Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 65
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    nickolas2005 όσο καλό και να 'ναι το LianLi ο Patentman θα βρει πατένα να το βγάλει μούφα, και το δικό του Chieftec το καλύτερο...
    Αμά δεν παινέψεις το σπίτι σου που λένε!

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr
    nickolas2005 όσο καλό και να 'ναι το LianLi ο Patentman θα βρει πατένα να το βγάλει μούφα, και το δικό του Chieftec το καλύτερο...
    Αμά δεν παινέψεις το σπίτι σου που λένε!
    Χαιρομαι που το πηρατε ετσι.Γιατι και γω τα παρασκοτωσα εδω που τα λεμε!

Εχω κανει και γω τις χειροτερες αγορες και ηταν οχι απλα μουφες, μουφες με πιστοποιηση ISO Ευτυχως καποιες τις ξεφορτωθηκα αμεσως,αλλες τις επεστρεψα και αλλες τις πουλησα, καποιες που μεινανε (μεινανε αραγε??) δεν τις εκλαψα καθολου. Πηγα και πηρα το σωστο αμεσως και ας το ειχα μολις πληρωσει.

Επειδη λοιπον στα review αλλα και στα forum μερικοι τα παιρνουν μπορουν να σου βγαλουν τον συνδιασμο ηλεκτρικο σκουπακι/κινητο κομοδινο για κουτι υψηλων επιδοσεων.

Συγγνωμη για το υφος πριν, δεν κατηγορουσα εσας (εννοειται) αλλα ουτε χαρακτηριζα ολοκληρη την (εκαστοτε) εταιρια. Θα βγαλει και καλα, θα βγαλει και μουφες μια εταιρια. Οταν ομως δεν τις κοστιζει παραπανω (το ιδιο μεταλλο και τον ιδιο χρονο κατασκευης) το καλο ειναι απαραδεκτο να κανει τετοια λαθη. Το μαρκετινγκ κατηγορω.

Οταν εχω ισχυρη αποψη μπορω και την υποστηριζω και με επιχειρηματα.Γι`αυτο κιολας δεν ειπα τιποτα για PSU (τι να πω οτι επειδη εκανα περσι τετοια εποχη ερευνα και τελικα αγορασα ενα Chieftec 420 πρεπει και σωνει και καλα και τωρα να ειναι καλα? Οχι δεν ειμαι τετοιας αποψης)

Πατατες ολοι βγαζουν και μετραει ποιος ειχε/εχει τις περισσοτερες και πιο χτυπητες σε συνδιασμο με την περιοδο κυκλοφοριας.H AMD κουβαλαει ακομα τα απομειναρια των Κ4 και των πρωτων Athlon και η Intel που εχει βγαλει πατατες οπως 810Ε -850? αν θυμαμαι καλα ομως καλα παει απο φημη.Γιατι? Επειδη σε συνολο ειναι αξιοποιστη εταιρια στην πορεια της. Να μην πω γι`αυτο το ακατατονομαστο VIA 4in1 ή αλλιως 693Α ή καλυτερα να ειχα 486 παρα αυτο το πραγμα! (ωχ το ειπα)

Τελος θα επιμεινω τα συγκεκριμενα μοντελα δεν κανουν για μενα και τα εντασω στην "κουλτουριαρικη" κατηγορια με ντιζαϊν αλλα επουδενι στην κατηγορια υψηλης αποδοσης.

Και γιατι να μην παινεψω μια ερευνα ενος μηνα περιπου για ενα απλο κουτι?

ΥΣ.Ακομα δεν αλλαξοπιστω...Intel για σταθεροτητα...μολις η AMD αποκτησει σωστα chipset γινει κοληταρι της MS οπως η αλλη τοτε θα παρω.Ταχυτητα εχω απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι με @@@ και κανω δουλεια. Και να φανταστειτε οτι ειμαι πορωμενος overclockας.

Το avatar του μέλους cozzyz
    cozzyz Guest
    Μάγκες αυτό εδώ λέει τίποτα? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700383
    Φαίνεται οκ για τα λεφτά του και ενσωματώνει 2 12άριδες.... το έχει κανείς να μας πει την γνώμη του? Για more info http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...il.asp?pid=51#

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman
    Εχω κανει και γω τις χειροτερες αγορες και ηταν οχι απλα μουφες, μουφες με πιστοποιηση.
    Το βλέπω με αυτά που λες παρακάτω.

H AMD κουβαλαει ακομα τα απομειναρια των Κ4 και των πρωτων Athlon...
    Ακομα δεν αλλαξοπιστω...Intel για σταθεροτητα...μολις η AMD αποκτησει σωστα chipset γινει κοληταρι της MS οπως η αλλη τοτε θα παρω.Ταχυτητα εχω απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι με @@@ και κανω δουλεια. Και να φανταστειτε οτι ειμαι πορωμενος overclockας.
    Φαίνεται ότι είσαι ένα άσχετο 15χρονο που παίζει με μπαταριούλες και ρευματάκια.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Κοιτα δεν μπηκα καν στον κοπο να εξετασω το κουτι αυτο τωρα.Οχι για αλλο λογο αλλα μην τυχον του βρω ελαττωμα και ριξω φαρμακι

Γι`αυτο μονο το ειδα σαν φωτο.Πολυ ομορφο
    Τιμη πολυ λογικη

Αν ειναι στην κατηγορια αγοραζω ενα κουτι γιατι πρεπει να αγορασω και δεν το πολυψαχνω τοτε με κλειστα τα ματια. Τιμιο κουτακι (οπς του εριξα αλλη μια ματια)

Αν διαβασεις για ποιους λογους κατηγοριοποιησα καποια μοντελα ως απαραδακτα σε εσωτερκη σχεδιαση τοτε θα μπορεις και μονος να βγαλεις συμπερασματα αμεσως μολις δεις ενα κουτι.Προσεχε πολλα τριζουν ή και συντονιζουν.Αυτο μπορει να φανει με τηνν προχειροτητα μιας κατασκευης ιδιως στα σημεια των πλευρων που ενωνει, αλλα θα πρεπει να το παρεις για να μαθεις την πληρη αληθεια. Αν το παρεις αλλιως αφου τοσοι και τοσοι εχουν αγορασει πιο μαπα κουτια (βλ Πλαισιο) εσυ δεν θα εχεις κανενα προβλημα απο την στιγμη που δεν θελεις τρελα overclocking.Εξαλλου νομιζω με τα λεφτα του αγοραζειςμια καλη και τιμια περιπτωση.

Εκει που φορτωνω ειναι οταν πωλειται κατι σαν "ειδικο" και σε "τρελη" τιμη και ουσιαστικα ειναι μια ψευδαισθηση ολων αυτων.

ΥΣ. Το Chieftec που εχω ξερω/ηξερα οτι δεν ειναι ομορφο.Παντως ειναι ενα κλασσικο και σοβαρο κουτι σε εμφανιση τουλαχιστον και δεν εχει δρακους οπως καποια αλλα σε κοκκινο μαυρο! Απλα θυσιασα λιγο την εμφανιση ελλειψη αλλου με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    WAntilles, δεν θα σχοληθω μαζι σου απο την στιγμη που δεν εχεις επιχηρηματα, πεταγεσε σαν POP-UP, και ισως εχεις λογους.
    Αν οχι να φροντιζες να με αντιμετωπιζες διαφορετικα.

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    WAntilles, δεν θα σχοληθω μαζι σου απο την στιγμη που δεν εχεις επιχηρηματα...
    Μόνο και μόνο ότι από τον Απρίλιο του 2003 οι Sun & HP έχουν πετάξει όλους τους νετμπέρστ και ψητόνα (από το nocona) και πουλάνε σωρηδόν Opteron με υπερκαλύπτει.

Ένα χρόνο περίπου αργότερα, πριν καν βγουν οι dual-core, ολόκληρη η Industrial Light & Magic (ILM) πέρασε σε AMD K8.

Αλλά όλοι αυτοί είναι άσχετοι, κουτόφραγκοι, και δεν παίζουν με μπαταριούλες και ρευματάκια.

Εξάλλου για το θέμα (εκπληκτική K8 υλοποίηση & φιάσκο νετμπέρστ) έχω παραθέσει τα τελευταία χρόνια επιχειρήματα σε μυριάδες ποστ. Να πας να τα διαβάσεις.

...και ισως εχεις λογους.
    Η μακρόχρονη προσφορά μου εδώ πέρα συνθλίβει ό,τι υπονοούμενα πιθανόν να πετάς. Δεν είμαι χθεσινός εδώ πέρα.

Αλήθεια, γιατί δεν λες ό,τι θες να πεις ευθέως;

Αν οχι να φροντιζες να με αντιμετωπιζες διαφορετικα.
    Αντιμετωπίζω κάθε χρήστη ξεχωριστά κατά περίπτωση, ανάλογα με τη σοβαρότητα των γραφόμενών του.

Τα δικά σου γραφόμενα έχουν προς το παρόν σοβαρότητα κάτωθεν του μηδενός.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 15-01-06 στις 16:50.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Πατατες ολοι βγαζουν και μετραει ποιος ειχε/εχει τις περισσοτερες και πιο χτυπητες σε συνδιασμο με την περιοδο κυκλοφοριας.H AMD κουβαλαει ακομα τα απομειναρια των Κ4 και των πρωτων Athlon και η Intel που εχει βγαλει πατατες οπως 810Ε -850? αν θυμαμαι καλα ομως καλα παει απο φημη.Γιατι? Επειδη σε συνολο ειναι αξιοποιστη εταιρια στην πορεια της. Να μην πω γι`αυτο το ακατατονομαστο VIA 4in1 ή αλλιως 693Α ή καλυτερα να ειχα 486 παρα αυτο το πραγμα! (ωχ το ειπα)?

ΥΣ.Ακομα δεν αλλαξοπιστω...Intel για σταθεροτητα...μολις η AMD αποκτησει σωστα chipset γινει κοληταρι της MS οπως η αλλη τοτε θα παρω.Ταχυτητα εχω απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι με @@@ και κανω δουλεια. Και να φανταστειτε οτι ειμαι πορωμενος overclockας.
    Γιαυτο πουλαει ομως η Intel ακομα και εχει μεριδιο:1) γιατι εταιριες δεν παιρνουν desktop AMD συστηματα. 2) Γιατι ο απλος ο κοσμακης που ειναι χτεσινος ξερει και θυμαται. 3)Γιατι αν ανοιξεις ολα τα φορουμ θα δεις οτι τα προβληματα ασυμβατοτητας ειναι κατα 70% απο χρηστες AMD 4) Γιατι η εταιρια δεν εχει "προσωπο", παιρνεις ενα συστημα βασισμενο σε AMD και τα ριχνεις στο Nforce/KT/οτι αλλο.

Ναι χαιρομαι που υπαρχουν ατομα που αγοραζουν AMD, δεν θελω μονοπωλιο, αλλα σορρυ δεν θα γινω εγω το θυμα για να ειναι οι αλλοι καλα -αυτα στους σημερινους και ασχετους που ακουνε AMD και παει σφαιρα.

Ειναι αληθεια οτι το λειτουργικο ειναι "προσαρμοσμενο" παντα να δεχεται καλυτερα τα Intel προϊοντα?

Ειναι αληθεια οτι η AMD ειχε μισθωσει αγορα τεχνολογιας απο τηνν Intel?

Τι αλλο να πω δεν εχει νοημα. Απο οτι φαινεται ανηκουμε σε διαφορετικη κατηγορια προσεγγισης στο ιδιο αποτελεσμα.

ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ 15ΧΡΟΝΟ ουτε ΜΠΑΤΑΡΙΟλατρη.
    Σε ξενα φορουμ ειμαι χρονια και εχω δει ουκ ολιγους που ειτε ειχαν περιοπτη θεση ειτε οχι να ειναι λιγακι καπως με τους αλλους.Αν λες την αληθεια ειτε γινεσαι πολυ αγαπητος ειτε πολυ μισητος.

Τα δικα σου γραφομενα τελος δεν εχουν κανενα νοημα για σχολιασμο.Ξαναδιαβασε τα και πιες και ενα καφε.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Και επειδη εγω σε τετοιες περιπτωσεις δεν κανω επεξεργασια στα μηνυματα μου, αντε κερναω αλλο ενα καφε ετσι επειδη με εφτιαξες με αυτα που λες οτι εχεις γραψει περι AMD.
    Σου δινω την αποκλειστικοτητα και με το καλο να τα χιλιασεις.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Και μετα τον καφε να αναφερεις σε καποιον Moderator να σβησει ολα τα εκτος θεματος και ενοχλητικα σε προσωπικο επιπεδο μηνυματα που εσυ αρχισες, μαζι με τα δικα μου φυσικα.

ΚΑΦΕ ΗΠΙΕΣ?

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Γιατι ο απλος ο κοσμακης που ειναι χτεσινος ξερει και θυμαται.
    Ο "απλός κοσμάκης" δεν ξέρει τί του γίνεται.

Γι' αυτό δεν έκλεισαν:

- Intel λόγω netburst εδώ και 5.5 χρόνια
    - Creative λόγω όλων των παναθλίων λύσεων ήχου PCI
    - nVidia τον καιρό που έβγαλε το φιάσκο GeForce 5xxx

και έκλεισαν οι:

- Aureal που είχε βγάλει το εκπληκτικό Aureal Vortex 2 AU-8830

...αλλα σορρυ δεν θα γινω εγω το θυμα για να ειναι οι αλλοι καλα -αυτα στους σημερινους και ασχετους...
    1. Θύμα και άσχετος έχεις γίνει ήδη. Έγινες από τη στιγμή που αγόρασες netburst.

2. Έχεις εμπειρία AMD K8 dual-core σε natively compiled SMP Linux ή FreeBSD amd64. Όχι προφανώς. Απόκτησέ την πρώτα, μάθε και experience τί θα πει πραγματικά multitasking και μετά χαρακτήρισε κάποιον άσχετο.

Ειναι αληθεια οτι το λειτουργικο ειναι "προσαρμοσμενο" παντα να δεχεται καλυτερα τα Intel προϊοντα?
    Εννοείς το native Linux για την αρχιτεκτονική AMD x86-64 (amd64), την οποία η Intel ούτε να αντιγράψει δεν μπόρεσε σωστά; Που της λείπουν κάποιες εντολές, κάποιες άλλες γίνονται με emulation και που έχει 8-bit λιγότερα στο physical address space;

Μάντεψε τώρα όλα τα λειτουργικά amd64 σε ποιανού τα προϊόντα είναι "προσαρμοσμένα" και τα "δέχονται καλύτερα";

Ειναι αληθεια οτι η AMD ειχε μισθωσει αγορα τεχνολογιας απο τηνν Intel?
    Η συμφωνία ανέκαθεν ήταν αμφίδρομη.

Πώς νομίζεις είχε το δικαίωμα η Intel να αρπακολλοαντιγράψει την amd64 αρχιτεκτονική;

Σε ξενα φορουμ ειμαι χρονια και εχω δει ουκ ολιγους που ειτε ειχαν περιοπτη θεση ειτε οχι να ειναι λιγακι καπως με τους αλλους.
    Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Απλούστατα είπα πολύ απλά τα εξής:

1. Έκαστος κρίνεται από τα γραφόμενά του συνεχώς.

2. Έχοντας δείγμα χιλιάδων ποστ από μένα, μπορούν να με κρίνουν οι άλλοι πολύ πιο αντιπροσωπευτικά από σένα.

3. Σε παρέπεμψα σε παλιότερα γραφόμενά μου γιατί πολύ απλά με κουράζει να γράφω πάνω από 1 φορά τα ίδια και τα ίδια.

Αν λες την αληθεια ειτε γινεσαι πολυ αγαπητος ειτε πολυ μισητος.
    Το γνωρίζω από πρώτο χέρι καί από εδώ μέσα.

Σαν χαρακτήρας είμαι ευθύτατος και τα λέω όλα έξω από τα δόντια.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Η μακρόχρονη προσφορά μου εδώ πέρα συνθλίβει ό,τι υπονοούμενα πιθανόν να πετάς. Δεν είμαι χθεσινός εδώ πέρα.

Αλήθεια, γιατί δεν λες ό,τι θες να πεις ευθέως;

Τα δικά σου γραφόμενα έχουν προς το παρόν σοβαρότητα κάτωθεν του μηδενός.
    Λοιπον επειδη ακριβως απο εναν ανθρωπο που ειναι τοσο καιρο εδω θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση και φανταζομαι ετσι αποδεχεσε και αντιπετωπιζεις και αλλους δεν θελω να σου πω ευθευς τι και πως μπορει να την ειδες και αρπαχτηκες χωρις καν να εχουμε καποια αντιπαραθεση εμιες οι δυο.

Τα δικα σου (λεγομενα -το λεω μπας και δεν καταλαβες) λειτουργουν με μπαταριες!

Το avatar του μέλους cozzyz
    cozzyz Guest
    Αγάπη ρε παιδιά... λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Και μετα τον καφε να αναφερεις σε καποιον Moderator να σβησει ολα τα εκτος θεματος επιπεδο μηνυματα που εσυ αρχισες...
    Για δές ξανά ποιός τα άρχισε εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showpost...1&postcount=32

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Σε πολλα απο τα ανω εχεις δικιο αλλα εγω μιλαω για την πραγματικοτητα.Δυστυχως δεν εχω Linux στην δουλεια και ετσι δεν ασχοληθηκα καθολου εκτος απο λιγο γευση.Ναι ειναι καλυτερο αφου ειναι και ανοικτος κωδικας...προσαρμοζεται.
    Ναι τα windows εχουν επιτηδες τρυπες.Ναι αν δεν τα αφηνε ελευθερα να αντιγραφονται η ιστορια θα ηταν διαφορετικη ->Macintosh Κτλ

Δεν τον ενδιαφερει τον κοσμο αν τωρα η AMD εχει προχωρησει, αν η Intel κολησε στα Μhz, αν αυριο κλεισει η Intel ή οχι. Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι απο τον χαμηλο μισθο του να ξεφυγει απο το χωριο και τα προβατα και γραψει και κανενα Cdaki.Ε λοιπον αυτη ειναι και η πλειοψηφεια και πρεπει να παιρνουν Intel αλλιως εμπλεξαν.

Σε γενικα σημεια συμφωνουμε αλλα οπως ειπα πιο πανω προσεγγιζουμε το θεμα απο αλλη οπτικη για να φτασουμε στο ιδιο αποτελεσμα.

Ελπιζω να τελιωσει αυτο εδω και αν οχι απο σημερα, αυριο να ποσταρουμε μαζι.

Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ευρύχωρο MIDI Tower ή FULL Tower
    Από SantoPtol στο φόρουμ Ζήτηση
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-08, 00:13
  2. Χτίσιμο νέου tower και προτάσεις για MB/PSU/VGA
    Από tsavman στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-08, 19:37
  3. Ποιοτικό motherboard?
    Από civil στο φόρουμ Motherboards, CPU και memory
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-07, 18:31

Tags για αυτό το Θέμα