Σελ. 29 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 919242728293031343949 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 421-435 από 1900
    Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Βασικά εμείς φταίμε (οι μηχανικοί) που σας φτιάξαμε ασανσέρ για να μη πάτε από τις σκάλες και πάθει ο ποπός σας!
    Στην επόμενη ανθρωπότητα ρε (η τωρινή θα καταστραφεί στον 3ο παγκόσμιο) δεν θα σας φτιάξουμε τίποτα για να μάθετε!
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά εμείς φταίμε (οι μηχανικοί) που σας φτιάξαμε ασανσέρ για να μη πάτε από τις σκάλες και πάθει ο ποπός σας!
    Στην επόμενη ανθρωπότητα ρε (η τωρινή θα καταστραφεί στον 3ο παγκόσμιο) δεν θα σας φτιάξουμε τίποτα για να μάθετε!
    χαχαχαχαχαχα
    Κα-λααααα...

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alwaysalone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειμαι στον 3 όροφο και θελω να παω στο ισογειο. Παταω το κατω κουμπι.
    Ερχεται το ασανσερ. Μπαινω μεσα. Τελικα αλλαζω γνωμη και παταω για να παω στον 5.
    Θεωρητικα θα επρεπε να συμβει αυτο που λεει ο sdikr δηλαδη πρωτα να με παει προς τα κατω.
    Ομως δε συμβαινει αυτο.
    Μπαινεις μεσα και το ασανσερ παραμενει στασιμο. Περιμενει να πατησεις το κουμπι του οροφου που θες να πας.
    Εγω παταω τον 5 οροφο. (ασχετα αν ενω περιμενα στον 3, ειχα πατησει το κατω κουμπί για να παω στο ισογειο).
    Φτανω στον 5.
    Μετά΄το ασανσερ, ισως θυμαται την αρχικη μου επιλογη οταν ημουν στον 3 και αρα κατεβαινει μονο του κατω, χωρις επιβατη.

Αλλά αφου εφτασα εγω εκει που ηθελα, ας κατεβει μονο του...

Δηλαδη το ολο θεμα ειναι, οτι το ασανσερ, ο,τι κι αν ειχες πατησει εξ αρχης ενω το περιμενες, αφοτου μπεις μεσα, περιμενει να του υποδειξεις τον οροφο και εν τελει σε παει στην τελευταια σου επιλογη δηλ αυτη που διαλεξες μολις μπηκες μεσα, και οχι στην αρχικη, δηλ. αυτην που ειχες επιλεξει ενω το περιμενες.
    Αυτό που λες συμβαίνει μόνο εάν είναι κενό το ασανσέρ και ταυτόχρονα δεν έχει πατήσει κουμπί κανένας άλλος, που περιμένει ασανσέρ σε όροφο πιο κάτω από εσένα.

Αν έστω και ένας π.χ. στον πρώτο όροφο έχει πατήσει κουμπί προς τα πάνω ή προς τα κάτω, τότε θα πάει πρώτα σε αυτόν και μετά θα πάει στον 5ο που θέλεις, εφόσον στο μεταξύ δεν έχει πατήσει κανείς άλλος (από το ισόγειο και τα υπόγεια) το κουμπί.

Ουσιαστικά επαναλαμβάνω το post του mrsaccess που μόλις είδα, επισημαίνοντας ότι δε μετράνε μόνο οι μέσα, αλλά και οι αναμένοντες το ασανσέρ. Γενικά καλό είναι να προσπαθούμε να συμμορφωνόμαστε με πράγματα που έχουν φτιαχτεί για να προάγουν τη ζωή μας. Μου τη σπάνε πολύ εκείνοι που πατάνε όλα τα κουμπιά στο ασανσέρ για να καβατζώσουν θέση.

Θυμάμαι σε μία μεγάλη εταιρεία που δούλευα στο παρελθόν, αν δεν έφτανα νωρίς όπως συνήθως, αλλά 9 παρά 2-3 λεπτά, υπήρχε πολύ μεγάλη κίνηση στο ισόγειο και περίμενες πάνω από 5 λεπτά για να χωρέσεις σε ασανσέρ. Μερικοί πονηροί έπαιρναν εκείνα που κατεβαίνουν προς τα υπόγεια γκαράζ για να πιάσουν τη θέση και μετά τους έβλεπες στο ισόγειο να σε χαιρετάνε ανεβαίνοντας. ΟΚ προάγουν το συμφέρον τους, αλλά αν το κάνουμε όλοι αυτό, τότε το ασανσέρ θα κάνει πολύ περισσότερη ώρα και τελικά όλοι θα ζούμε σε μία ζούγκλα πονηριάς και θα έχουμε υποβαθμίσει τη ζωή μας. Ακριβώς όπως συμβαίνει με την οδήγηση στους δρόμους. Λίγοι πονηροί χαλάνε το κλίμα, παρασέρνουν και τους άλλους και όλοι τελικά ταλαιπωρούνται.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 05-11-09 στις 23:30.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων

Χμμμ τα ασανσερ τα εκάνε ο Θεός, όταν είδε εσάς τους μηχανικους να κάνετε πάνω απο 3 ορόφους

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χμμμ τα ασανσερ τα εκάνε ο Θεός, όταν είδε εσάς τους μηχανικους να κάνετε πάνω απο 3 ορόφους
    Αφού σου έχω πει, στο φόρουμ μπορείς να με λες mrsaccess.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Germany
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    O2
    Εφόσον πρόκειται για τεχνολογικό φόρουμ, προτείνω να ανοίξει νέο θέμα στην ενότητα “άλλες τεχνολογίες” για τα ασανσέρ! Εκεί θα μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν πλήρες οδηγό χρήσης και χρησιμότητας του αντικειμένου, και να αναλύσουμε οποιαδήποτε θεολογική η μη διάσταση του θέματος..!

Always τί έχει το nick μου που το κάνει μη ελπιδοφόρο ;

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Μου τη δινουν αυτοι που δεν μας αφηνουν να βγαλουμε off topic ΟΛΑ τα θεματα!
    Νταξ πλακα εκανα..

Μου την εδωσε σημερα ενας ηλικιωμενος κυριος (μεγαλυτερος απο εμενα εννοω)
    γιατι εσπρωχνε να κατεβει ενω ολοι οι αλλοι μπροστα του ετσι κι αλλιως
    θα κατεβαιναν στην ιδια σταση: ΝΑΙ φταναμε στο τερμα!!!
    Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αλτσχάιμερ θα ειχε...
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Μου την εδωσαν σημερα στον ΗΣΑΠ οι Ελληναραδες που ενω δεν πεφτει καρφιτσα στο βαγονι σπρωωωωωωχνουν να μπουν.Το βλεπω να τραβαω καμια αγκωνια αν γινει τιποτα, δεν θα αντεξω πολλες φορες ακομα.
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hammer21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου την εδωσαν σημερα στον ΗΣΑΠ οι Ελληναραδες που ενω δεν πεφτει καρφιτσα στο βαγονι σπρωωωωωωχνουν να μπουν.Το βλεπω να τραβαω καμια αγκωνια αν γινει τιποτα, δεν θα αντεξω πολλες φορες ακομα.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις συνωστισμού στον Ηλεκτρικό μου τη δίνουν εκείνοι που κάθονται, οι οποίοι ενοχλούνται όταν βρίσκεσαι στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και τους ακουμπάς. Στους όρθιους γίνεται το σπρωξίδι της κακομοίρας και μερικοί καθήμενοι απαιτούν να έχουν αέρα. Δε φτάνει που κάθεστε, θέλετε και business class, τις ώρες αιχμής που δεν χωράει ούτε αμοιβάδα στο βαγόνι;

"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Μου τη δίνει όταν βρωμάει και ζέχνει μέσα σε τραίνα, λεωφορεία, τρόλλευ, αλλα δεν ανοίγουν ούτε ένα παράθυρο.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Χαχαχα! μαλλον αρκετοι παίρνουμε τα ΜΜΜ εδω μεσα Της πτανας ε? (manoulamou πολυ αστειο το περιστατικο που ανεφερες )

Εμενα μου τη δινει οταν το χειμωνα μπαινω μεσα σε συνωστισμενο μεσο μεταφορας και μυριζω παλτά με σκώρο, το αθάνατο VIX και εκεινα τα παλιό-ψαρα που τα βαζουν σε κατι τεραστιες μπλε σακουλες, καλα πως βρωμανε ετσι, ολο το βαγόνι μυρίζει... χαχα
    Τα'χετε προσέξει?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 06-11-09 στις 22:05.

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Γιατι την ναφθαλινη που την πας?
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hammer21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μπει σε συνωστισμενο βαγονι ΗΣΑΠ που ειναι τινγκα σε κατι μαθητες δευτερας-τριτης λυκειου, και οποια περναει για να βγει, επειδη τους στριμωχνει-αγγιζει-σπρωχνει, της λενε 'ααχχχ παρ'τον..ααχ"

--------

Ο πιο συντομος διαλογος που μπορεις να κανεις σε καποιο ΜΜΜ:

Διαλογος Α:
    -Θα κατεβειτε?
    -Οχι περαστε

Διαλογος Β:
    -Συγνωμη να περασω?
    -Θα κατεβω
    ()

Διαλογος Γ:
    -Θα κατεβειτε?
    -Ναι.

Διαλογος Δ:
    -(...δε μιλας..απλως κανεις τις απαραίτητες κινησεις για να δειξεις οτι προτίθεσαι να κατεβεις )
    -Θα κατεβω.
    -Α ενταξει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 06-11-09 στις 22:18.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alwaysalone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μπει σε συνωστισμενο βαγονι ΗΣΑΠ που ειναι τινγκα σε κατι μαθητες δευτερας-τριτης λυκειου, και οποια περναει για να βγει, επειδη τους στριμωχνει-αγγιζει-σπρωχνει, της λενε 'ααχχχ παρ'τον..ααχ"
    Αυτά το χοντρά σεξουαλικά σχόλια είναι απαράδεκτα. Μερικές μπορεί να το πάρουν σαν αστείο, αλλά άλλες μπορεί να προσβληθούν. Αναγκαστικά θα ακουμπήσεις κάποιους αν το βαγόνι είναι τίγκα.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά το χοντρά σεξουαλικά σχόλια είναι απαράδεκτα. Μερικές μπορεί να το πάρουν σαν αστείο, αλλά άλλες μπορεί να προσβληθούν. Αναγκαστικά θα ακουμπήσεις κάποιους αν το βαγόνι είναι τίγκα.
    Ενταξει μωρε, μικρα παιδια ειναι , 17-18, αν ηταν κανας πορν*γερος εκει θα τρωγε χεστήριο.
    Συνηθως στους εφήβους αν τυχει και ακουσω κατι τετοιο ψυθιριστα, τους ανταπαντάω και γω με χιουμορ

Σελ. 29 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 919242728293031343949 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 10:25
  2. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-08, 16:24
  3. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-07, 09:18
  4. Γεια σου ΟΤΕ με την άψογη εξυπηρέτησή σου!!!
    Από EgwEimai στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-04, 01:38

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία