Σελ. 234 από 277 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.496-3.510 από 4152
    Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Για ένα αυτοκίνητο πόλης (όχι τα πολύ μικρά), π.χ. Toyota Yaris, που είχα κάνει την άσκηση πιο παλιά, το leasing μου έβγαινε γύρω στα 100 ευρώ το μήνα παραπάνω από την αγορά του αυτοκινήτου.
    Απλά στο leasing έχει το peace of mind και ντεφακτο αντικατάσταση σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.
    Για να βρει κάποιος τι τον συμφέρει θα πρεπει να δει τα αυτοκίνητα που τον ενδιαφέρουν.
    Δεν είναι απαραίτητο ότι το Α αυτοκίνητο που είναι φτηνότερο για αγορά από το Β, θα είναι οπωσδήποτε και φτηνότερο για leasing (ΟΚ δε μιλάμε για αυτοκίνητο που το ένα είναι πολύ ακριβότερο απο το άλλο, αλλά έχω δει περιπτώσεις αυτοκινήτων που είναι στο leasing ίδια τιμή με κάποιο άλλο που είναι 2000 φτηνότερο για αγορά)
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Για το leasing (λένε ότι) ο χρυσός κανόνας, ως ιδιώτης, είναι να "γράφεις" πολλά χλμ/έτος. Για τις δικές μου ανάγκες και συνθήκες πχ, που γράφω 5-6κ μάξιμουμ, το leasing είναι ασύμφορο.

Μιλώντας για αυτό, η αίσθηση που έχω είναι ότι βλέπω όλο και πιο πολλά leasing αυτοκίνητα στον δρόμο.

Άσχετο: είναι δίπλα μου παρκαρισμένο ένα Ioniq 5 και το βρήκα πανέμορφο.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chingachgook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το leasing (λένε ότι) ο χρυσός κανόνας, ως ιδιώτης, είναι να "γράφεις" πολλά χλμ/έτος. Για τις δικές μου ανάγκες και συνθήκες πχ, που γράφω 5-6κ μάξιμουμ, το leasing είναι ασύμφορο.

Μιλώντας για αυτό, η αίσθηση που έχω είναι ότι βλέπω όλο και πιο πολλά leasing αυτοκίνητα στον δρόμο.

Για ποιο λόγο επηρεάζεται η τιμή αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα; Αν εννοείς για τα σέρβις που θα είναι λιγότερα σαν ιδιώτης επειδή κάνεις μόνο 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, τότε ούτε και αυτό ισχύει ακριβώς, γιατί κανονικά, άσχετα από τα χιλιόμετρα, πρέπει να κάνεις μια φορά το χρόνο σέρβις. Τώρα αν κάποιος δεν το τηρεί αυτό, τότε αλλάζει το θέμα, απλά αναφέρουμε τα τυπικά έξοδα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για ποιο λόγο επηρεάζεται η τιμή αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα; Αν εννοείς για τα σέρβις που θα είναι λιγότερα σαν ιδιώτης επειδή κάνεις μόνο 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, τότε ούτε και αυτό ισχύει ακριβώς, γιατί κανονικά, άσχετα από τα χιλιόμετρα, πρέπει να κάνεις μια φορά το χρόνο σέρβις. Τώρα αν κάποιος δεν το τηρεί αυτό, τότε αλλάζει το θέμα, απλά αναφέρουμε τα τυπικά έξοδα.
    Μάλλον εννοεί πως παρόλα τα παραπάνω λεφτά που δίνεις, αν στα 4 χρόνια έχεις κάνει 100000χλμ, δεν σε νοιάζει γιατί το αλλάζεις με ένα νέο στο Leasing ενώ αν είναι δικό σου είναι ένα όχημα με 100000χλμ με ότι συνεπάγεται αυτό σε φθορές κλπ.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ίσως αυξάνονται όλο και περισσότερο οι εταιρίες που δίνουν οχήματα σε στελέχη ως παροχή
    Προφανως δεν μπορει να ειναι αντιπροσωπευτικο απο οτι βλεπει καποιος στο δρομο
    Οπως επισης και δεν σημαινει απαραιτητα οτι ενα αυτοκινητο που βλεπεις και ΔΕΝ εχει διαφημιστικο στην πινακιδα, ανηκει σε ιδιωτη. Μπορει καλλιστα να ειναι leasing και ο οδηγος να εχει αφαιρεσει το διαφημιστικο απο την πινακιδα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Ναι, αυτό - η φυσική φθορά λόγω χρήσης δεν σε επιβαρύνει. Εγω ας πουμε, που ούτε κάγκουρας είμαι να πηγαίνω σαν τρελός, ούτε πολλά χλμ κάνω, το σερβις είναι αρκετό (στο 15ετιας πεζο 308 που έχω, το μόνο που εχω αλλάξει εκτός προγράμματος είναι κομπρεσερ του aircon).

Αν γράφεις πολλά χλμ, μαθηματικά θα σου βγάλει ζημιές, τις οποίες δε θα τις φας εσύ ως κόστος, αλλά η εταιρεία Leasing

(εκτός και αν υπάρχουν τίποτα κουλές παράμετροι όπως ορθή χρήση και καλά, να σε χρεώνουν εξτρα αν ξεπερνάς ένα όριο χλμ το χρόνο κτλ).

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως αυξάνονται όλο και περισσότερο οι εταιρίες που δίνουν οχήματα σε στελέχη ως παροχή
    Οπως επισης και δεν σημαινει απαραιτητα οτι ενα αυτοκινητο που βλεπεις και ΔΕΝ εχει διαφημιστικο στην πινακιδα, ανηκει σε ιδιωτη. Μπορει καλλιστα να ειναι leasing και ο οδηγος να εχει αφαιρεσει το διαφημιστικο απο την πινακιδα.
    Ναι, σαφώς

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    δε χρειαζεται να μαθεις
    γενικα λεμε, σαν ιδιωτης, αν θες να εξετασεις το leasing, πριν το συμφωνησεις, πριν υπογραψεις για τη μισθωση, παιρνεις προσυμφωνημενη εγγυημενη τιμη εξαγορας που θα ισχυει στο τελος της μισθωσης.
    αλλιως μπορει να σου ζητανε τα μαλλια της κεφαλης σου και να πανε στραφι οι δοσεις που εδινες 4 χρονια

την προσυμφωνημενη με ολα τα μισθωματα της 4ετιας + προκαταβολη, τη συγκρινεις με το κοστος των δοσεων δανειου
    Δεν ειναι σωστη αυτη η συγκριση.
    Τα μισθωματα εχουν μεσα το χρηματοοικονομικο κοστος της λιζιγνκ για την αγορα του αυτοκινητου, συν τα κοστη επιμερισμενα ανα μηνα (τελη ολης της μισθωσης, σερβις ολης της μισθωσης, ασφαλειες ολης της μισθωσης, ελαστικα αλλαγη 4ετια κτλ), συν το κερδος της λιζιγνκ, συν το ΦΠΑ. Η προκαταβολη στις πλειστες των περιπτωσεων καλυπτει απλα το χρηματοοικονομικο κοστος αγορας του παγιου μονο χωρις εξοδα επιμερισμενα μεσα.
    Αν υποθεσουμε οτι απο το μισθωμα αφαιρεις το ΦΠΑ που ειναι γνωστο, τα υπολοιπα δεν ειναι επακριβως γνωστα.

Αν υποθεσουμε οτι δεν δινεις προκαταβολη για το λιζινγκ ουτε για το δανειο, η σωστη συγκριση ειναι να παρεις τη μηνιαια δοση του δανειου και εκει πανω να προσθεσεις τη μηνιαια αναλογια τι θα σου κοστισουν τα τελη για τη διαρκεια του δανειου, συν τα σερβις, συν τις ασφαλειες.
    Και παλι δεν θα ειναι σωστο γιατι εσυ το δανειο μαλλον θα το παρεις για πολλα χρονια λχ 5, 6, 7+ ενω το λιζινγκ κατα κανονα ειναι 3-4 χρονια γιατι οι εταιρειες/στελεχη θελουν να αλλαζουν αυτοκινητα και να παιρνουν καλυτερες προσφορες ενω και οι λιζιγνκ/RAC θελουν στην 4ετια τα αυτοκινητα πισω για να τα σπρωχνουν στα νησια για νοικιαρικα ή να τα πουλανε σε μικρους RAC των νησιων και ετσι να βγαζουν και επιπλεον κερδος απο την αξιοποιηση των οχηματων.

Μετα τη ληξη της μισθωσης, αν εσυ ανανεωσεις το ιδιο αυτοκινητο, η λιζινγκ θα σου χρεωσει πολυ μικροτερο μισθωμα γιατι το μεγαλυτερο μερος του χρηματοοικονομικου κοστους στο ειχε ριξει στην αρχικη μισθωση. Ετσι δεν την συμφερει γιατι απο εσενα θα εχει μονο ενα μικρο πλεον κερδος και δεν μπορει να το πουλησει.
    Ενω RAC σε ενα νησι θα το χρεωνει πολυ παραπανω αναλογικα ενω αν το πουλησει σε μικρο νησιωτη RAC παλι θα παρει ζεστο χρημα με το οποιο καλυπτει ταμειακες ροες ή/και ανανεωνει το στολο της με νεες αγορες.

- - - Updated - - -

Συνηθες να αφαιρουν τη διαφημιστικη πινακιδα απο τις πινακιδες, ιδιως μετα τα αυξημενα κρουσματα κλοπων τα τελευταια 4+ χρονια οπου μικροκλεφτες εβαζαν σημαδι κυριως λιζινγκ και εσπαγαν τζαμια για να βρουν μεσα τσαντες, πορτοφολια, γυαλια κτλ σκεπτομενοι οτι το λιζινγκ δεν ζημιωνουν τον οδηγο/χρηστη αλλα την εταιρεια αρα η μονη απωλεια για τον οδηγο θα ειναι αν εχει κατι πολυτιμο μεσα (λχ καποιο λαπτοπ εταιρικο). Αυτα επισημα απο την Αστυνομια, που τους συλλαμβανει, τους ανακρινει αλλα μετα τους αφηνει παλι ελευθερους και φτου και απο την αρχη. Γενικα διαφημιστικο λιζινγκ λειτουργει ως κραχτης.

- - - Updated - - -

https://www.capital.gr/diethni/38583...-sti-germania/

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Ειπαμε, για να απαντηθει αν ειναι ή δεν ειναι, πρεπει ο ενδιαφερομενος να βαλει κατω ολα τα εξοδα της 4ετιας
    μεικτη ασφαλεια
    σερβις
    λαστιχα
    σημα

και να συγκρινει με τις δοσεις του δανειου (αν το επιτοκιο θα ειναι σταθερο για ολη τη διαρκεια)
    Αν διαλέξω την οικονομικότερη ασφάλεια, το οικονομικότερο σερβις/αναλώσιμα, και τα οικονομικότερα (αξιοπρεπή) λάστιχα τότε είναι βέβαιο ότι θα εξοικονομήσω και σίγουρα θα έχω περισσότερο VFM. Ότι δηλαδή κάνουν ήδη ολοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων. Σίγουρα έρχεται φθηνότερα από λύσεις επιλεγμένες από άλλους για εμάς.

Μετά είναι και κάτι άλλο. Οι τόκοι που θα με επιβαρύνουν, στο δάνειο μου αν ψωνίσω μόνος μου. Αντίστοιχοι "τόκοι" υπάρχουν και στο μίσθωμα του leasing τους οποίους πάλι θα πληρώσω. Αντιστοιχά δάνεια θα λαμβάνουν και αυτές οι εταιρειες τους τόκους θα τους μετακυλίουν στον καταναλωτή.

Κατα κανόνα, το leasing θα βγει ακριβότερο, τουλάχιστον τόσο όσο το κέρδος της εταιρείας leasing. Ακόμα και αν κάνουμε πολλά χιλιόμετρα. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις/προσφορές ίσως είναι κοντα σαν κόστος οι δύο αυτές περιπτώσεις.

Όμως το leasing σου δίνει ενα peace of mind, αν δεν σου αρέσει τελικά το αυτοκίνητο, αν δεν κάνει για τις ανάγκες σου γιατί άλλαξαν, αν το αυτοκίνητο έχει κάποιο σοβάρο κουσούρι. Γενικώς κρατάς ανοιχτές τις επιλογές σου. Πράγμα πολύ καλό.

Υπάρχει άραγε κανένα spreadsheet με αληθινό παράδειγμα σύγκρισης;

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως το leasing σου δίνει ενα peace of mind, αν δεν σου αρέσει τελικά το αυτοκίνητο, αν δεν κάνει για τις ανάγκες σου γιατί άλλαξαν, αν το αυτοκίνητο έχει κάποιο σοβάρο κουσούρι. Γενικώς κρατάς ανοιχτές τις επιλογές σου. Πράγμα πολύ καλό.
    Επαναλαμβάνω... πετάς λεφτά σε ένα πηγάδι σαν ιδιώτης όπως και οτιδήποτε νοικιάζουμε γενικά στη ζωή μας είτε είναι αμάξι είτε σπίτι κλπ οπότε ναι peace of mind αν είσαι large.
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναλαμβάνω... πετάς λεφτά σε ένα πηγάδι σαν ιδιώτης όπως και οτιδήποτε νοικιάζουμε γενικά στη ζωή μας είτε είναι αμάξι είτε σπίτι κλπ οπότε ναι peace of mind αν είσαι large.
    Κοίτα..αν βάλεις κάτω ό,τι χαλάς για το δικό σου, ιδιοκτησία, αυτοκίνητο, τα κάνεις μια σούμα (ασφάλεια, βενζίνες, σέρβις, ένα Χ απρόβλεπτο έξοδο για επισκευή, κτλ) και τα διαιρέσεις δια 12, έχεις μια μηνιαία "δόση δανείου"
    Αν δεν είχαν ακριβύνει τα πάντα στο σουπερμαρκετ, ίσως ήταν και το υψηλότερο κόστος.

Με πολύ μπακαλίστικους και πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ θέλω περίπου 170€, και σκέψου ότι κάνω 5-6Κ χλμ τον χρόνο.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Δεν είναι ακριβώς έτσι...
    Mε το leasing ναι, ξέρεις ότι κάθε μήνα θα δίνεις 100-150 ευρώ παραπάνω σε σχέση με την αγορά (και λαμβάνοντας σε ένα βάθος 4-5ετίας υπόψη τα κόστη δανείων, ασφαλειών, συντήρησης κλπ)
    Αλλά είναι κάτι που μπορείς να το βάλεις κάτω και να δεις αν σε βγάζει να το κάνεις
    Απαξ και το κάνεις, όμως, στ'αρχ...α σου όλα μετά. Ότι και να γίνει είσαι καλυμμένος, ακόμα και φωτιά να πάρει το ρημάδι (που λεει ο λόγος). Αυτό είναι το peace of mind..

Αν αγοράσεις λοιπόν, σε βάθος 4-5ετίας ξέρεις ότι θα εξοικονομήσεις χ λεφτά σε σχέση με το leasing.. Αυτό όμως θα συμβεί στην ιδανική περίπτωση που όλα πάνε καλά.
    Μια χοντρή ζημιά να γίνει όμως (που να μην καλύπτεται από κάποια εγγύηση π.χ. ) και βγήκες εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Κανονικά δεν θα γίνει, αλλά αν γίνει την πάτησες
    Ξέρω η απάντηση είναι κάνε μικτή ασφάλεια, τουλάχιστον να είσαι από κει καλυμμένος..
    Σωστό, αλλά πες μου πόσους ξέρεις με μεικτή μετά το 1ο εξάμηνο που κάποιες αντιπροσωπείες σου πλασάρουν και καλά σαν "υποχρεωτική"...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Κοίτα..αν βάλεις κάτω ό,τι χαλάς για το δικό σου, ιδιοκτησία, αυτοκίνητο, τα κάνεις μια σούμα (ασφάλεια, βενζίνες, σέρβις, ένα Χ απρόβλεπτο έξοδο για επισκευή, κτλ) και τα διαιρέσεις δια 12, έχεις μια μηνιαία "δόση δανείου"
    Αν δεν είχαν ακριβύνει τα πάντα στο σουπερμαρκετ, ίσως ήταν και το υψηλότερο κόστος.

Με πολύ μπακαλίστικους και πρόχειρους υπολογισμούς, εγώ θέλω περίπου 170€, και σκέψου ότι κάνω 5-6Κ χλμ τον χρόνο.
    Δεν έχω βάλει τπτ κάτω... με το που πέρασε το όχημα την 10ετία είπα (1000€ στην άκρη το χρόνο για φθορές). Τώρα θα το βάψω, θα αλλάξω όλη την ταπετσαρία, λάστιχα πορτών, και πάτωμα γιατί στα 24 χρόνια έχουν φθορές. Σε 2-3 χρόνια πάλι κάτι θα κάνω.

Θέλω και εγώ σύγχρονο αυτοκίνητο.. δεν είμαι τρελός και έχετε καταλάβει τι techfreak είμαι εδώ μέσα... από εκεί και πέρα, απλά ΔΕΝ συμφέρει πια. Ίσως ένα καλό μεταχειρισμένο 10ετίας να το έπαιρνα αλλά δεν ξέρω τι θα του είχε κάνει ο προηγούμενος γιατί τα χλμ ενός αυτοκινήτου είναι παντελώς άσχετος παράγοντας καταπόνησής του. Ένα γερμανικό με 100000χλμ στους δρόμους και θερμοκρασίες της γερμανίας δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα πχ και ένα όχημα που μπορεί να δείχνει 50000χλμ στην 10ετία αλλά να τα έχει κάνει στο κέντρο με το λιώσε και περίμενε στη ζέστη και στις λακούβες και στην ανικανότητα σωστής συντήρησης και των συνεργείων και τον ιδιοκτητών.

Βασικά ένα station θέλω ο κακομοίρης και η Toyota πλην της νέας corolla που τρώγεται κάπως σε ομορφιά (αλλά θες 32+χιλ).. έχει βγάλει πουλάκια τα προηγούμενα χρόνια να πεις θα έπαιρνα μεταχειρισμένο. Τα SUV και τα ψηλά τέρατα τα απεχθάνομαι... νοιώθω μέσα τους πως είμαι στο πλοίο για Άνδρο και θέλω να κάνω εμετό .
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι ακριβώς έτσι...
    Mε το leasing ναι, ξέρεις ότι κάθε μήνα θα δίνεις 100-150 ευρώ παραπάνω σε σχέση με την αγορά (και λαμβάνοντας σε ένα βάθος 4-5ετίας υπόψη τα κόστη δανείων, ασφαλειών, συντήρησης κλπ)
    Αλλά είναι κάτι που μπορείς να το βάλεις κάτω και να δεις αν σε βγάζει να το κάνεις
    Απαξ και το κάνεις, όμως, στ'αρχ...α σου όλα μετά. Ότι και να γίνει είσαι καλυμμένος, ακόμα και φωτιά να πάρει το ρημάδι (που λεει ο λόγος). Αυτό είναι το peace of mind..

Αν αγοράσεις λοιπόν, σε βάθος 4-5ετίας ξέρεις ότι θα εξοικονομήσεις χ λεφτά σε σχέση με το leasing.. Αυτό όμως θα συμβεί στην ιδανική περίπτωση που όλα πάνε καλά.
    Μια χοντρή ζημιά να γίνει όμως (που να μην καλύπτεται από κάποια εγγύηση π.χ. ) και βγήκες εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Κανονικά δεν θα γίνει, αλλά αν γίνει την πάτησες
    Ξέρω η απάντηση είναι κάνε μικτή ασφάλεια, τουλάχιστον να είσαι από κει καλυμμένος..
    Σωστό, αλλά πες μου πόσους ξέρεις με μεικτή μετά το 1ο εξάμηνο που κάποιες αντιπροσωπείες σου πλασάρουν και καλά σαν "υποχρεωτική"...
    Εγώ μόνο με μεικτή είμαι πάντως.

Και αυτό θέμα +- είναι. Αν βάλεις μια Χ πιθανότητα να τρακάρεις (ή σε τρακάρουν) ανα 2-3 χρόνια, μπορείς να πεις ότι δίνω λιγότερα λεφτά για απλή, αλλά αν βάλω και το κόστος ενός πιθανού τρακαρίσματος, μπορεί τελικά να βγαίνει περισσότερο.

Προσωπικά προτιμώ την μεικτή, και ας δίνω προφανώς περισσότερα, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δυστυχώς κυκλοφορύν και ανασφάλιστοι...

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Εγώ μόνο με μεικτή είμαι πάντως.

Και αυτό θέμα +- είναι. Αν βάλεις μια Χ πιθανότητα να τρακάρεις (ή σε τρακάρουν) ανα 2-3 χρόνια, μπορείς να πεις ότι δίνω λιγότερα λεφτά για απλή, αλλά αν βάλω και το κόστος ενός πιθανού τρακαρίσματος, μπορεί τελικά να βγαίνει περισσότερο.

Προσωπικά προτιμώ την μεικτή, και ας δίνω προφανώς περισσότερα, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δυστυχώς κυκλοφορύν και ανασφάλιστοι...
    Αυτό δεν έχει να κάνει με τη μεικτή ασφάλεια. Στο πακέτο που μου δίνει ο ασφαλιστής μου πάντα βάζει και προστασία από ανασφάλιστο όχημα.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Δεν έχω βάλει τπτ κάτω... με το που πέρασε το όχημα την 10ετία είπα (1000€ στην άκρη το χρόνο για φθορές). Τώρα θα το βάψω, θα αλλάξω όλη την ταπετσαρία, λάστιχα πορτών, και πάτωμα γιατί στα 24 χρόνια έχουν φθορές. Σε 2-3 χρόνια πάλι κάτι θα κάνω.

Θέλω και εγώ σύγχρονο αυτοκίνητο.. δεν είμαι τρελός και έχετε καταλάβει τι techfreak είμαι εδώ μέσα... από εκεί και πέρα, απλά ΔΕΝ συμφέρει πια. Ίσως ένα καλό μεταχειρισμένο 10ετίας να το έπαιρνα αλλά δεν ξέρω τι θα του είχε κάνει ο προηγούμενος γιατί τα χλμ ενός αυτοκινήτου είναι παντελώς άσχετος παράγοντας καταπόνησής του. Ένα γερμανικό με 100000χλμ στους δρόμους και θερμοκρασίες της γερμανίας δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα πχ και ένα όχημα που μπορεί να δείχνει 50000χλμ στην 10ετία αλλά να τα έχει κάνει στο κέντρο με το λιώσε και περίμενε στη ζέστη και στις λακούβες και στην ανικανότητα σωστής συντήρησης και των συνεργείων και τον ιδιοκτητών.

Βασικά ένα station θέλω ο κακομοίρης και η Toyota πλην της νέας corolla που τρώγεται κάπως σε ομορφιά (αλλά θες 32+χιλ).. έχει βγάλει πουλάκια τα προηγούμενα χρόνια να πεις θα έπαιρνα μεταχειρισμένο. Τα SUV και τα ψηλά τέρατα τα απεχθάνομαι... νοιώθω μέσα τους πως είμαι στο πλοίο για Άνδρο και θέλω να κάνω εμετό .
    Στη θέση σου θα κοίταζα κάτι σε high quality μτχ, όχι μάντρες και βλακείες, κάτι σαν τη https://www.spotawheel.gr/ ας πούμε που όλη μα όλη η μπίζνα της έχει βασιστεί στο να πουλάει μεταχειρισμένα άνω του Μ.Ο.
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Σελ. 234 από 277 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση για αγορά νέου αυτοκινήτου.
    Από zardoz στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-11, 16:58
  2. Γνώμη για αγορά οθόνης....eizo?
    Από sem27gr στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 22:53
  3. Γνωμη για αγορά οθόνης
    Από wishbone στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-06, 21:59
  4. Η γνώμη σας για αγορά hardware!
    Από LemonJelly στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-06, 02:37
  5. Γνωμη για αγορα ακουστικων 5+1
    Από lionheart-20 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-05, 17:09

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία