Λοιπον,εχω το εξης προβλημα:Εχω ξεχασει το password της συνδεσης μου για το ιντερνετ.θελω να κανω ενα φορματ αλλα δεν μπορω επειδη δεν θυμαμαι το password και δε θελω να χασω τη συνδεση μου.Θα μπορουσα να παρω τηλεφωνο στη Χολ(εχω την προσφορα της Χολ μεσω του Ραμ) αλλα το κακο ειναι οτι οταν δηλωσα στοιχεια στην ηλεκτρονικη φορμα,δεν εβαλα τα αληθινα μου στοιχεια(για την ακριβεια δεν θυμαμαι καν τι στοιχεια ειχα βαλει!).
Υπαρχει λοιπον καποιος τροπος να δω τον αποθηκευμενο κωδικο ή θα χασω τη συνδεση μου;
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: Ξεχασα το password!
-
07-12-05, 15:10 Ξεχασα το password! #1
-
07-12-05, 15:17 #2
Μπορείς να στείλεις φαξ με φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και να ζητήσεις να σου αλλάξουν τον κωδικό. Δεν μπορούν να σου πουν τον παλιό.
edit: Τώρα είδα ότι δεν είχες δηλώσει τα στοιχεία σου. Θα πρέπει να στείλεις δύο φαξ ένα που να παίρνεις την κυριότητα της σύνδεσης και μετά από μια μέρα να στείλεις το δεύτερο με αλλαγή του κωδικού. Αν πάρεις τηλ στην τεχνική υποστήριξη θα σε βοηθήσουν.
-
07-12-05, 15:31 #3
To password το έχεις αποθηκευμένο στο dial up, σωστά?
http://www.gold-software.com/Asteris...XP-file58.html
και ενα σωρό άλλα σαν αυτό αν ψάξεις στο google για unmask password κλπ
-
07-12-05, 17:21 #4
Για τη σύνδεση μιλάμε dialup ή dsl εάν έχεις dsl τη εξοπλισμό έχεις modem ή Router γιατί εάν έχεις Router τα στοιχεία της σύνδεσης σου είναι αποθηκευμένα στο Router και το format των windows δεν θα επηρεάσει τα στοιχεία της συνδεσής σου.
-
07-12-05, 18:19 #5
Προφανως για να λες οτι θα κανεις format, θες τον κωδικο που ειναι αποθηκευμενος στα windows σου (οχι στο router). Δες στην παρακατω σελίδα καποια freeware utilities:
http://www.nirsoft.net/password_recovery_tools.html"Στον ΟΤΕ κυριαρχεί δημοσιοϋπαλληλική αδράνεια, διαφθορά, έλλειψη κινήτρου για παραγωγικότητα, μοιρολατρεία, αδιαφορία και προώθηση με πολιτικά κριτήρια." Π.Βουρλούμης, 22/08/2004.
-
07-12-05, 19:14 #6
τελικα μετα απο πολλες δοκιμες μπορεσα και θυμηθηκα τον κωδικο.Παντως για την ιστορια,τα προγραμματα που προταθηκαν,δε βοηθησαν.Αυτα απευθυνονται σε περιπτωσεις οπου ο κωδικος εχει αστερακια κι οχι σε αυτο που ηθελα εγω (στο dial-up των windows)
-
07-12-05, 19:41 #7Παντως για την ιστορια,τα προγραμματα που προταθηκαν,δε βοηθησαν.Αυτα απευθυνονται σε περιπτωσεις οπου ο κωδικος εχει αστερακια κι οχι σε αυτο που ηθελα εγω (στο dial-up των windows)
Password recovery tool that reveals all passwords stored in dial-up entries. (Internet and VPN connections) As opposed to many other tools, this tool works in all versions of Windows, including Windows 2000 and Windows XP.
Το συγκεκριμενο δουλευει 100%"Στον ΟΤΕ κυριαρχεί δημοσιοϋπαλληλική αδράνεια, διαφθορά, έλλειψη κινήτρου για παραγωγικότητα, μοιρολατρεία, αδιαφορία και προώθηση με πολιτικά κριτήρια." Π.Βουρλούμης, 22/08/2004.
-
08-12-05, 12:36 #8
Δοκιμασε το Behind Asterisks XP. Πολυ καλο
Παρόμοια Θέματα
-
Ξέχασα το password
Από Selespeed στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 17:44 -
ΒΟΗΘΕΙΑ - ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ PASSWORD
Από tony4444 στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-07, 00:15 -
[Pirelli] Ξέχασα το password
Από MILOS στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-07, 17:12 -
ξεχασα το password
Από bebakos11 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-07, 12:40 -
zyxel prestige r-33- Ξέχασα το password
Από istrios2004 στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-04, 00:16
Bookmarks