αναρωτιέμαι αν η λειτουργία αυτή σημαίνει και ριζικές αλλαγές στον πυρήνα των 7
Εμφάνιση 76-90 από 216
-
26-04-09, 22:54 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #76
-
26-04-09, 23:46 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #77
Δες εδώ φίλε drhouse ( σε VHD έρχεται, μου μυρίζεται κώδικας από Hyper-V )
http://www.withinwindows.com/2009/04...rt-1-overview/
http://www.withinwindows.com/2009/04...for-windows-7/Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
27-04-09, 00:00 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #78
(όπως ανέφερα και πριν το XPM στα Windows7 είναι ότι και Classic9 στο Macos Panther)
Παίδες το XPM είναι κάτι που έπρεπε νατο είχαν προωθήσει από την έκδοση των Vista (Τουλάχιστο για τις εταιρίες). Οι εταιρίες εκτός από τις αγορασμένες άδειες αναγκαστικά αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους κάθε 3-4 χρόνια. Αν δεν υπήρχε η δυνατότητα Downgrade είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν στην επιλογή των Vista με XPM. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν ακόμα λογιστικά προγράμματα που δουλεύουν μέσα από DOS/Terminals/Unix που τις περισσότερες φορές απαγορεύουν την χρήση Vista.
Επίσης κάποιος φίλος έκανε μια αναφορά σχετικά με την τεχνολογία του μηχανήματος -7ετία- που δεν θα πρέπει να τρέχει Vista. Έχω ένα HP TabletPC1100 του 2003. Με τα Vista το μηχάνημα δεν πηγαινε μια (μιλάμε για καθυστερήσεις σε όλες τις εφαρμογές και πάντα). Με τα Windows 7 7100 το μηχάνημα πάει καλύτερα και από τα XP !
Προσωπικά νομίζω πως επιτέλους θα αγοράσουμε ένα λειτουργικό της προκοπής.
-
27-04-09, 00:02 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #79
Τα έχω στα χέρια μου και τα δοκιμάζω τώρα
-
27-04-09, 01:03 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #80
-
27-04-09, 01:06 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #81
Τα εχω βαλει σε ενα συστημα με εναν 5200+, μια 6600GT και 1GB μνημης.
Πανε πολυ καλα!!! Ακομα και το aero τρεχει υπεροχα!
-
27-04-09, 01:40 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #82
-
27-04-09, 02:50 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #83
Εντυπωσιακό! Αφού σε αυτά τα specs πιάνουν καλύτερες επιδόσεις από XP τότε Windows 7 FTW!
-
27-04-09, 03:17 Re: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mode #84
τα εβαλα στο board tis intel me atom 330 και πανε σφαιρα .....
-
27-04-09, 07:20 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #85
Στο pc μου pentium 4 στα 3.6 ghz,3 gb ddr2 ram,Nvidia 9600 gt ειναι πιο γρηγορα απτα xp(σε καθημερινης βασης λειτουργιες-performance-αποκρισιμοτητα)Στα παιχνιδια δεν βλεπω διαφορα.Εχω βαλει και βγαλει ενα σωρο προγραμματα και παιχνιδια (περα απτα κλασσικα..εχω βαλει nuendo,vegas,ενα σωρο vst plugins+instruments) και η ταχυτητα και η αποκρισιμοτητα του λειτουργικου εχει παραμεινει οπως την πρωτη μερα που τα εγκατεστησα.
gdp77 τα εχεις δοκιμασει η απτο μυαλο σου τα βγαζεις ως συνηθως?Φυσικα δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα xp με τα 7 σε ενα μηχανημα με 256 ram!Αλλα σε hardware που καλυπτει τα requirements των 7 τοτε τα xp τρωνε ηττα(και λογικο αφου ειναι πια πολυ παλιο λειτουργικο..)
Μηπως να αναφερω τον user mode scheduler,πληρες accelerated gui+buffering στην μνημη της καρτας γραφικων(γιαυτο και αν ανοιξεις πχ 20 παραθυρα windows explorer η ram παραμενει στα ιδια σχεδον επιπεδα),παραλληλο ανοιγμα συσκευων στο boot και ενα σωρο αλλα?
Η καλυτερα να πουμε στο ssd να μας τα αναλυσει?
Οπως και να χει...οπως λεει και ο linus torvalds "Windows 7 could make "angels sing again"
........Auto merged post: tritonas00 πρόσθεσε 20 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tritonas00 : 27-04-09 στις 07:20. Αιτία: auto merged post
-
27-04-09, 08:40 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #86
Δεν τίθεται θέμα.Αναμφισβήτητα τα 7 τρέχουν πιο γρήγορα από τα ΧΡ, κάτι που είναι εμφανές ακόμα και σε παλαιά μηχανήματα. Όποιος θέλει είναι ελεύθερος να το διαπιστώσει μόνος του εγκαθιστώντας τα.
Πρόκειται για τα καλύτερα Windows που κυκλοφόρησαν ποτέ.
-
27-04-09, 09:25 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με την λειτουργία XP Mo #87
-
27-04-09, 09:43 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #88
-
27-04-09, 10:44 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #89
Η MS ανακοίνωσε μείωση κερδών, ήτοι αρχίζει η καθοδική της πορεία, η δε "λειτουργία XP Mode" σημαίνει ότι πλέον το τέρας MS θα αρχίσει να κανιβαλλίζει τον εαυτό του.
Αν αρχίσει σιγά-σιγά να κερδίζει έδαφος το Ubuntu, θα μπουν στο παιχνίδι και άλλες διανομές Linux που θα μυριστούν χρήμα (support κυρίως), πιθανοί κλώνοι του Mac κλπ.Centos 6.4 !
-
27-04-09, 10:57 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #90
πάντως, στο άρθρο του withinwindows γράφει οτι συνέπεια αυτής της εξέλιξης είναι η αφαίρεση legacy κώδικα από τα Windows. Ακούγεται πολύ λογικό. Λέτε επιτέλους να βρέθηκε η λύση για το ξεφόρτωμα του τρισκατάρατου κώδικα συμβατότητας και γι' αυτό να είναι τα 7 γρηγορότερα και από τα XP;
Bookmarks