Εμφάνιση 1-5 από 5
    Το avatar του μέλους demollyon
    demollyon Guest
    Γεια σε όλους. Προχθές αγόρασα το iPod Touch και άρχισα να ψάχνομαι. Έτσι βρήκα στο Appstore το Cube, ένα δωρεάν παιχνίδι FPS, με πολύ όμορφα 3D γραφικά, και multiplayer. Όταν ψάχνω για servers, μουβρίσκει, αλλά είναι άδειοι. Και ιδού η απορία μου:

Μα καλά, κανείς δεν παίζει αυτό το παιχνίδι? Μου κάνει εντύπωση, από την στιγμή που είναι τόσο προσεγμένο ΚΑΙ δωρεάν. Αν δεν το ξέρετε, κατεβάστε το. Αν κάποιος το έχει, ας κανονίσουμε να παίξουμε κανένα ματσάκι!

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Cosmote 100 FTTH
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ!Box 7590
    σκάκι παίζες?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    HCN
    Router
    ArrowFibre
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από demollyon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σε όλους. Προχθές αγόρασα το iPod Touch και άρχισα να ψάχνομαι. Έτσι βρήκα στο Appstore το Cube, ένα δωρεάν παιχνίδι FPS, με πολύ όμορφα 3D γραφικά, και multiplayer. Όταν ψάχνω για servers, μουβρίσκει, αλλά είναι άδειοι. Και ιδού η απορία μου:

Μα καλά, κανείς δεν παίζει αυτό το παιχνίδι? Μου κάνει εντύπωση, από την στιγμή που είναι τόσο προσεγμένο ΚΑΙ δωρεάν. Αν δεν το ξέρετε, κατεβάστε το. Αν κάποιος το έχει, ας κανονίσουμε να παίξουμε κανένα ματσάκι!

Ίσως επειδή είναι δύσκολο στο χειρισμό κανείς δεν το παίζει..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Forthnet - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 34,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Whiteyez Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως επειδή είναι δύσκολο στο χειρισμό κανείς δεν το παίζει..
    Ακριβώς. Το κατέβασα και δεν ξέρω να στρίψω. Όταν καταφέρνω να "περιφερθώ" λίγο, δε βρίσκω κανέναν να πυροβολήσω, σε κανένα κόσμο. Ποιο το νόημα;

Το avatar του μέλους demollyon
    demollyon Guest
    Oχι ρε παιδιά. Είναι εύκολο στον χειρισμο. Βασικά ο δεξιός αντίχειρασ πρέπει να ειναι κάτω δεξια για να ελέγχετε την κάμερα (όπως τον δεξί μοχλό στο Xbox ή το Playstation) και με το accelerometer πηγαίνετε μπρος πισω και κάνετε strafing. Εμένα μου φαίνεται οκ ο χειρισμός. Αν το παίξετε λίγο πιστεύω θα το συνιθήσετε, δώστε του μια ευκαιρία.

........Auto merged post: demollyon πρόσθεσε 5 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Oχι ρε παιδιά. Είναι εύκολο στον χειρισμο. Βασικά ο δεξιός αντίχειρας πρέπει να ειναι κάτω δεξια για να ελέγχετε την κάμερα (όπως τον δεξί μοχλό στο Xbox ή το Playstation) και με το accelerometer πηγαίνετε μπρος πισω και κάνετε strafing. Εμένα μου φαίνεται οκ ο χειρισμός. Αν το παίξετε λίγο πιστεύω θα το συνιθήσετε, δώστε του μια ευκαιρία.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος demollyon : 16-03-09 στις 22:22. Αιτία: auto merged post

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία