Χα! Δεν ξέρεις τι λες, μου φαίνεται. Εμένα ήρθανε στο σπίτι μου από την Micros... εε... την M$ και όχι μόνο μου ζήτησαν λεφτά για να αγοράσω την RC των 7 -270€ παρακαλώ!- αλλά με απειλούσαν και με βάλανε να τρέχω επί 3 ώρες το XP mode χωρίς να θέλω! Αυτά έγιναν χθες το απόγευμα.
Κατάλαβες;
Φυσικά αστειεύομαι!
Spoiler:
Εμφάνιση 151-165 από 216
-
30-04-09, 21:19 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #151...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
30-04-09, 22:04 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #152
-
30-04-09, 22:40 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #153
Εχω βαρεθει να ακούω την ίδιες μπούρδες!
Ποια εταιρία, δεν έχει μοναδικό! σκοπό , το κέρδος???
Εχουν ξεφύγει μερικοί μου φαίνεται!
Την πήρατε την Microsoft για κανένα φιλόπτωχο? ή κοινοφελές ίδρυμα?
Καλή ή κακή η Microsoft, είναι κατεστημένο! τελεία και παύλα!
Εχει μεγαλώσει γενιές χρηστών Η/Υ.
Windows χρησιμοποιούσαμε, windows Θα χρησιμοποιουμε, γιατί πολύ απλά, αυτά χρησιμοποιει όλος ο πλανήτης, και για αυτά γράφονται όλες οι εφαρμογές.
Πήγαινε να πεις εσύ στην Profia, που μου βγάζει το πρόγραμμα τιμολόγησης στο γραφείο , να το γράψει για Linux.
Τώρα αν βγαίνουν και 5 utilities για linux, δεν αφορούν το 99% των χρηστών.
Απλα τα Windows ειναι αναντικατάστατα!
-
30-04-09, 22:42 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #154
-
30-04-09, 22:55 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #155
Πόσο σε καταλαβαίνω! Τα ίδια περίπου έπαθα και εγώ.
Μου το ξέκοψαν ορθά κοφτά. Ή βάζω XP mode ή με στέλνουν να φυτεύω πιπεριές στο Γκουαντάναμο. Και για να δεις μέχρι που φτάνει η ανηθικότητα της Microsoft, μια ξανθιά υπάλληλο έστειλαν να με απειλήσει και να φανταστείς φορούσε μόνο ζαρτιέρες. Τι κατάντια, τι ηθικός ξεπεσμός ΑΙΣΧΟΣ!
Γι'αυτό από αύριο Linux. Τουλάχιστον αυτοί είναι ...παρθένες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asm : 30-04-09 στις 23:02.
-
30-04-09, 23:20 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #156
Αρχικό μήνυμα από andreasp
Αρχικό μήνυμα από andreasp
Όλη η βάση της λογικής που χρησιμοποίησε για να πεί αυτά που ήθελε να πεί είναι ΛΑΘΟΣ και ΟΙΚΤΡΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΑ....
Ίσως θα ήθελε να πεί κάτι άλλο και του βγήκε άλλο.... Ας είμαστε καλόπιστοι.......Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 01-05-09 στις 01:39.
-
01-05-09, 01:17 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #157
1 vs 20. Είναι λίγο δύσκολο να γίνει διάλογος. Δε θα απαντήσω λοιπόν.
Απλά να γράψω ότι τη λέξη "linux" ή κάτι που να παραπέμπει σε αυτήν, εγώ δεν την ανέφερα στο post μου.
Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω, ότι αν εγώ είχα γράψει τόσα ειρωνικά σχόλια όσα μέτρησα στα παραπάνω post, νομίζω δε θα μπορούσα καν να γράψω αυτές τις αράδες...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gdp77 : 01-05-09 στις 01:43.
-
01-05-09, 01:34 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #158
-
01-05-09, 01:39 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #159
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Άντε. Τον Οκτώβρη θα'χουν βγει: http://www.pocket-lint.com/news/news...-october.phtml
Εγώ να δηλώσω ότι σαν λειτουργικό είναι εξαιρετικό (7100 x64).For those who come after.
-
01-05-09, 01:48 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #160
........Auto merged post: gdp77 πρόσθεσε 5 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πάντως για όσους δε θέλουν να βιαστούν ή έχουν "καεί στο χυλό και φυσούν και το γιαούρτι", η RC θα παίζει μέχρι 1 Ιουνίου 2010. Έχει γραφτεί ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την κίνηση αυτή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gdp77 : 01-05-09 στις 01:48. Αιτία: auto merged post
-
01-05-09, 01:52 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #161
Δεν εισαι σε θέση να κρινεις αν ειμαι γνώστης ή οχι.
Ειμαι στην αγορά πληροφορικής απο τον Spectrum με τις γομολάστιχες, και χρήστης του internet, πριν "υπάρξει" το internet!
Όλη η βάση της λογικής που χρησιμοποίησε για να πεί αυτά που ήθελε να πεί είναι ΛΑΘΟΣ και ΟΙΚΤΡΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΑ....
Τα τελευταία 20 χρόνια, ο Bill Gates ειναι μονοπώλειο.
Το να περιμένω να βασιλέψει το Linux, είναι σαν να περιμένω το ΚΚΕ αυτοδύναμη κυβέρνηση!
Δεν θα γίνει ΠΟΤΕ !
Οπότε μένω στην πραγματικότητα, και κοιτάω πώς θα κάνω την δουλειά μου καλύτερα και ευκολότερα.
Δίνω 90ευρουλάκια, και έχω συμβατότητα με όλο τον πλανήτη και ολο το software που έχει παραχθεί και θα παραχθεί στο μέλλον.
Ειναι μονοπώλειο και κάνει ότι γουστάρει. Και δικιά μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα.
Πολλοι προσπάθησαν να την κουνήσουν, αλλά δεν κατάφεραν ούτε να την γαργαλίσουν!
-
01-05-09, 02:05 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #162
Κρινόμαστε με αυτά που δηλώνουμε αγαπητέ "andreasp"..... Και εφόσον είμαστε "exposed to public"...... είναι ο καθένας σε θέση να μας κρίνει...
Πάμε παρακάτω:
Ειναι η πραγματικότητα. Σου αρέσει/Μου αρέσει ή οχι.
Τα τελευταία 20 χρόνια, ο Bill Gates ειναι μονοπώλειο.
Το να περιμένω να βασιλέψει το Linux, είναι σαν να περιμένω το ΚΚΕ αυτοδύναμη κυβέρνηση!
Αν το πάμε με τα δικά σου νερά, και με το ατυχές παράδειγμα σου, θεωρείς εσύ ότι καλά είναι που είναι οι 2 πεινάλες και κλέφτες που εναλλάσονται στην εξουσία, και ότι επειδή έδωσαν μερικά ψίχουλα, αυτό και μόνο μπορεί να ακυρώνει τις όποιες αγαθές (αν υπάρχουν) προθέσεις του ΚΚΕ....
Την δουλειά σου την κάνεις και με άλλα λειτουργικά το ίδιο καλά. Όπως την κάνεις και με τα Windows.... Καλές λύσεις είναι και οι 2...... Δεν είμαι εναντίον κανενούς λύσης... Ίσα ίσα είμαι χρήστης και των 2....
Η λογική σου απλά στήνεται και μας σερβίρεται λάθος.... Όποια και να είναι η MS, δεν κατέχει ΜΟΝΟ εκείνη το χάπι, το μαγικό ραβδί, την επουράνια εύνοια, πως να το πω αλλιώς της γνώσης, της τεχνολογίας, της καλής ποιότητας στο λειτουργικό της, η οτιδήποτε άλλο.....
Είναι λάθος όπως σκέφτεσαι.... Αλλά πρέπει να το δείς ο ίδιος.... Όχι εγώ, εγώ δεν προσπαθώ να σου αλλάξω καμία γνώμη σου.....
Απλώς μου θυμίζεις και κάποια φράση από ποδοσφαιρικής φύσεως θέμα "Μόνο Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω... Όλοι οι άλλοι.... χμ χμ γκούχου γκούχου...."
Κάτι τέτοιο λοιπόν βγαίνει από τιην δικιά σου λογική..... Επειδή η MS είχε έξυπνο άνθρωπο ώς ιδρυτή της πάει να πεί ότι ΜΟΝΟ εκείνη έχει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.... Όχι κανένας άλλος.....
-
01-05-09, 04:56 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #163
Δουλεια εννοεις το net browsing και media playing...??
ΟΚ ...καντε μου τα προιοντα τις steingerg,waves,antares,sony να δουλευεουν δε linux και εγω μετακομησα.
Επισης να προσθεσω οτι το audio stack που εχουν τα 7 αυτην τη στιμγη ειναι οτι πιο εξελιγμενο και εππαγελματικο κυκλοφορει σε λειτουργικο.(alsa,pulse audio...ειναι για τα ...)Μην μιλησω για το πληρες gpu hardware accelerated gui,παραλληλο ανοιγμα drivers...
Κακα τα ψεματα καλο το linux (το εχω και στα δυο laptop μου) αλλα το support του ειναι......(μην πω)...Για να βλεπεις καμμια ταινια και να μπαινεις στο net καλο ειναι...Για επαγγελματικη χρηση ουτε συζητηση.
andreasp οπως τα λες ειναι ..!!
Εδω τα εβαλες με αλοκληρο insomnia ...τους 20 θα φοβηθεις..?? ΛΟΛ
........Auto merged post: tritonas00 πρόσθεσε 5 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Στο θεμα τωρα...Εχω την 7077 εδω και 3 βδομαδες περιπου...πηγαινει αψογα.
Να βαλω την 7100 σαν main λειτουργικο..?(main τα εχω αλλα εχω κρατησει σε αλλο σκληρο τα xp..)
Tι λεει παιδια?Αξιζει?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tritonas00 : 01-05-09 στις 05:02. Αιτία: auto merged post
-
01-05-09, 08:51 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #164
Εγω δεν είπα ότι δεν έχει την ικανότητα το Linux. Πολύ πιθανόν να την έχει. (μετά απο πολύ δουλειά φυσικά, για να γίνει απλό και κατανοητό στον απλό χρήστη)
Ειπα, ότι δεν θα το δούμε ΠΟΤΕ στη κορυφή.
Και το ΚΚΕ μπορει να την έχει, αλλά δεν θα το δούμε ποτέ κυβέρνηση.
Αν είσαι χομπίστας, καλά κάνεις και ψάχνεσε με το linux. Στο επαγγελματικο μου laptop , είναι αδύνατον να χρησιμοποιησω οτιδήποτε άλλο εκτός απο Windows.
Σε επαγγελματικό Software δεν ασχολείτε κανείς, με οτιδήποτε άλλο εκτός απο Windows.
Οποιος παίζει παιχνίδια, δεν μπορεί να έχει τίποτα διαφορετικό εκτός απο Windows.
To linux ειναι καλό , για ένα minibook.
Λίγο Internet, λίγο email, κανένα απλό arcade παιχνιδάκι (που δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας), και κανένα ασύμβατο κείμενο στο openoffice.
Οπότε τι να συζητάμε ? Ονειρα?
-
01-05-09, 09:49 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #165
Bookmarks