Πριν λίγες μέρες είχα ένα προβλημα με ένα παιχνίδι (GTA SA) το οποίο τελικά λύθηκε αλλα δημιουργησα άλλο.Για να μην τα πολυλογω είχα εγκαταστήσει το Recover my files για να βρω ένα saved file από αυτό το παιχνίδι.Τελικα το προβλημα το έλυσα με άλλο τροπο οποτε και απεγκατεστησα το πρόγραμμα.Απο εκεινο ομως το σημειο και μετα ο υπολογιστής σέρνεται...Για παράδειγμα παίζει μουσική και παω να ανοίξω τον firefox.ΤΟτε αρχίζει και τα μασαει ο ήχος.Σαν δηλαδη να υπερυπερφορτώνεται το σύστημα και δεν μπορεί να ανταπεξελθει.Βέβαια δεν είναι μόνο αυτές οι ενδείξεις αλλα πολύ γενικοτερες. Την RAM την τσεκαρα δεν έχει καει.Έχω βάλει 3-4 προγραμματα για να βγαλω spywares κτλ είναι όλα καθαρα.Έβαλα το "Registry Mechanic" βρήκε ένα σωρο προβλήματα αλλα το προβλημα μου δεν το έλυσε.Πριν λιγο πήγα να κάνω "επαναφορα συστήματος" σε 3-4 διαφορετικα σημεια σε κανονικη λειτουργία αλλα και σε safe mode αλλα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Έχω φτάσει στα όρια του format αλλα θελω να το αποφύγω.Τί αλλο μπορώ να κάνω?![]()
Εμφάνιση 1-15 από 34
Θέμα: Λιγο πριν το format...
-
19-12-05, 18:46 Λιγο πριν το format... #1
-
19-12-05, 19:55 #2
ψάξε και για κανέναν ιό
-
19-12-05, 20:16 #3
-
19-12-05, 20:22 #4
τα processes στον task manager τι λένε?
μήπως κολάει κάποιο?Tonto el que no entienda.
-
19-12-05, 20:51 #5
Βρε κάντου εκεί ένα φορμάτ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Για την ιστορία τσέκαρε αν το Recover my files κρατά τίποτα βάσεις δεδομένων για τα αρχεία σου. Για την περίπτωση που θα σβηστούν και θελεις να τα επαναφέρεις.
Just a guess.
-
19-12-05, 21:37 #6
-
19-12-05, 21:41 #7
Format
-
19-12-05, 21:57 #8
Αρχικό μήνυμα από humanious
περαν του kavsnc που μάλλον είναι το kaspersky (μα καλά τόσο έλαφρυ και να θέλει 37)
ακόμα μπές σε msconfig
και βγάλε, τα real audio, quicktime, winampa, *sched και πέτα την Lifeview!!! (Πλακα κάνω!!)
Βρές το αρχείο Lvhidsvc, και σβήστο
-
20-12-05, 00:09 #9
Λοιπόν τελικά έκανα format και αυτή τη στιγμή είμαι στο μονταρισμα.Αλλα αντιμετωπιζω κατι.Ενω παω Ο υπολογιστης μου -->Διαχειριση κτλ και παταω απο τη διαχειριση δισκων την επανεξεταση δισκων δεν μου βρίσκει τον αλλο σκληρο.Ακομα και μετα απο επενεκκινηση.Το ωραιο ειναι οτι σε εκεινον εχω ολο το back up μου
-
20-12-05, 01:13 #10
Λοιπόν, βασικα το προβλημα με το σκληρο λύθηκε εν μερει με την εγκατασταση των drivers της mobo.Οπότε όλα ok.Σχεδόν ok γιατι τωρα συμβαινει το εξής: Πριν το format ειχα λογαριασμο ο οποιος ειχε κωδικο.Επειδη ομως τα απορρητα έγγραφα είναι αυτά που είναι αποθηκευμενα στον σκληρο που είναι τα win επρεπε να κανω τον φακελο με τα εγγραφα μου να εχει προορισμο τον μεγαλο σκληρο.Και ετσι και εκανα.Τωρα λοιπον οταν παω να ανοιξω τα εγγραφα μου απο τον μεγαλο σκληρο μου βγάζει οτι δεν επιτρεπεται η πρόσβαση.Εκει τι κάνω τώρα?
-
20-12-05, 15:56 #11
-
20-12-05, 16:10 #12
Πω ρε φιλαράκο πως έπλεξες έτσι? Μπες σαν admin και δώσε δικαιώματα στον φάκελο αυτό. Πιστεύω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.
Κοίτα εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=27196
-
20-12-05, 16:42 #13
μα ετσι και αλλιως οταν ξανακανεις format οταν κανεις Login στο XP εισαι administrator μηπως εχεις αλλαξει τα Path και του εχεις αλλαξει τα φωτα??
-
20-12-05, 16:49 #14
το φορματ δεν είναι λύση για τέτοιες περιπτώσεις.
-
20-12-05, 16:51 #15
Hwoarang kati εχει κανει λαθος με τα δικαιωματα κατι απλο ειναι ή πρεπει να κανει δεξι κλικ στο φακελο και να αλλαξει τουs users που εχουν access
Παρόμοια Θέματα
-
format σε Fujitsu Siemens.Help πριν το πεταξω
Από chaosmaster στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 14:55 -
Ολιγόλεπτο Outage πριν από λίγο???
Από hercules_j στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-08, 19:58 -
E-mail από τη Net One που έλαβα πριν λίγο
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-07, 14:57 -
«αναστήθηκε» λίγο πριν από την κηδεία
Από GOUMOU στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 14:05 -
Μαγαζί με δικτυακά προϊόντα που διαφήμιζε και το ADSLgr πριν λίγο καιρο;
Από englishman στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-05, 03:29
Bookmarks