Ok, πάντως οι επιλογές αυτές υπάρχουν και στην frodo αλλά είναι σε διαφορετικά σημεία.
Πάντως απ'ότι κατάλαβα απ'τα σχόλια στο amazon τρέχει μια ειδική διανομή linux βασισμένη στην openelec.
Εμφάνιση 241-255 από 1330
-
26-09-14, 13:46 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #241
-
26-09-14, 14:05 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #242
Α, ωραία. Θα το ψάξω μες στο σκ τότε.
ναι, είναι prebuild έκδοση linux. Δεν ξέρω αν πατάει στην openelec, πάντως apt δεν έχει.
Κοίτα για 80€ που το είχα πάρει πέρσι που το βρήκα σε προσφορά, πιστεύω μια χαρά είναι. Στα λεφτά αυτά δεν παίζουν πολλά με τις δυνατότητες του. Τώρα έχει ανέβει λίγο. Ήρθε και με HDMI καλώδιο και τηλεχειριστήριο άρα δε θες τίποτα άλλο. Το προτίμησα σε σχέση με τα άπειρα android box που κυκλοφορούν γιατί όπως και να το κάνουμε το android σε περιορίζει πολύ. Τώρα μπαίνω μέσω ssh και πειράζω ότι θέλω, μπαίνω με ftp και ανεβοκατεβάζω αρχεία στην εσωτερική του μνήμη κτλ
Αν καταφέρω και του πετάξω και ένα δικό μου linuxάκι, καθάρισα
-
26-09-14, 14:19 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #243
Οχι είναι καλή φαση, ειδικά αν υποστηρίζει και κάποια πράγματα που δεν υποστηρίζει το android.
Έχεις και κάποια πράγματα έτοιμα αν θέλεις/ξέρεις να φτιάξεις δική σου build. Δεν έχω δει άλλο παρόμοιο μηχανάκι με αυτές τις δυνατότητες. Αν έχει και καλή υποστήριξη μια χαρά.
-
26-09-14, 14:37 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #244
Αυτό το μηχανάκι των €40 λένε οτι παίρνει MX Linux και Openelec
-
26-09-14, 15:01 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #245
Μοιάζει πολύ με το δικό μου.
Μάλλον είναι οι κινέζικες απομιμήσεις που διάβασα στο forum τους ότι βγήκαν και χρησιμοποιούσαν τα firmware τους. Από τότε στέλνουν τα νέα firmwares μόνο αφού τους πεις τον αριθμό απόδειξης σου για να ξέρουν ότι αγόρασες από αυτούς.
Ίσως δοκιμάσω το Openelec τους από περιέργεια, παίζει να έχουν πάνω κάτω το ίδιο hardware
-
26-09-14, 15:13 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #246
Και γιατί να μην δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση του δικού σου που έχει xbmc 13.2?
-
26-09-14, 15:16 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #247
γιατί αν είναι με Openelec θα έχω και package manager αρα δεν θα εξαρτώμαι από αυτούς και τα firmware τους.
Ή κάνω λάθος; Δεν έχω καμιά επαφή με Openelec ξαναλέω, απλά το λέω επειδή είπαμε ότι ουσιαστικά είναι debian based Linux
-
26-09-14, 15:19 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #248
Δεν ειναι debian based το openelec, που το ειδες? Στο distrowatch το εχει σαν independant παντως.
Και σιγουρα δεν εχει package manager, μιας και οτι θες το βαζεις απο το repo του openelec με τον ιδιο τροπο που βαζεις στο xbmc κατι που λεει "install from zip".ديميتريس
-
26-09-14, 15:21 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #249
-
26-09-14, 15:23 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #250
Θα εξαρτάσαι σε κάθε περίπτωση.
Είπαμε, είναι custom openelec builds αυτές. Δεν μπορείς να τις αναβαθμίσεις μόνος σου. Δεν υπάρχει official openelec build για arm.
Θα εξαρτάσαι αν κάθε που βγαίνει καινούριο openelec αν θα αναβαθμίσουν και αυτοί τις custom builds τους.
Δεν ξέρω καν αν είναι openelec οι builds αυτές. Έχουν το openelec repo από όπου εγκαθιστάς διάφορα στοιχεία του λειτουργικού? Δεν νομίζω.
Αν το είχες εγκατεστημένο θα μας έλυνες τις απορίες.
-
26-09-14, 15:27 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #251
το κατεβασα, θα πάρω backup το .xbmc μου (ssh -> killall xbmc -> tar -> ftp) και θα δοκιμάσω είτε αυτό είτε το "official".
Ίσως μέσα στο σαββατοκύριακο σας λύσω τις απορίες.
-
26-09-14, 15:32 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #252
Αγγελια :P
Ζητειται image openelec για vmware ή virtualbox για να το ψαξω σε βαθος. Δικο μου δεν μπορω να κανω γιατι οι οδηγιες στο wiki εινια ελλειπεις (λεει για ενα σκριπτακι το οποιο δεν υπαρχει καν).ديميتريس
-
26-09-14, 15:35 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #253
Σε τι μηχάνημα? Μπορείς να το εγκαταστήσεις και σε ένα usb το openelec. Pc φαντάζομια για να λες vmware. Αν θες το εγκαθιστάς και εκεί όπως θα εγκαθιστούσες οποιοδήποτε λειτουργικό.
Κάποιο diskimage από εδώ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος host505 : 26-09-14 στις 15:43.
-
26-09-14, 15:38 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #254
Ναι το ξερω πως μπορω να το βαλω και σε στικακι και να το τρεξω στο δικο μου, απλα καθε φορα που θα θελω κατι απο το ιντερνετ πρεπει να κλεινω το pc, να βγαζω το στικακι, να μπαινω στο λειτουργικο μου, να το ψαχνω κλπ.
ديميتريس
-
26-09-14, 15:48 Απάντηση: XBMC Media Center for Linux #255
Στο vmware δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο diskimage?
edit μάλλον δεν μπορείςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος host505 : 26-09-14 στις 15:54.
Παρόμοια Θέματα
-
Kodi media center
Από Gordito στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 13580Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-25, 16:40
Bookmarks