με εξοργιζει που δν μπορω να πω σοκιν ανεκδοτα!![]()
Εμφάνιση 286-300 από 1900
-
05-10-09, 19:22 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #286
-
05-10-09, 19:34 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #287
Μπορεις, αρκει να υπονοεις και οχι να λες στα ισα τις επιμαχες λεξεις.Αν πεις @@ ολοι θα καταλαβουν τι θες να πεις αλλα στο γραμμα του κανονισμου εισαι οκ.
Ετσι νομιζω δηλαδη...Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
05-10-09, 19:56 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #288
-
05-10-09, 21:21 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #289
Μου θυμιζουν τη διαφημιση του milko/njoy που ηταν ενας και εκανε βαρη.Και με το ζορι εκανε μια επαναληψη.Και περναει απο μπροστα του η Μαιρουλα και κανει "1201,1202, γεια σου μαιρουλα, 1203..."
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
09-10-09, 02:14 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #290
Πολλα μου την δινουν αλλα ενα προχειρο ειναι οταν βιαζομαι στο μετρο και παντα υπαρχει καποιος/καποιοι που καθεται/καθονται στην αριστερη πλευρα των κυλιωμενων και ειτε αναγκαζομαι να κανω ελιγμους ειτε (αν ειναι περισσοτεροι) να περιμενω σαν τον λακαμα...
ΣΤ'ΑΡΙΣΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!No Justice - No Peace
-
09-10-09, 08:52 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #291
-
09-10-09, 11:18 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #292
Γενικά ξεκινάω νωρίς στα ραντεβού μου, όταν πηγαίνω με συγκοινωνία, οπότε συνήθως δε βιάζομαι. Παρόλα αυτά μου αρέσει να κινούμαι γρήγορα. Παγκοσμίως στην αριστερή πλευρά της σκάλας δε στέκεσαι, αλλά περπατάς. Δε λέω να τρέχεις κιόλας, αλλά σίγουρα δεν είσαι σταματημένος, ενώ όταν καθαρίσει η δεξιά "λωρίδα" (
) κινείσαι δεξιά, ώστε να επιτρέψεις σε κάποιο πιο γρήγορο να κινηθεί με το ρυθμό του. Συχνά τρέχω κιόλας ανεβαίνοντας τα κλασσικά σκαλιά, έτσι για γυμναστική.
Πιο πολλή πλάκα έχει τα πρωινά, όπου ο κόσμος βιάζεται πολύ. Όπως είπα και πριν, δε βιάζομαι αφού φτάνω πάντα νωρίτερα τη δουλειά, αλλά μου αρέσει να συναγωνίζομαι τους βιαστικούς (κάτι να κάνεις να έχει ενδιαφέρον η διαδρομή). Στο μετρό λοιπόν, οι βιαστικοί (ίσως κι αυτοί το απολαμβάνουν, όπως κι εγώ) έχουν σταμπάρει τα βαγόνια και τις πόρτες που είναι κοντά στα σκαλιά (με απόκλιση +-μία πόρτα) και θέλει στρατηγική για να πλασαριστείς σωστά πριν ανοίξουν οι πόρτες, ώστε να βγεις πρώτος και γλιτώσεις την αναμονή στο μπουλούκι. Οι πρώτοι 4-5 κινούνται άνετα. Οι επόμενοι, στην ουρά ή στα κλασσικά σκαλιά.
Πρέπει να είσαι πολύ ανάγωγος για να στηθείς μπροστά στην πόρτα 3 σταθμούς πριν και να ενοχλείς τον κόσμο, οπότε αφήνω αυτή τη λύση για εκείνους που δεν τους ενδιαφέρουν οι άλλοι επιβάτες. Όσο όμως πιο πονηρό βλέπω κάποιον, τόσο πιο πολύ αυξάνει το ενδιαφέρον συναγωνισμού. Είναι σαν ένα παιχνίδι που έχει την πλάκα του. Αναπτύσσεις στρατηγικές και κλασσικά πιάνεις απροετοίμαστους τους άλλους και βγαίνεις πρώτος. Αν βέβαια κάποιος είναι πολύ θρασύς, τον αφήνεις στο μικρόκοσμο της αγένειάς του και παίζεις με τους υπόλοιπους, αντί να πέσεις στο επίπεδό του για να τον συναγωνιστείς.
Ανοίγουν οι πόρτες, βγαίνεις πρώτος και αρχίζει η εργάσιμη μέρα.
Τώρα βέβαια είμαι στο εξωτερικό και πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια. Οπότε το μόνο στοίχημα που βάζω κάθε πρωί, είναι αν θα συναντήσω όλο και πιο πριν τον Ιταλό παππού με το σκύλο Δαλματίας στο δρόμο για τη δουλειά. Σήμερα άργησα λίγο (και πάλι πήγα όμως νωρίτερα στη δουλειά) και μου έριξε χιλιόμετρα ο παππούς με το σκύλο.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
09-10-09, 11:33 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #293
Oι τροχονόμοι στην Κηφισίας
Τέσσερα φανάρια μας κράτησε ακινητοποιημένους σήμερα το πρωί στη διασταύρωση Κηφισίας-Ανδριανού στο Νέο Ψυχικό ο κος τροχονόμος. Η ουρά είχε φτάσει στην πλατεία Αγ.Σοφίας. Πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο έντονη ανάγκη να πατήσω άνθρωπο... Έχε χάρη που ήταν noob.
Και να πεις οτι τουλάχιστον είχε αποσυμφορηθεί η Κηφισίας? O κακός χαμός!
-
09-10-09, 12:09 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #294
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Εμένα με εκνευρίζουν γενικά οι τροχονόμοι. Όπου δεις έναν, το σίγουρο είναι ό,τι θα'χει traffic ο δρόμος όπου τον έβαλαν, ακόμη και αν πριν τον βάλουν δεν είχε.
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
09-10-09, 13:13 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #295
-
09-10-09, 13:17 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #296
Εγώ πάλι παρατηρώ ότι οι τροχονόμοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Τα φανάρια δεν έχουν έχουν πολλά προφίλ, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας, αν κι αυτό είναι τεχνικά εφικτό με τα υπάρχοντα σημερινά μέσα (ψάχνω για συνεργάτη για να στήσουμε το σύστημα στην Αθήνα, δεν είναι τρομερά δύσκολο
). Ενώ μερικοί τροχονόμοι, σε διαρκή συνενόηση με τα VHF, βελτιώνουν φοβερά τη ροή στους κεντρικούς δρόμους. Το γεγονός ότι βλέπεις μποτιλιάρισμα, δεν το αναιρεί αυτό, αφού υπάρχει μποτιλιάρισμα που κάνεις τα 100 μέτρα σε 2 λεπτά και μποτιλιάρισμα που κάνεις τα 100 μέτρα σε 20 λεπτά.
Το ζήτημα είναι να ξέρεις ποιες ώρες επεμβαίνουν οι τροχονόμοι στα κομβικά σημεία, ώστε να βρίσκεσαι στον μεγαλύτερο δρόμο (π.χ. Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού) και να μην έχεις χωθεί στα στενά, διότι θα χάσεις πολλή ώρα. Τα στενά συμφέρουν, όταν δεν υπάρχει τροχονόμος.
Το καλύτερο μου έχει τύχει μία φορά που ήταν 3-4 αμάξια πίσω μου κάποιος κοστουμάτος. Δεν ξέρω ποιος. Η διαδρομή Χαλάνδρι-Κηφισιά έγινε σε 10 λεπτά, ενώ με την κίνηση της ώρα θα ήταν τουλάχιστον 30 λεπτά. Είχα τον τροχονόμο με τη μηχανή να με προσπερνάει, να πηγαίνει στο επόμενο φανάρι και να κόβει την κάθετη κυκλοφορία. Μόλις τον περνούσα εγώ (και ο κοστουμάτος από πίσω), ξεκινούσε πάλι ο τροχονόμος για να πάει στο επόμενο φανάρι. Χλιδή.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
09-10-09, 13:58 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #297
Και μενα με εκνευριζουν αυτοι που καθονται στην πορτα 10 λεπτα πριν φτασουμε στην σταση.Και δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους.Αν εχουν κινητικα προβληματα προφανως και δικαιολογουνται.
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
09-10-09, 14:06 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #298
Οταν τα αστικα ειναι τοσο τιγκα που δεν χωραει αλλο κοσμο αλλα παρολαυτα οταν ανοιγουν οι πορτες στην σταση ολοι προσπαθουν να μπουν μεσα και ας μην χωρανε,βεβαια μετα αν η πορτα τους κανει σαντουιτς φταιει ο οδηγος...
Και μου εχει τυχει περιστατικο να ειμαι κολλημενος στο τζαμι κυριολεκτικα και να ερχονται οι αλλοι να μπουν στο αστικο και να σου λενε"εεε μπορειτε να πατε λιγο πιο μεσα...?", του σκας μια μπατσα στη μαπα η δεν του σκας μετα?Που να παω κυρα μου να βγω απο το παραθυρο για να χωρεσεις εσυ????
-
09-10-09, 14:20 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #299
Ναι ρε γμτ....ρε παλικαρια σε 5 λεπτα θα ερθει αλλο.Χαλαρωστε λιγο και παντα να φευγετε 10 λεπτα νωριτερα απο οτι θα επρεπε....
Οπως συνηθιζω να λεω, οι Ελληνες ειμαστε δουλευταραδες μεχρι να μπουμε στο τραινο.Μετα κουραζομαστε απο την υπερπροσπαθεια να σπρωξουμε και δεν αποδιδουμε καλα στη δουλεια.Καλημερα...Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
09-10-09, 15:04 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #300
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά εταιρία κατά την άποψή σας αξίζει περισσότερο (Poll)
Από martinibb στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 10:25 -
Ποιά θα καθυστερήσει περισσότερο την ενεργοποίηση; HOL ή Forthnet;
Από Kiriakos_4 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-08, 16:24 -
να ακυρωσω την αιτηση μου για 24αρι internet η θα μπλεξω περισσοτερο?
Από jimacid στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 09:18 -
Γεια σου ΟΤΕ με την άψογη εξυπηρέτησή σου!!!
Από EgwEimai στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-04, 01:38
Bookmarks