μπορει και ο οτε λιγο να το παρακανε αλλα ο,τι και να πει εχει δικιο Εδω μιλαμε οτι ολες αυτες οι <<εταιριες>> που προσφερουν τοσο απλοχερα ,οπως τα λενε την ευρυζωνηκοτιτα στον κοσμο, ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες και ολοι τους ειναι Edit: [ xxxxx ] και Edit: [ xxxxx ] Λοιπον καλυτερα να με κλεβει ο ΟΤΕ με το παγειο του παρα αυτοι οι Edit: [ xxxxxxxxx ]. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ
Εμφάνιση 301-315 από 326
-
05-04-09, 23:15 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #301
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 06-04-09 στις 14:43. Αιτία: χαρακτηρισμοι
-
06-04-09, 15:29 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #302
-Κάνατε reset το router?
-Ναι έκαμα
-Κάνατε restart τον υπολογιστή?
-Ναι δεσποινής μου το έκανα και αυτό
-Κλείσατε τα μάτια?
-Ναι τα έκλεισα
-Και τα 4?
-Τι ενοείτε και τα 4?
-Τις κουζίνας Κύριε
Ααχαχαχαχαχαχαχ η συγκεκριμένη τα διαφήμιση τα σπάει!!!!!!
-
06-04-09, 16:17 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #303
Το γελοίο ειναι πως σφαζονται παλικαρια για τα γκριζα ματια,
οχι της κουζινας καλέ, της διαφημισης
Και καλα να ηταν των παροχων: αυτοι εχουν να μοιραστουν μια πιτα,
εμεις γιατι παθιαζομαστε σαν να μην ειμασταν πελααααατες τους
αλλά υπαλληλοι, να μην πω και διευθυντικα στελεχη.
Μπορει να εχουμε καει απο αυτους, ομως συζηταμε για προωθηση εμπορικου προϊοντος
και τον τροπο πνευματωδη, αντιδεοντολογικο ή οχι που εγινε
οχι για την αξιοπιστια ή την εξυπηρετικοτητα του καθε ISP, εεε μην ξεχνιομαστε!
Μονο απ τον Κωτσοβολο με την γυμνη αληθεια που επεσε τοσο χαμηλα
με τις παλιομοδιτικες διαφημισεις, μην μου πειτε ν αγορασω τπτ:Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
08-04-09, 14:16 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #304
οκ παληκάρια... Ο κάθε ένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως εγώ είμαι τεχνικός τηλ/ιών και η δουλειά μου είναι να πηγαίνω να φτιάχνω τις βλάβες που έχουν οι πάροχοι είτε στα αστικά κέντρα του οτε, είτε στα σπίτια των ίδιων των πελατων. Ο οτε καλά κάνει και βγάζει τις διαφημίσεις που βγάζει. Άλλωστε δικαίωμα του είναι. Αλλά τον κατηγωρώ σε ένα πράγμα. Οτι δηλαδή στις διαφημίσεις του δεν λέει όλη την αλήθεια. Δεν λέει δηλαδή οτι ο λόγος που μερικοί άλλοι σέρνονται οφείλεται στον οτε... Συγκεκρμένα οι 7 απο τις 10 βλάβες που επισκευάζω οφείλοντε στον ίδιο τον οτε. Επειδη κανείς πάροχος δεν έχει δικό του καλωδιακό δίκτυο και όλοι πάτάνε πάνω στα καλώδια του, ο οτέ του είναι πολύ εύκολο να κάνει την "τάδε" ενεργοποίηση όποτε του γουστάρει και να τσατίσει τους πελάτες και να φύγουν και να ξαναεπιστρέψουν στον οτέ. Επίσης με τις μετρήσεις που κάνουν στα καλώδια κρατάνε πάντα της καλύτερης ποιότητας καλώδια για τους δικούς τους πελάτες και τα άλλα με επαφές στη γη, ή μεγαλύτερη αντίσταση και και και και τα πετάνε κυριολεκτικά στους άλλους. Αυτά είναι προβλήματα που τα συναντάω καθημερινά. Και ναι ο παπαγαλος που έλεγε και η διαφήμηση μπορεί να μην μιλάει και να "φταίει" ο οτε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι η αλήθεια. Δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ πάροχος όταν ο οτε δεν τηρεί τις επίσημες συμφωνίες και δεν συμορφώνεται ούτε καν με τα πρόστημα που του έχουν επιβληθεί.
-
08-04-09, 15:06 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #305
-
08-04-09, 15:38 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #306
-
08-04-09, 15:57 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #307
Τι να κυνηγησουν και πως?
Η ΕΕΤΤ θελει 6 - 18 μηνες για χρονο αντιδρασης. Οι δε ποινες της, οταν μπουν, μετα θα προσβληθουν στα δικαστηρια. Τα δικαστηρια θελουν 4-5 χρονια, οπότε ολο αυτο το σκηνικο δε βοηθαει σε τιποτα την αμεση επιλυση της καταστασης για την εταιρια ή τον χρηστη.
Αν η ΕΕΤΤ και η δικαιοσυνη ηταν γρηγορη, κατι θα μπορουσε να γινει. Τωρα, οχι.
-
08-04-09, 16:05 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #308
Ακόμα μια φορά μου βγαίνει ένας κόμπος στο λαιμό (να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω), που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ζω σ' αυτή τη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη Δημοκρατία...
και όλα εδώ (ή μήπως αιδώ) συμβαίνουν...
-
08-04-09, 17:02 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #309Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
08-04-09, 20:10 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #310
μωρε δεν παν να πνιγουν λεω γω ....... ο οτε τους πειραξε που κοροιδευουν τοσες χιλιαδες συνδρομητες ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ η 4νετ
αντι να κοιταξουν να μην εξαπατουν τον κοσμο με δηθεν 24αρες αλλα πραγματικες 1024 η καλυτερα 0,720 και να ειναι συνεπεις με την συμβαση που συνυπογραφουν με τον καθε καταναλωτη τους πειραξε ο οτε
οχι οτι αυτος ειναι καλυτερος ΑΛΛΑ κατα την αποψη μου ειναι μεν κατα παραπολυ πιο ακριβος ΑΛΛΑ με λιγοτερες διακυμανσεις στηνπαροχη υπηρεσιων ( τα γνωστα pings etc)
αλλα οι κουκουλοφοροι αντι να χτυπουν αυτους ξεδινουν επανω σε αλλους
-
08-04-09, 22:06 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #311
Αρχικό μήνυμα από knbsep
-
08-04-09, 22:28 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #312
-
08-04-09, 22:40 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #313
Για πες σε παρακαλώ πως επισκευάζεις μια α-γή σε απερχόμενο δίκτυο η μια επαφή σε κεντρικό δίκτυο? (ψάχνω το μαγικό που κάνεις).
Και όσο για την επιλογή των καλύτερων γραμμών για τους πελάτες του ΟΤΕ είναι τουλάχιστον αστείο να μην πω ότι χαρακτηρίζεται από ασχετοσύνη.
Σε ποιά συνεργαζόμενη με τους παρόχους εταιρεία δουλεύεις?
-
08-04-09, 23:44 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #314
-
08-04-09, 23:56 Απάντηση: Κοινή ανακοίνωση των Forthnet, hellas online και Tellas σχετικά με τις διαφημίσε #315
Όποιος έχει πρόσβαση και όρεξη να μάθει αν είναι αστείο ότι συμβαίνει συχνά να δίνουν προβληματικούς βρόχους όταν εναλλακτικοί ζητάνε νέες γραμμές, ας στείλει ένα PM να του δώσω μερικά στοιχεία να ψάξει. Συγκεκριμένα, όχι στον αέρα ότι όλα λειτουργούνε τέλεια...
Παρόμοια Θέματα
-
Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του ΟΤΕ από τις 7 έως και τις 13 Απριλίου
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-08, 22:03 -
ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου παρόχου
Από aria στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 130Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-07, 01:25 -
Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΑΤΠΕ και των FORTHnet & Altec Telecom
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-06, 14:41
Bookmarks