Σελ. 28 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930333848 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 406-420 από 1900
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν οδηγείς το ασανσέρ για να του πατάς τα αντίστοιχα κουμπιά. Του λες που θέλεις να πας και αυτό φροντίζει να προσαρμόσει τη διαδρομή του. Επομένως αν θέλεις να πας κάτω πατάς το κάτω ανεξάρτητα του που είναι ο κλωβός. Αντίστοιχα αν θέλεις να πας επάνω πατάς το πάνω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το κουμπί δηλώνεις προς τα πού θέλεις να κατευθυνθείς αφού φτάσει το ασανσέρ στον όροφό σου, άσχετα με το πού βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πατήσεις μόνο το κάτω κουμπί.
    Α ενταξει
    Ευχαριστώ..
    Απλως εγω το καλουσα για να ρθει εκει που ειμαι και μετα που εμπαινα μεσα πατουσα τον οροφο που ηθελα. Δε ξερω το βρισκω πιο λογικο να καλεις το ασανσερ για να ρθει εκει που εισαι, γιατι μπορεί να μην εχεις αποφασίσει αν θες να πας προς τα πανω ή προς τα κατω...

Πλακα κανω...
    Καταλαβα, σας ευχαριστω..

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Πριν έλεγες ότι πατάς και τα δύο. Τώρα μας το αλλάζεις και λες ότι πατάς μόνο το κουμπί που δηλώνει τη θέση σου ως προς το ασανσέρ.

Η λογική πίσω από αυτό, είναι ότι το πρόγραμμα του ασανσέρ ξέρει σε ποιο όροφο βρίσκονται τα κουμπιά που πατάς (το πάνω και το κάτω), οπότε δε χρειάζεται να του δώσεις αυτή την πληροφορία. Η πληροφορία που έχεις στο μυαλό σου και δεν ξέρει το ασανσέρ είναι το πού θέλεις να πας.

Εξαιρούνται βέβαια οι ακραίοι όροφοι (τελευταίο υπόγειο - ταράτσα), όπου μόνο ως προς μία κατεύθυνση μπορείς να πας. Σε αυτούς τους ορόφους βέβαια εσύ ενδεχομένως θα τρως λίγο κόλλημα, διότι π.χ. στο τελευταίο υπόγειο θα θέλεις να κατεβάσεις το ασανσέρ για να σου έρθει, αλλά θα βλέπεις μόνο ένα κουμπί που δείχνει προς τα πάνω. Σε σώζει όμως το γεγονός ότι έχεις μόνο μία επιλογή κουμπιού, άντε και τις σκάλες.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Ενιοτε κι εγω εν γνωσει μου μπαινω σε ασανσερ που παει αντιθετα με την κατευθυνση μου
    για να... πιασω θεση, αλλά ποτέ δεν εχω πατησει και τα 2 κουμπια...
    Εχω δει να παιρνουν ανελκυστηρες αδειανοι και να ξαναγυριζουν αδειανοι
    αφου εκαναν σταση σε ολους τους οροφους
    Μου την δινει που εχει λιακαδα και πρεπει να παω βολτα
    στο ΕΣΥ!
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    baudtec
    οτι τον τελευταιο καιρο εχω πολυ δουλεια.........

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν έλεγες ότι πατάς και τα δύο. Τώρα μας το αλλάζεις και λες ότι πατάς μόνο το κουμπί που δηλώνει τη θέση σου ως προς το ασανσέρ.

Η λογική πίσω από αυτό, είναι ότι το πρόγραμμα του ασανσέρ ξέρει σε ποιο όροφο βρίσκονται τα κουμπιά που πατάς (το πάνω και το κάτω), οπότε δε χρειάζεται να του δώσεις αυτή την πληροφορία. Η πληροφορία που έχεις στο μυαλό σου και δεν ξέρει το ασανσέρ είναι το πού θέλεις να πας.

Εξαιρούνται βέβαια οι ακραίοι όροφοι (τελευταίο υπόγειο - ταράτσα), όπου μόνο ως προς μία κατεύθυνση μπορείς να πας. Σε αυτούς τους ορόφους βέβαια εσύ ενδεχομένως θα τρως λίγο κόλλημα, διότι π.χ. στο τελευταίο υπόγειο θα θέλεις να κατεβάσεις το ασανσέρ για να σου έρθει, αλλά θα βλέπεις μόνο ένα κουμπί που δείχνει προς τα πάνω. Σε σώζει όμως το γεγονός ότι έχεις μόνο μία επιλογή κουμπιού, άντε και τις σκάλες.
    Απλα εξηγησα το σκεπτικο μου Και επειδη δεν ηξερα οτι εναι απολυτα σωστο, συνηθως πατούσα και τα δύο.
    Ντααααξ μωρεεεεεε.. Δε θα το ξανακανω.. Ωωωω-χουυυυυυυυυυυυυυ

Παντως θεωρω οτι το δικο μου σκεπτικο θα ηταν πιο λογικο (δηλαδη να πατας το αναλογο κουμπί για να ερθει εκει που εισαι, και οχι για να πεις στο ασανσερ προς τα που θες να πας), αφου αφοτου μπεις στο ασανσερ μπορεί να αλλαξεις γνωμη, να δεις καναν κουκλο-α και να πατησεις αλλον οροφο.. It happens.

Παντως εχω αλλη μια απορια
    Αν ας πουμε ειμαι στον 3 και θελω να παω στο ισογειο, οποτε και παταω το κατω κουμπι αφου θελω να παω κατω. Οταν ερθει το ασανσερ και τελικα μπω μεσα και πατησω να παω στον 5 δε θα με παει? (αν υποθεσουμε οτι δε χρησιμοποιει αλλος το ασανσερ εκεινη τη στιγμη).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 21:51.

Περιοχή
    Germany
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    O2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alwaysalone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ας πουμε ειμαι στον 3 και θελω να παω στο ισογειο, οποτε και παταω το κατω κουμπι αφου θελω να παω κατω. Οταν ερθει το ασανσερ και τελικα μπω μεσα και πατησω να παω στον 5 δε θα με παει? (αν υποθεσουμε οτι δε χρησιμοποιει αλλος το ασανσερ εκεινη τη στιγμη).
    Αφού ένα ασανσέρ σε έχει βάλει σε τόσους συλλογισμούς, απορώ πώς μπορείς και χρησιμοποιείς κομπιούτερ !!!

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Αν πάρεις ένα ταξί στο κέντρο και του πεις να σε πάει Γλυφάδα και στη μέση της διαδρομής αλλάξεις γνώμη και του πεις να σε πάει Χαλάνδρι δεν θα σε πάει; Απλά θα καθυστερήσεις περισσότερο και θα πληρώσεις περισσότερο από το αν του το είχες πει από την αρχή.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Απλα εξηγησα το σκεπτικο μου Και επειδη δεν ηξερα οτι εναι απολυτα σωστο, συνηθως πατούσα και τα δύο.
    Ντααααξ μωρεεεεεε.. Δε θα το ξανακανω.. Ωωωω-χουυυυυυυυυυυυυυ

Παντως θεωρω οτι το δικο μου σκεπτικο θα ηταν πιο λογικο (δηλαδη να πατας το αναλογο κουμπί για να ερθει εκει που εισαι, και οχι για να πεις στο ασανσερ προς τα που θες να πας), αφου αφοτου μπεις στο ασανσερ μπορεί να αλλαξεις γνωμη, να δεις καναν κουκλο-α και να πατησεις αλλον οροφο.. It happens.

Αν είναι σωστά ρυθμισμένο, τότε πρώτα θα σε πάει πχ κάτω (απο τον 3ο στο ισόγειο) και μετά πάνω.

Βέβαια είναι σχετικά καινούργια αυτά στην Ελλάδα, παλιά είχαμε το στυλ να τα πατάμε όλα, τώρα μαθαίνει ο κόσμος

Εμένα μου την δίνει κάποιος που θα έρθει θα μου κάνει 100 ερώτησεις για κάτι, θα πάει να το πάρει απο κάπου φθηνότερα και μετά θα έρθει να με ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση.

Δεν θα πω τι περνάει απο το μυαλό μου να του απαντήσω..................

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Αν πάρεις ένα ταξί στο κέντρο και του πεις να σε πάει Γλυφάδα και στη μέση της διαδρομής αλλάξεις γνώμη και του πεις να σε πάει Χαλάνδρι δεν θα σε πάει; Απλά θα καθυστερήσεις περισσότερο και θα πληρώσεις περισσότερο από το αν του το είχες πει από την αρχή.
    Καλά
    Αλλά αυτο σημαινει οτι αν μπω μεσα στο ασανσερ χωρις να πατησω κανενα κουμπί, θα με παει κατευθειαν κατω. Ενω δε γινεται ετσι. Περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο.
    Και ακομα κι αν ειχα πατησει κατω, αν αφου μπώ μεσα πατησω για μεγαλυτερο οροφο, θα με παει πανω. Ισως το μονο που θα κανει μετα, ειναι να παει μόνο του κατω. Αλλου αφου πηγα στον οροφο μου, who cares

(angel)

........Auto merged post: alwaysalone πρόσθεσε 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου την δίνει κάποιος που θα έρθει θα μου κάνει 100 ερώτησεις για κάτι, θα πάει να το πάρει απο κάπου φθηνότερα και μετά θα έρθει να με ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση.

Δεν θα πω τι περνάει απο το μυαλό μου να του απαντήσω..................
    σωστος.. ειναι πολύ σπαστικό..
    Εγω καταλαβα παντως τι σου'΄ρχεταιι
    Βαλ'το στο... και θα'χεις και απολυτο δικιο
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 22:38. Αιτία: auto merged post

Downloads
    92
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14/1 | 8/1
    ISP
    Wind | Cyta
    Router
    Fritz 7170 |NetfasterIAD2
    omfg εχετε επισημως ξεφυγει.
    ειπαμε ειμαστε σε ενα τεχνολογικό φορουμ αλλά να
    συζηταμε και για την τεχνολογία του ασανσερ;

παρτε τις σκαλες καλυτερα, κανουν και ωραίες γάμπες.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αλλά αυτο σημαινει οτι αν μπω μεσα στο ασανσερ χωρις να πατησω κανενα κουμπί, θα με παει κατευθειαν κατω. Ενω δε γινεται ετσι. Περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο.
    Και ακομα κι αν ειχα πατησει κατω, αν αφου μπώ μεσα πατησω για μεγαλυτερο οροφο, θα με παει πανω. Ισως το μονο που θα κανει μετα, ειναι να παει μόνο του κατω. Αλλου αφου πηγα στον οροφο μου, who cares
    Τώρα μπερδεύτηκα...

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 3lbereth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα μπερδεύτηκα...
    Λεω:

Ειμαι στον 3 όροφο και θελω να παω στο ισογειο. Παταω το κατω κουμπι.
    Ερχεται το ασανσερ. Μπαινω μεσα. Τελικα αλλαζω γνωμη και παταω για να παω στον 5.
    Θεωρητικα θα επρεπε να συμβει αυτο που λεει ο sdikr δηλαδη πρωτα να με παει προς τα κατω.
    Ομως δε συμβαινει αυτο.
    Μπαινεις μεσα και το ασανσερ παραμενει στασιμο. Περιμενει να πατησεις το κουμπι του οροφου που θες να πας.
    Εγω παταω τον 5 οροφο. (ασχετα αν ενω περιμενα στον 3, ειχα πατησει το κατω κουμπί για να παω στο ισογειο).
    Φτανω στον 5.
    Μετά΄το ασανσερ, ισως θυμαται την αρχικη μου επιλογη οταν ημουν στον 3 και αρα κατεβαινει μονο του κατω, χωρις επιβατη.

Αλλά αφου εφτασα εγω εκει που ηθελα, ας κατεβει μονο του...

Δηλαδη το ολο θεμα ειναι, οτι το ασανσερ, ο,τι κι αν ειχες πατησει εξ αρχης ενω το περιμενες, αφοτου μπεις μεσα, περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο και εν τελει σε παει στην τελευταια σου επιλογη δηλ αυτη που διαλεξες μολις μπηκες μεσα, και οχι στην αρχικη, δηλ. αυτην που ειχες επιλεξει ενω το περιμενες.

Καλυτερα τωρα?

---
    Παντως αστειευομαι τοση ωρα, απλως ηθελα να κανω λιγο support σε οσους πατα(με) λογω αβεβαιότητας και τα δυο κουμπια , να δειξω οτι υπαρχει καποιου ειδους λογική.

---
    stockas το να προσπαθείς να εξηγησεις και να δωσεις λογική σε κατι που θα πρεπε απλως να το δεχεσαι a priori, ειναι ταλεντο, follow me, αν και το nick σου δεν ειναι ιδιαιτερο ελπιδοφορο
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 05-11-09 στις 23:00.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από prodromosfan Εμφάνιση μηνυμάτων
    omfg εχετε επισημως ξεφυγει.
    ειπαμε ειμαστε σε ενα τεχνολογικό φορουμ αλλά να
    συζηταμε και για την τεχνολογία του ασανσερ;

παρτε τις σκαλες καλυτερα, κανουν και ωραίες γάμπες.

Να ανησυχώ;
    πάντως δεν τα ξυρίζω (τα πόδια)

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Καλά
    Αυτή η συμπεριφορά θα υπάρξει μόνο αν το ασανσέρ είναι άδειο. Αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα που πηγαίνουν κάτω, τότε πρώτα θα πάει κάτω πριν πάει εσένα επάνω (συνήθως, σε φυσιολογικά κτίρια, σε ουρανοξύστες πιθανό να έχουν άλλους αλγόριθμους).

Το ασανσέρ δεν μεταφέρει μόνο εσένα αλλά και άλλους ανθρώπους και προσπαθεί να βρει τη διαδρομή που θα σας πάει όλους γρήγορα, άνετα (χωρίς να είναι φίσκα δηλαδή) και με λιγότερη χρήση / κατανάλωση ρεύματος.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Αυτή η συμπεριφορά θα υπάρξει μόνο αν το ασανσέρ είναι άδειο. Αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα που πηγαίνουν κάτω, τότε πρώτα θα πάει κάτω πριν πάει εσένα επάνω (συνήθως, σε φυσιολογικά κτίρια, σε ουρανοξύστες πιθανό να έχουν άλλους αλγόριθμους).

Το ασανσέρ δεν μεταφέρει μόνο εσένα αλλά και άλλους ανθρώπους και προσπαθεί να βρει τη διαδρομή που θα σας πάει όλους γρήγορα, άνετα (χωρίς να είναι φίσκα δηλαδή) και με λιγότερη χρήση / κατανάλωση ρεύματος.
    Νταααααααααααξ μωρε, ω-χουυ , με φαγατε

Σωστη η απαντηση, αλλο αν ειμαι μονο εγω, και αλλο αν ειναι και αλλοι μεσα

Σελ. 28 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930333848 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 10:25
  2. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-08, 16:24
  3. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 09:18
  4. Γεια σου ΟΤΕ με την άψογη εξυπηρέτησή σου!!!
    Από EgwEimai στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-04, 01:38

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία