Καλημέρα.
Από προχθές δεν μπορώ να μπώ στο MSN 7.5 που έχω στο σπίτι μου.......Μου βγάζει κάποιο error και ότι κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις του Firewall που έχω. Όμως εγώ δεν έχω Firewall, μόνο το Microsoft Antispyware & Τπ AVG Antivirus.
Πρίν από 3 μέρες όλα ήταν οκ, ξέρει κανένας τί μπορεί να φταίει?? Αφού επανεγκατέστησα τη νέα έκδοση 7.5.0322 του MSN Messenger το πρόβλημα login εξακολουθεί να παραμένει!!
Προσπαθώ να συνδεθώ και βγαίνει αυτό το μήνυμα:
Κάνω repair από την επιλογή που έχει αλλά εις μάτην....
Τί συμβαίνει βρε παιδιά??
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: MSN Messenger Εrror
-
22-12-05, 03:15 MSN Messenger Εrror #1“…Μητρός τε και Πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και Αγιότερον και εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και ανθρώποις τοις νούν έχουσιν".
ΣΩΚΡΑΤΗΣ δια γραφίδος ΠΛΑΤΩΝΟΣ (ΚΡΙΤΩΝ, 51, Α-Β)
-
22-12-05, 03:17 #2
Στο Hotmail σε βάζει;
-
22-12-05, 03:35 #3
Αρχικό μήνυμα από sdikr
“…Μητρός τε και Πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και Αγιότερον και εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και ανθρώποις τοις νούν έχουσιν".
-
22-12-05, 03:39 #4
Απο ΙΕ;
-
22-12-05, 03:43 #5
Αρχικό μήνυμα από sdikr
“…Μητρός τε και Πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και Αγιότερον και εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και ανθρώποις τοις νούν έχουσιν".
-
23-12-05, 00:21 #6
Kαλησπέρα.
Τελικα έβαλα την ενημέρωση XP SP2 και όλα μιά χαρα με τον Messenger!“…Μητρός τε και Πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και Αγιότερον και εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και ανθρώποις τοις νούν έχουσιν".
Παρόμοια Θέματα
-
MSN MESSENGER
Από apetr στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-08, 21:26 -
msn messenger
Από aral στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 11:05 -
Πρόβληματα με mirc,MSN messenger, Netmeeting, Windows Messenger, Yahoo Messenger.
Από mn8 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-06, 08:05 -
MSN messenger
Από gp7 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-06, 11:30
Bookmarks