Γιατι καθοστε και χαλατε τη ζαχαρενια σας με ασημαντα ζητηματα και δινετε λαβη στους linuxades να σας τι λενε, προσωπικα στον υπολογιστη μου δεν εχω εγκαταστησει ουτε ενα update της microsoft ουτε spyware-antivirus οτι και να παθω επαναφερω το συστημα σε λιγα λεφτα ας ειναι καλα τα ghost προγραματακια
Ι AM INVISIBLEWindows Rules
![]()
LINUX![]()
![]()
![]()
Εμφάνιση 46-49 από 49
-
14-01-06, 17:37 #46
-
14-01-06, 19:19 #47
Αρχικό μήνυμα από Lefh
Για παράδειγμα, οτι apps πρέπει να τρέξει στα Windows απο τα Win95 ως τα XP μπορεί να συνεργαστεί κατευθείαν με το Kernel? Η μήπως το Kernel συνεργάζεται με τα ενα shell που λειτουργεί σαν wrap around γύρω απο τον πυρήνα των Windows? Απο τα Win95 ακούγετε οτι το shell σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν καν συμβατό με το Kernel των Windows.Αυτό με το καιρό βλτιώνεται αλλά σταν Vista μεγάλο μέρος αυτής της αρχιτεκτονικής έχει φύγει και τα επόμενα Windows θα είναι γραμμένα απο την αρχή γιατί έτσι κι αλλιώς για τις λειτουργίες που σκοπεύουν δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα αν δε γραφτεί απο την αρχή.
Στα Linux ο developer μπορεί να μελετήσει το κώδικα για να δει που δε συνεργάζεται με το δικό του project αφού στα Linux είναι ανοιχτός. Στα Windows πρέπει να καθίσει και να κάνει προσευχές η να ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη με όλους τους άλλους οπότε η καινοτομία πάει περίπατο.
-
15-01-06, 09:23 #48
Aν ΚΑΙ ΔΕΝ ειμαι προγραμματιστής καταλαβαίνω και αυτά που εγραψε ο Lefh όπως και το ypopto_mpifteki!!!
Πιστευω πως και οι 2 εχουν δίκιο από την μεριά τους.
Απλά αφου ΔΕΝ ειμαι προγραμματιστής με βολευει αφάνταστα το WINDOWειδές σύστημα παρά το LINUXοειδές.
Τελειώνοντας θα πω πως γελάω με τις ΚΟΝΤΡΕΣ μεταξύ LINUXάδων και οπαδών των Windows.
Συγγνώμη για το 2ο OFF TOPIC
-
15-01-06, 11:43 #49
Μα δεν υπάρχει καμία κόντρα.
Πήραμε το πρωτάθλημα!(off topic)
Παρόμοια Θέματα
-
Κενό ασφαλείας σε router της Altec
Από vag2008 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-08, 17:04 -
H Microsoft "έκλεισε" σοβαρό κενό ασφαλείας στα Windows
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-08, 17:00 -
Κενό ασφαλείας?