Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 19
    Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Οbservatory
    Δελτίο Τύπου:
    Βελτιώνεται η σχέση των Ελληνίδων με το Διαδίκτυο - Ιδιαιτέρως εξοικειωμένες οι νεαρότερες Ελληνίδες

05/03/2009
    • Σημαντική η άνοδος στη χρήση του Διαδικτύου από τις Ελληνίδες μέσα στο 2008.
    • Ιδιαιτέρως εξοικειωμένες οι νεαρές Ελληνίδες με το Διαδίκτυο - αισιόδοξα μηνύματα για την ισότιμη χρήση των νέων τεχνολογιών από τα δύο φύλα στο προσεχές μέλλον.
    • Παραμένει η ανάγκη βελτίωσης της σχέσης γυναικών-Διαδικτύου στις Ελληνίδες μεγαλύτερων ηλικιών και σε όσες διαμένουν σε αγροτικές περιοχές.
    • Οι Ελληνίδες εμφανίζουν τον υψηλότερο μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης στη χρήση του Διαδικτύου, σε σχέση με το γυναικείο πληθυσμό των υπολοίπων χωρών της ΕΕ – Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να υπολείπονται αρκετά του μέσου όρου της ΕΕ27.

Ενόψει της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» στις 8 Μαρτίου 2009, το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας αναδεικνύει τη σχέση των Ελληνίδων με τις νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο.

Σημαντική άνοδος στη χρήση του Διαδικτύου από τις Ελληνίδες σημειώθηκε το 2008, αν και ο ανδρικός πληθυσμός εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα στη χώρα μας. Ειδικότερα:

Για μια ακόμη χρονιά οι άνδρες που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το Διαδίκτυο παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά από τα αντίστοιχα των γυναικών στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με το Διαδίκτυο, το ποσοστό των γυναικών που το χρησιμοποιεί εκτιμάται στο 32% έναντι 46% στους άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία τέσσερα χρόνια (2005-2008), τα ποσοστά των ανδρών και γυναικών που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο έχουν σχεδόν διπλασιαστεί ενώ ιδιαίτερη σημαντική άνοδος, της τάξης των 12 και 10 περίπου ποσοστιαίων μονάδων για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα, καταγράφεται για το έτος 2008.

Χρήση Διαδικτύου ανά φύλο (% επί φύλου)
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  obs1.JPG 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  21,1 KB 
ID: 52684
    Βάση: Χρήστες του Διαδικτύου τους τελευταίους 3 μήνες

Όσον αφορά στη χρήση του Διαδικτύου από τις Ελληνίδες σε επίπεδο αστικότητας φαίνεται ότι οι γυναίκες που διαμένουν στα μητροπολιτικά κέντρα της χώρας χρησιμοποιούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις νέες τεχνολογίες (46% στην Αθήνα και 41% στη Θεσσαλονίκη) από ό,τι οι γυναίκες κάτοικοι αστικών και αγροτικών περιοχών (27% και 23% αντίστοιχα).
    Η απόσταση μεταξύ ανδρών και γυναικών ως προς τη χρήση του Διαδικτύου μειώνεται σημαντικά στις νεαρότερες ηλικίες με την πάροδο των χρόνων.

Ειδικά στην ηλικιακή ομάδα 16-25, η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών μειώνεται από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες το 2005, στις 2 περίπου ποσοστιαίες μονάδες το 2008. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η σύγκλιση των δύο φύλων, εντός της συγκεκριμένης ηλιακής ομάδας, διαπιστώνεται όχι μόνο στα μητροπολιτικά κέντρα αλλά και στις αστικές και αγροτικές περιοχές. Η τάση αυτή δημιουργεί αισιόδοξα μηνύματα ως προς την ισότιμη χρήση των νέων τεχνολογιών από τα δύο φύλα στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα στις μεγαλύτερες ηλικίες, η απόσταση μεταξύ των δύο φύλων είναι μεγαλύτερη και φαίνεται να ενισχύεται τα τελευταία έτη, ενώ ιδιαίτερη προσοχή αξίζει να δοθεί στις γυναίκες ηλικίας 36-55 όπου παρατηρείται αρκετά πιο χαμηλή χρήση του Διαδικτύου σε σχέση με τους άνδρες.

Χρήση Διαδικτύου
    Βάση: Όσοι χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο τους τελευταίους 3 μήνες

Σε ότι αφορά τη συχνότητα χρήσης του Διαδικτύου, το 58% των γυναικών χρηστών χρησιμοποιούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά το Διαδίκτυο, σημειώνοντας την τετραετία 2005-2008 αύξηση της τάξεως των 12 περίπου ποσοστιαίων μονάδων.
    Το σπίτι και η εργασία συνεχίζουν να είναι οι κύριοι τόποι πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες, ενώ οι χώροι εκπαίδευσης εξακολουθούν να αποτελούν σημεία πρόσβασης όπου οι γυναίκες εμφανίζουν υψηλότερα ποσοστά από τους άνδρες.

Η αναζήτηση πληροφοριών για υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και η αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένουν οι κύριοι λόγοι χρήσης Διαδικτύου και για τα δύο φύλα. Όπως έχει καταγραφεί και σε προηγούμενες μετρήσεις του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ, οι υπηρεσίες σχετικά με ταξίδια και διαμονή, την αναζήτηση εργασίας ή την αποστολή βιογραφικού σημειώματος για κάποια εργασία, εξακολουθούν να αξιοποιούνται κυρίως από το γυναικείο πληθυσμό. Επίσης οι γυναίκες εμφανίζουν υψηλότερα ποσοστά σε σύγκριση με τους άνδρες στη χρήση του Διαδικτύου για αναζήτηση πληροφοριών υγείας και εκπαίδευσης όπως πληροφορίες για κάποια επίσημη βαθμίδα εκπαίδευσης (σχολείο, πανεπιστήμιο κλπ.), για επιμόρφωση και κατάρτιση, για προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Σε σύγκριση με το γυναικείο πληθυσμό των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκύπτει ότι 45% των Ελληνίδων χρησιμοποιούν Η/Υ όταν ο μέσος όρος της ΕΕ27 είναι 63%. Το ποσοστό των ελληνίδων χρηστών του Διαδικτύου εξακολουθεί και το 2008 να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με το μέσο όρο της ΕΕ27, καθώς η τριμηνιαία χρήση του Διαδικτύου από το γυναικείο πληθυσμό στην Ελλάδα εκτιμάται στο 32% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ27 είναι 59%. Ωστόσο ο μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής (CAGR) της χρήσης του Διαδικτύου για την τετραετία 2005-2008 από τις ελληνίδες εκτιμάται στο 29,4% και είναι ο πιο υψηλός που σημειώνεται μεταξύ των χωρών της ΕΕ, ενώ για το μέσο όρο της ΕΕ27 υπολογίζεται στο 11,7%.

Ο υψηλός μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης για τις Ελληνίδες αναδεικνύει την τάση σύγκλισης με το γυναικείο πληθυσμό των ευρωπαϊκών χωρών που ήδη εμφανίζουν πολύ υψηλή διείσδυση στη χρήση του Διαδικτύου και ως εκ τούτου παρουσιάζουν χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης.

Χρήση Διαδικτύου από το γυναικείο πληθυσμό

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  obs2.JPG 
Εμφανίσεις:  23 
Μέγεθος:  71,4 KB 
ID: 52685
    Πηγή: Eurostat και Παρατηρητήριο για την ΚτΠ

Σημείωση: Για τις χώρες Βουλγαρία, Γαλλία, Ρουμανία δεν έχει υπολογιστεί ο μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής για τα έτη 2005-2008 επειδή δεν ήταν διαθέσιμες οι τιμές για όλα τα υπό εξέταση έτη

Το πλήρες κείμενο της σχετικής μελέτης του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ είναι ήδη διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.observatory.gr.

Πηγή: Παρατηρητήριο της Κοινωνίας της Πληροφορίας
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nm96027 : 06-03-09 στις 00:30.

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ας είναι καλά το facebook.

Περιοχή
    Καρδίτσα-Λάρισα
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    19331/1022
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
    Router
    FRITZBox 7140
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από evantigger Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας είναι καλά το facebook.
    Μόλις διάβασα την είδηση, μπήκα για να ποστάρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σχόλιο με σένα.
    Ακριβώς όμως. Με πρόλαβες.

Δύο φίλες μου, συνομήλικες, που τις είχα χάσει και αρκετά χρόνια και που δεν είχαν καμμία σχέση με υπολογιστές, τις βρήκα εδώ και λίγο καιρό στο facebook.
    Εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις μ'αυτή την ιστορία και αυτές μου αραδιάζουν συνέχεια tips για το facebooks, έχουν κάνει από 70-80 "φίλους" και είναι γενικά πολύ ενεργές.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stivakos : 06-03-09 στις 10:08.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stivakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις διάβασα την είδηση, μπήκα για να ποστάρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σχόλιο με σένα.
    Ακριβώς όμως. Με πρόλαβες.

Δύο φίλες μου, συνομήλικες, που τις είχα χάσει και αρκετά χρόνια και που δεν είχαν καμμία σχέση με υπολογιστές, τις βρήκα εδώ και λίγο καιρό στο facebook.
    Εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις μ'αυτή την ιστορία και αυτές μου αραδιάζουν συνέχεια tips για το facebooks, έχουν κάνει από 70-80 "φίλους" και είναι γενικά πολύ ενεργές.
    Και εγω οσο διαβαζα την ειδηση, πριν σκρολαρω στα σχολια, ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ σχολιο ηθελα να κανω .. Τις τελευταιες 40 ωρες οσο εκανα αλλα πραματα στην καθημερινοτητα μου, επεσα σε 3 περιπτωσεις οπου γυναικες μιλαγαν για το facebook. Μια ενοσω ειμουν για καφε, οι διπλα μιλαγανε για το facebook, και σε 2 αλλα σημεια δυο γυναικες μιλαγανε με τις φιλες τους στο κινητο για το facebook. Στη μια συνομιλια που ετυχε να ακουω, αντιληφθηκα οτι η συγκεκριμενη εχει κανει τρελο adapt στη λογικη του αυτοπλασαρισματος και τακτικων επικοινωνιας με τροπους που ειναι "expert".. βασικα εκει κανεις dissect τη διαφοροποιηση του who you really are, who you think you are, who you want to be και who you want to project that you are, με το τελευταιο να ειναι το component με τη μεγαλυτερη σημαντικοτητα οσον αφορα το face.

Το avatar του μέλους shaq141a
    shaq141a Guest
    Με προλάβατε

Περιοχή
    Χανια
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
    Router
    Linksys WAG200G
    Καλα, ολοι ακριβως αυτο σκεφτηκαμε.

Περιοχή
    Ισπανία
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    30800/1024
    ISP
    ΟΝΟ
    Ε ναι,

Πιστεύω πως πολλές απο τις γυναίκες που χρησημοποιούν Υπολογιστή + Internet σήμερα, αν δεν τις "υποχρέωνε":
    -Κάποια εργασία στην σχολή
    -Η επαγγελματική ανάγκη, εφόσον στη δουλειά πρέπει να χρησημοποιύν Υπολογιστή
    -Ο περίγυρος που σε κοιταει σαν εξωγήινο αν δηλώσεις πως δεν ασχολείσαι με social networking (οχι μονο το facebook).
    Πραγματικα δεν θα είχαν ασχοληθεί ποτέ...

Αυτό ισχύει ως ένα βαθμο και για τους αντρες (αν βάλεις και τα video games στη λίστα), αλλά
    πιστεύω πως το ποσοστό των ανδρών που πρωτο-ασχολίθικαν (και συνεχίζουν να ασχολούνται) κυρίως γιατι γουστάρουν είναι συντριπτικά μεγαλύτερο.
    "..The Force Shall Set Me Free!!!"

Περιοχή
    Xanthi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    mikrotik
    Περίμένω ότι οι γυναίκες θα μας ξεπεράσουν στα επόμενα χρόνια στην χρήση του Η/Υ (να το πω κομψα) όπως έγινε και με το τσιγάρο.
    Βασίζω αυτή την πρόβλεψη μου στην επιθετικότητα που δείχνουν ώς προς τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα social networks για την αυτοπροβολή τους. Δεν με χαλάει... Απλως δεν το περίμενα. Στις καφετέριες εμφανίζονται με τα mini. Στα social networks εμφανίζονται ακόμα και με τις κυλότες, χωρίς να τις ενδιαφέρει ποιος θα δει τις φωτογραφίες.
    Μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες: Παλιά, αν ήθελες να ρίξεις γκόμενα έπρεπε να έχεις αυτόκινητο. Αυτό ήθελαν οι γυναίκες.... Πλέον αν θες να ρίξεις γκόμενα, πρέπει να έχεις account στο facebook.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εγω ρε παιδια να ρωτησω κατι?
    Μπορει να κάνω και λαθος, αλλα μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι προτιμαται το facebook πολυ περισσοτερο απο το MySpace? ΑΝ συμβαινει αυτο, διοτι οπως ειπα μπορει να κάνω και λαθος!

Στο facebook, οταν μπαινω στο ψευδο-λογαριασμο που εχω για την πλακα μου (και φυσικα με αλλα αντι αλλων στοιχεια), παντα μια αψυχη ασπριδερη σελιδουλα βλεπω! Τα profile τους οι περισσοτεροι (ες) τα εχουν κρυφα! Και οταν σε κανουν add μια ασπριδερη αψυχη σελιδουλα εχουν γεματη με ψειρακια (γραμματακια)-ποιος ειπε τι-ποιος εκανε τι κλπ...

Στο MySpace εχω δει φοβερες σελιδες! Και εγω ο ιδιος παλαιοτερα που ασχολιομουν πιο ενεργα ειχα αναγκαστει να ψαξω και να διαβασω και να καταλαβω καποια βασικα στοιχεια HTML, πως να στοιχισεις, πως να αλλαξεις μια background image, πως να βαλεις εναν player, πως να κανεις embed ενα flash object και διαφορα αλλα, για να καταφερω να φτιαξω κατι που να μου αρεσει!

Το facebook, δεν ξερω ρε γαμωτο, αλλα μου φαινεται αψυχο!
    Γιατι το πανε ολοι τοσο πολυ??
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis_1986 : 06-03-09 στις 16:13.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Γιατί το Facebook ψάχνει τα contacts σου και σου βρίσκει ποιοι γνωστοί σου είναι μέσα, το interface είναι πολύ πιο εύχρηστο, έχει άπειρα προγραμματάκια που παίζεις, και άλλα.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ψαχνει τις επαφες σου απο που? Απο Instant Messengers? Σαν νεο μελος, μονο απο εκει μπορει να τα ψαξει... Το ιδιο σου προτεινει και το myspace οταν δημιουργεις λογαριασμο...

Ειπε κατι ο MNP-10 παραπανω:
    "... who you really are, who you think you are, who you want to be και who you want to project that you are..."

Ολα αυτα (χωρις να κρινω τι προτιμα ο καθενας να προβαλει) ΠΩΣ γινονται? Με τον "γραπτο λογο"? Χωρις εικονα, στατικη ή κινουμενη, χωρις καποιον ηχο (μουσικες κλπ)??

Ή μπορεις να δημιουργησεις σελιδα και εκει?

Τεσπα... Μαλλον ασχετος ειμαι με το facebook!
    Εμενα παντως δεν μου αρεσει καθολου και δεν ειμαι κατα αυτων των sites...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis_1986 : 06-03-09 στις 17:01.

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Είχα κάνει λογαριασμό στο myspace, αλλά τον έκανα πριν από 4 χρόνια και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ Α
    Router
    Cosmote ZTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Darth_Sidius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε ναι,

Πιστεύω πως πολλές απο τις γυναίκες που χρησημοποιούν Υπολογιστή + Internet σήμερα, αν δεν τις "υποχρέωνε":
    -Κάποια εργασία στην σχολή
    -Η επαγγελματική ανάγκη, εφόσον στη δουλειά πρέπει να χρησημοποιύν Υπολογιστή
    -Ο περίγυρος που σε κοιταει σαν εξωγήινο αν δηλώσεις πως δεν ασχολείσαι με social networking (οχι μονο το facebook).
    Πραγματικα δεν θα είχαν ασχοληθεί ποτέ...
    +1
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που τρωει ο γυναικειος πλυθησμος με το Facebook, το οποιο λιγο ασχοληθηκα μαζι του και τραβουσα τα φτερα μου
    Δεν το συμπαθησα καθολου (και ουτε προκειται) και το γεγονος οτι τραβαει σαν μυγες τις γυναικες πανω του (και καλα λογω μοδας), με τρελαινει ακομα περισσοτερο
    Τελικα μηπως το Facebook ειναι το νεο εργαλειο του σατανα ?

Περιοχή
    Θάσος
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΘΑΣΟΥ
    Router
    BaudTec wireless
    SNR / Attn
    11,7(dB) / 27(dB)
    Πολύ καλά νέα Εντυπωσιακή η άνοδος στις γυναίκες 26-35, η οποία φαντάζομαι οφείλεται και στην απαραίτητη προϋπόθεση που αποτελεί σήμερα η γνώση υπολογιστών για εύρεση εργασίας, όπως και η άνοδος στις γυναίκες 46-55 που μάλλον οφείλεται στα παιδιά τους

Αν και η είδηση δεν αφορά στο facebook, να πω απλώς ότι ακόμα και η ενασχόληση αποκλειστικά με αυτό είναι έστω ένα βήμα προς την επαφή με τους η/υ, την αναζήτηση πληροφοριών, τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

Δεν πιστεύω, ωστόσο, ότι κανείς έχει υπολογιστή για να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το facebook. Αγόρια και κορίτσια ξεκινούν πια από πολύ μικρή ηλικία τα σεμινάρια υπολογιστών όπου προφανώς δεν διδάσκονται τη χρήση facebook!

Τα ποσοστά σίγουρα θα αυξηθούν περισσότερο στο μέλλον, μιας και τα παιδιά μας έχουν γεννηθεί με τον/τους υπολογιστή/ές μέσα στο σπίτι τους, κάτι που δεν συνέβη με τη δική μας και τις παλαιότερες γενιές

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Χαχα, μπήκα να ποστάρω το ίδιο, να 'ναι καλά το facebook, κατά τ΄άλλα, "No girls on the internet"
    Και εδώ που τα λέμε στεναχωριέμαι που αλλάζει (έστω και με αυτό τον τρόπο) η κατάσταση.
    Κάποτε ήταν σπουδαίο πράγμα να δεις γυναίκα στο internet.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alatasst Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμένω ότι οι γυναίκες θα μας ξεπεράσουν στα επόμενα χρόνια στην χρήση του Η/Υ (να το πω κομψά) όπως έγινε και με το τσιγάρο.
    Βασίζω αυτή την πρόβλεψη μου στην επιθετικότητα που δείχνουν ώς προς τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα social networks για την αυτοπροβολή τους. Δεν με χαλάει... Απλώς δεν το περίμενα. Στις καφετέριες εμφανίζονται με τα mini. Στα social networks εμφανίζονται ακόμα και με τις κυλότες, χωρίς να τις ενδιαφέρει ποιος θα δει τις φωτογραφίες.
    Συμφωνώ, άλλωστε δες την κατάσταση στην Αμερική, έτσι περιμένω να γίνει σε λίγα χρόνια και εδώ.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 55
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-09, 00:47
  2. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-08, 14:05
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-07, 11:47
  4. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-07, 18:40

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks