Σελ. 3 από 15 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 216
    Το avatar του μέλους gdp77
    gdp77 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asm Εμφάνιση μηνυμάτων
    @gdp77: Πολύ ωραία! Οπότε όταν με το καλό βγουν τα 7 οι χρήστες θα τα απορρίψουν, οι εταιρείες το ίδιο και εσύ που δεν τρως τις διαφημιστικές πιπεριές θα μείνεις στα XP και η Microsoft θα ρίξει μαύρο δάκρυ να μην σου πω θα βαρέσει φαλιμέντο. Ε μόλις ξυπνήσεις πιες και κανένα καφέ, βοηθάει.
    ok. Έχεις δίκιο.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    τι διαφορετικο εχει απο τα vista + virtual pc? παλι δε μπορουμε να τρεξουμε XP?
    τι παραπανω προσφερει απο τη ξεχωριστη εγκατασταση του virtual pc σε home εκδοση?

εκτος και πλεον απαγορευτει η εγκατασταση του virtual pc σε home εκδοσεις ή το virtual pc σταματησει να διατίθεται.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xelonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη ενεργοποιημενα Vista κανουν Δωρεαν αναβαθμηση σε W7????
    Αν τα εχεις αγορασει μετα τον ιανουαριο του 2009 τοτε νομιζω πως ναι στην αναβαθμιζουν δωρεαν στα 7αρια. Αλλιως πρεπει να το αγορασεις.
    Quality is not an act, it is a habit.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι διαφορετικο εχει απο τα vista + virtual pc? παλι δε μπορουμε να τρεξουμε XP?
    τι παραπανω προσφερει απο τη ξεχωριστη εγκατασταση του virtual pc σε home εκδοση?

εκτος και πλεον απαγορευτει η εγκατασταση του virtual pc σε home εκδοσεις ή το virtual pc σταματησει να διατίθεται.
    Ένα δωρεάν license των XP (VM) το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα αγόραζε ο χρήστης του VPC και άψογη συνεργασία του virtual με το κανονικό desktop σε επίπεδο απεικόνισης, λειτουργικότητας και διαχείρησης. Απλά πράγματα.

Και είπαμε, για όποιον το χρειάζεται. Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι για XP compatibility αλλά δεν με πειράζει κιόλας μια εντελώς optional αλλά δωρεάν και λειτουργικότατη δυνατότητα όπως το XP mode. Το hardware την υποστηρίζει natively, γιατί όχι και το ίδιο το λειτουργικό χωρίς την ανάγκη τρίτων εφαρμογών;

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Ένα δωρεάν license των XP (VM) το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα αγόραζε ο χρήστης του VPC και άψογη συνεργασία του virtual με το κανονικό desktop σε επίπεδο απαικόνισης, λειτουργικότητας και διαχείρησης. Απλά πράγματα.
    Και είπαμε, για όποιον το χρειάζεται. Εγώ για παράδειγμα δεν τραβάω κανένα ζόρι για τα XP αλλά δεν με πειράζει κιόλας μια εντελώς optional αλλά δωρεάν και λειτουργικότατη δυνατότητα.
    μα εγω πχ που χρησιμοποιω το vpc εχω ηδη αδεια XP... ακομα και windows 7 να βαλω, παλι την αδεια για τα XP θα την εχω.

προφανως ενδιαφερει αυτους που δεν εχουν καθολου αδεια για τα XP ή τοσο καιρό επαιζαν με παρανομα αντιγραφα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    προφανως ενδιαφερει αυτους που δεν εχουν καθολου αδεια για τα XP ή τοσο καιρό επαιζαν με παρανομα αντιγραφα.
    Η δωρεάν παροχή άδειας του XPM ναι, αλλά το κοινό real και virtual desktop, η καλύτερη συνεργασία, η κοινή διαχείριση μέσω AD και group policy, η μή εγκατάσταση τρίτου προγράμματος και τα λοιπά ενδιαφέρουν όλους όσους κάνουν σοβαρή χρήση του virtualization.
    Και το σημαντικότερο δεν ενοχλούν όσους δεν τα χρειάζονται, ούτε επιβάλεται, ούτε επιβαρύνει, ούτε ψωμί ζητά.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    αλλά το κοινό real και virtual desktop,
    θα ηταν ευκολη μια επεξηγηση του παραπανω?

η καλύτερη συνεργασία, η κοινή διαχείριση μέσω AD και group policy, η μή εγκατάσταση τρίτου προγράμματος και τα λοιπά ενδιαφέρουν όλους όσους κάνουν σοβαρή χρήση του virtualization.
    δε μπορω να φανταστω τι καλυτερη συνεργασια εχει ενα προγραμμα που βρισκετε ουσιαστικα προεγκατεστημενο σε ενα λειτουργικο απο το να το εγκαταστησεις μετα.
    εκτος βεβαια και η επομενη εκδοση του vpc προσφερει τετοιες δυνατοτες αλλά δεν θα προσφερτεται ξεχωριστα πλεον απο το λειτουργικο.
    AD και group policy δε μπορεις να εχεις και τωρα αλλα και μετα εαν το εγκαταστησεις διαφορετικα ?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Ρίξε μια ματιά σε αυτό.
    http://community.winsupersite.com/bl...windows-7.aspx

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Ρίξε μια ματιά σε αυτό.
    http://community.winsupersite.com/bl...windows-7.aspx
    ευχαριστω, κατατοπιστικοταταο, σε γενικες γραμμες μπορεις απλα να τρεχεις τις XP εφαρμογες απευθειας απο το W7 desktop, τα αλαλ τα ιδια μου φανηκαν. Καλό αλλα προσωπικα δε το θεωρω και τοσο σπουδαιο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΕΥΚΑΡΠΙΑ
    SNR / Attn
    7db(dB) / 34db(dB)
    Νομίζω ότι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει η Microsoft ως τώρα είναι τα xp πολύ σταθερά γιατί τα vista είναι για πέταμα πάντα προσωπική μου άποψη ας περιμένουμε λοιπόν τα windows 7 μήπως είναι καλύτερα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    ευχαριστω, κατατοπιστικοταταο, σε γενικες γραμμες μπορεις απλα να τρεχεις τις XP εφαρμογες απευθειας απο το W7 desktop, τα αλαλ τα ιδια μου φανηκαν. Καλό αλλα προσωπικα δε το θεωρω και τοσο σπουδαιο.
    Ούτε και εγώ θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το feature επειδή δεν μου χρειάζεται. Αν όμως το χρησιμοποιούσα σίγουρα και μόνο για το MED-V θα προτιμούσα το καλύτερο integration αυτής της λύσης που έτσι και αλλιώς είναι δωρεάν παρά το οποιοδήποτε τρίτο πρόγραμμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stmaria2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει η Microsoft ως τώρα είναι τα xp πολύ σταθερά γιατί τα vista είναι για πέταμα πάντα προσωπική μου άποψη ας περιμένουμε λοιπόν τα windows 7 μήπως είναι καλύτερα.
    Τα Vista είτε αρέσουν σε κάποιον είτε όχι είναι και πολύ ασφαλέστερα και σταθερότερα από τα XP και αυτό το παραδέχονται ακόμα και άνθρωποι που για δικούς τους λόγους δεν τα συμπαθούν. Είπαμε, άλλο η προσωπική επιλογή και άλλο η απαξίωση και οι χωρίς επιχειρήματα χαρακτηρισμοί.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asm : 25-04-09 στις 21:03. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους dpant2
    dpant2 Guest
    Περιέργως το XP Mode μου θυμίζει μια παρομοια λειτουργία του OS/2 Warp (ΙΒΜ) που επέτρεπε να τρέξεις Windows 95/98 μέσα απο το OS/2. Πήγε άπατη ...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Δεν πήγε άπατη η λειτουργία αλλά δυστυχώς ολόκληρο το πολύ καλό OS/2.
    Πάντως εκείνη η δυνατότητα δεν είχε καμμιά σχέση με virtualization.

Το avatar του μέλους gdp77
    gdp77 Guest
    To OS/2 ήταν πραγματικά κάτι το εξαιρετικό την εποχή της σαβούρας 95/98. Δυστυχώς δεν περπάτησε για πολλούς λόγους (ας μην αναφέρω τώρα...)

Το avatar του μέλους dpant2
    dpant2 Guest
    Δεν πήγε άπατη η λειτουργία αλλά δυστυχώς ολόκληρο το πολύ καλό OS/2.
    Πάντως εκείνο δεν είχε καμμιά σχέση με virtualization.

Ναι. Όντως δεν είχε. Το OS/2 Warp ήταν το μόνο λειτουργικό που αγόρασα original από μαγαζί (αν εξαιρέσω τα Vista που τα παίρνεις με καινούργιο pc)

Σελ. 3 από 15 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία