Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 46
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Καλημέρα σε όλους.Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και μιας και θα μπω κι εγώ στον κόσμο του "γρήγορου" ίντερνετ γράφτηκα και νάμαι.Έλπιζα το πρωτο μου θέμα να μην είναι πικρόχολο αλλά δυστυχώς μ'αυτούς που μπλέξαμε.....Λοιπόν η γκαντεμιά μου έχει ως εξής:Αγόρασα το jetpack στις 15/11 μόνο και μόνο για το fritzbox.Η δρομολόγηση της αίτησής μου ξεκίνησε.Πέρασαν οι 12 εργάσιμες τίποτε.Ξαφνικά την Πέμπτη που μας πέρασε ήρθαν στο σπίτι κάτι περίεργοι αλλά κατά τα άλλα ευγενέστατοι κύριοι και είπαν στην μητέρα μου ότι θ'αλλάξουν καλώδια.Για να μη μπερδεύεστε είχε πρόβλημα το τηλ.αλλά είχα αναφερει βλάβη πριν απο δύο μηνες κι όταν ήρθαν είπαν να περιμένουμε να τελειώσει η οικοδομή που χτίζεται δίπλα και θα τακτοποιηθουν όλα αλλά βλέπεις dsl και λεφτά είναι αυτά και ως δια μαγείας το τηλ.έστρωσε και λένε στη μητέρα μου πως θα έρθουν την επομένη ν'αλλάξουν και το κεντρικό καλώδιο.Ε μην τους είδατε.Παίρνω στην altec μου λένε ο οτές φταίει κι εμείς τους πιέζουμε.Παίρνω στον οτέ και μου λένε πως το δίκτυο μας είναι psn ή κάπως έτσι και θέλει αναβάθμιση.Ξαναπαίρνω στην altec και με ρωτάει ένα όργιο αν έβαλα το φίλτρο.Εκεί τα πήρα για τα καλά κι άρχισα τα μπινελίκια.Αφού ηρέμησα και μου είπε τις π@π@ριές του στύλ θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι κ.α. του είπα να γράψουνε στο σάιτ από ενεργ. από 12 εργάσιμες εώς να πεθάνετε από αηδία.Ξανά το μπαλάκι στον ποτέ ξανά μπινελίκια εγω κι άντε με το ρούτερ στο χέρι.Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλον ρε παιδιά;H περιοχή μου είναι Κ.Ηλιούπολη Θεσ/νίκης.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 07-12-05 στις 16:07. Αιτία: Σωστό όνομα εταιρίας.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Ναι αλλά δεν βλέπω που φταίει η Altecnet εδώ απο την στιγμη που υπάρχει πρόβλημα με το δικτυο του οτε στην περιοχή σου

Περιοχή
    HELLAS - ATH
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    D-Link Wireless
    Αφου το λες και μονος σου οτι ο ΟΤΕ εχει βαλει το χερι του.....και οι 12 ημερες που λενε για ενεργοποιηση το λενε ολοι οι παροχοι γιατι αυτο ακριβως τους λεει και ο ΟΤΕ.

Μηπως σου ειπαν PCM?

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Από τη στιγμή που το πρόβλημα ειναι καλωδιακό, τότε δεν έχει να κάνει ο Πάροχος αλλά όντως ο Οτε ( μιας και ειναι απόλυτα υπεύθυνος για την ποιότητα του χαλκού του ).
    Υπομονή θέλει και επιμονή..
    Υ.Γ καλώς ήλθες
    Υ.Γ καλό θα ήταν να απέφευγες τους χαρακτηρισμούς
    Socii stamus Cadimus dividui

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apok
    Από τη στιγμή που το πρόβλημα ειναι καλωδιακό, τότε δεν έχει να κάνει ο Πάροχος αλλά όντως ο Οτε ( μιας και ειναι απόλυτα υπεύθυνος για την ποιότητα του χαλκού του ).
    Υπομονή θέλει και επιμονή..
    Υ.Γ καλώς ήλθες
    Υ.Γ καλό θα ήταν να απέφευγες τους χαρακτηρισμούς
    Νά σαι καλά για το καλωσόρισμα.Το ξέρω πως για όλα είναι υπεύθυνος ο οτες,αλλά εγώ πελάτης της altec δεν είμαι;Τα χρήματά μου η altec δεν τα πήρε;Αλλά μόλις δημιουργείται πρόβλημα κατευθείαν το μπαλλάκι στον άλλον;Το ΕΩΣ 12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ στη δική μου περίπτωση δεν είναι παραπλανητικό;'Oταν τους τ'ακουμπούσα γιατί δεν μου είπαν ότι πιο εύκολα θα πιάσω το τζόκερ.Επειδή διαβάζω αρκετό καιρό για την δσλ κατάλαβα πως είναι να μη σου τύχει.Να σε pcm μου είπαν πως είναι κι απότι διάβαζα ένα παρόμοιο θέμα μάλλον την έκατσα τη βάρκα.Το κακό είναι πως κανένας δεν ξεκαθαρίζει τίποτε να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Και γιατί φταίει μόνο ο ΟΤΕ βρε παιδιά..?
    έστω και που υπήρχε πρόβλημα με την γραμμή απο πρίν..

Οi ISPs που "δίνουν" σε 12 μέρες DSL είναι σωστοί ?

@xaris δές και εδώ για να καταλάβεις τί παίζει με τους ISPs σε τέτοια πακέτα.

edit: αφού είσαι σε pcm ζήτα να βάλεις isdn γραμμή για να έχεις και DSL.
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NoYmErOs
    Και γιατί φταίει μόνο ο ΟΤΕ βρε παιδιά..?
    έστω και που υπήρχε πρόβλημα με την γραμμή απο πρίν..

Οi ISPs που "δίνουν" σε 12 μέρες DSL είναι σωστοί ?

@xaris δές και εδώ για να καταλάβεις τί παίζει με τους ISPs σε τέτοια πακέτα.

edit: αφού είσαι σε pcm ζήτα να βάλεις isdn γραμμή για να έχεις και DSL.
    Ευχαριστώ για το νήμα noumeros αλλά πίστευα πως περάσανε τις παιδικές περσινές ασθένειες και οι 12 άντε 15 όταν ο ΟΤΕ στους πελάτες του τις φέρνει σε 5 δεν μου πολλές στην αρχή αλλά τώρα κάθε μέρα που περνάει είναι βουνό.Το χειρότερο είναι πως κανένας δεν ξεκαθαρίζει κάτι και είμαι έρμαι στα κέφια του κάθε......και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να πάρω τηλ.στον ΟΤΕ.Δηλαδή αν μου δώσουν χαλασμένο γάλα στο μάρκετ εγώ θα κάνω μύνηση στην αγελάδα;Το τελευταίο δεν είναι μπηχτή για κανέναν της συζήτησης.Είναι γιατί σιχάθηκα να το βλέπω και να μου συμβαίνει κάθε μέρα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 07-12-05 στις 16:08. Αιτία: Σωστό όνομα εταιρίας.

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xaris
    Νά σαι καλά για το καλωσόρισμα.Το ξέρω πως για όλα είναι υπεύθυνος ο οτες,αλλά εγώ πελάτης της altec δεν είμαι;Τα χρήματά μου η altec δεν τα πήρε;Αλλά μόλις δημιουργείται πρόβλημα κατευθείαν το μπαλλάκι στον άλλον;Το ΕΩΣ 12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ στη δική μου περίπτωση δεν είναι παραπλανητικό;'Oταν τους τ'ακουμπούσα γιατί δεν μου είπαν ότι πιο εύκολα θα πιάσω το τζόκερ.Επειδή διαβάζω αρκετό καιρό για την δσλ κατάλαβα πως είναι να μη σου τύχει.Να σε pcm μου είπαν πως είναι κι απότι διάβαζα ένα παρόμοιο θέμα μάλλον την έκατσα τη βάρκα.Το κακό είναι πως κανένας δεν ξεκαθαρίζει τίποτε να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.
    Κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουμε ( ειδικά οι νέοι ) απο τη νοοτρόπία " Εγώ σε εσένα τα έδωσα.. εσύ φταίς "
    Λες η Altec και η οποιαδήποτε Altec να μη θέλει να σε τιμολογήσει? Και να στα παίρνει για 12-24-48 μήνες αν εισαι ευχαριστημένος? Λες να θέλει να σου πάρει τα Χ euro μονο για την ενεργοποίηση και άντε γεια μετά??
    Δεν ειναι εταιρεία που έσκασε μύτη χθες, να κάνει μια αρπαχτή και νε την κάνει μετά..
    Σόρρυ για το ύφος μου.. δεν ειναι προσωπικό σε εσένα αλλά γενικά..
    Αν το πρόβλημα λοιπόν είναι στον Οτε.. εκείνος είναι υπεύθυνος να το φτιάξει. Η altec και ο οποιοδήποτε Isp το ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει είναι να ΠΙΕΣΕΙ.. Τίποτα άλλο.. Λες να μπορεί να πάει να το διορθώσει και να μην το κάνει? Μπορεί κάποιος άλλος να επέμβη στα καλώδια εκτός των τεχνικών του Οτε?

Έχεις δίκιο για την αγανάκτηση σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω αλλά 2 πραγματάκια
    α) Με τις φωνές και τα μπινελίκια να εισαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλεις κάτι
    β) Μην κάνεις και εσύ τηλ στον Οτε διότι περιπλέκεις τα πράγματα.. Άσε το customer care του Isp σου να ασχολείται με αυτο

Φιλικά πάντα,
    Apok

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουμε ( ειδικά οι νέοι ) απο τη νοοτρόπία " Εγώ σε εσένα τα έδωσα.. εσύ φταίς "
    Λες η Altec και η οποιαδήποτε Altec να μη θέλει να σε τιμολογήσει? Και να στα παίρνει για 12-24-48 μήνες αν εισαι ευχαριστημένος? Λες να θέλει να σου πάρει τα Χ euro μονο για την ενεργοποίηση και άντε γεια μετά??
    Δεν ειναι εταιρεία που έσκασε μύτη χθες, να κάνει μια αρπαχτή και νε την κάνει μετά..
    Σόρρυ για το ύφος μου.. δεν ειναι προσωπικό σε εσένα αλλά γενικά..
    Αν το πρόβλημα λοιπόν είναι στον Οτε.. εκείνος είναι υπεύθυνος να το φτιάξει. Η altec και ο οποιοδήποτε Isp το ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει είναι να ΠΙΕΣΕΙ.. Τίποτα άλλο.. Λες να μπορεί να πάει να το διορθώσει και να μην το κάνει? Μπορεί κάποιος άλλος να επέμβη στα καλώδια εκτός των τεχνικών του Οτε?

Έχεις δίκιο για την αγανάκτηση σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω αλλά 2 πραγματάκια
    α) Με τις φωνές και τα μπινελίκια να εισαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλεις κάτι
    β) Μην κάνεις και εσύ τηλ στον Οτε διότι περιπλέκεις τα πράγματα.. Άσε το customer care του Isp σου να ασχολείται με αυτο

Φιλικά πάντα,
    Apok
    Έχω κι εγώ κάποια χρονάκια στην καμπούρα μου και αρκετή εμπειρία στην αγορά.Ξέρω πως οι περισσότερες εταιρίες δεν ιδρύονται για να κάνουν αρπαχτή.Στο εσένα πλήρωσα εσύ φταις θα επιμείνω.Εγώ όταν είχα τυπογραφείο και μου είχαν φέρει μαϊμού μελάνια και γίνανε μαντάρα όλες οι κάρτες του πελάτη τον αποζημείωσε ο προμηθευτής μου;Όχι βέβαια αλλά εγώ.Και σε καμία περίπτωση δεν είχε ο πελάτης μου την υποχρέωση να με κατανοήσει.Έτσι κι εγώ με την σειρά μου έβαλα χέρι τον προμηθευτή μου κι αυτός πλέον τον εισαγωγέα του κ.ο.κ.Έτσι θέλω να πιστεύω πως όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση από εμάς ισως κάποια στιγμή να δούμε κάνα φως.Οι φωνές και τα μπινελίκια δεν είναι του στύλ μου,πιο πολύ με χούμορ τ'αντιμετωπίζω τα κακώς κείμενα αλλά ήρθαν μετά από πολύ ευγένια και κατανόηση προς την altec.

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Όταν είπα οι νέεοι.. εννοώ οι νέοι άνθρωποι.. Απλά να μην παρεξηγηθεί αυτο

Τεσπα.. δε βγαίνει άκρη/νόημα.. Πράξε όπως εσύ νομίζεις καλύτερα
    Ευχομαι σύντομα να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημά σου

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Όταν είπα οι νέεοι.. εννοώ οι νέοι άνθρωποι.. Απλά να μην παρεξηγηθεί αυτο

Τεσπα.. δε βγαίνει άκρη/νόημα.. Πράξε όπως εσύ νομίζεις καλύτερα
    Ευχομαι σύντομα να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημά σου
    Σ' ευχαριστώ.Κι εγώ εναποθέτω τις ελπίδες μου στα κέφια τους.

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Ευχαριστώ για το νήμα noumeros αλλά .......Δηλαδή αν μου δώσουν χαλασμένο γάλα στο μάρκετ εγώ θα κάνω μύνηση στην αγελάδα;Το τελευταίο δεν είναι μπηχτή για κανέναν της συζήτησης.Είναι γιατί σιχάθηκα να το βλέπω και να μου συμβαίνει κάθε μέρα
    Το νήμα σου το έδωσα για να καταλάβεις τί παίζει με τα πακέτα ΓΕΝΙΚΑ. Τα υπέρ και κατά του να βάλεις μεσάζοντα στην γραμμή σου, γιατί DSL (γραμμή) όλοι απο τον ΟΤΕ πέρνουμε...

.....και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να πάρω τηλ.στον ΟΤΕ
    Αν αυτό είναι απάντηση στο όλο προβλημα, τότε απλά σου εύχομαι καλή τύχη.
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NoYmErOs
    Το νήμα σου το έδωσα για να καταλάβεις τί παίζει με τα πακέτα ΓΕΝΙΚΑ. Τα υπέρ και κατά του να βάλεις μεσάζοντα στην γραμμή σου, γιατί DSL (γραμμή) όλοι απο τον ΟΤΕ πέρνουμε...

Αν αυτό είναι απάντηση στο όλο προβλημα, τότε απλά σου εύχομαι καλή τύχη.
    Η απάντηση δεν είναι αυτή και δεν τ'αφήνω στην τύχη.Τ'ότι δεν γουστάρω να πάρω τηλ. στον οτε είναι γιατί κάποιοι άλλοι έχουν αυτή την υποχρέωση και γιατί πρέπει να σταματήσει αυτός ο ωχαδερφισμός.Ξέρω πως αν αρχίσω τα τηλ. στον οτε κι εγώ και όποιοι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση αλλά η κάθε μεσάζουσα εταιρία αντί να γίνει πιο επαγγελματική θα γίνει χειρότερη μεταφέροντας τη δική της υποχρέωση στον πελάτη της.Το να πιέσω εγώ τον οτε δεν είναι τίποτα.Αν όμως αρχίσουν και γίνονται πιο πιεστικές οι άλλες εταιρίες ίσως να καλυτερέψουν κάπως τα πράγματα(λέμε τώρα).Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο τους έχει δεμένα τα χέρια ο οτε.

Περιοχή
    HELLAS - ATH
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    D-Link Wireless
    Σου λεει κατι οτι σχεδον ολες οι εταιριες χρωστανε στον ΟΤΕ είτε απο διασύνδεση είτε απο κυκλώματα που χρησιμοποιούν για backbone?!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosstalk
    Σου λεει κατι οτι σχεδον ολες οι εταιριες χρωστανε στον ΟΤΕ είτε απο διασύνδεση είτε απο κυκλώματα που χρησιμοποιούν για backbone?!
    Πολλά,αλλά κι εγώ τι να κάνω ρε παιδιά;Τους πήρα πάλι τηλ.σήμερα την επιστροφή του πακέτου την αποκλείσαν,ζήτησα κάποιον υπεύθυνο και δεν μου έλεγε ότι δεν ήταν κανένας εκεί.Και το φινάλε:Οταν θα τους πει ο οτες ότι δεν γίνεται λόγο pcm δικτύου τότε θα μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για να δούμε τι θα γίνει(@@@ μάντολες δηλαδή).Κι αν τελικά επιβαιβεωθεί πως η μόνη λύση θα είναι να κάνω τη γραμμή isdn και μετά να πάω σε dsl (που δεν σκοπεύω να την κάνω isdn για πολλούς λόγους) πάει το 2005.Τελικά αισθάνομαι μεγάλο κορόιδο γιατί τα χρήματα του ρούτερ που πήγα να γλυτώσω θα μου τα βγάλουν απ'τη μύτη.Άντε και εις κατώτερα.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Mini review για το pc που πήρα
    Από stefp στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-08, 19:18
  2. Αγορα απο Ebay : Laptop,Δεν πηρα αυτο που αγορασα
    Από mookie στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 00:49
  3. Ανάθεμα την ωρα και τη στιγμή που πήρα conn-x
    Από spyder στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-06, 13:10
  4. Απορία #2: Να αλλάξω το τροφοδοτικο που πήρα με άλλο που να βγάζει 24-pin?
    Από Rick_641 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-05, 19:18

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία