Παιδιά, βοήθεια.
Μια φίλη, στα Βριλήσσια (Ευβοίας) έχει εδώ και 2 χρόνια ΟΝ με τραγικά προβλήματα.
Η ΤV δεν δούλεψε σχεδόν ποτέ, το internet πέφτει ανά 5 λεπτά και το wireless έχει εμβέλεια 2 μέτρα.
Αλλάξαμε μόντεμ και πάλι τίποτα. To menu του μοντεμ δείχνει 3Μbps, μεγάλο noise και attenuation 44.
Από την ΟΝ δεν δίνουν καμιά απάντηση, παρά μόνο άρες μάρες. Καμιά ιδέα;
Μήπως φταίει ότι είναι μακριά από το DSLAM;
Έχει απηυδίσει και είναι έτοιμη να επιστρέψει στον ΟΤΕ αφού από την ΟΝ αδιαφορούν, παρότι είναι από τους πιο παλιούς συνδρομητές.
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Προβλήματα στα Βριλήσσια
-
19-02-09, 01:27 Προβλήματα στα Βριλήσσια #1
-
19-02-09, 08:30 Απάντηση: DSLAM Πεντέλης (εξυπηρετεί Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη) #2
Δώσε μας και τα υπόλοιπα στοιχεία από το ρούτερ.
Έχεις δοκιμάσει άλλο ρούτερ;
Πάντα είχε προβλήματα;
-
19-02-09, 11:17 Απάντηση: DSLAM Πεντέλης (εξυπηρετεί Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη) #3
Άλλο ρούτερ δοκίμασα. Μου έστειλαν καινούριο. Τίποτα.
Τα άλλα στοιχεία δεν τα θυμάμαι τώρα, αλλά στην ΟΝ κανείς δεν ήξερε να μας δώσει μια σοβαρή απάντηση. Μέχρι να κατεβάσουμε ταχύτητα μας είπε (από τα 3 Mbps)!
-
19-02-09, 14:06 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #4
χωρις στατιστικα δε μπορουμε να πουμε και πολλα.
οπως επισης οτι εχει καλεσει τεχνικο απο την on να μετρησει τη γραμμη ή οχι??
ειναι πολυ βασικο αυτο αφου εχει τοσο καιρο προβλημα.
-
19-02-09, 16:38 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #5
Τι μένει τόσο καιρό αφού δεν σου φτιάχνουν την γραμμή ? , εγώ θα πήγαινα πίσω στον ΟΤΕ θα μου φτιάχνατε την γραμμή και μετά ανάλογα τις ανάγκες μου θα επέλεγα να μείνω ή να αλλάξω.
-
20-02-09, 10:37 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #6
Τεχνικός της ΟΝ παρά τις εκατοντάδες εκκλήσεις αρνείται να έρθει, άγνωστο γιατί.
Πλέον πάει στον ΟΤΕ.
-
20-02-09, 13:23 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #7
αρνειται?
αυτο δε το εχω ξανακουσει...
χωρις παρεξηγηση αλλα πολυ ακραια μου ακουγονται ολα αυτα...
-
20-02-09, 13:30 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #8
Ακραία δεν λες τίποτα... "το wi fi πιάνει 2 μέτρα" "δοκιμάσαμε και καινούριο και τα ίδια".
Αν φαίνεται αυτό λογικό σε κάποιον..
-
20-02-09, 14:13 Απάντηση: Προβλήματα στα Βριλήσσια #9
Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ φίλε μου, κάτι άλλο συμβαίνει και δεν έχουμε όλη την εικόνα του προβλήματος. Λες δηλαδή ότι κάλεσες και δεν έχουν στείλει ΠΟΤΕ τεχνικό σπίτι σου????
ΕΙΔΙΚΑ η ΟΝ δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, τουναντίον θα έλεγα...
Επίσης, "Αλλάξαμε μόντεμ και πάλι τίποτα. To menu του μοντεμ δείχνει 3Μbps, μεγάλο noise και attenuation 44" Λογικό είναι με 44 να μην παίξει ΠΟΤΕ η TV, οπότε μην σου κάνει εντύπωση. Το μόντεμ δεν ρυθμίζει ταχύτητα συγχρονισμού άλλωστε... Η γραμμή φταίει μάλλον. Και πόσο μακριά είσαι από το DSLAM?Beware of Greeks baring gifts and tests
Παρόμοια Θέματα
-
CableTv στα Βριλήσσια
Από ghikakis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 95Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-07, 02:58 -
3play στα Βριλήσσια
Από ghikakis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-07, 23:24 -
Βριλήσσια κανείς με προβλήματα?
Από Spyros1821 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-07, 20:12 -
DSL στα Βριλήσσια
Από otsalan στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-06, 00:54 -
Κανεις με forthnet στα βριλησσια!!!
Από limassol στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-04, 11:53
Bookmarks