εχω internet αλλα δεν εχω τηλεφωνο για 2η φορα αυτη τη εβδομαδα !!!
μετα απο ολες τις οδηγιες της ΤΥ, reset, restart, κλεισιμο του router για 10' και βεβαια αντικατασταση του router και ολα τα σχετικα μετα κοπων και βασανων εφτιαξε.
ξαφνικα μετα 3 ημερες πααααααλι τα ιδιαααααα.
ειλικρινα μετα απο 1 χρονο οπου πραγματικα ημουν ευχαριστιμενος απο την εταιρεια και χωρις παραπωνο, τωρα βρισκομαι σε δυσκολη θεση.
Δεν ειναι το οτι δεν εχω τηλεφωνο, αλλα και το οτι πρεπει να επικοινωνω με την ΤΥ περνωντας συνεχεια απο το κινητο...και δεν λεει. και οταν το λεω δεν υπαρχει η αντιστιχη ανταποκριση λεγοντας πως δεν υπαρχει η δυνατοτητα εξερχωμενη κλησης.
πιο ειναι το θεμα τωρα,
τι συμβαινει ξαφνικα με την γραμμη μου, που απο εκει που ηταν ολα μια χαρα τωρα εχω τετοια προβληματα ?
εχω δωσει ξανα στην ΤΥ τη βλαβη και μου ειπαν απο εκει ξανα ολη τη διαδικασια με το reset κλπ...
το θεμα ειναι οτι οσο ειμαι εγω στο σπιτι οπου γνωριζω εχει καλος.
Εχει καλος με την εννοια οτι ΔΕΝ εχουμε τηλεφωνο αλλα υπαρχει καποιος στο σπιτι να κανει 2-3 πραγματα.
εαν ομως δεν ειμαι εγω και ειναι οι γονεις μου ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ?
ποσο θα κρατησει αυτο ?
σε βλαβες του τυπου ενα disconnect κλπ, ενταξει μην τρελαθουμε δεν λες τιποτα, αλλα οταν ομως μενεις χωρις τηλεφωνο για 2-3 μερες και μετα αυτο επαναμβανετε, νομιζω πως υπαρχει σοβαρο προβλημα
εχω δωσει την βλαβη απο εχτες το βραδυ στις 24.00.
ελπιζω να ευαισθητοποιηθουν καποιοι και να παρω κανα τηλεφωνο, μιας και το αφηνεις ενα σπιτι χωρις επικοινωνια δεν ειναι λιγο πραγμα
κωδικος πελατη 200801220006
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
02-03-09, 11:13 εχω internet αλλα δεν εχω τηλεφωνο για 2η φορα αυτη τη εβδομαδα !!! #1
-
03-03-09, 13:46 Απάντηση: εχω internet αλλα δεν εχω τηλεφωνο για 2η φορα αυτη τη εβδομαδα !!! #2
Αγαπητή geioannou,
To πρόβλημα έχει καταχωρηθεί και είναι υπό έλεγχο. Σου στέλνω pm σχετικά.
Με εκτίμηση,
Netone 4
Παρόμοια Θέματα
-
εχω internet αλλα δεν εχω τηλεφωνο για 2η φορα αυτη τη βδομαδα !!!
Από geioannou στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-09, 02:36 -
Πρόβλημα συνδεσμολογίας: έχω τηλέφωνο, δεν έχω Internet
Από dieselaki2005 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-08, 19:42 -
Έχω τοπικό δίκτυο αλλά δεν έχω Internet κάποιες φόρες
Από iJohnnyCash στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 21:23 -
εχω αυθεντικο cd key για χp αλλα δεν εχω το cd τωρα τι?
Από mafiaboy στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-06, 03:26 -
Έχω DSL αλλά δεν έχω τηλέφωνο !?!
Από tommygun στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-05, 17:04
Bookmarks