ο τυπος συστηθηκε ως Τ.Υ
τωρα αν λεει κοτσανες η αληθεια δεν το ξερω.
αυτο που ξερω επειδη το εψαξα σε ατομα που η ασχολια τους ειναι τα δορυφορικα τα οποια μου ειπαν οτι το CS ειναι παρανομο.
κανονικα απαιτει αυτο που λεει η νοβα για να εχεις σημα σε ολες τις τηλεορασεις στο σπιτι σου θελει τους αναλογους δεκτες/καρτες/συνδρομες.
οποιοςδηποτε τροπος μοιρασμου σηματος απο ενα δεκτη/καρτα/συνδρομη σε πολλες τηλεορασεις (εννοειτε οτι ειμαι ο νομιμος ιδιοκτητης) ειναι παρανομος.
βεβαια και αυτοι μου ειπαν οτι υπαρχει το "νομιμο κολπο" του "AUDIO/VIDEO LINK" το οποιο μοιραζει ολες τις πηγες AUDIO/VIDEO σε ολες τις τηλεορασεις.
Εμφάνιση 16-30 από 31
-
15-04-09, 15:24 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #16
-
15-04-09, 17:42 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #17
Επειδή η Nova λέει οτι είναι παράνομο το card-sharing εντός σπιτιού, δεν σημαίνει οτι και έτσι είναι. Αυτοί μπορεί να λένε οτι θέλουν. Εγώ απο τη στιγμή που πληρώνω κανονικά τη συνδρομή κάθε μήνα, δε μπορεί να με περιορίσει να βλέπω μόνο σε μια TV. Αν εγώ έχω 5 τηλεοράσεις σπίτι, αν γουστάρω μπορώ να βάλω 5 δέκτες και με CS να βλέπω σε όλες, δε μπορεί να μου κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν συζητάμε βέβαια για το cardsharing που ξεφεύγει εκτός οικίας, εκεί φυσικά και ξεπερνάς τα όρια της νομιμότητας και πας στην παρανομία.
-
15-04-09, 18:12 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #18
-
15-04-09, 20:58 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #19
συμφωνα με τον τυπο απο την Τ.Υ αλλα και τον εγκαταστατη που ρωτησα μπορει φιλε μου να σου κοψει την συνδρομη αν πεσει στην αντιληψη της (καρφωμα) οτι κανεις CS.
-
15-04-09, 21:07 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #20
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Η NOVA πουλά νόμιμο cardsharing σε 2 τηλεοράσεις με τον δέκτη PVR, οπότε λογικό είναι να θεωρεί παράνομο οτιδήποτε άλλο.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
17-04-09, 01:33 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #21
επισης συμφωνα με την ΝΟΒΑ λογω του νομιμου δικου της μεσω του PVR οποιαδηποτε αλλη μεθοδος πεσει στην αντιληψη της (καρφωμα απο αλλον) τοτε ο συνδρομητης που το κανει χανει την συνδρομη του και ισως αντιμετωπισει και κυρωσεις.
αυτα απο τους κυριους στην Τ.Υ της εταιρειας απο επικοινωνια που ειχα προσφατα μαζι τους να ρωτησω για το προβλημα που ειχα με την κεραια αλλα και με την ληψη σταθμων.
-
17-04-09, 07:49 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #22
Αλλο το card sharing kai allo to card SPLITTING..
card sharing 100% παρανομο....αφου προκειτε για το μοιρασμα συνδρομης εκτος οικιας σε ατομα που ΔΕΝ εχουν πληρωσει για την υπερεσια αυτη (αρα πειρατεια στην ουσια)
Card splitting βασικα ειναι μια "διακλαδωση" της καρτας σου σε αλλους δεκτες εντος της οικιας σου (κατα τη Nova και αυτο παρανομο ειναι αλλα δεν νομιζω να στεκει σε δικαστιριο)..
Υπαρχει βεβαια και το ενδιαμεσο...που ειναι sharing μεσο splitter (Ας πουμε σε μια πολυκατοικια)...και αυτο 100% παρανομο ειναι...
Παιδια ΔΕΝ ειναι αστειο αν σε πιασουν...
Οι εταιριες αυτες χανουν πολλα λεφτα απο πειρατεια και παντα ψαχνουν καποιον να πληρωσει τη νυφη...
-
17-04-09, 08:44 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #23
Εξαρτάται από τι λέει η σύμβαση που υπογράφεις. Αν λέει μία συνδρομή-->μία τηλεόραση, οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Δεν λέω ότι θα πας και μέσα, απλώς ότι μπορεί να χάσεις τη σύμβασή σου. (Αν μοιράζεις σε πολλούς, εννοείται ότι μπορούν να κινηθούν και δικαστικώς)
-
17-04-09, 11:12 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #24
φιλοι μου ωραια τα λετε εσεις αλλα συμφωνα με την ΝΟΒΑ οποιαδηποτε μορφη μοιρασμου ειτε αυτο λεγεται Card Sharing , Card Spliting , Audio/Video Link , η οτιδηποτε αλλο που μοιραζει το σημα η την καρτα σε τηλεορασεις εντος η εκτος σπιτιου ειναι παρανομη που σημαινει οτι χανεις την συνδρομη σου αλλα κινδυνευεις να σε πανε και στα δικαστηρια (βεβαια θα πρεπει να σε καρφωσει καποιος).
το μονο που επιτρεπει ειναι να εχεις NOVA PVR εκει τοτε δεν σου λεει κανεις τιποτα γιατι τους πληρωνεις κατι παραπανω απο τα 60 ευρω του φουλ πακετου για να εχεις αυτη την υπηρεσια και εισαι απολυτα νομιμος.
Υ.Σ αν διαβασεις τους ορους συμβασης του φουλ πακετου και του πακετου PVR θα το διαπιστωσεις και μονος σου οτι ειναι απολυτα νομιμοι να σε πανε σε δικαστηρια.
Υ.Σ.1 ξερεις ποσα μαγαζια (προπο-καφετεριες-μπαρακια) στην περιοχη μου τρεχουν στα δικαστηρια με την ΝΟΒΑ γιατι εδειχναν εκτος αθλητικων/ελευθερων και αλλα καναλια στους θαμωνες βεβαια ο κυριος λογος ειναι αλλος συμφωνα με κανα δυο ιδιοκτητες που τους ξερω (μοιραζε ο ενας το σημα στον αλλον).
-
17-04-09, 11:44 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #25
Μάλλον γιατί θα πρέπει κάποιος να αγοράσει ακριβότερο πακέτο για επαγγελματική χρήση:
http://www.nova.gr/gr/part21a2.asp
ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Μπαρ και Kαφετέριες
Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των καθισμάτων της άδειας λειτουργίας της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά, μέχρι τα 40 καθίσματα η μηνιαία συνδρομή είναι €98.00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%).
Βλέπετε όλα τα αθλητικά κανάλια και τα μεγαλύτερα ελληνικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προβολή των προγραμμάτων της nova σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά. Οι επαγγελματίες που προσπαθούν με απλή συνδρομή να εκπέμπουν προγράμματα nova σε επαγγελματικό χώρο διώκονται ποινικά!
Η παραπάνω τιμή ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2008.
Για περισσότερες πληροφορίες και για προσωπικό ραντεβού στο χώρο σας τηλεφωνήστε στο 210 6602551-9.
-
17-04-09, 12:06 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #26
σαφως και επαγγελματικο συμβολαιο εχουν φιλε μου οι συγκεκριμενοι επαγγελματιες αλλα οπως δεν θα προσεξες μερικοι απο αυτους μοιραζουν το σημα και αλλου (φυσικα καποιος τους καρφωσε) το θεμα ειναι ομως οτι τους κυνηγουν τωρα και τρεχουν και δεν φτανουν για να ξεμπλεξουν γιατι οπως ειπες η εταιρεια που λεγεται ΝΟΒΑ ψαχνει να βρει "θυματα" για να βγαλει τις ζημιες της.
-
17-04-09, 12:20 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #27
Οι δικαστικές περιπέτειες λειτουργούν και αποτρεπτικά για κάποιους άλλους επίδοξους. Αν πληρώνεις €5.000 ενοίκιο και €100.000 αέρα, τι είναι €100/μήνα για nova; (Εξάλλου δεν φταίνε αυτοί για την κατάσταση στα ενοίκια. Μπορεί πάντα ο επαγγελματίας να αρνηθεί τις υπέρογκες απαιτήσεις των ιδιοκτητών).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 17-04-09 στις 12:52.
-
17-04-09, 12:33 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #28
παντως εδω στην περιοχη μου υπαρχει σοβαρο προβλημα με τους επαγγελματιες και την ΝΟΒΑ
διοτι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει ξεσκιστει στους ελεγχους σε ΠΡΟΠΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΜΠΑΡΑΚΙΑ και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
και πες οτι ο ιδιοκτητης εχει επαγγελματικο συμβολαιο επιτρεπεται συμφωνα με την σελιδα τους (Βλέπετε όλα τα αθλητικά κανάλια και τα μεγαλύτερα ελληνικά.) στην πραξη ομως αυτο δεν ισχυει γιατι αφαιρεσαν καρτες και πηραν δεκτες επειδη ο κατοχος ειχε καποιο ελευθερο καναλι οπως π.χ ΕΤ1 η ΝΕΤ η το MAD η το MTV.
ποιος θα παει για να δει μονο αθλητικα? προς θεου δεν ειπα να βαλει ΤΑΙΝΙΑ αλλα καποιο ντοκυμαντερ η καποιο μουσικο η κατι αλλο απο τα ελευθερα καναλια (δεν το καταλαβα απο την μια λεει οτι ειναι δικα της τα ελευθερα καναλια του πακετου της και οταν τους πεις οτι εχεις προβλημα με καποιο απο αυτα σου λενε ξερετε δεν ειναι δικα μας εμεις απλα τα αναμεταδιδουμε)
ας αποφασισουν τι στο καλο ειναι τα περιβοηττα FTA (Free To Air) και αν ο αλλος εχει δικαιωμα να τα εχει στο μαγαζι του.
γιατι απο οτι βλεπω εδω τουλαχιστον στην περιοχη συντομα θα ψαχνεις να βρεις να εχουν ΝΟΒΑ ο ενας μετα τον αλλον μαγαζατορες την κοβουν και βαζουν συστηματα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ (χρυσες δουλειες κανουν οι εγκαταστατες) η βρισκουν τροπους απο αυτους που κανουν εγκαταστασεις δορυφορικων και εχουν οτι θελουν "παρανομα" π.χ με Dreambox - Διαδικτυο κτλ.
αν θελει η συγκεκριμενη εταιρεια να το κλεισει το μαγαζι ας το κανει οσο το δυνατον νωριτερα να μας γλυτωσει απο τον κοπο (φτανει που το προγραμμα το εχει κανει σαν τα μουτρα αυτου που τους αγορασε)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 17-04-09 στις 12:38.
-
17-04-09, 17:40 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #29
δεν νομιζω οτι οι επαγκελματιες κανουν καλα και κοβουν την συνδρομη. στο κατω κατω της γραφης τα λευτα της συνδρομης τα βγαζουν σε εναν αγωνα στους υπολοιπους μαζευουν λεφτα .και κατι επιασε το ματι μου οτι η συγκεκριμενη εταιρια εχει κανει μια συνεργασια με εταιρια που θα ψαχνει στους επαγκελματικους χωρους εαν εχουν συμβολαιο επαγκελματικο η οχι οσοι εχουν δεν θα τους ψαχνουν για οτι αλλο εχουν καταλαβανεται τι λεω . αν οντος ειναι αληθεια τοτε θα κλαψουνε πολλοι
-
17-04-09, 21:42 Απάντηση: card sharing??είναι νόμιμο? #30
φιλε μου ολα καλα αυτα που λες αλλα εδω τους παιρνουν την συνδρομη και τον δεκτη επειδη προβαλουν αγωνες η εχουν τα ελευθερα ελληνικα καναλια που συμφωνα με το συμβολαιο τα επιτρεπουν τι μου λες.
για αυτο το λογο οι επαγγελματιες τις περιοχης μου σιγα σιγα φευγουν και τωρα που χανει και τα δικαιωματα του ποδοσφαιρου η ΝΟΒΑ ουτε θα τους ξαναδει.
Παρόμοια Θέματα
-
Είναι νόμιμο το δωρο εορτών απο τους πελάτες?
Από nickolas2005 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 45Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-10, 09:38 -
Mobile Download Site, Θα είναι νόμιμο;
Από ANDiTKO στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-06, 06:53 -
Παραπλανήσεις με ΦΠΑ και πόσο νόμιμο είναι...
Από thama στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-05, 14:31 -
Κατεβαίνει γρήγορα και είναι νόμιμο
Από Σταύρος στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-04, 01:15 -
Νόμιμο το file sharing!
Από morfeas-dsl- στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-04, 06:50
Bookmarks