Καλησπερα παιδια,
Εχω το USR9106 και στο PC μου εχω ενα USB Wireless adapter της ASUS. Οταν ενεργοποιω το UPNP στο router μου μετα απο λιγο χανετε η συνδεση του PC με τον router και οταν επανερχετε το PC κανει reboot(οπως οταν πατας το κουμπι reset στο κουτι). Αφου κανει το reboot και ξαναμπω στα windows οταν συνδεθει παλι με τον router κανει ξανα reboot. Αυτο γινετε 3-4 φορες συνεχομενα. Οταν σταματησουν τα reboot μου βγαζει Windows have recovered from a serious error και το PC δουλευει κανονικα αλλα χωρις UPNP(πχ στο MSN λεει non-UPNP).
Καμια ιδεα; Μηπως φτεει η "καρτα" δικτυου USB που εχω;
Ευχαριστω για τον χρονο σας,
Βασιλης.
Υ.Γ.: Στον router καμια φορα το UPNP απενεργοποιηται μονο του.
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: UPnP και reboots?
-
11-01-06, 19:30 UPnP και reboots? #1
-
12-01-06, 01:14 #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Θα σου προτείνω να κλείσεις το Upnp service από την κονσόλα διαχείρισης των Windows.
Παρακολούθησε πως θα πάει.
Επίσης έλεγξε το σύστημα σου για τυχόν ιούς.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
12-01-06, 01:28 #3
Αρχικό μήνυμα από nnn
Επίσης πάρε μία κανονική κάρτα δικτύου και ένα access point.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
12-01-06, 12:45 #4
Ευχαριστω για το χρονο σας.
Χωρις το UPNP οπως ειπα και πριν δεν εχω καποιο προβλημα. Ιους επεισης δεν εχω. Το προβλημα αυτο εξακολουθει να υπαρχει εδω και μηνες και μετα απο 6-7 format. Μαλλον υπηρχε απο την αρχη απλα δεν ειχα το UPNP ανοιχτο τοτε. Access Point ειναι ο router μου. Δε νομιζω να δοσω 30 ευρω για καρτα αυτη τη στιγμη απλα θα εχω κλειστο το UPNP.
Αν καποιος εχει καποια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταιει ειμαι ολος αυτια.
-
08-02-06, 04:01 #5
Για την ιστορια αγορασα σημερα μια καρτα δυκτιου PCI και το προβλημα επιμενει...
Σαν λυση εκανα το εξης: απενεργοποιησα το UPNP στο PC μου και το εβαλα να ειναι DMZ host...
Υ.Γ.: Δεν εχει κανεις το ιδιο προβλημα;
-
08-02-06, 04:21 #6
Αρχικό μήνυμα από scaraveos
-
08-02-06, 12:59 #7
1. Πάρε μία κανονική PCI κάρτα δικτύου.
2. Ενεργοποίησε ξανά το firewall του router σου.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
08-02-06, 18:54 #8
Γραφω παραπανω οτι αγορασα κανονικη PCI wireless καρτα δυκτιου. Το προβλημα επιμενει. Και firewall εχω οποτε ολα καλα.
Υ.Γ.: To Kaspersky εχω.
Παρόμοια Θέματα
-
DC++ και uPnP
Από ki8aras στο φόρουμ DC++Μηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-07, 01:27 -
Upnp και 2003
Από MasterBilly στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 17:22 -
Forthnet και USR 9108 reboots
Από killer_instinct στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-06, 14:20 -
Msn και UPnP
Από billymos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-05, 01:29 -
9106 και UPNP
Από akis23 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-05, 14:38
Bookmarks