Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο Forum,
έχω να αναφέρω και εγώ άθλιες ταχυτητες και ping απο το ADSL μου και την Otenet. Βρίσκομαι στην Κοζάνη, modem SpeedTouch Home.
Καταρχήv το SPEEDMETER δεν δέχεται ουτε να με καταχωρήσει στα στατιστικά του αφου η 384/128 μου βγάζει
Τρέχουσα Ταχύτητα Σύνδεσης: 87.1 kbps
Τρέχουσα Ταχύτητα Μεταφοράς Δεδομένων: 10.63 KB/sec
δηλαδή ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο isdn128 και θεωρεί επομένως ότι η μέτρηση είναι λανθασμένη.
Δυστυχώς είναι απολύτως σωστό.
Τι να σας πω? να σας πω ότι eMULE δεν λειτουργεί. Ότι μετά από 10 λεπτά λειτουργίας του eMule παγώνει ακόμα και το surfing. Να σας πω ότι το bittorent σερνεται τις περισσότερες ώρες της μέρας. Τα ping www.otenet.gr πολλες φορές είναι πάνω από 1500 χωρίς τιποτα να λειτουργεί τίποτα από πισω & με ping timeout οταν λειτουργει eMule - Bittorent.
Αργό surfing, αργό FTP, αργό p2p και για 2 άλλους φίλους που έχουν ADSL.
Και όμως όλα ξεκίνησαν ωραία μέσα Σεπτεμβρίου (1,5GB DL/ημέρα) για να εξαθλιωθούν τον τελευταίο μήνα.
Εντάξει είμαι στην επαρχία (250 μέτρα από τον ΟΤΕ Κοζάνης) να κάνω μια υποχώρηση αλλά και εγώ τα ίδια λεφτά πληρώνω για τραγικές υπηρεσίες σε πανάκριβες τιμές.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο ΟΤΕ δείχνει το γνωστό του τρικοτοσμικό πρόσωπο που όλοι μάθαμε να θεωρούμε δεδομένο.
(αν υπάρχει κανείς άλλος Κοζανίτης ας μου στείλει μήνυμα)
Ας ελπίσουμε το μέλλον να φέρει καλύτερες υπηρεσίες..............
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
21-11-03, 22:43 Τραγικά αργο ADSL = ISDN ? #1
-
21-11-03, 23:16 #2
Καλο ειναι να ανοιγεις ενα μονο ποστ για το ιδιο θεμα.
φιλικα
-
21-11-03, 23:56 #3
sdikr,
sorry για το διπλό αλλα μου φάνηκε ότι είχα κάνει post σε λάθος φόρουμ γιαυτο το έκανα και eδω
δεν θα επαναληφθεί
Παρόμοια Θέματα
-
Αλλος ένας τραγικά δυσαρεστημένος με τη Vivodi
Από TransalpGR στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-07, 01:32 -
Αργό Adsl...
Από johnyb98 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-06, 00:55 -
ADSL πιο αργό και από ISDN!!!
Από mikeone στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 76Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-06, 12:24 -
Φρικιαστικα αργο ADSL Otenet
Από archimedes στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-04, 16:28
Bookmarks