Εμφάνιση 1-10 από 10
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μήπως γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του backtrack 4;;κάποιοι φίλοι μου μου είπαν πώς εάν ξεχάσω τον κωδικό κλειδώματος του δικτύου μου,αυτό μπορεί να μου τον βρεί.(και μάντεψτε..Τον ξέχασα...!!)Ισχύει αυτό;αν ναι,πώς μπορώ να το κατεβάσω στο Αcer aspire one και πώς θα το κάνω να παίζει με στα linpus linux;παλι με το κλασικό sudo yum install backtrack 4;;
    Αν γνωρίζει κάποιος τις..."κινήσεις MAT" με σώνει!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Router
    Netgear DG834G v4
    Mπορείς να συνδέθείς στο router σου με ένα καλώδιο ethernet, να μπεις στις ρυθμίσεις του να το δεις και αν θες να το αλλάξεις. Μπορείς να κάνεις και reset στο router σαν δεύτερη λύση.
    Το backtrack είναι ξεχωριστή διανομή. Δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις. Ίσως να μπορείς να εγκαταστήσεις τα εργαλεία που αυτό χρησιμοποιεί.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έχω κάνει reset και δεν βρήκα άκρη...πέραν τούτου όμως ξέρεις πώς μπορώ να εγκαταστήσω έστω τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το backtrack για να αρχίσω να το δουλεύω;;

Περιοχή
    Αγρίνιο
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ
    SNR / Attn
    31(dB) / 19(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fomolinx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω κάνει reset και δεν βρήκα άκρη...πέραν τούτου όμως ξέρεις πώς μπορώ να εγκαταστήσω έστω τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το backtrack για να αρχίσω να το δουλεύω;;
    H πιο σιγουρη και αποτελεσματικη λυση ειναι αυτη που σου εχει ηδη προταθει. Να συνδεθεις ενσυρματα με το ρουτερ σου και να δεις ή/και να αλλαξεις τον κωδικο σου.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    εχω την αισθηση οτι η συγκεκριμένη διανομη ειναι μονο live, τρεχει δλδ μονο απο cd ή usb...

Για install στον δισκο νομίζω θελει δουλίτσα και διαβασμα αν μπεις στα επισημα φορα της διανομης εχει οδηγίες...

Πρεπει να ξέρεις οτι η λύση γι'αυτο που ζητας σου δώθηκε απο τα προηγουμενα μηνύματα οπως και επίσης αν ο κωδικός δεν ειναι wpe δεν προκειται να τον βρείς....

Παρε ενα καλώδιο και κανε την δουλεια σου να είσαι κύριος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    OK παίδες...βρήκα άκρη με το καλώδιο τελικά...πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι...

Υ.Γ.:Πάντως εάν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ τελοσπάντων να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα backtrack και που να το βρώ,θα με ενδιέφερε να μάθω!

Anyway,thnx! ΜΕ ΣΩΣΑΤΕ!!

Περιοχή
    Syros
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΥΡΟΣ
    Router
    Fritz
    OK παίδες...βρήκα άκρη με το καλώδιο τελικά...πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι...

Υ.Γ.:Πάντως εάν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ τελοσπάντων να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα backtrack και που να το βρώ,θα με ενδιέφερε να μάθω!

Anyway,thnx! ΜΕ ΣΩΣΑΤΕ!!
    Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι.

Το backtrack δεν είναι πρόγραμμα. Είναι ολόκληρη διανομή. Δες στο site τους, αλλά δεν είναι κουμπάκια και κλικ κλικ, θέλει πολύ διάβασμα και ξερή κονσόλα.

Απευθύνεται σε πολύ προχωρημένους χρήστες και κυρίως ειδικούς ασφαλείας συστημάτων. Δεν είναι παιχνίδι. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να διαβάσεις πάρα πάρα πολύ.
    Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.

Cyclades Wireless Network

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καταλαβα........................................................................................................ ............................................................................................

........Auto merged post: fomolinx πρόσθεσε 2 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πάντως για μένα το θέμα δεν είναι πώς να εκτελέσω εντολή στο backtrack..αλλά πώς να μπώ στην κονσόλα του και να γράψω...με ποιον τροπο δηλαδη..τα υπόλοιπα θα βρεθούν με καλή διάθεση και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ διάβασμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fomolinx : 03-04-09 στις 01:04. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Το κατεβάζεις, το καις σε ένα δισκάκι, εκκινείς τον υπολογιστή σου με αυτό και τρέχεις την Konsole. Όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε διανομή Linux.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τοσο απλα...χίλια ευχαριστώ...

Παρόμοια Θέματα

1. Linpus linux lite v1.0.11.e
    Από yiannisbot στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-11, 13:26
  2. Install drivers on BackTrack 3 beta [linux]
    Από gogosds στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-10, 19:46