Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
    Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
    Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
    Loss of Link (Remote): 0
    Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
    FEC Errors (Up/Down): 5.404 / 32.114
    CRC Errors (Up/Down): 5.404 / 7
    HEC Errors (Up/Down): 3.210 / 6

Οι του 134 είπαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου το σχετικό τμήμα αυθημερόν....
    Δεν έχω ακόμα κάποια κλήση από αυτούς απλά περιμένω και φυσικά ελπίζω να μην αρχίσει κάνα τρελό μπέρδεμα με χρεώσεις κλπ κλπ και να ξαναγυρίσει η γραμμή στα 17 -18000 πού είχα πριν.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάντως ακόμα και στα 14 Mbps, έχεις errors στη γραμμή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ναι όντος έχω.... Τι να πω...
    EDIT:
    Επικοινώνησε μαζί μου συνεργάτης του Conne-X TV και με πληροφόρησε πως πρέπει να κάνω άρνηση παραλαβής εξοπλισμού.
    Η υπηρεσία θα απενεργοποιήσει το Conne-X TV με το που θα πάρει πίσω τον εξοπλισμό.
    Τώρα από ότι μου είπε μάλλον θα χρεώσουν ΟΛΟ το ποσό ( 120 ευρό δηλαδή) στον επόμενο λογαριασμό ο οποίος μετά θα πιστωθεί.
    Θεόκουλο

Καμία ιδέα έχει κανείς?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος torchrelay : 28-01-09 στις 20:35.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από torchrelay Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι όντος έχω.... Τι να πω...
    EDIT:
    Επικοινώνησε μαζί μου συνεργάτης του Conne-X TV και με πληροφόρησε πως πρέπει να κάνω άρνηση παραλαβής εξοπλισμού.
    Η υπηρεσία θα απενεργοποιήσει το Conne-X TV με το που θα πάρει πίσω τον εξοπλισμό.
    Τώρα από ότι μου είπε μάλλον θα χρεώσουν ΟΛΟ το ποσό ( 120 ευρό δηλαδή) στον επόμενο λογαριασμό ο οποίος μετά θα πιστωθεί.
    Θεόκουλο

Καμία ιδέα έχει κανείς?
    Oτι να 'ναι φίλε.Εγώ λόγω μεταφοράς δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία ακόμα.Σύνδεσα σήμερα τον tilgin .To θέμα είναι οτι δεν έχω τους κωδικούς για να τον ενεργοποιήσω.Πήρα τηλέφωνο τις πληροφορίες και μου λέει ένα παλικάρι το εξής:Επειδή είναι προσωπικά στοιχεία οι κωδικοί κτλ. δεν μπορούμε να σας τους πούμε.Θα πρέπει να στείλετε φαξ στο τάδε νούμερο με την ταυτότητα του κατόχου,οπού θα ζητάτε να σας καλέσουν απο το αρμόδιο τμήμα για να σας πουν τους κωδικούς.Η πλάκα σε όλη την υπόθεση είναι οτι όταν έκανα την αίτηση δεν ζητήσανε φαξ αλλά τους αρκούσε ο προφορικός μου λόγος(χωρίς να είμαι μάλιστα ο κάτοχος του αριθμού).'Οσο για το συχρονισμό:

Link Information

Uptime: 0 days, 1:58:04
    Modulation: G.992.5 annex A
    Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 863 / 14.287
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 16,0
    Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 12,0
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 18,0 / 14,5

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    15155/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    Thomson 585v7
    SNR / Attn
    6,5(dB) / 15,5(dB)
    Οι κωδικοί -αν δεν κάνω λάθος- έρχονται μαζί με τον εξοπλισμό. Αν δεν είναι μέσα στα έντυπα που σου ήρθαν και οι οδηγίες με τους κωδικούς ενεργοποίησης κάπου τα χάσανε...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DocXer Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδή ρε παιδιά τη κατεβάζετε κάθε μέρα άντε να πάρετε αυτό που θέλετε σε 1-2 λεπτά αργότερα, όταν οδηγείται το πατάτε 200+ επειδή μπορείτε ? ελεος
    Ε δεν είναι έτσι ακριβώς, πχ μια ταινία σε HD είναι 5-8GB, άλλο να κατέβει μέσω rapidshare σε μισή ώρα και άλλο σε 45 λεπτά αν βιάζεσαι να την δεις με φίλους πχ κτλ....... (οι τιμές είναι τυχαίες)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη το βλεπεις ετσι.. αμα εχει 18 Mbps, και πες σου τρωει τα 4-8 η iptv, πας στα 10-14. Τωρα.. αν σου φαει και αλλα 6 Mbps το SNR, τι μενει? 4-8.

Δλδ απο 18 -> 4-8 για download.
    Εντάξει αλλά αν δεν βλέπεις κανάλι εκείνη την στιγμή δεν τρώει τίποτα. Οπότε αν βιάζεσαι να κατέβει κάτι απλά το κλείνεις.
    Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....

Σελ. 3 από 23 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-07, 15:10
  2. To ADSL βλάπτει σοβαρά το on-line gaming;
    Από cosmos στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-04, 18:52
  3. ACN+NETCARTA+JETSPEED 500 = ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
    Από tabak στο φόρουμ Pre-Paid Κάρτες
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-03, 10:46

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks