Σελ. 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 82
    Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Καλησπερα ,

Αποφάσισα να αλλάξω αυτοκίνητο και σκέφτομαι να το κάνω και σύντομα για να κερδίσω από την μείωση του τέλους ταξινόμησης αλλα και των εκπτώσεων των εμπορων λόγω και της οικονομικής κρίσης.

Έχω αποφασίσει να δώσω μέχρι 28.000 και όχι παραπάνω.

Οι βασικές προυποθέσεις που έχω θέσει είναι να έχει τουλάχιστον 4 πόρτες , ο χώρος αποσκευών να το λιγότερο 380-400 λίτρα , η καταναλωση να ειναι μειωμένη (κάνω πολλά χιλιόμετρα) και ο κινητηρας να μπορεί να σταθεί αξιόλογα στην εθνική οδό που κινούμαι πολύ συχνα.

Λόγω ηλικίας (27) δε θα ήθελα να πάω σε πολύ "γεροντίστικα" αυτοκίνητα αλλά και ούτε πολύ σπορ και "γκαζάτα" καθώς είμαι περισσότερος της άνεσης και μετά της ταχύτητας.

Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει το Golf Plus 1.4 160PS DSG και τη Lancia Delta 1.9 TwinTurbo Diesel 190PS.

Η Lancia είναι πιο μεγάλη σε μέγεθος και ο κινητήρας με το διπλό τούρμπο έχει απίστευτη ροπή και λόγω του diesel καίει οσο ενα 1400αρι.Έχει επίσης τα ΠΑΝΤΑ στην πλούσια έκδοση(η πανοραμικη ηλεκτρικη ηλιοροφή πχ είναι απίστευτη) πλην του αυτόματου κιβωτίου και με ειδική έκπτωση που τρέχει αυτή την περίοδο προκύπτει κέρδος 5200 ευρώ. Βέβαια είναι Ιταλικό αυτοκίνητο και κατά καιρούς ακούγονται διάφορα.

Απο την άλλη το Golf Plus υπερέχει σε χώρο αποσκευών (500 λίτρα έναντι 380) , το κιβώτιο DSG είναι καταπληκτικό και κουβαλάει το όνομα VW . Tα μείον είναι οι μικρότεροι χώροι για τους επιβάτες (μικρότερο μήκος ), η μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου , το αισθητά "φθηνότερο" εσωτερικό αλλά και το ότι λείπουν αρκετά αξεσουάρ ακόμα και απο την ακριβή έκδοση για τα οποία σε γδύνουν κανονικά για να τα προσθέσεις.

Ίσως είναι λίγο άδικο να συγκρίνω ενα κινητήρα diesel με ένα κινητήρα βενζίνης , αλλα η VW για 2.0 diesel με όλα τα extra έφτασαν να μου ζητανε 31.500 για ένα GOLF. Πρόβλημα τους λοιπόν...

Σε όσους θέλουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό , δεν υπάρχει περιορισμός σε βενζίνη ή πετρέλαιο καθώς έχω τη δυνατότητα και για τα 2.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Φιλικα
    Are you with Us?

Περιοχή
    Σλοβακία
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    20480/2048
    ISP
    Chello
    Κάποιο golf με dsg απο εμένα.
    Imac 24" | 2GB Ram | 7600GT | Logitech Z 5500 |

Αluminum Macbook 2.4 Ghz | 2GB Ram| 250GB HDD |

Lian Li V2000 | Watercooled by Zalman | Chieftec 560W Modular | Intel Core Duo 6750 | 4GB RAM Mushkin | Asus 8800GTS Watercooled | Raptor-X 150GB |

8GB iPhone v 2.1 UNLOCKED

Περιοχή
    Germany
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    O2
    έχεις σκεφτεί την λύση ενός υβριδικού;

Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stockas Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχεις σκεφτεί την λύση ενός υβριδικού;

Τα υβριδικα προς το παρον ειναι τελειως ψοφια για ταξιδι στην εθνικη οδο οπου και κανω τα περισσοτερα χιλιομετρα μου.
    Και εφοσον δεν εχω τον περιορισμο του πετρελαιου , δε νομιζω οτι με συμφερει κιολας.
    Σε ευχαριστω παντως για την προταση σου.

Φιλικα

........Auto merged post: Lord_British πρόσθεσε 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nickolas2005 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιο golf με dsg απο εμένα.

Γιατι θα επελεγες το Golf ; Περα απο το DSG και τα συν τα οποια ανεφερα εχεις κατι αλλο να προσθεσεις ;

Μηπως ομως δεν ειναι καθολου value for money ;

Φιλικα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord_British : 28-04-09 στις 08:38. Αιτία: auto merged post
    Are you with Us?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Lancia Delta από εμένα. Την οδήγησα, με τον tjet βέβαια (αυτός που θες είναι ακόμη καλύτερος), και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Φοβερή ποιότητα εσωτερικού, πολύ δυνατός ο κινητήρας (4 άτομα, τα 3 από αυτά πάνω από 1.90, επάνω και τραβούσε πάρα πολύ καλά με 120 άλογα!!). Ο εξοπλισμός του έχει απλά τα πάντα! Κάνε την κίνηση και αγόρασε την. Μην ακούς τις βλακείες περί της ποιότητας του golf και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα.

Κάνε ένα test drive και θα καταλάβεις.

Όσο για την αξιοπιστία, οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν ισχύουν αυτά. Ψάξε λίγο και θα δεις για τις συνεργασίες και ποιοι δανείζονται πατώματα από το group της fiat.
    مفاجأة

Το avatar του μέλους iloxos
    iloxos Guest
    με 28,000!!!! χιλιάρικα ΑΥΤΗ τη στιγμή παίρνεις ΟΤΙ θες.

απο compass, EOS καινουργια, μέχρι μτχ mercedes coupe 6 μόλις μηνών.

καλά και τα 2 αμάξια που έχεις διαλέξει (το απόλυτο κιβώτιο ταχυτήτων έναντι στην απόλυτη χλιδή) και πολύ δυνατά αλλά αν είχα να διαλέξω (αν και ιταλός) θα έπαιρνα το γκολφ για να μην πουλήσεις την λάντσια μετά στο 1/3 της τιμής της... αξιόπιστα είναι και τα 2 (έχω Y και είχα polo) αλλά λαδιέρες κλασικά.

για μένα ΜΗΝ πάρεις καινούργιο και σε 6 μήνες κλαις τα λεφτά σου αλλά τράβα μαντρότσαρκα και πάρε BMW, AUDI, MERCEDES 6-12 μηνών με μάξιμουμ 10,000 χιλιόμετρα.

τα μεταχειρισμένα είναι τζάπα πια > πάρε Α4 στα 1800 κυβικά να με θυμηθείς!!!!! μιλάμε για το απόλυτο και αξεπέραστο εργαλείο (1.8 TFSI 160 PS 1798/60 στα 31700 πριν τα τέλη ή το ίδιο με 120 άλογα στα 275000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και άσε τις πολλές σκέψεις.

ΥΓ αν είσαι car-lover με 28000 βρίσκεις Alfa Romeo Brera, Opel GT, S3 όλα περσινά-προπέρσινα

Περιοχή
    @ground
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    879 / 11.997
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    Thomson Speedtouch 780(i)
    SNR / Attn
    11,5(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα συμφωνήσω και εγώ με την γνώμη του iloxos και θα σου προτείνω Α4 μτχ,βασικά η λίστα σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ μεγάλη και μεγαλώνει αν πεις ότι σκέφτεσαι και μτχ με λίγα χλμ,επίσης δεν υπάρχουν πλέον κακά αυτοκίνητα,αν περιοριστούμε στο δίλημμα των δύο delta από εμένα γιατί έχει φοβερό κινητήρα που δεν θα βρεις πουθενά(είναι γνωστή η δυναμική του γκρουπο στο diesel),στυλ,χώρους ποιότητα,είναι πολύ ολοκληρωμένο και έχει και προσωπικότητα!

Περιοχή
    Π.ΦΑΛΗΡΟ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    speedtouch 536v6i ISDN
    SNR / Attn
    30.5(dB) / 4(dB)
    φιλε μου εγω θα σου προτεινα mercedes c-class 200 blue effieciency..1.6 με 156 αλογα και 24 κιλα ροπής σουπερ δηλαδη...ειναι και mercedes πανω απολα ... 34.100 αρχικη , με μειωση τελους πηγε 32.000 και με -15% που κανει η mercedes παει 27.000 .... παντως οτι και αν παρεις καλοταξιδο my friend !

μιλαω παντα για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από iloxos Εμφάνιση μηνυμάτων
    με 28,000!!!! χιλιάρικα ΑΥΤΗ τη στιγμή παίρνεις ΟΤΙ θες.
    Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!

Μπορείς να κοιτάξεις και την 159! Κόκκινη, με δερμάτινο σαλόνι, 1.8 160 άλογα και τα πάντα μέσα (πλην navigation) μου είπε ο αντιπρόσωπος 27000€ από 31500€ με το κλειδί στο χέρι!!!

Βέβαια η κατανάλωση δεν θα είναι μικρή...

Επίσης ένα θέμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι και η συντήρηση του. Ωραία θα αγοράσεις mercedes κτλ αλλά το κόστος μετά θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Και τέλος σχετικά με την μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων, έχω να πω έλεος!
    Αγοράζουμε αυτοκίνητο με βάση τις ανάγκες μας και με την προϋπόθεση να το χρησιμοποιήσουμε αρκετά χρόνια. Αν αγοράζουμε αυτοκίνητο με τη σκέψη και το άγχος να το πουλήσουμε μετά από 2 χρόνια και πόσο θα πιάσει, ε τότε συγνώμη αλλά εγώ σκέφτομαι διαφορετικά.

Η συμβουλή μου είναι να αγοράσεις αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες σου και να βρεις το καλύτερο value for money. Δεν είναι ανάγκη να δώσεις και τα 28000 αν βρεις κάτι που σου ταιριάζει με λιγότερα.
    مفاجأة

Το avatar του μέλους iloxos
    iloxos Guest
    εννοείται lord οτι το ΠΡΩΤΟ που κοιτάς είναι να έχεις λεφτά να το συντηρήσεις.

σέρβις, καύσιμα, ανταλλακτικά (χτύπα ξύλο καμιά στούκα) και τέλη είναι και θα ΓΙΝΟΥΝ σύντομα πολύ πολύ ακριβά

Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Παιδια μην μου προτεινετε καθολου μεταχειρισμένα.

Θελω το αμαξι να ειναι του κουτιου.

Επισης δε θελω να ξεφευγετε απο το οριο που εχω θεσει.

Για τον φιλο που προτεινε mercedes θα του πω οτι ειναι σχετικα "ψοφια" σε σχεση με τη Lancia.

O twin-turbo της Lancia εχει 41 κιλά ροπής , πολυ περισσοτερα απο τα 24 που μου προτεινεις.

Επισης για να βαλω οσα εχει η Lancia (μεχρι και xenon) στα 28000 πρεπει να δωσω 35.000 στο mercedes. Σκεφτομουν το B-class αλλα το απερριψα λόγω αποδοσης προς τιμη αλλα και του υψηλοτατου χωρις να υπαρχει λογος κοστους συντηρησης.

Γενικα οσο μπορειτε θελω να μου προτεινετε καινουργια και value for money αυτοκινητα που να βρισκονται στο οριο μου και που να μην τους λειπει ΤΙΠΟΤΑ απο εξοπλισμο.

Σκεφτηκα καποια στιγμη το και το Bravo του group Fiat το οποιο βγαινει στον ιδιο κινητητα αλλα με ενα τουρμπο στα 150 και φουλ εξοπλισμο (με xenon) εβγαινε 2000 λιγοτερο και το απερριψα για την καλυτερη εμφανιση της Lancia (υποκειμενικο) αλλα και για την απιστευτη ηλεκτρικη πανοραμικη ηλιοροφη.

Εσεις θεωρειτε περισσοτερο value for money τη Lancia ή το Golf Plus ;

Φιλικα
    Are you with Us?

Περιοχή
    Σαν πας στη Καλαμάτα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Κάτι σε Skoda octavia/superb δε σκέφτεσαι να σου μείνει και κανένα φράγκο;

Περιοχή
    Britannia
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    21600/508
    ISP
    Forthnet
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    To octavia βασιζεται σε πολυ παλιο πατωμα και το superb νομιζω οτι θα ταιριαζε καλυτερα στον πατερα μου παρα σε εμενα. Καλη προταση , αλλα πολυ "γεροντιστικο" κατα την αποψη μου.

Σε ευχαριστω παντως.

Φιλικα
    Are you with Us?

Περιοχή
    Between Filmore West and Avalon Ballroom
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    14691
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Thomson TG585
    SNR / Attn
    8(dB) / 36.5(dB)
    Αν Η αξιοπιστία δεν σου λέει τίποτα (όχι οτι το golf είναι πιο αξιόπιστο από το lancia μπορεί και χειρότερο να είναι ) το lancia εχει πολλα περισσοτερα εκτος βέβαια απο χώρο αποσκευών οπότε αξιολογείς εσύ τι θέλεις και φυσικά ειναι πολύ πιο όμορφο και δίνει περισσοτερα
    κάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες και ρώτα και το κόστος και την συχνότητα από τα κάθε Service
    Go Ask Alice When She's Ten Feet Tall
    May 2007 Summer Of Love Turns 40
    A radio for 60's Music

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα