Εμφάνιση 1-1 από 1
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι Ανάκασα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Χαίρετε,
    Ονομάζομαι Κ... Κ....- του Σ... και είμαι συνδρομητής στο Telefonet+ από το καλοκαίρι του 2008 (πιο πριν είχα Cable TV). Από τότε παρουσιάζονται κατά καιρούς προβλήματα στην γραμμή μου, με αποσυνδέσεις, κ.τ.λ. Τώρα όμως αντιμετωπίζω πάλι σοβαρό πρόβλημα και δυστυχώς μετά λύπης συνειδητοποιώ ότι δεν είστε ικανοί να προσφέρετε λύσεις αλλά ούτε και εξυπηρέτηση.
    Το πρόβλημα ξεκίνησε αρχές Φεβρουαρίου 2009 (7/2) με αποσυνδέσεις στην γραμμή μου ξαφνικά και χωρίς να αλλάξει τίποτε στον εξοπλισμό μου. Να σας ενημερώσω επίσης πως όταν ήμουν στο πρόγραμμα Cable TV ήμουν ευχαριστημένος, με DS Rate 14-16Mbit, τηλεφωνικές 2 γραμμές και χωρίς σοβαρά προβλήματα στην σύνδεσή μου. Μάλιστα σας διαφήμιζα κιόλας! Από τότε που άλλαξα πρόγραμμα όμως άρχισε ο γολγοθάς! Αρχές του μήνα λοιπόν με αποσυνδέσεις και πολλά τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη. Όλοι οι υπάλληλοι μου έλεγαν τα ίδια πράγματα χωρίς να γίνεται κάτι το ουσιαστικό. Το πρόβλημα έφτιαχνε για κάνα δυο μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Όλοι προωθούσαν τη βλάβη σε ανώτερο κλιμάκιο, τελικά πόσα τεχνικά κλιμάκια έχει αυτή η ViVodi; Μετά από άφθονη ψυχική κυρίως ταλαιπωρία μου είπαν να φέρω το router (Tilgin Vood 452W) στις εγκαταστάσεις σας στο Χαλάνδρι, ή να το στείλω με courier. Προτίμησα το πρώτο αφού θα γινόταν και πιο γρήγορα. Έτσι λοιπόν στις 16/2 πήγα στην ViVodi όπου τελικά μου άλλαξαν τη συγκεκριμένη συσκευή με μία άλλη μεταχειρισμένη λέγοντας ότι πλέον θα επιλυθεί το πρόβλημα!!! Το απόγευμα της ίδιας ημέρας σύνδεσα το "νέο" router με αποτέλεσμα :
    - Το internet μετά από προσπάθειες (τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη, reset, restart) να κλειδώνει στα 511/10235 Up/Down!
    - Οι 2 τηλεφωνικές γραμμές μου αποσυνδέονται αυτόματα και εναλλάξ συνεχώς, καθιστώντας αδύνατη την τηλεφωνική επικοινωνία!
    Από εκείνη την ημέρα επικοινωνώ καθημερινώς με το τεχνικό τμήμα χωρίς να γίνεται κάτι το ουσιαστικό. Πάλι οι ίδιες ενέργειες (restart, reset, κ.τ.λ.), πάλι η ίδια και χειρότερη ταλαιπωρία, πάλι η ίδια ανύπαρκτη εξυπηρέτηση εκ μέρους σας...Να σημειώσω επίσης το ότι η επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα σας γίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο (καθώς οι τηλεφωνικές σταθερές γραμμές που έχω διακόπτονται συνεχώς) με συνέπεια να χρεώνομαι τις πολλές και μεγάλες σε διάρκεια (και αναμονή) κλήσεις, καθώς οι υπάλληλοι μου είπαν ότι δεν μπορούν να με καλέσουν αυτοί στο κινητό μου! Ανήκουστο!!!
    Δεδομένου του προβλήματος και της απαράδεκτης αντιμετώπισης εκ μέρους σας, παρακαλώ όπως διορθώσετε ΑΜΕΣΑ την βλάβη και μου αποστείλετε επίσης πιστωτικό τιμολόγιο για το ανωτέρο αναφερθέν διάστημα, καθώς ήταν αδύνατη η παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών από την εταιρεία σας ως όφειλε. Αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα εντός των επομένων ημερών, τεχνικώς και εγγράφως με ενημέρωση στο e-mail μου, να είστε σίγουροι ότι θα απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές και θα κινηθώ δικαστικώς και όπως προβλέπει ο νόμος...
    Επίσης να σας γνωστοποιήσω ότι θα ενημερώσω κάθε Έλληνα πολίτη στο internet μέσω forum για την "άψογη" και "αποτελεσματική" εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών σας!
    Ευχαριστώ πολύ
    Με εκτίμηση,
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 20-02-09 στις 22:46. Αιτία: διόρθωση γραμματοσειράς

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    Από FOTIS1972 στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-09, 11:04
  2. Απίστευτη Ταλαιπωρία !!!
    Από Resentful στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-08, 13:12
  3. Απίστευτη ταλαιπωρία!!!
    Από mastro στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-06, 13:33
  4. Απίστευτη ταλαιπωρία από την Forthnet
    Από xagi στο φόρουμ Nova ADSL