Σύντομα θα έχω ADSL, ήδη έχω αγοράσει το 9108 της USR και σκέφτομαι το 1bill της Forthenet στα 384 αορίστου με δίμηνη χρέωση στα 41,03 €.
Τι παίζει όμως με το Εφάπαξ Τέλος Ενεργοποίησης των 34,99 + ΦΠΑ? Αν σε 4 μήνες για παράδειγμα θέλω να μετακομίσω σε άλλη εταιρεία (Οτενετ, ΗΟΛ κ.α) πρέπει να πληρώσω και πάλι το τελος ενεργοποίησης ? Η Forthnet στο κάνει δώρο μόνο (+ρουτερ) εάν κάνεις αορίστου για ένα χρόνο....
Εάν κάνεις ενεργοποίηση απο τον ΟΤΕ δεν μπορεις να κάνεις 1bill σε καμία εταιρεία? Πρέπει να ψάχνεις τις συνδρομές που προσφερούν και ξεχνάς τα 1bill, σωστα?
Είμαι νεός στα DSL πράγματα όπως καταλάβατε...
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
07-12-05, 16:43 Κάθε φορά Εφάπαξ Τέλος Ενεργοποίησης? #1
-
07-12-05, 17:26 #2
τα πακετα λεγονται ετσι γιατι συμπεριλαμβανουν και τη "γραμμη" (ΑΡΥΣ ποτε) στο ονομα του ΙSP και οχι στο δικο σου, και την ιντερνετ προσβαση απο τον ISP
οποτε καθε φορα που θα αλλαζεις και θα πηγαινεις σε αλλου ISP πακετο θα γινεται καταργηση της DSL γραμμης (υπηρησιας καλυτερα) και νεα ενεργοποιηση
Αρα θα πρεπει να πληρωθει νεο τελος ενεργοποιησης, και αναλογα την προσφορα θα το πληρωνει ή ο ISP ή εσυ
Αν σκοπευεις να αλλαζεις καθε τοσο ΙSP , παρε λιανικη την γραμμη DSL στο ονομα σου
Μονο αν σκοπευεις να παρεις καποια προσφορα πχ 1 ετους, συμφερει να παρεις πακετο.
(με τη λογικη οτι αν συμφερει οικονομικα, τοτε μια φορα το χρονο δεν πειραζει και πολυ να μπεις στην ταλαιπωρια της καταργησης επανασυνδεσης)
-
07-12-05, 18:50 #3
εγώ θέλω να βάλω νετ μόνο για 2-3 μήνες.
έχω modem και με ενδιαφέρει μόνο να τη βγάλω όσο φθηότερα μπορέσω και να μπώ Online όσο πιο σύντομα μπορώ.
τί έχετε να προτείνετε?
δεν υπάρχει κάλυψη vivodi.
για πακέτο κοιτούσα αλλά χάθηκα λίγο.
καμιά συμβουλή?
το dsl cube είναι ακριβό?κρύβει κανένα περιορισμό?
-
07-12-05, 23:24 #4
ΟnDSL kit 2+1 ή 2+2 νομίζω.. πάντως είναι το ποίο οικονομικό ..
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
Παρόμοια Θέματα
-
Κόβεται το internet καθε φορά που ανοίγω το pc.
Από r0se στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 18:44 -
Μπλε οθονη καθε φορα που γραφω DVD
Από gravis στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 01:11 -
speedtouch 585 v6 καθε φορα ρισταρτ
Από akyr στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-07, 09:38 -
Ποιες πορτες ειναι ανοιχτες καθε φορα?
Από JAs0nX στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-06, 16:18 -
Πρόβλημα κάθε φορά που ανάβει ο Η/Υ (solved)
Από NatCat στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-05, 22:54
Bookmarks