Γεια σε όλους. Προχθές αγόρασα το iPod Touch και άρχισα να ψάχνομαι. Έτσι βρήκα στο Appstore το Cube, ένα δωρεάν παιχνίδι FPS, με πολύ όμορφα 3D γραφικά, και multiplayer. Όταν ψάχνω για servers, μουβρίσκει, αλλά είναι άδειοι. Και ιδού η απορία μου:
Μα καλά, κανείς δεν παίζει αυτό το παιχνίδι? Μου κάνει εντύπωση, από την στιγμή που είναι τόσο προσεγμένο ΚΑΙ δωρεάν. Αν δεν το ξέρετε, κατεβάστε το. Αν κάποιος το έχει, ας κανονίσουμε να παίξουμε κανένα ματσάκι!
![]()
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
15-03-09, 01:39 Κανείς δεν παίζει το Cube στο Ipod touch/Iphone? #1
-
16-03-09, 09:42 Απάντηση: Κανείς δεν παίζει το Cube στο Ipod touch/Iphone? #2
σκάκι παίζες?
-
16-03-09, 20:15 Απάντηση: Κανείς δεν παίζει το Cube στο Ipod touch/Iphone? #3
-
16-03-09, 20:33 Απάντηση: Κανείς δεν παίζει το Cube στο Ipod touch/Iphone? #4
-
16-03-09, 22:21 Απάντηση: Κανείς δεν παίζει το Cube στο Ipod touch/Iphone? #5
Oχι ρε παιδιά. Είναι εύκολο στον χειρισμο. Βασικά ο δεξιός αντίχειρασ πρέπει να ειναι κάτω δεξια για να ελέγχετε την κάμερα (όπως τον δεξί μοχλό στο Xbox ή το Playstation) και με το accelerometer πηγαίνετε μπρος πισω και κάνετε strafing. Εμένα μου φαίνεται οκ ο χειρισμός. Αν το παίξετε λίγο πιστεύω θα το συνιθήσετε, δώστε του μια ευκαιρία.
........Auto merged post: demollyon πρόσθεσε 5 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Oχι ρε παιδιά. Είναι εύκολο στον χειρισμο. Βασικά ο δεξιός αντίχειρας πρέπει να ειναι κάτω δεξια για να ελέγχετε την κάμερα (όπως τον δεξί μοχλό στο Xbox ή το Playstation) και με το accelerometer πηγαίνετε μπρος πισω και κάνετε strafing. Εμένα μου φαίνεται οκ ο χειρισμός. Αν το παίξετε λίγο πιστεύω θα το συνιθήσετε, δώστε του μια ευκαιρία.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demollyon : 16-03-09 στις 22:22. Αιτία: auto merged post
Bookmarks