Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 53
    Περιοχή
    London
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    38000/10000
    ISP
    Plusnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΚΚΙΝΙΟ
    Router
    BT Home Hub 5
    αχ γι αυτο δοξαζω την 3 που εχω...ειναι φοβερη εταιρια και η μονη που χρησιμοποιει skype ευρεως...οσο για την ελλαδα και για καποιες αλλες εταιριουλες μπορουν να επιζησουν και με το να χρησιμοποιουν skype η μαλλον να το αφησουν ελευθερο για χρηση οπως κανει η 3....

Περιοχή
    London
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    4/1
    ISP
    O2
    Router
    O2 Broadband Router
    SNR / Attn
    (dB) / 45(dB)
    Παιδιά, να έχεται υπόψη πως over 3G νομίζω πως ειναι πρακτικά αδυνατο να έχεις VoIP τηλεφωνία με αποδεκτη ποιότητα. Οι συσκευές της 3 δουλεύουν με ενδιάμεσο proxy ο οποίος δέχεται κανονικά την GSM κλήση και την μετατρέπει σε skype. Οπότε νομίζω η συζήτηση έχει ακόμα μια 5ετία μπροστά της.

Btw, έχει κανεις χρησιμοποιήσει επιτυχημένα VoIP εφαρμογή over 3G?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δε ξερω ακριβως τι ενωεις VoIP , παντως εγω απο το netbook μου με 3G συνδεση απο την vodafone κανω κανονικα κλησεις μεσω skype, σε αλλο υπολογιστη με skype επεισης. Και με καμερα και με ομηλια

Περιοχή
    athens
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    8353/1023
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    8(dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Radiatedsoul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξερω ακριβως τι ενωεις VoIP , παντως εγω απο το netbook μου με 3G συνδεση απο την vodafone κανω κανονικα κλησεις μεσω skype, σε αλλο υπολογιστη με skype επεισης. Και με καμερα και με ομηλια
    Δεν έχεις καθυστέρηση στην ομιλία? Συνήθως από 3G υπάρχει υψηλό ping.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!!!/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν.ΙΩΝΙΑΣ
    Router
    USRobotics 9112
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από con Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχεις καθυστέρηση στην ομιλία? Συνήθως από 3G υπάρχει υψηλό ping.
    Σε εμένα πάντως, αυτό ισχύει. Υπάρχει καθυστέρηση και είναι εμφανής.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ..!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ναι εχει καθυστερηση σε σχεση με την εικονα που βλεπω απο την καμερα, αλλα αν δεν υπηρχε η καμερα να βλεπω, δε νομιζω να το καταλαβαινα. Μερικες φορες κανει και μερικα "κοψιματα" "διακοπες" για 0-1 sec.

Οταν λετε ομως οτι δε λειτουργει το skype σε 3G συνδεση αυτο ενωειτε? Εγω ετσι οπως τα λετε καταλαβα οτι δε μπορω καν να κανω συνδεση και να μιλησω.

edit: Ping δεν εχω μεγαλο, ειναι αναλογα την περιοχη που θα βρεθω. Σε ολοληρη την καλλιθεα και στο κεντρο για παραδειγμα εχω 90-160 ping. Το μεγιστο ping που εχω δει ειναι 400 σε μια περιοχη στο λαυριο. Το μετραω με αυτο το site http://www.speedtest.net/

Περιοχή
    Ζωγράφος
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Technicolor TG788vn v2
    SNR / Attn
    12(dB) / 2,7(dB)
    Έχω δοκιμάσει Wind και Vodafone 3G για VoIP χρησιμοποιώντας το Fring σε ένα Nokia N95 8GB. Η Wind δεν έχει κλειδωμένο το δίκτυο και μπορείς να συνδεθείς κανονικά αλλά η ποιότητα είναι απλά αίσχος (τρελό delay, call drops, disconnections). Όσο για την Vodafone αν έχεις σύνδεση και μπαίνεις μέσω του προφίλ internet.vodafone.gr τότε το VoIP είναι κλειδωμένο και λειτουργούν μόνο εφαρμογές τύπου messenger. Στην περίπτωση όμως της Vodafone Mobile Connect το internet είναι ελεύθερο και μπορώ να χρησιμοποιήσω VoIP με ποιότητα παραπλήσια του Desktop με DSL.

Περιοχή
    London
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    38000/10000
    ISP
    Plusnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΚΚΙΝΙΟ
    Router
    BT Home Hub 5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chris2k4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω δοκιμάσει Wind και Vodafone 3G για VoIP χρησιμοποιώντας το Fring σε ένα Nokia N95 8GB. Η Wind δεν έχει κλειδωμένο το δίκτυο και μπορείς να συνδεθείς κανονικά αλλά η ποιότητα είναι απλά αίσχος (τρελό delay, call drops, disconnections). Όσο για την Vodafone αν έχεις σύνδεση και μπαίνεις μέσω του προφίλ internet.vodafone.gr τότε το VoIP είναι κλειδωμένο και λειτουργούν μόνο εφαρμογές τύπου messenger. Στην περίπτωση όμως της Vodafone Mobile Connect το internet είναι ελεύθερο και μπορώ να χρησιμοποιήσω VoIP με ποιότητα παραπλήσια του Desktop με DSL.
    φιλε εισαι σιγουρος για την voda??γιατι εδω στην αγγλια δεν σε αφηνει και ανηκει στον ομιλο οποτε ειναι σιγουρο για ελλαδα??στην κοσμοτε παντως το δοκιμασα και δεν γινεται να το κανεις....

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ξερει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμα για Ελλάδα;
    http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/3skypephone/

Περιοχή
    Ζωγράφος
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Technicolor TG788vn v2
    SNR / Attn
    12(dB) / 2,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasermones Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε εισαι σιγουρος για την voda??γιατι εδω στην αγγλια δεν σε αφηνει και ανηκει στον ομιλο οποτε ειναι σιγουρο για ελλαδα??στην κοσμοτε παντως το δοκιμασα και δεν γινεται να το κανεις....
    Το ξέρω ότι είναι όμιλος αλλά όπως βλέπεις κάθε χώρα ακολουθεί τους κανόνες της τοπικής αγοράς (βλέπε προγράμματα χρόνου ομιλίας και επιδοτήσεις). Είμαι σίγουρος γιατί τα έχω δοκιμάσει αυτά που σου λέω. Η Cosmote ξέρω ότι το αναφέρει πως δεν επιτρέπεται το VoIP αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφράσω άποψη.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΑΤΕΑ
    Router
    NETGEAR 835GT
    Αντε να αναπτυχθει και το wimax σαν δικτυο να επελθει η ελεθερη επικοινωνια μεσω voip το καλω ειναι οτι με την αναπτυξη του skype και του ιντερνετ αυτοματος οι υπηρεσιες κινιτης τηλεφωνιας περνανε σε δευτερη μοιρα και γινονται μη ανταγωνιστικες

Περιοχή
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
    Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
    Router
    thomson tg 585v7
    αμα ηταν να παιρνουν φραγκα θα ηταν ολα καλα α!!! ρε λαμογια ενα ντου θελουν αλλα ποιος?????

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Δεν ξέρω αν στη Βρεττανία είναι τοσο φτηνά τα data που συμφέρει να μιλας με skype, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία οτι εκεί είναι το μέλλον.
    Όσοι εχουν προσπαθήσει να σταματήσουν την τεχνολογία απέτυχαν παταγωδώς. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι πάροχοι τοσο καλύτερα θα είναι γι αυτούς.

Περιοχή
    Ολλανδία
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    60/6 Mbps
    ISP
    Ziggo NL
    Router
    Cisco EPC3928
    SNR / Attn
    10.0(dB) / 17.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα...

Είναι θεωρητικά τουλάχιστον, ωραία η ιδέα του Skype ή του Fringe, αλλά μην τα παρακάνουμε, ελεύθερα WiFi (αυτά που εννοούμε με την έκφραση Skype call) δεν υπάρχουν σε αριθμό που να είναι χρησιμοποιήσιμα, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό. Προσωπικά έχω iPhone με Fringe και το WiFi μου είναι διαρκώς ανοικτό. Εξαιρώντας περιπτώσεις ξεκελείδωτων οικιακών routers, τα ελεύθερα hotspots είναι πρακτικά ανύπαρκτα. Πήγα και Γαλλία (Παρίσι) που έχει την φήμη της ασύρματης πόλης, πάλι ανύπαρκτα τα ελεύθερα hotspots - και εδώ δεν συμπεριλαμβάνω Starbucks, ή όποιο άλλο κατάστημα έχει χρεώσιμη πρόσβαση WiFi.

Με αυτό το δεδομένο, η μοναδική βιώσιμη επιλογή σε ό,τι αφορά σύνδεση δεδομένων σε κινητό είναι το 3G - το οποίο σε HSPA κάλυψη είναι τάξεις μεγέθους γρηγορότερο από ένα ελεύθερα hotspot.

Παράλληλα, οι συνδέσεις IP πάνω από τις οποίες περνάει τώρα το Fringe/Skype δεν έχουν Quality of Service, υποβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα, αξιοπιστία άρα και χρηστικοτητα των IP calls. Για πλάκα πάντα μπορείς να κάνεις ένα IP call, σίγουρα όμως δεν μπορείς να το κάνεις σύστημα.

Τέλος, η κινητή τηλεφωνία θα μεταβεί σταδιακά στα επόμενα χρόνια σε all-IP, άρα και οι παραδοσιακές κλήσεις μέσω κινητών θα μεταδίδοντα μέσω IP - carrier grade όμως, με QoS και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια αξιόπιστη κλήση.

Συνοψίζοντας, θεωρώ στυγνή πραγματικότητα ότι Skype και λοιπά άλλα είναι άχρηστα σε κινητά τηλέφωνα γιατί είναι ακόμη αναξιόπιστα - επίσης ότι συνδέσεις δεδομένων από WiFi hotspots είναι σαφώς υποδεέστερες από 3G HSPA όταν αυτό είναι διαθέσιμο.

Προφανώς και οι εταιρείες κινητής βλέπουν μεγάλο κίνδυνο στο Skype και γι αυτό αντιδρούν.

Αλλά αυτό απέχει αιώνες από το να πούμε ότι "αντιδρούν στην εξέλιξη" ή άλλες παρόμοιες δηλώσεις.
    MacBook Pro 2.4GHz Quad Core i7, High Res Antiglare, Seagate Momentus XT 750GB hybrid, 8GB DDR3 RAM,
    Dell Inspiron mini

Περιοχή
    Ολλανδία
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    60/6 Mbps
    ISP
    Ziggo NL
    Router
    Cisco EPC3928
    SNR / Attn
    10.0(dB) / 17.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από limf(x) Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως στο Iphone μου έχω εγκατεστημένο το fring και καλώ κανονικά τις επαφές μου στο skype και κάνω και skype out κλήσεις!

Πάντα με χρήση wi-fi, με 3G δεν έχω δοκιμασει! Δεν θα γίνεται??
    Δυστυχώς όχι.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_0005.PNG  

MacBook Pro 2.4GHz Quad Core i7, High Res Antiglare, Seagate Momentus XT 750GB hybrid, 8GB DDR3 RAM,
    Dell Inspiron mini

Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-08, 17:51
  2. Μηνύματα: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 19:20
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-07, 13:12
  4. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-06, 18:14

Tags για αυτό το Θέμα