νομιζω οτι αυτο το προγραμμα αθετει τα ελευθερα δικαιωματα που εχει ο ανθρωπος. σε λιγο θα μας παρακολουθανε και στο sex..
Εμφάνιση 16-30 από 89
-
05-02-09, 16:28 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #16I followed the voice in the night, beautiful as black sky, but nothing i found.
I will never forget...Sonisphere 2011,Greece.
-
05-02-09, 16:38 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #17
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μακρυά και αγαπημένοι όπως με πολλές άλλες ανακαλύψεις της Google.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
05-02-09, 16:44 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #18
Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω το πρόβλημα.
α) Μπορείς να διαλέξεις ποιοι σε βλέπουν
β) Να μην σε βλέπουν
γ) Και ποιο σημαντικό όλων, να πεις ψέματα για το που είσαι (που είναι και ακόμη πιο βολικό, αφού σου κάνει πλάτες η τεχνολογία!)
Αν δεν ίσχυαν τα παραπάνω , μαζί σας. Τώρα δεν βλέπω το λόγο.
-
05-02-09, 16:49 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #19
Αν θέλουν, σε παρακολουθούν και χωρίς αυτή την εφαρμογή...το μόνο σίγουρο. Επιλογή του καθενός, γιατί (θα) έχει και χρήσιμες εφαρμογές σίγουρα.
-
05-02-09, 16:52 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #20
Όπως ξεκάθαρα αναφέρθηκε, κατ' επιλογήν ενεργοποιείς την υπηρεσία, το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι αφελείς που θα το χρησιμοποιήσουν. Ακόμη πιό ενοχλητικό είναι που η Google προωθεί την υπηρεσία σε συσχετισμό με τους φίλους και τους γνωστούς, σαν να είναι μια υπηρεσία που θα ωφελήσει στις σχέσεις μας, ενώ θα μπορούσαν να το προωθούν ως μια υπηρεσία που θα εξυπηρετεί κάποια ώρα ανάγκης ή κάτι τέτοιο (πάω ρε παιδί μου στο βουνό, πριν φύγω ενεργοποιώ την υπηρεσία και όταν χαθώ στο βουνό - που δεν έχει σήμα το κινητό - να δώ ποιός θα με βρεί μετά
)...
Τελικά, ψάχνουν για χαζούς μου φαίνεται, και τώρα θα ξέρουν και που βρίσκονται!!!
-
05-02-09, 17:01 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #21
Το ανοίγει κάποιος για να πάρει οδηγίες προς το σπίτι των φίλων του σε άγνωστη πόλη και το κλείνει μόλις φτάσει. Γιατί είναι χαζός?
ΥΓ: Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.
........Auto merged post: gtl πρόσθεσε 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
This may sound like a nightmare for privacy-conscious users, but Latitude is of course an entirely opt-in service and gives users complete control over what they are sharing and with whom. If you need to go into stealth mode, for instance, you can just stop sharing your location with all or select contacts and if you wish to tell someone, say, a little white lie about your true whereabouts you can manually set your location to any place on the map.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 05-02-09 στις 17:04. Αιτία: auto merged post
-
05-02-09, 17:06 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #22
Xμ... καλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο αρκεί να ήξερες που βρίσκονται οι κεραίες.
μπορούσαμε να βρούμε ακόμη και την ταχύτητα μας ( π.χ. σε αυτοκίνητο ). ( Το 99 αυτά με ένα απλό Netmonitor.)
Αυτό σημαίνει πως έχουν πρόσβαση στα σημεία των κεραιών (cellID)
Εντάξει αναμενόμενο. Απλώς τρομακτικό να προσφέρεται τόσο αβίαστα.
Κάποτε οι εταιρίες με το 3G ( λόγω ικανότητας τετραγωνικού μέτρου ακρίβειας ) είχαν σκεφτεί να μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις ( μόλις περάσεις το τάδε κατάστημα ρούχων ας πούμε κοντά ). Βέβαια αυτό δεν συνέβη. Είδαμε μόνο μια Light έκδοση τύπου ( στείλε μηνυμα τάδε και σου στέλνουμε το πλησιέστερο βενζινάδικο...)
Για να δούμε...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manosdoc : 05-02-09 στις 17:16.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
05-02-09, 17:06 Απάντηση: Re: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #23
-
05-02-09, 17:09 Re: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #24
Ελπίζω να μην διαβάσουν πολλές την είδηση, και να αρχίσουν να αναρωτιούνται αν όντως ο καλός τους πάει στο γήπεδο τις Κυριακές..
-
05-02-09, 17:15 Απάντηση: Re: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #25
-
05-02-09, 17:38 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #26
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Μην πάει το μυαλό σας στο κακό και συχνά παράλογο. Στην τελική την εφαρμογή εσύ την ανοίγεις και την κλείνεις.
Φανταστείτε πχ ότι κλείνουμε ραντεβού 4 φίλοι και ενεργοποιούμε την εφαρμογή μεταξύ μας για να δούμε ποιος αργεί και που! Ή φανταστείτε τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει μια ομάδα γνωρίζοντας τη θέση των φίλων και των εχθρών.
Τέτοιες εφαρμογές υπήρχαν άλλωστε αλλά δεν ήταν εύκολα προσβάσιμες. Το google απλά εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το gps (και το a-gps ως μέθοδος) γίνονται πλέον πολύ κοινά. Για μένα ήταν κάτι αναμενόμενο πάντως.
ΥΓ. Τα κινητά δεν εκπέμπουν αν είναι κλειστά. Κάντε το πιο απλό. Αφήστε το κλειστό κινητό σας δίπλα στα ηχεία και δείτε αν θα ακούσετε ποτέ κάποιο ήχο.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-02-09, 17:46 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #27
Όχι mrsaccess. Απο κατασκευής αν ζητηθεί μπορούν να δώσουν network Location. Είναι στα σχέδια του GSM από αρχής. Αν εννοείς πως δεν είναι συνδεδεμένα σε κάποια κεραία ναι.
Εμένα με ενόχλησε το ότι η Cosmote,Vodafone,Wind, δώσαν εύκολα τα CellID τους.
Γιατί δεν τα δίνουν και σε μας ;Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
05-02-09, 17:54 Απάντηση: Re: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #28
Μα ο... καλός μπορεί να βάλει το latitude να στέλνει σήμα από το γήπεδο, ενώ δεν είναι εκεί! Η Google εισήγαγε αυτή την δυνατότητα για να μην κατηγορηθεί ότι διευκολύνει την παρακολούθηση κ.ο.κ.
Φανταστείτε να παίζει ο άλλος με την γραφίδα και να επαναπαύεται η... Mata Hari της κακιάς ώρας ότι έχει real time παρακολούθηση!
........Auto merged post: gtl πρόσθεσε 2 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κι εδώ ισχύει το ίδιο. Αυτός που καθυστέρησε βγάζει την γραφίδα και σκαρφίζεται διαδρομή μετ'εμποδίων, για την οποία δεν έφταιγε ο ίδιος. Η δυνατότητα να βάζεις ψευδή τοποθεσία είναι έξυπνη επιλογή από πλευράς google γιατί επιτρέπει μόνο τις πιο αθώες χρήσεις της τεχνολογίας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 05-02-09 στις 17:54. Αιτία: auto merged post
-
05-02-09, 18:00 Απάντηση: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #29
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-02-09, 18:47 Απάντηση: Re: Με τo Google Latitude οι φίλοι σας μπορούν να γνωρίζουν πού είστε #30
Παρόμοια Θέματα
-
οι φιλοι που ειναι στο DSLAM ΟΤΕ Αλεξανδρας ας μου πουν αν εχουν διακοπες τα απογευματα
Από zoiros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-07, 21:01 -
Κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουν πολλοί
Από energie στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 65Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-06, 06:52 -
Σας χαιρετώ αγαπητοί φίλοι.
Από Antwnis στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-05, 15:42
Bookmarks