Γειά σας.Έχω το router Thompson TG585 v7 που μου έδωσε η forthnet.Όλα μου δούλευαν κανονικά για ένα μήνα.Χθές το πρωί όταν ξύπνησα παρατήρησα οτί δεν μου έμπαινε στο intetnet με τίποτα.Έτσι πήρα μια οδοντογλυφίδα και του έκανα reset από το μικρό κουμπάκι από πίσω.Μετά παρατήρησα ότι ενώ το desktop μου έμπαινε κανονικά στο internet(είναι συνδεδεμένο με ethernet)το laptop μου ενώ έβρισκε το δίκτυο μου έλεγε οτι δεν συνδέθηκε.Έπειτα βλέπω το router μου και το led wireless που πάντα ήταν πράσινο τώρα είναι κίτρινο!Πήρα τηλ. τους τεχνικούς της forthnet και μου είπαν να το σβήσω για καμιά ώρα μπάς και μου ξεκολήσει και άμα δεν δουλεψει να τους πάω το router για να το δούνε εκείνοι.Τελικά το router μου δεν δούλεψε.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Αυτό το κιίτρινο led στο wireless τι μπορεί να είναι?
Εμφάνιση 1-2 από 2
Θέμα: Πρόβλημα με TG585 v7
-
03-02-09, 11:17 Πρόβλημα με TG585 v7 #1
-
05-02-09, 00:34 Απάντηση: Πρόβλημα με TG585 v7 #2
Αφού έκανες Hard Reset έχεις σβήσει πλέον τα πάντα και συνεπώς και τις ρυθμίσεις του Wifi. Ξαναπέρασε τις ρυθμίσεις και θα λειτουργήσουν όλα όπως και πριν.
Τα χρώματα στο Wifi δείχνουν το επίπεδο ασφάλειας. Το κόκκινο είναι χωρίς encryption και το πράσσινο με WPA. Το πορτοκαλί πρέπει να είναι WEP.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα Πρόβλημα (πες μου πως το λύνεις :P )
Από Andim στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-10, 17:10 -
Προβλημα με ασυρματη συνδεση διαδυκτιου-Πιθανοτατα προβλημα με την κεραια
Από Kodi στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-08, 21:46 -
πρόβλημα με port forwarding..προβλημα απο ΟΤΕ?
Από rem451 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 11:56 -
Πρόβλημα, πρόβλημα (LinuxDC++), πές μου πώς το λύνεις
Από Montechristos στο φόρουμ DC++Μηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-06, 01:04 -
Πρόβλημα Σύνδεσης SpeedTouch 585[Πρόβλημα Οτέ]
Από trypokaridos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 01:06
Bookmarks