Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 73
    Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παιδια καλησπερα,

Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.

Ειμαι συνδρομητης της εταιρειας 15 μηνες και ηδη εχω κανει 2 post στο forum για προβληματα που κατα καιρους ειχα με το ιντερνετ οπως αποσυνδεσεις και αποσυγχρονισμους κλπ.

Προσφατα ειχα και παλι προβλημα το οποιο εν μερη διορθωθηκε.Και λεω εν μερη γιατι πατατηρω το εξης περιεργο προβλημα..

Η γραμμη μου μετα απο πολλα προβληματα που ειχα εδω και 10 μερες ειχε σταθεροποιηθει στα 17μβιτ με up time περιπου 7-8 μερες.Ομως απο χτες παρατηρησα οτι παρουσιαζει τα συμπτωματα που παρουσιαζε και πριν.Δηλαδη με το που γυριζω σπιτι και ανοιγω τον υπολογιστη μου , μετα απο περιπου 30 λεπτα κανει ενα αποσυχρονισμο και συχρονιζει σε χαμηλοτερη ταχυτητα.Παραλληλα το loss of signal δειχνει απο 0/0 σε 1/0. Προσπαθοντας να κανω εγω ενα soft reset του router η γραμμη δεν συχρονιζε παραπανω απο τα 14 μβιτ παρολο που επι 5 μερες ειχε συχρονισει στα 17μβιτ. Σημερα γυριζω παλι σπιτι και μετα απο 20-30 λεπτα που ειχα ανοιξει τον υπολογιστη παλι εκανε ενα αποσυχρονισμο και παλι συχρονισε σε μικροτερη ταχυτητα!!! 12 μβιτ.Αυτο καθημερινα το κανει και αν δεν κανω εγω reset στο router το loss of signal ανεβαινει συνεχεια και δειχνει 2/0 , 3/0 και μπορει να φτασει στισ 10 μερες 10/0...

Σε επικοινωνια που ειχα με την τεχνικη υποστηριξη , με ενημερωσαν οτι αυτοι δεν βλεπουν στα στατιστικα της γραμμης μου κανεναν αποσυχρονισμο η αποσυνδεση απο τις 14 Απριλιου οποτε και ηταν ο τελευταιος αποσυχρονιμος !!!!Μπορει μου ειπαν εσεις να εχετε up time 3 λεπτα (τοσο διαστημα περασε απο την ωρα που εκανε αυτο τον αποσυχρονισμο μεχρι να καλεσω την τεχνικη υποστηριξη) αλλα εμεις το βλεπουμε σαν να κανατε εσεις ενα reset στο router σας!!!!

Μπορει να υπαρξει καποια εξηγηση γιατι καθε μερα οταν γυρναω στο σπιτι και ανοιγω τον υπολογιστη μου , μετα απο 20 λεπτα η γραμμη κανει αυτο που κανει (αποσυχρονισμο?αποσυντονισμο ?) και η ταχυτητα διαρκως και χαμηλωνει?Καποιοι μου ειπαν οτι μπορει να γινεται αυτοματη αλλαγη τις IP απο καποιο προγραμμα..Ισχυει κατι τετοιο?Και γιατι αυτο να συμβαινει ξαφνικα τους τελευταιους 4-5 μηνες και πριν δεν ειχε συμβει? Μια φορα που το παρατηρησα να το κανει προλαβα να δω οτι το λαμπακι του ιντερνετ (και μονο αυτο) στο router σβηνει και ξαναναβει μετα απο 4-5 δευτερολεπτα.

Σημειωστε οτι τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου ειναι ακριβως τα ιδια εδω και 1 χρονο..Δήλαδη το MSN , SKYPE το YAHOO MESSENGER ενα PC TOOLS SPYWARE DOCTOR και τιποτε αλλο ιδιαιτερο.Καποια προγραμματα επεξεργασιας video δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τα αναφερω οπως και το office και το corel. Το λετουργικο συστημα ειναι WINDOWS VISTA.

Δειτε και τα στατιστικα του router μου μετα και απο τον τελευταιο αποσυχρονισμο ή οπως τελος παντων πρεπει να το πω σημερα 20 λεπτα αφ οτου ανοιξα τον υπολογιστη..5 το απογευμα ανοιξα τον υπολογιστη και γυρω στις 5:30 οπως καθε μερα εκανε τον αποσυχρονισμο.Και παραμενει μυστηριο γιατι οσο ελειπα δεν εκανε τιποτα και τον εκανε μολις γυρισα σπιτι και ανοιξα τον υπολογιστη...

Link Information
    Uptime: 0 days, 2:37:36
    Modulation: G.992.5 annex A
    Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 12.937
    Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 11,86 / 14,63
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5
    Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 21,5
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 10,0
    Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
    Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
    Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0
    Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
    Loss of Link (Remote): 0
    Error Seconds (Local/Remote): 30 / 0
    FEC Errors (Up/Down): 563.680 / 11.049
    CRC Errors (Up/Down): 49.406 / 29
    HEC Errors (Up/Down): 266.516 / 20

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toulge Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορει να υπαρξει καποια εξηγηση γιατι καθε μερα οταν γυρναω στο σπιτι και ανοιγω τον υπολογιστη μου , μετα απο 20 λεπτα η γραμμη κανει αυτο που κανει (αποσυχρονισμο?αποσυντονισμο ?) και η ταχυτητα διαρκως και χαμηλωνει?
    Αν δεν ανοίξεις τον υπολογιστή, το router πάλι αποσυγχρονίζει την ίδια ώρα;
    Το έχεις δοκιμάσει αυτό;

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν ανοίξεις τον υπολογιστή, το router πάλι αποσυγχρονίζει την ίδια ώρα;
    Το έχεις δοκιμάσει αυτό;
    Αν δεν ανοιξω τον υποογιστη να μπω στην σελιδα του router δεν μπορω να ξερω αν αποσυγχρονιζει η οχι..Διοτι ο αποσυγχρονισμος διαρκει max. 5'' απλα εχω την αισθηση οτι αποσυγχρονιζει μετα απο 20 λεπτα αφ'οτου ανοιξω τον υπολογιστη...

Επειδη εχω και desktop και 2 labtop σημερα θα δοκιμασω να μην ανοιξω το desktop ως συνηθως αλλα μονο το ενα labtop...

Ομως δινεις μια εξηγηση γιατι μπορει να το κανει αυτο?Υπαρχει οντως καποιο προγραμμα που να μπορει να ζηταει αλλαγη της IP?Και γιατι συνεχως χαμηλωνει και ο συγχρονισμος??

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100 Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Αν δεν ανοιξω τον υποογιστη να μπω στην σελιδα του router δεν μπορω να ξερω αν αποσυγχρονιζει η οχι..Διοτι ο αποσυγχρονισμος διαρκει max. 5'' απλα εχω την αισθηση οτι αποσυγχρονιζει μετα απο 20 λεπτα αφ'οτου ανοιξω τον υπολογιστη...

Επειδη εχω και desktop και 2 labtop σημερα θα δοκιμασω να μην ανοιξω το desktop ως συνηθως αλλα μονο το ενα labtop...

Ομως δινεις μια εξηγηση γιατι μπορει να το κανει αυτο?Υπαρχει οντως καποιο προγραμμα που να μπορει να ζηταει αλλαγη της IP?Και γιατι συνεχως χαμηλωνει και ο συγχρονισμος??
    Το ίδιο πρόβλημα με εμένα έχεις μάλλον. Δε νομίζω να έχει σχέση το άνοιγμα του PC (παρά μόνο αν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet οπότε ίσως κάτι γίνεται εκεί). Άρα δοκίμασε να ανοίξεις κάποιο λάπτοπ με wireless σύνδεση σε τέτοια περίπτωση για να δεις τι γίνεται. Το μόνο πρόγραμμα που μπορώ να σκεφτώ ότι ίσως κάνει τη ζημιά, είναι το cryptload με ρύθμιση για reboot στο router ώστε να αλλάζει η ΙΡ (για χρήση με rapidshare). Έχεις cryptload;

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από theopan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο πρόβλημα με εμένα έχεις μάλλον. Δε νομίζω να έχει σχέση το άνοιγμα του PC (παρά μόνο αν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet οπότε ίσως κάτι γίνεται εκεί). Άρα δοκίμασε να ανοίξεις κάποιο λάπτοπ με wireless σύνδεση σε τέτοια περίπτωση για να δεις τι γίνεται. Το μόνο πρόγραμμα που μπορώ να σκεφτώ ότι ίσως κάνει τη ζημιά, είναι το cryptload με ρύθμιση για reboot στο router ώστε να αλλάζει η ΙΡ (για χρήση με rapidshare). Έχεις cryptload;
    Ναι εχω cryptload και το εχω εγκαταστησει τους τελευταιους 5-6 μηνες...Με εβαλες τωρα στην πριζα γιατι προσπαθουσα να θυμηθω (εσπαγα το κεφαλι μου ) ποιο προγραμμα εχω εγκαταστησει τους τελευταιους 5-6 μηνες και ισως να μου κανει τη ζημια αλλα ποτε δεν πηγε το μυαλο μου αυτο το cryptload που το εγκατεστησα για να κατεβαζω αρχεια rapidshare μιας και το site που κατεβαζα ταινιες αρχισε τοτε αυτη την μεθοδο κατεβασματος....

Λες να υπαρχει οντως καποια εντολη??Και τωρα που το σκεπτομαι σε κανενα labtop δεν εχω εγκαταστησει το cryptload παρα μονο στο desktop απ'οπου εχω και ολα τα προγραμματα επεξεργασιας video και απο εκει τα κανω ολα....

Βεβαια και το αλλο που ειπες ισχυει.Στο desktop μπαινω με ethernet ενω στα labtop ασυρματα...

Επισης εχω δορυφορικο δεκτη που και αυτος ειναι συνδεδεμενος με ethernet αλλα εκανα ερωτηση σε ενα φιλο και θεωρουσε απιθανο να εχει περαστει καποιο firmware που να ζηταει αλλαγη της IP ο δεκτης....

Λες οντως ολη τη ζημια εδω και ποσους μηνες να την κανει αυτο το κολοπρογραμμα?Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?το απενεργοποιω??Ομως γιατι πριν 2 μερες ειχα uptime 5 μερες και ξαφνικα απο προχτες ξαναρχισε το ιδιο?

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από theopan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα εκανα απεγκατασταση του cryptload αλλα το προβλημα παρεμενε..Ετσι εχτες αποφασισα να κανω format στο desktop μημπως και διορθωθει το προβλημα..

Ομως δυστηχως και σημερα παρατηρησα οτι 15 με 20 λεπτα αφοτου ανοιξα το desktop εκανε παλι εναν αποσυχρονισμο και προλαβα να δω στο router πεσμενο το λαμπακι του internet και του voice για περιπου 4-5 δευτερολεπτα...

Μετα οπως καταλαβαινεις ολα καλα μεχρι αυριο που θα ξαναγινει το ιδιο εκει γυρω στις 5:15 με 5:30 δηλαδη περιπου 20 λεπτα αφου ανοιξω το desktop...!!!

Να σε ρωτησω κατι?Οταν ελεγες κατι μπορει να παιζει και με το ethernet τι εννοουσες?Εγω αλλαξα προληπτικα μολις τωρα και το ethernet καλωδιο αλλα υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι με τη καρτα δικτυου?? Ρωτησα ενα φιλο τεχνικο και του φαινεται αδυνατο να φταει το καλωδιο ή η καρτα δικτυου...

Επιπλεον στην Νετονε που καλεσα μου ειπαν οτι πιθανον να φταει το γεγονος οτι το router παιρνει ρευμα απο ενα UPS που εχω τοποθετησει για την περιπτωση που πεσει το ρευμα , να εχω τουλαχιστον τηλεφωνο...Ομως θεωρουν απο την Νετονε οτι μπορει να υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα λογο της συνδεσης στο πολυμπριζο του UPS και οχι απ'ευθειας στην πριζα...Ομως δεν εχω την δυνατοτητα να το συνδεσω απ'ευθειας στην πριζα και αναγκαστηκα το συνδεσα στο πολυμπριζο που επιπλεον περνει ρευμα ενας εκτυπωτης , ενας εξωτερικος σκληρος δισκος , ενα καλωδιο ρευματος για ενα φορητο netbook , ενα σετ ηχεια με subwoofer και ενα πορτατιφ γραφειου...Ειναι πολυπριζο 7 θεσεων με 2 κενες και τα παραπανω που σου ειπα..Το desktop και το monitor περνουν ρευμα απ'ευθειας απο το UPS..

Εχεις καμια γνωμη τι μπορει να φταιει?Και τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει θεμα με την συνδεση του desktop με ethernet??

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100 Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7530

Μετα οπως καταλαβαινεις ολα καλα μεχρι αυριο που θα ξαναγινει το ιδιο εκει γυρω στις 5:15 με 5:30 δηλαδη περιπου 20 λεπτα αφου ανοιξω το desktop...!!!

Εχεις καμια γνωμη τι μπορει να φταιει?Και τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει θεμα με την συνδεση του desktop με ethernet??
    1) Αποσύνδεσε το καλώδιο ethernet και δοκίμασε να ανάψεις το pc. Αν πάλι κάνει restart, δεν φταίει η κάρτα δικτύου (υπόθεση έκανα μήπως στέλνει κανένα περίεργο ρεύμα).
    2) Σύνδεσε το speedtouch χωρίς UPS.
    Μου φαίνεται και εμένα πιθανότερο το 2. Αν τίποτα από τα 2 δε σου δώσει λύση, το πρόβλημά σου είναι ανεξάρτητο του ανάματος του υπολογιστή.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ομως δυστηχως και σημερα παρατηρησα οτι 15 με 20 λεπτα αφοτου ανοιξα το desktop εκανε παλι εναν αποσυχρονισμο και προλαβα να δω στο router πεσμενο το λαμπακι του internet και του voice για περιπου 4-5 δευτερολεπτα...

Είχες πει οτι θα δοκίμαζες να μην ανάψεις το desktop, αλλά να χρησιμοποιήσεις το laptop με το wireless, και να παρατηρήσεις αν από τις 5 μέχρι τις 6 υπάρχει αποσυγχρονισμός.

Αυτό το έκανες;

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παιδια καλησπερα,

Μετα απο πολλες ερευνες και το τι φταιει οταν καθως γυρισω σπιτι και ανοιξω τον υπολογιστη μου, κανει ενα στιγμιαιο αποσυγχρονισμο ( εχει ανοιχτει και αναλογο topic) και μετα απο πολλαπλα τηλεφωνηματα με την Νετονε ανακαλυψα το εξης...

Το προβλημα εμφανιζεται μολις ενεργοποιησω εναν ηλεκτρικο διαδρομο που εχω στο σπιτι..Με τον που πατησω το start μετα απο λιγο (περιπου 1 λεπτο) κανει εναν αποσυγχρονισμο το router που διαρκει απο 5 εως 20 δευτερολεπτα και τοτε το loss of signal δειχνει 1/0..Την αλλη μερα παλι μολις γυρισω σπιτι και ανοιξω τον διαδρομο , παλι κανει εναν αποσυγχρονισμο , μολις ενεργοποιησω τον ηλεκτρικο διαδρομο που εχω για γυμναστικη..

Σημειωτεον οτι το router το εχω πανω σε UPS για προστασια απο διακοπη ρευματος..

Καμια γνωμη τι μπορει να φταιει??

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχες πει οτι θα δοκίμαζες να μην ανάψεις το desktop, αλλά να χρησιμοποιήσεις το laptop με το wireless, και να παρατηρήσεις αν από τις 5 μέχρι τις 6 υπάρχει αποσυγχρονισμός.

Αυτό το έκανες;
    Εκανα καινουργιο topic γιατι τελικα μετα απ'ολες τις δοκιμες ( συμπεριλαμβανομενου και του μη ανοιγματος του desktop ) παρατηρησα οτι τελικα το προβλημα προερχεται απο το εξης...

Μολις γυριζω σπιτι ανοιγω τον υπολογιστη (desktop ) που εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με τραγουδια και κατοπιν ανοιγω τον ηλεκτρικο διαδρομο που εχω για να κανω γυμναστικη...Παρατηρησα λοιπον οτι μολις πατησω το κουμπι start για να ξεκινησω να κανω διαδρομο μετα απο καποια δευτερολεπτα η περιπου μετα απο 1-2 λεπτα κανει το router εναν αποσυγχρονισμο..Να γιατι ελεγα οτι καθε μερα την ιδια παντα ωρα εκανε αποσυγχρονισμο το router...Με την μονη διαφορα οτι τα Σαββατοκυριακα που δεν κανω γυμναστικη και πολλες φορες ουτε Παρασκευη τοτε το uptime ανεβαινει και δειχνει 3-4 days αναλογα με το ποτε θα ξανακανω γυμναστικη..Σημερα συγκεκριμενα εκανα το test και ανοιγοκλεινα τον διαδρομο και αυτοματος εκανε ενα αποσυγχρονισμο το router και ολο και ανεβαινε το loss of signal...

Εχεις καμια ιδεα τι ειναι αυτο??Επιπλεον το router το εχω συνδεση σε UPS για να εχω τηλεφωνο ακομα και με διακοπη ρευματος..Ομως ενας γνωστος μου ειπε οτι μπορει να εχεις UPS αλλα αν δεν ειναι το ιδιο το UPS και σταθεροποιητης τασης τοτε...

Ισχυει??

Περιοχή
    York, UK
    Downloads
    39
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    160000/30000
    ISP
    Sky
    Καμια γνωμη τι μπορει να φταιει??
    Ο ηλεκτρικός διάδρομος.

Το πιο πιθανό είναι ότι η παρεμβολή περνάει επαγωγικά από τα καλώδια του ρεύματος στα τηλεφωνικά.

http://www.dslreports.com/faq/12365

Λύσεις. Αν πρόκειται για 1 αποσύνδεση και μόνο και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του μηχανήματος, νομίζω ότι δεν αξίζει ν'ασχοληθείς.

Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    NOVA
    Router
    AVM FRITZBOX 7590
    SNR / Attn
    16(dB) / 10(dB)
    Προσφατα εγκατεστησα ενα καινουργιο εξωτερικο καλωδιο πιο χοντρο μονο για τον διαδρομο...Ομως το προβλημα ειχε αρχισει και παραμενει απο τοτε που αγορασα τον διαδρομο τον περασμενο Νοεμβριο..

Δεν θα επρεπε με την αλλαγη του καλωδιου και τοποθετηση εξωτερικου να ειχε λυθει το προβλημα??

Περιοχή
    Βοιωτία
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6137 kbps / 1022 kbps
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    12.8(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αν σε ενοχλει τοσο πολύ τό προβλημα, μηπως πρεπει να δοκιμασεις να βαλεις εναν σταθεροποιητη στον ρουτερ σου ?
    Δεν ξερω ποσο ευκολο σου ειναι αλλα ειναι μια ιδεα ....

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Μπορεί η λειτουργία του ηλ. διάδρομου (τα πηνεία του μοτέρ ή κάτι άλλο) να κάνει "παρεμβολές" στα τηλεφωνικά καλώδια.

Κάτι σα το crosstalk σε μεγάλο βαθμό.

Περιοχή
    Βοιωτία
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6137 kbps / 1022 kbps
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    12.8(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Γιατί, το πρόβλημα μπορεί να οφειλεται σε καποια μικροβυθιση της τασης οταν ξεκινα το μοτερ του διαδρομου γυμναστικής, που δεν προκαλει μεν κλεισιμο του ρουτερ αλλα καποια στιγμιαια αποσταθεροποιηση του

........Auto merged post: markos26 πρόσθεσε 8 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επιπλεον το router το εχω συνδεση σε UPS για να εχω τηλεφωνο ακομα και με διακοπη ρευματος..Ομως ενας γνωστος μου ειπε οτι μπορει να εχεις UPS αλλα αν δεν ειναι το ιδιο το UPS και σταθεροποιητης τασης τοτε...

Ισχυει??
    Sorry, τωρα το ειδα αυτο. Θεωρητικά το UPS πρεπει να κανει και σταθεροποιηση, αλλα δεν ειναι απολυτο.

Δες τις προδιαγραφες του συγκεκριμένου UPS.

Οσο για παρεμβολή, δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι, γιατι θα το παρουσιαζε οση ωρα ηταν σε λειτουργια ο διαδρομος και οχι μονο στο start
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos26 : 05-05-09 στις 23:30. Αιτία: auto merged post

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Παρεμβολές απο ασανσέρ!!
    Από mkan στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-11, 18:46
  2. Παρεμβολές ADSL από PC
    Από zafeirop στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-08, 21:11
  3. παρεμβολές από... ραδιοερασιτέχνη
    Από qwerty5 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 01:15
  4. Παρεμβολές από γείτονα (?)
    Από tseligkas στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 19:50
  5. Παρεμβολές από UPS?
    Από enigma στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-05, 00:26

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία