Αγορασα το broadband pack 500 απο το e-shop και εκανα την αιτηση στην HOL στις 19/12. Η συνδρομη εχει ενεργοποιηθει αλλα οπως μου ειπανε εκκρεμει η ενεργοποιηση της γραμμης απο ΟΤΕ. Στο 1242 του ΟΤΕ ομως που πηρα μου ειπανε οτι δεν υπαρχει καμια αιτηση για adsl στον αριθμο αυτο!
![]()
Γινεται απο τον ΟΤΕ να βλεπουν οτι δεν υπαρχει αιτηση? Μηπως επειδη εχει γινει απο καποιο αλλο ISP και οχι απο OTENET? Τι να κανω?
Εμφάνιση 1-15 από 118
Θέμα: ενεργοποιηση γραμμης
-
23-12-05, 13:01 ενεργοποιηση γραμμης #1
-
23-12-05, 13:07 #2
- Περιοχή
- @ SNR Land
- Downloads
- 19
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- Wind
- Path Level
- Fastpath
Πάρε στη Hol και ανέφερέ τους το
Λογικά στη γραμμή σου θα φαίνεται σαν πελάτης η Hol ( στον Οτε πάντα ε?? )Socii stamus Cadimus dividui
-
23-12-05, 13:27 #3
Τους το ειπα αλλα δεν ειπανε κατι παραπανω. Παλι τα ιδια. "Εμεις εχουμε ενεργοποιησει την συνδρομη σας και εχουμε αποστειλει την αιτηση στον ΟΤΕ. Εκρεμμει η ενεργοποιηση"
-
23-12-05, 14:16 #4
Φταίει και η HOL που δεν στέλνει τις αιτήσεις αμέσως.
Εγώ έκανα την αίτηση 5/12 και 12/12 την έστειλαν στον ΟΤΕ
Μία εβδομάδα μετά. Γι' αυτό ακόμα DSL δεν βλέπω...
Και σήμερα που μίλησα με το 1242, ένα στάδιο μου είπαν μένει ακόμα, αλλά λόγω αδειών και γιορτών, ΜΑΛΛΟΝ την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο.
Αλλιώς μετά την Πρωτοχρονιά... Να τους πάρω τώρα στην HOL να τους πω δύο λογάκια, που άργησαν να στείλουν την αίτηση ????
Θα σπάσω κάθε ρεκόρ με την HOL, την βλέπω την δουλειά κανά μήνα θα με πάει.
Με την Forthnet πέρσι και το box είχα ενεργοποιηθεί σε 15 ημερολογιακές ημέρες, τώρα έχω φτάσει τις 18 και ανεβαίνουν ....
-
23-12-05, 14:40 #5
Λοιποοοοοοοοοοοοοόν επείδη έχω συγγενή στον ΟΤΕ και έχω κινήση ΓΗ και ΟΥΡΑΝΟ! για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση από το BroadBand Pack της HOL (ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! εο εοεοεο εοεοε οε !!!) να παραθέσω τα εξής..
εγώ προσωπικά έκανα αίτηση στον Γερμανό 5/12, η HOL πήρε την αίτηση 9/12 Παρασκευή, και Δευτέρα 12/12 έκανε την αίτηση στον ΟΤΕ... Το θέμα είναι ότι οι ατήσεις για ενεργοποιήσεις πάνε σε ένα τμήμα εξωτερικών παροχεών του ΟΤΕ και από εκεί αυτός τα διαχειρίζεται και τα στέλνει σε άλλα γραφεία.. Σήμερα πήγε ο άνθρωπός μου στο κέντρο του ΟΤΕ στην Ηλιούπολη που ανήκω εγώ, και ρώτησε τέσπα εκεί τι παιζει... Είδε και ο ίδιος στον υπολογιστή εκεί ότι η αίτηση στο κέντρο ελήφθη 22/12 και σήμερα ενεργοποίηθηκε..
Θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι η αίτηση περνάει από πολλά γραφεία κ τμήματα στον ΟΤΕ πριν καταλήξει στο κέντρο, και επίσης ότι δεν τυγχάνει κ της ταχύτερης μεταφοράς από τμήμα σε τμήμα όταν πρόκειται για τέτοιου είδους πακέτα...!!
Τέσπα γενικά ... υπομονή!!! Δεν ευθύνεται η HOL πάντως για το μπάχαλο..
-
23-12-05, 15:13 #6
Και εγώ Ηλιούπολη είμαι !!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έκανα την αίτηση απευθείας στην HOL στις 5/12.
Και το ίδιο 12/12 την έστειλαν στον ΟΤΕ... Τις στέλνουν πακέτο τελικά όλες μαζί. Λες να ενεργοποιηθώ και εγώ σήμερα ?????
Ή μήπως πίεσες καταστάσεις????
-
23-12-05, 15:19 #7
Κοίτα μέχρι να βρω άκρη που πρέπει να απευθυνθώ πήρε 5 μέρες μαζί με την απεργία που είχαν...!!!! Σήμερα είχε πάει ήδη η αίτηση μου εκεί (χωρίς να προλάβω να κάνω κάτι, ψάξιμο στην ουσία γινόταν να δω αρχικά που βρίσκεται η αίτηση!!!!), οπότε φαντάζομαι ότι θα ενεργοποιηθείς μιας και έγιναν την ίδια μέρα!!!!!!
Άντε!!! Καλά χριστούγεννα να έχουμε με πολλά bytes και πολλά (x8) bits
-
23-12-05, 15:46 #8
Ρε παιδιά εγώ πήρα σήμερα τηλ στον οτε και μου είπαν ότι έλαβαν την αίτηση 20/12 και ότι η ενεργοποίηση θα γίνει την Τετάρτη πάνω κάτω. Πώς γίνετε εσάς να σας άργησαν τόσο πολύ??? Μπας και να μην ελπίζω για Τετάρτη και αυτή να μου έλεγε χαζά??
-
23-12-05, 16:01 #9
Οι ενεργοποιήσεις γίνονται μόνο το πρωί στο ΟΤΕ, όταν δουλεύουν οι εργαζόμενοι?
Και αν γίνονται Σαββάτα ή το κλείνουν το μαγαζί?
Μπας και δούμε φως αύριο, γιατί σήμερα μονο ΕΠΑΚ βλέπουμε...
-
23-12-05, 16:08 #10
Αρχικό μήνυμα από jimjim74
Εγω παντως εχω ξενερωσει με ολες αυτες τις μ......ς που γινονται. Στην αρχη δεν πηρανε το fax που τους ειχα στειλει (λες και αυτο χαθηκε στον δρομο) και τωρα δεν βλεπει ο ΟΤΕ την αιτηση!!
Τι`ναι αυτα ρε??
-
23-12-05, 21:39 #11
Προσωπικά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη hol (βέβαια κάποια στιγμή χρειάστηκε να τους πρήξω στα τηλ. για να γίνει η δουλειά μου). Είχα 384, έκανα αίτηση για αναβάθμιση στις 13/12, μεσολάβησαν οι απεργίες και τελικά σήμερα έχω 512. Εκανα τα πρώτα downloads με περίπου 54, πιστεύω καλά.
-
23-12-05, 22:59 #12
Προσωπικά εγώ έκανα αίτηση στην ΧΩΛ στις 13/12. Την ίδια μέρα έκανα και αίτηση στον ΟΤΕ για διακοπή της 384 γραμμής Η γραμμή του ΟΤΕ διακόπηκε στις 15/12. Η γραμμή ξανά ενεργοποιήθηκε στις 21/12 (αφού τους έπρηξα στο τηλέφωνο κάθε μέρα τόσο στην ΧΩΛ όσο και στον ΟΤΕ ). Από κατέβασμα όμως δεν πάει και τόσο καλά συνήθως είναι εβδομήντα με ογδόντα kB σε P2P ενώ από κανονικό site είναι γύρω στα εκατό kB. Δεν πειράζει όμως. Πλήρωνα μέχρι τον Οκτώβριο τριάντα οκτώ ευρώ για 256 ενώ τώρα δίνω σαράντα δύο και μισό € για 1024 γραμμή. Γενικά είμαι ευχαριστημένος έως τώρα από την εξυπηρέτηση της ΧΩΛ. Και ας μην έχει έρθει ακόμη το μόντεμ τους.
-
24-12-05, 02:44 #13
Εμενα αργησαν πολυ να κανουν την αιτηση στον ΟΤΕ. 10 εκανα αιτηση στα γραφεια τους, 20 την δωσανε. Στις 19 μου στειλανε υποτιθεται το πακετο αλλα κολησε στους κουριερ. Μου δωσανε νουμερο του πακετου και το τηλ των κουριερ, τους πηρα και αυριο θα μου το στειλουν. Θεωρητικα η γραμμη ακομα θελει ακομα να ενεργοποιηθει. Αυτο που μου την ψιλοεχει σπασει ειναι το support της hol το οποιο μεσημερι ειδικα δεν πιανεις με τιποτα. Στα email αργουν πολυ και στο online chat applet απαντανε μονο οταν δεν πηζουν.. Καλο το project του "θειου" να παρει ολο το market αλλα βαλε και καναν υπαλληλο ρε μεγαλε να υποστηριξει τον επιπλεον κοσμο.
-
24-12-05, 04:03 #14
Τελικά το θαύμα των Χριστουγέννω έγινε, με αρκετή πίεση της τελευταίας στιγμής έχω DSL !!!!! Σήμερα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε ακριβώς 18 ημέρες μετά την αίτηση.
Τα πρώτα συμπεράσματα όμως δεν είναι καθόλου καλά.
Καταρχήν αυτό το firewall του netroute είναι μεγάλο μπέρδεμα. Άμα έχετε και άλλο παράλληλο firewall στο pc θα γίνει χαμός. Προσωπικά κάνωντας όλα τα δυνατά πειράματα πάνω σε πολλά προγράμματα, έβγαλα το firewall από το pc και κράτησα μόνο το firewall του netroute2. Απλά το έβαλα στο ανώτατο σημείο που μπλοκάρει τα πάντα, και ανοίγω σιγά σιγά πόρτες. Και το DC++ είναι δύσκολο να δουλέψει, αλλά αν τα καταφέρετε μετά όλα τα άλλα θα είναι παιχνιδάκι.
Δεύτερον η ταχύτητα εδώ στην Ηλιούπολη δεν είναι και ότι το καλύτερο ιδιαίτερα το upload. Μάλλον είχα καλομάθει με την Forthnet. 3 η ώρα λοιπόν τα μεσάνυχτα:
click START to begin
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 92.24Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 302.94kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
click START to re-test
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 87.51Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 314.32kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Και τρίτον και σημαντικότερο. Τα pings είναι στον ΘΕΟ !!!!! Με την ISDN σε ελληνικό server είχα 50 pings, και τώρα στον ίδιο έχω 250. Δεν μπορώ να παίξω τίποτα !!!!!!!!! Κανένα δεν με δέχεται γιατί θέλουν Low Ping players...
Άντε Καλά Χριστούγεννα !!!!!!!!!!!!!!
-
24-12-05, 10:35 #15
Εγώ έκανα αίτηση εχθές και μου είπαν 15 εργάσημες.Μήπως εάν πάρω εγώ στον ΟΤΕ για ενεργοποίηση να κάνουμε πιο γρήγορα?
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με ενεργοποίηση γραμμής
Από Jimmysss στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-08, 01:58 -
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ CABLE TV 23/3
Από cyberten στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 191Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 13:41 -
Conn-X ενεργοποιηση γραμμης
Από chaos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 47Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 18:16 -
Ενεργοποίηση γραμμής ADSL
Από CoFfEeX στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-05, 12:49 -
Ενεργοποίηση γραμμής...
Από vagk στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-05, 01:02
Bookmarks