Είμαι κάτοχος ενος 9107 εδω και μια βδομάδα!!
Το πήρα ακούγοντας πολύ καλά λόγια αλλα και γνωρίζοντας πως τα USR είναι πολυ καλά και αξιόπιστα!!
Απλά αντιμετωπίζω το εξής προβλημα στα καλά καθούμενα αποσυνδέεται..
τι να φταίει?
Έκανα και search στο forum και είδα οτι είναι συνηθισμένο φαινομενάκι!!
Αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο...έχω παρατηρήσει πως αποσυνδέεται οταν έχω μεγάλο lag sto lineage καμια φορά που παίζω...
ή το είχα δει ότι το έκανε μια φορα που έκανα πολλα down μαζι!!
Καμια ιδέα ή λύση....
![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: 9107
-
06-01-06, 18:09 9107 #1
-
06-01-06, 23:18 #2
Στο WAN interface τι έχεις;
Η διαπίστωσή μου είναι ότι συμπεριφέρεται λίγο καλύτερα εάν το βάλεις PPPOE με QOS (και θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη).
Αν δεν το έχεις διαβάσει σε άλλο post, στα ADSL settings απενεργοποίησε ADSL2, ADSL2+ (εγώ έχω αφήσει μόνο g.dmt και bitswap). Γενικότερα, πέρασε ένα χεράκι όλα τα settings και απενεργοποίησε ότι δεν χρειάζεσαι.
Και πές μας αν είδες καμιά διαφορά.
-
08-01-06, 03:05 #3
Φίλε μου το έκανα και αυτό!! Τώρα 8α δω τις αντιδράσεις του...
Σε ευχαριστώ...
Πάντως εγω επίτηδες το προσέχω για να δω ποτε πέφτει και αυτο που είπα και πιο πανω!!
Δηλαδή για το L2 ισχύει δεν μπορω να καταλάβω και το λόγο γιατι πέφτει τότε και οχι όταν serfarο με τις ωρες? Τεσπα...
Θα σας πω τα αποτελέσματα...σε 1-2 μέρες...Μην περιμένεις να ζήσεις το ονειρό σου! Απλά ζήσε τη ζωή σου!
Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται αφήστε αυτούς που ονειρεύονται!!!
Do something right, no one remembers... Do something wrong, no one forgets!
Death is something you wish for someone else. But never to yourself! Therefor comes to YOU!
-
08-01-06, 10:18 #4
Αν βαλεις το 9107 να στέλνει τα logs στο PC σου, θα μπορείς να βλέπεις και ακριβώς πότε πέφτει (και διάφορα άλλα χρήσιμα).
-
13-01-06, 22:24 #5
Αρχικό μήνυμα από gouves
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ gouves!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ QOS ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑ3ΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ+ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΡΕ ΓΑΜ*ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ 3ΑΝΑΚΑΝΕΙ DCs
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ MODEM ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΝΕΤ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!! ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ DSL ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ SPLITTER? ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!
ΤΙ ΛΕΤΕ?? ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ...!!!
ΣΠΛΙΤΕΡ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Μην περιμένεις να ζήσεις το ονειρό σου! Απλά ζήσε τη ζωή σου!
Death is something you wish for someone else. But never to yourself! Therefor comes to YOU!
-
13-01-06, 23:13 #6
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία στα μηνύματά σου . Σε ευχαριστώ .
Πρέπει να επεξεργαστείς το μήνυμά σου και να το γράψεις πάλι με πεζούς χαρακτήρες !
-
13-01-06, 23:39 #7
Δεν κάνει πολλά, 5 ευρώ από Πλαίσιο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικαετός : 13-01-06 στις 23:51.
-
17-01-06, 16:35 #8
Με τίποτα...
Δεν παλεύεται η φάση...
Μήπως έχω κάνει λάθος ρυθμίσεις?? ΜΠΑ... Τι να πω!!??!?!?!?!?!?!?!?
Είδα οτι έχουν και άλλοι αυτο το πρόβλημα...Λύση βρίκανε???
Υπάρχει περίπτωση.. ? να μπουκώνει με το παραμικρό? Δεν ξέρω τα έχω δοκιμάσει ολα... τι άλλο να υποθέσω...μέχρι που θα πάω να βάλω και νεο καλώδίο (τηλεφωνικό) μήπως φταίει και αυτο..Εχω πσιλοαπογοητευτεί....!!!
Μην περιμένεις να ζήσεις το ονειρό σου! Απλά ζήσε τη ζωή σου!
Παρόμοια Θέματα
-
US 9107 help
Από t4ur1n3 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 20:55 -
9107 problem με 2 PC
Από Hellhamah στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-08, 23:32 -
Πρόβλημα με 9107?
Από predator στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-06, 12:30 -
9107
Από Valerov στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-05, 01:07
Bookmarks