Α ενταξει
Ευχαριστώ..
Απλως εγω το καλουσα για να ρθει εκει που ειμαι και μετα που εμπαινα μεσα πατουσα τον οροφο που ηθελα.Δε ξερω το βρισκω πιο λογικο να καλεις το ασανσερ για να ρθει εκει που εισαι, γιατι μπορεί να μην εχεις αποφασίσει αν θες να πας προς τα πανω ή προς τα κατω...
Πλακα κανω...
Καταλαβα, σας ευχαριστω..![]()
Εμφάνιση 406-420 από 1900
-
05-11-09, 00:16 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #406
-
05-11-09, 11:16 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #407
Πριν έλεγες ότι πατάς και τα δύο. Τώρα μας το αλλάζεις και λες ότι πατάς μόνο το κουμπί που δηλώνει τη θέση σου ως προς το ασανσέρ.
Η λογική πίσω από αυτό, είναι ότι το πρόγραμμα του ασανσέρ ξέρει σε ποιο όροφο βρίσκονται τα κουμπιά που πατάς (το πάνω και το κάτω), οπότε δε χρειάζεται να του δώσεις αυτή την πληροφορία. Η πληροφορία που έχεις στο μυαλό σου και δεν ξέρει το ασανσέρ είναι το πού θέλεις να πας.
Εξαιρούνται βέβαια οι ακραίοι όροφοι (τελευταίο υπόγειο - ταράτσα), όπου μόνο ως προς μία κατεύθυνση μπορείς να πας. Σε αυτούς τους ορόφους βέβαια εσύ ενδεχομένως θα τρως λίγο κόλλημα, διότι π.χ. στο τελευταίο υπόγειο θα θέλεις να κατεβάσεις το ασανσέρ για να σου έρθει, αλλά θα βλέπεις μόνο ένα κουμπί που δείχνει προς τα πάνω.Σε σώζει όμως το γεγονός ότι έχεις μόνο μία επιλογή κουμπιού, άντε και τις σκάλες.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
05-11-09, 11:31 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #408
Ενιοτε κι εγω εν γνωσει μου μπαινω σε ασανσερ που παει αντιθετα με την κατευθυνση μου
για να... πιασω θεση, αλλά ποτέ δεν εχω πατησει και τα 2 κουμπια...
Εχω δει να παιρνουν ανελκυστηρες αδειανοι και να ξαναγυριζουν αδειανοι
αφου εκαναν σταση σε ολους τους οροφους
Μου την δινει που εχει λιακαδα και πρεπει να παω βολτα
στο ΕΣΥ!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-11-09, 21:41 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #409
οτι τον τελευταιο καιρο εχω πολυ δουλεια.........
-
05-11-09, 21:46 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #410
Απλα εξηγησα το σκεπτικο μου
Και επειδη δεν ηξερα οτι εναι απολυτα σωστο, συνηθως πατούσα και τα δύο.
Ντααααξ μωρεεεεεε.. Δε θα το ξανακανω.. Ωωωω-χουυυυυυυυυυυυυυ
Παντως θεωρω οτι το δικο μου σκεπτικο θα ηταν πιο λογικο (δηλαδη να πατας το αναλογο κουμπί για να ερθει εκει που εισαι, και οχι για να πεις στο ασανσερ προς τα που θες να πας), αφου αφοτου μπεις στο ασανσερ μπορεί να αλλαξεις γνωμη, να δεις καναν κουκλο-α και να πατησεις αλλον οροφο..It happens.
Παντως εχω αλλη μια απορια
Αν ας πουμε ειμαι στον 3 και θελω να παω στο ισογειο, οποτε και παταω το κατω κουμπι αφου θελω να παω κατω. Οταν ερθει το ασανσερ και τελικα μπω μεσα και πατησω να παω στον 5 δε θα με παει?(αν υποθεσουμε οτι δε χρησιμοποιει αλλος το ασανσερ εκεινη τη στιγμη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 21:51.
-
05-11-09, 21:59 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #411
-
05-11-09, 22:20 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #412
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-11-09, 22:32 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #413
Αν είναι σωστά ρυθμισμένο, τότε πρώτα θα σε πάει πχ κάτω (απο τον 3ο στο ισόγειο) και μετά πάνω.
Βέβαια είναι σχετικά καινούργια αυτά στην Ελλάδα, παλιά είχαμε το στυλ να τα πατάμε όλα, τώρα μαθαίνει ο κόσμος
Εμένα μου την δίνει κάποιος που θα έρθει θα μου κάνει 100 ερώτησεις για κάτι, θα πάει να το πάρει απο κάπου φθηνότερα και μετά θα έρθει να με ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση.
Δεν θα πω τι περνάει απο το μυαλό μου να του απαντήσω..................
-
05-11-09, 22:37 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #414
Καλά
Αλλά αυτο σημαινει οτι αν μπω μεσα στο ασανσερ χωρις να πατησω κανενα κουμπί, θα με παει κατευθειαν κατω. Ενω δε γινεται ετσι. Περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο.
Και ακομα κι αν ειχα πατησει κατω, αν αφου μπώ μεσα πατησω για μεγαλυτερο οροφο, θα με παει πανω. Ισως το μονο που θα κανει μετα, ειναι να παει μόνο του κατω. Αλλου αφου πηγα στον οροφο μου, who cares
(angel)
........Auto merged post: alwaysalone πρόσθεσε 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........
σωστος.. ειναι πολύ σπαστικό..
Εγω καταλαβα παντως τι σου'΄ρχεταιι
Βαλ'το στο...και θα'χεις και απολυτο δικιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 22:38. Αιτία: auto merged post
-
05-11-09, 22:37 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #415
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
omfg εχετε επισημως ξεφυγει.
ειπαμε ειμαστε σε ενα τεχνολογικό φορουμ αλλά να
συζηταμε και για την τεχνολογία του ασανσερ;
παρτε τις σκαλες καλυτερα, κανουν και ωραίες γάμπες.
-
05-11-09, 22:37 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #416
-
05-11-09, 22:43 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #417
Λεω:
Ειμαι στον 3 όροφο και θελω να παω στο ισογειο. Παταω το κατω κουμπι.
Ερχεται το ασανσερ. Μπαινω μεσα. Τελικα αλλαζω γνωμη και παταω για να παω στον 5.
Θεωρητικα θα επρεπε να συμβει αυτο που λεει ο sdikr δηλαδη πρωτα να με παει προς τα κατω.
Ομως δε συμβαινει αυτο.
Μπαινεις μεσα και το ασανσερ παραμενει στασιμο. Περιμενει να πατησεις το κουμπι του οροφου που θες να πας.
Εγω παταω τον 5 οροφο. (ασχετα αν ενω περιμενα στον 3, ειχα πατησει το κατω κουμπί για να παω στο ισογειο).
Φτανω στον 5.
Μετά΄το ασανσερ, ισως θυμαται την αρχικη μου επιλογη οταν ημουν στον 3 και αρα κατεβαινει μονο του κατω, χωρις επιβατη.
Αλλά αφου εφτασα εγω εκει που ηθελα, ας κατεβει μονο του...
Δηλαδη το ολο θεμα ειναι, οτι το ασανσερ, ο,τι κι αν ειχες πατησει εξ αρχης ενω το περιμενες, αφοτου μπεις μεσα, περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο και εν τελει σε παει στην τελευταια σου επιλογη δηλ αυτη που διαλεξες μολις μπηκες μεσα, και οχι στην αρχικη, δηλ. αυτην που ειχες επιλεξει ενω το περιμενες.
Καλυτερα τωρα?
---
Παντως αστειευομαι τοση ωρα, απλως ηθελα να κανω λιγο support σε οσους πατα(με) λογω αβεβαιότητας και τα δυο κουμπια, να δειξω οτι υπαρχει καποιου ειδους λογική.
---
stockas το να προσπαθείς να εξηγησεις και να δωσεις λογική σε κατι που θα πρεπε απλως να το δεχεσαι a priori, ειναι ταλεντο, follow me, αν και το nick σου δεν ειναι ιδιαιτερο ελπιδοφοροΤελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 23:00.
-
05-11-09, 22:44 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #418
-
05-11-09, 23:04 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #419
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Αυτή η συμπεριφορά θα υπάρξει μόνο αν το ασανσέρ είναι άδειο. Αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα που πηγαίνουν κάτω, τότε πρώτα θα πάει κάτω πριν πάει εσένα επάνω (συνήθως, σε φυσιολογικά κτίρια, σε ουρανοξύστες πιθανό να έχουν άλλους αλγόριθμους).
Το ασανσέρ δεν μεταφέρει μόνο εσένα αλλά και άλλους ανθρώπους και προσπαθεί να βρει τη διαδρομή που θα σας πάει όλους γρήγορα, άνετα (χωρίς να είναι φίσκα δηλαδή) και με λιγότερη χρήση / κατανάλωση ρεύματος.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-11-09, 23:08 Απάντηση: Τι σου την δίνει περισσότερο! #420
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά εταιρία κατά την άποψή σας αξίζει περισσότερο (Poll)
Από martinibb στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 10:25 -
Ποιά θα καθυστερήσει περισσότερο την ενεργοποίηση; HOL ή Forthnet;
Από Kiriakos_4 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-08, 16:24 -
να ακυρωσω την αιτηση μου για 24αρι internet η θα μπλεξω περισσοτερο?
Από jimacid στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 09:18 -
Γεια σου ΟΤΕ με την άψογη εξυπηρέτησή σου!!!
Από EgwEimai στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-04, 01:38
Bookmarks