Σελ. 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση 46-49 από 49
    Το avatar του μέλους Geras
    Geras Guest
    Γιατι καθοστε και χαλατε τη ζαχαρενια σας με ασημαντα ζητηματα και δινετε λαβη στους linuxades να σας τι λενε, προσωπικα στον υπολογιστη μου δεν εχω εγκαταστησει ουτε ενα update της microsoft ουτε spyware-antivirus οτι και να παθω επαναφερω το συστημα σε λιγα λεφτα ας ειναι καλα τα ghost προγραματακια
    Ι AM INVISIBLE Windows Rules

LINUX

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    33 kbps
    ISP
    Vivodi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lefh
    Οκ ως προγραμματιστής θα πω πως σε προγράμματα απλά με μερικές εκατοντάδες γραμμές ανακαλύπτουμε με τον καιρό τρύπες και bugs....

Φανταστείτε σε ένα σύστημα εκατοντάδων χιλιάδων γραμμών κώδικα και από διάφορες ομάδες ανάπτυξης....

Επίσης φανταστείτε και τους χιλιάδες τύπους ανα τον κόσμο που καθημερινά ασχολούνται μόνο με το να βρούν τρύπες στον ΙΕ και στο λειτουργικό....

Αν όλοι αυτοί ασχοληθούνε και με το Linux πιστέψτε με θα τρομάξετε!
    Επιπλέον τα κενά ασφαλείας στο Linux περνάνε και στα ψιλά όταν βγαίνουν, γιατί απλά ασχολούνται πολύ λιγότερα site με κενά ασφαλείας σε άλλα λειτουργικά...

Αυτα τα ολίγα από μένα. Σίγουρα δεν είναι αγγελική η Microsoft αλλά και εμείς μην γινόμαστε τόσο επικριτικοί σε θέματα που δεν πρέπει....

Σόρρυ για το αλλά ήθελα να πω την άποψη μου
    Εγω λεω οτι δε θα τρομάξει κανείς με το Linux.
    Για παράδειγμα, οτι apps πρέπει να τρέξει στα Windows απο τα Win95 ως τα XP μπορεί να συνεργαστεί κατευθείαν με το Kernel? Η μήπως το Kernel συνεργάζεται με τα ενα shell που λειτουργεί σαν wrap around γύρω απο τον πυρήνα των Windows? Απο τα Win95 ακούγετε οτι το shell σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν καν συμβατό με το Kernel των Windows. Αυτό με το καιρό βλτιώνεται αλλά σταν Vista μεγάλο μέρος αυτής της αρχιτεκτονικής έχει φύγει και τα επόμενα Windows θα είναι γραμμένα απο την αρχή γιατί έτσι κι αλλιώς για τις λειτουργίες που σκοπεύουν δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα αν δε γραφτεί απο την αρχή.

Στα Linux ο developer μπορεί να μελετήσει το κώδικα για να δει που δε συνεργάζεται με το δικό του project αφού στα Linux είναι ανοιχτός. Στα Windows πρέπει να καθίσει και να κάνει προσευχές η να ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη με όλους τους άλλους οπότε η καινοτομία πάει περίπατο.

Το avatar του μέλους ibok
    ibok Guest
    Aν ΚΑΙ ΔΕΝ ειμαι προγραμματιστής καταλαβαίνω και αυτά που εγραψε ο Lefh όπως και το ypopto_mpifteki!!!
    Πιστευω πως και οι 2 εχουν δίκιο από την μεριά τους.
    Απλά αφου ΔΕΝ ειμαι προγραμματιστής με βολευει αφάνταστα το WINDOWειδές σύστημα παρά το LINUXοειδές.
    Τελειώνοντας θα πω πως γελάω με τις ΚΟΝΤΡΕΣ μεταξύ LINUXάδων και οπαδών των Windows.
    Συγγνώμη για το 2ο OFF TOPIC

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    33 kbps
    ISP
    Vivodi
    Μα δεν υπάρχει καμία κόντρα.