Τρέχω τον firefox 1.0.7 (τον 1.5.0 δεν τον έχουν βάλει ακόμα στα repositories) και η εμφάνιση του forum είναι αυτή που φαίνεται στη συνημμένη εικόνα. Παρατηρήστε πώς οι ελληνικές γραμματοσειρές είναι διαφορετικές από τις λατινικές.
Αυτό είναι πρόβλημα του firefox (πάντως στα windows όλα είναι κανονικά) ή του κώδικα του site; Δοκίμασα και να αλλάξω γραμματοσειρές στο firefox αλλά καμία βελτίωση.
Στο δικό σας ubuntu πώς φαίνεται;
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
06-12-05, 22:27 Άσχημη εμφάνιση του adslgr στο ubuntu #1
-
06-12-05, 22:33 #2
Έχεις το ίδιο πρόβλημα και στα 2 style του adslgr.com?
-
06-12-05, 22:34 #3
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
ειναι προβλημα των fonts, πηγαινε edit>Prefrences και διαλεξε τι θες. Εννοειται οτι εχεις βαλει τα ΤΤ fonts. Υπαρχει ο σωστος τροπος απο το repository , και ο αλλος τροπος... παιρνεις τα φοντς απο τα win και τα κανεις paste στο /usr/share/fonts
-
07-12-05, 01:17 #4
sudo apt-get install msttcorefonts.
Πάντως εγώ έχω βάλει τον 1.5. Κάτι τα post που είχα διαβάσει ότι ο firefox του ubuntu είναι αργός, κάτι το ότι βαριόμουν να περιμένω τα repositories, ε κάτι και ότι ο 1.5 είναι κατά τι ταχύτερος. Απλά έκανα extract το .tar.gz στο home μου. Πήρε με τη μία τις ρυθμίσεις από bookmarks, απλά έπρεπε να ξαναπεράσω τα plugins. Τον έβαλα και στο μενού, δίπλα στον παλιό.
Ρε παιδιά ποιά δύο στυλ του adslgr.com; Ένα δεν έχει; Εκτός κι αν αλλάζω κάτι από το πίνακα ελέγχου; δεν το έχω ψάξει από εκεί.Heh, screw you guys... I'm going home!
Παρόμοια Θέματα
-
Σκληρος maxtor 6Y250M0 και μη εμφανιση εικονας του στο my computer
Από froutopaidp στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-10, 23:17 -
Εμφάνιση ελληνικών τραγουδιών στο Amarok στο Ubuntu
Από spdrosin στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-07, 15:29 -
[Pirelli] Εμφάνιση Recovering tool στο web interface του Pirelli
Από absolutely silent στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-07, 23:11 -
Στίς πρώτες 70 ομάδες του κόσμου η ομάδα του aDSLgr στο Folding@Home
Από EvilHawk στο φόρουμ Αρχείο ΑνακοινώσεωνΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-05, 10:50
Bookmarks