Σελ. 269 από 277 ΠρώτηΠρώτη ... 249259264267268269270271274 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.021-4.035 από 4152
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kορίτσια μου όμορφα
    Δίτροχο και το αυτί στην άσφαλτο

Δεν σκοπεύω να περάσω την ζωή μου
    στον Κηφισό και στην Κηφισίας
    βλέποντας τηλεόραση
    μέσα σε αυτονίνητο.

Να πλένει ο μπροστινός το παρμπρίζ
    Και να λούζει τα μηχανάκια πίσω του
    Απόλαυση ανεκτίμητη
    Εννοείται ρε συ... Αλλά και εκεί με το varadero μένω τις 20ετιας ή θεωρείται λογικό να δώσω 23+χιλ για τη μηχανή που θέλω? Όσο το Honda δεν σπάει και δεν χαλάει και του κάνω σωστά τις συντηρήσεις του, όλα καλά.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείται ρε συ... Αλλά και εκεί με το varadero μένω τις 20ετιας ή θεωρείται λογικό να δώσω 23+χιλ για τη μηχανή που θέλω? Όσο το Honda δεν σπάει και δεν χαλάει και του κάνω σωστά τις συντηρήσεις του, όλα καλά.
    Kάποτε θα μεγαλώσεις
    Και θα εκτιμήσεις
    Τα ελαφριά μηχανάκια
    και το πεντακάβαλο παπί.

Και τα γκαζιάρικα καλά είναι
    Και τα σκουτεράκια
    Αρκεί να είναι ελαφριά
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kάποτε θα μεγαλώσεις
    Και θα εκτιμήσεις
    Τα ελαφριά μηχανάκια
    και το πεντακάβαλο παπί.

Και τα γκαζιάρικα καλά είναι
    Και τα σκουτεράκια
    Αρκεί να είναι ελαφριά
    Το βασικό είναι να σε βλέπουν και πίστεψε με με το Varadero σε βλέπουν συν ότι έχει 2 τεράστια Η4 φανάρια.
    Το 2ο είναι η άνεση σε όλες τις συνθήκες όπου εκεί όντως κάποια σκουτερκαναπεδες είναι οκ.
    Το 3ο είναι η ασφάλεια όπου εκεί είμαι πισω αλλά έχω κάνει update στο δικό μου εγκέφαλο
    CorollaClub

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν τηρούνται κάποιες προυποθέσεις (parking, χλμ/έτος κλπ) τα ηλεκτρικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναβάθμιση ΧΤΕΣ.
    Επιδόσεις? Κατανάλωση? Ευκολία? Συντήρηση?
    Δεν τηρουνται αυτες οι προυποθεσεις για τον περισσοτερο κοσμο,στην Ελλαδα,ενα μεσο θερμικο αυτοκινητο εχει αυτονομια 500-550 χιλιομετρα με ενα ντεποζιτο.Οταν θα ερθουν καποια στιγμη,υποθετω μεσα στα επομεν 2-3 χρονια ηλεκτρικα κατω 25 χιλιαδων ευρω,με μια θεωρητικη αυτονομια 450+ χιλιομετρα,εκει θα ειναι πιο ευκολο να επιλεξει καποιος ηλεκτρικο,τα συνεργεια παντως και με οσους μηχανικους εχω μιλησει,δεν τα συμπαθουν τα ηλεκτρικα,γιατι θα χασουν χρηματα μαλλον,πιθανον.

Ηλεκτρικα οπως το Puma-Ε εχουν κοφτη στα 160 χιλιομετρα και με αυτονομια περιορισμενη,βιαστηκε εδω η Ford να το κυκλοφορησει,ηθελε περισσοτερη δουλεια.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ και επαυξάνω.

Οι προυποθέσεις είναι : Μονοκατοικία με Φ/Β συστημα και πάρκινγκ. Επιδότηση κινούμαι ηλεκτρικά. Ύπαρξη θερμικού αυτοκινήτου για μεγάλα road trips και για όλα τα άλλα (city driving και μικρά ταξιδια) το ηλεκτρικό.

Τότε το ηλεκτρικό έχει μακράν την οικονομικότερη συντήρηση, ενώ είναι πολύ πιο άνετο και ξεκούραστο στη χρήση του και με σπουδαίες επιδόσεις.

Ειδικά αν πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις και χρειάζεται κάποιος να αγοράσει αυτοκίνητο, οτιδήποτε άλλο πλην ηλεκτρικού είναι κατ'εμε λάθος.
    Οσοι ειναι εξω απο αστικες πολεις,ναι μπορει να εχουν μονοκατοικια,με συστημα ταχυφορτισης,το οποιο θα πρεπει οι ιδιοι να πληρωσουν το κοστος εγκαταστασης,δεν ξερω αν υπαρχει καποια πριμοδοτηση/επιδοτηση και για αυτο,κατοχη 2 οχηματων για μια οικογενεια το βλεπω δυσκολο,ακομη και αν μιλαμε για ενα 1.2 100 αλογων,πχ ibiza,yaris.

Οσοι ειμαστε μεσα στις πολεις,ναι,θα μπορουσα να επιλεξω ενα ρενω 5 ηλεκτρικο,με 400 χιλιομετρα αυτονομια και να πηγαινοερχομαι τζαμπε στη δουλεια,η σε περιφερειακες μετακινησεις,αλλα για ταξιδια ανω των 200 χιλιομετρων,θα αγχωθεις,θα αναγκαστεις να περιορισεις την ταχυτητα σε 100-120 χιλιομετρα.

- - - Updated - - -

Εγώ που κάνω 55χλμ την ημέρα, ακομα και χωρίς τίποτα από ολα αυτά που περιγράφεις και απλά με φόρτιση μια φορά την εβδομάδα οπουδήποτε (έχω διπλα φορτιστές στο σούπερ μάρκετ), ζάχαρη θα την πέρναγα με το ηλεκτρικό.
    Εσυ οσο εχει ανοιχτο συνεργειο ο κολλητος τογιοτακιας,εισαι καλυμενος,οταν θα βγει στη συνταξη τι κανουμε? 1.8 η μπενζινα παλι,δεν ειμαι και κοντα στο γεβγελι να πεταγομαι.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOU Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσυ οσο εχει ανοιχτο συνεργειο ο κολλητος τογιοτακιας,εισαι καλυμενος,οταν θα βγει στη συνταξη τι κανουμε? 1.8 η μπενζινα παλι,δεν ειμαι και κοντα στο γεβγελι να πεταγομαι.
    Ισχύει αυτό που λες αλλά όπως έχω ξαναπεί γεμίζω με 26-28€ και κάνω 350χλμ με το αέριο μέσο όρο με λάθος μπεκ αεριου. Αν τα αλλάξω θα κάνω 400+ οπότε το κόστος αντέχεται.
    Το γιατί κάθεστε όλοι και πληρώνετε βενζίνες με ξεπερνάει αυτό το πράγμα ειλικρινά.
    Μήπως αν πάρω οτιδήποτε θερμικό τώρα, το 1ο που θα μπει μόλις βγει από την αντιπροσωπεία δεν θα είναι το αέριο? Μίλησα με ένα φίλο που έχει την καινούργια την 2λιτρη την corolla. Είναι γύρω στα 6lt λόγο πολης, αυτό σε εμένα λόγο Αττικής οδού θα πέσει στα 4.5 με 5 οπότε με το αέριο το κόστος θα είναι σαν 3lt τα 100χλμ.
    CorollaClub

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOU Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τηρουνται αυτες οι προυποθεσεις για τον περισσοτερο κοσμο,στην Ελλαδα,ενα μεσο θερμικο αυτοκινητο εχει αυτονομια 500-550 χιλιομετρα με ενα ντεποζιτο.Οταν θα ερθουν καποια στιγμη,υποθετω μεσα στα επομεν 2-3 χρονια ηλεκτρικα κατω 25 χιλιαδων ευρω,με μια θεωρητικη αυτονομια 450+ χιλιομετρα,εκει θα ειναι πιο ευκολο να επιλεξει καποιος ηλεκτρικο,τα συνεργεια παντως και με οσους μηχανικους εχω μιλησει,δεν τα συμπαθουν τα ηλεκτρικα,γιατι θα χασουν χρηματα μαλλον,πιθανον.

Ηλεκτρικα οπως το Puma-Ε εχουν κοφτη στα 160 χιλιομετρα και με αυτονομια περιορισμενη,βιαστηκε εδω η Ford να το κυκλοφορησει,ηθελε περισσοτερη δουλεια.

Με κάτω απο 25000 ποιό οικογενειακό ICE της προκοπής βρίσκεις?
    Γιατί όταν έψαχνα έφτασα >>30,000 (για να έχω άνεση και κάμποσα άλογα για ενεργητική ασφάλεια (0-100 <8.0").
    Κοντά €40κ έφτασα γιατί θέλαμε μέγεθος tiguan.

Αθήνα - Θεσσαλονίκη μου βγάζει με ~22 λεπτά στάση με οδήγηση 10% ΠΑΝΩ απο τα όρια.
    Υπάρχει περίπτωση να μήν σταματήσω στις 4 ώρες ταξίδι με 2 παιδιά?

Μη μου πεί κανείς τίποτα για το 5%.
    Πειραιά - Κιάτο μου έλεγε ότι θα έφτανα με 9% και όταν κατάλαβα ότι λέει αλήθεια το πάτησα (αρκετά) και έφτασα με 5-6%.
    Πλέον νιώθω πιο άνετα γιατί υπολογίζει με ~99% ακρίβεια.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με κάτω απο 25000 ποιό οικογενειακό ICE της προκοπής βρίσκεις?
    Γιατί όταν έψαχνα έφτασα >>30,000 (για να έχω άνεση και κάμποσα άλογα για ενεργητική ασφάλεια (0-100 <8.0").
    Κοντά €40κ έφτασα γιατί θέλαμε μέγεθος tiguan.

Αθήνα - Θεσσαλονίκη μου βγάζει με ~22 λεπτά στάση με οδήγηση 10% ΠΑΝΩ απο τα όρια.
    Υπάρχει περίπτωση να μήν σταματήσω στις 4 ώρες ταξίδι με 2 παιδιά?

Μη μου πεί κανείς τίποτα για το 5%.
    Πειραιά - Κιάτο μου έλεγε ότι θα έφτανα με 9% και όταν κατάλαβα ότι λέει αλήθεια το πάτησα (αρκετά) και έφτασα με 5-6%.
    Πλέον νιώθω πιο άνετα γιατί υπολογίζει με ~99% ακρίβεια.
    Δεν υπάρχει σε καλό εκτός Hyundai Hybrid που είναι αξιοπρεπεστατα και το i30 ξεκινάει από 24κ, το Corolla είναι 28κ και το Corolla Cross 30κ.
    Άλλες επιλογές για μένα για όχημα χωρίς προβλήματα δεν υπάρχουν ειδικά από Ευρώπη μεριά που τα μισά είναι πλέον κινέζικα με φορεσιά ευρωπαϊκής μάρκας.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 08-03-25 στις 22:42. Αιτία: quote fix

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Πολύ χοντρικά τα κόστη είναι αυτά :

ένα βενζινοκίνητο είναι στα 2000 ευρώ ανά 15000 km.
    αν γίνει υγραέριο πάει 1400 ευρώ ανά 15000 km.
    ένα ηλεκτρικό χωρίς Φ/Β και φόρτιση σπίτι πάει στα 900 ευρώ ανά 15000 km.
    ένα ηλεκτρικό με Φ/Β (netmetering και πλεόνασμα ενέργειας) και φόρτιση κάθε βράδυ, πάει στα 300 ευρώ ανά 15000 km.
    ένα ηλεκτρικό με Φ/Β (netmetering και πλεόνασμα ενέργειας) αλλά φόρτιση κατά τη διάρκεια παραγωγής από το Φ/Β, έχει μηδέν ευρώ.
    Αν φορτίζει και έξω, και/ή έχει netbilling αντί για netmetering, ανεβαίνει εννοείται το κόστος.

Προφανώς μπορεί να κάνει κάποιος roadtrip αν κινείται μεταξύ πόλεων και σε κεντρικές αρτηρίες (με κόστος σε χρήμα και χρόνο). Αλλά αν θέλει να χαθεί σε βουνά λαγκάδια και χωριά, δυσκολευει πάρα πολύ το πράγμα. Και είναι ένα άγχος που προσωπικά θα ήθελα να αποφύγω.

Αλλά για τις καθημερινές μετακινήσεις μου, χωρίς να τρέχω στα βενζινάδικα, να έχω one pedal driving, ησυχία, άφθονο γκάζι για ασφαλείς προσπεράσεις άνετα θα επέλεγα ένα ηλεκτρικό αν ήταν να αλλάξω το 16ετιάς υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο μου.

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς μπορεί να κάνει κάποιος roadtrip αν κινείται μεταξύ πόλεων και σε κεντρικές αρτηρίες (με κόστος σε χρήμα και χρόνο). Αλλά αν θέλει να χαθεί σε βουνά λαγκάδια και χωριά, δυσκολευει πάρα πολύ το πράγμα. Και είναι ένα άγχος που προσωπικά θα ήθελα να αποφύγω..
    Αν ψάξεις παλαιότερες αναρτήσεις μου θα δείς ότι έγραφα τα ίδια.
    Στα βουνά η κατανάλωση πέφτει πάρα πολύ γιατί υπάρχει η ανάκτηση συν ότι οι ταχύτητες είναι μικρές.

Κρήτη και Τζουμέρκα που έχουμε κάνει βόλτες σε βουνά η μπαταρία δεν άγχωσε καθόλου. Και ξεκινούσαμε με 80%.

Η ιδέα είναι.
    Χρόνο συνολικά στις 10 μέρες/1600χλμ πρέπει να χάσαμε λιγότερο απο 1 ώρα. Και δεν είναι ότι κοιτάγαμε το αμάξι να φορτίζει. Ψάχναμε πού να πάμε/μείνουμε, τρώγαμε πρωινό/σνακ κλπ.
    Με καλύτερη οργάνωση φορτίζεις τα βράδια αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ.

Το κόστος που είπες σε εξωτερικούς φορτιστές είναι ελάχιστα κάτω απο ότι με βενζίνη. Πές τα ίδια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να προγραμματίσω τον εγκέφαλο να μήν το σκέφτομαι!
    Είμασταν Ιωάννινα και λέμε πού πάμε? Χαζεύουμε google maps και λέμε πάμε Παξούς? Βρίσκουμε να μείνουμε, βάζω abrp να δώ αποστάσεις/καταναλώσεις και αν θυμάμαι καλά φορτίσαμε 10-15' στα Ιωάννινα πριν ξεκινήσουμε για Ηγουμενίτσα. Πρέπει να φύγαμε απο Παξούς με >40%

Μετά φορτίσαμε λίγο Σύβοτα γιατί θέλαμε να κάνουμε βόλτα και να φάμε κάτι και το βράδυ Μεσολόγγι. Απο εκεί φύγαμε με 100% και φορτίσαμε λίγο πριν φτάσουμε Πόρο. Μείναμε Πόρο 2-3 βράδια, πήγαμε Σπέτσες και φορτίσαμε Ναύπλιο τελευταία φορά. Μετά φτάσαμε Πειραιά με <40% και ξαναφόρτισα σπίτι.

Πιο YOLO ταξίδι δεν έχουμε ξανακάνει και έτυχε να έχουμε και το ηλεκτρικό!
    Ο πραγματικός λόγος ήταν ότι αποφεύγαμε μία κακοκαιρία που μας κυνηγούσε

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Ερώτηση 1 ξέρει κανείς αυτό το προσωρινό δίπλωμα 6μηνου που δίνουν αν το δίνουν σε άτομο ηλικίας 70 ετών για το διάστημα που χρειάζεται μέχρι να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά για να καταθέσει χαρτιά; Η πρέπει πρώτα να καταθέσεις τα χαρτιά και μετά να σου δώσουν το προσωρινό για όσο περιμένεις να εκδοθεί το κανονικό;

Ερώτηση 2.
    Θέλω να πάρω ένα δυναμοκλειδο όχι πολύ ακριβό για να αλλάζω τα μπουζί μόνος...
    Δεν εμπιστεύομαι το χέρι μου στο σφυξιμο και φοβάμαι μη κάνω πατάτα και χαλάσω κάνα σπείρωμα...
    Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι με τι καρέ να διαλέξω δυναμοκλειδο... Γιατί βλέπω διάφορα καρέ... Το 1/2 καρέ είναι οκ;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση 1 ξέρει κανείς αυτό το προσωρινό δίπλωμα 6μηνου που δίνουν αν το δίνουν σε άτομο ηλικίας 70 ετών για το διάστημα που χρειάζεται μέχρι να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά για να καταθέσει χαρτιά; Η πρέπει πρώτα να καταθέσεις τα χαρτιά και μετά να σου δώσουν το προσωρινό για όσο περιμένεις να εκδοθεί το κανονικό;

Ερώτηση 2.
    Θέλω να πάρω ένα δυναμοκλειδο όχι πολύ ακριβό για να αλλάζω τα μπουζί μόνος...
    Δεν εμπιστεύομαι το χέρι μου στο σφυξιμο και φοβάμαι μη κάνω πατάτα και χαλάσω κάνα σπείρωμα...
    Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι με τι καρέ να διαλέξω δυναμοκλειδο... Γιατί βλέπω διάφορα καρέ... Το 1/2 καρέ είναι οκ;
    Για το ένα δεν ξέρω κάτι αλλά ρε συ σε παγωμένο αμάξι, απλά μόλις νιώσεις ότι σου κάνει αντίσταση ενώ το βιδωνεις με τα δάχτυλα απλα, κάνεις ένα τεταρτακι με μιση στροφη σφιξιμο και τέλος. Η ρεδελα των μπουζί είναι επίτηδες μαλακια. Δεν θέλει δηλαδή τίποτα τρελό σφίξιμο.
    CorollaClub

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Για το ένα δεν ξέρω κάτι αλλά ρε συ σε παγωμένο αμάξι, απλά μόλις νιώσεις ότι σου κάνει αντίσταση ενώ το βιδωνεις με τα δάχτυλα απλα, κάνεις ένα τεταρτακι με μιση στροφη σφιξιμο και τέλος. Η ρεδελα των μπουζί είναι επίτηδες μαλακια. Δεν θέλει δηλαδή τίποτα τρελό σφίξιμο.
    Τι να πω... Έλεγα να το παίξω εκ του ασφαλούς... Όχι ότι θα τα αλλάξω τώρα...
    Απλά ήθελα να προμηθευτώ το δυναμοκλειδο να το έχω...
    Θέλετε να ακούσετε και κάτι καλό...
    Ο tce κινητήρας μου φοράει ngk laser iridium από μαμά... Η ngk τα δίνει για 130-160Κ.... Τώρα έχω 80Κ και τα έχω πάνω από 15 χρόνια.... Ακόμα παίζουν οκ...
    Ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου κάτι έλεγε το service manual για 80Κ αλλά δεν θυμάμαι τι... Έλεγχο, αλλαγή.... Δεν θυμάμαι..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Τι να πω... Έλεγα να το παίξω εκ του ασφαλούς... Όχι ότι θα τα αλλάξω τώρα...
    Απλά ήθελα να προμηθευτώ το δυναμοκλειδο να το έχω...
    Θέλετε να ακούσετε και κάτι καλό...
    Ο tce κινητήρας μου φοράει ngk laser iridium από μαμά... Η ngk τα δίνει για 130-160Κ.... Τώρα έχω 80Κ και τα έχω πάνω από 15 χρόνια.... Ακόμα παίζουν οκ...
    Ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου κάτι έλεγε το service manual για 80Κ αλλά δεν θυμάμαι τι... Έλεγχο, αλλαγή.... Δεν θυμάμαι..
    Είναι πάρα πολλά τα χλμ για να έχεις τα ίδια μπουζί ασχέτως τι λέει ο κατασκευαστής. Ιριδίου έχω και εγώ στη Corolla και τα αλλάζω κάθε 20χιλ αλλά οκ στις 40χιλ είναι είναι ένα καλό νούμερο. Το πρόβλημα είναι πως στο μπουζί κολλάνε παπάδες σε ένα παλιό μοτέρ που τσιμπάει και λίγο λαδάκι και ναι μεν λειτουργεί αλλά όχι όπως πρέπει. Από την άλλη τα NGK τα ιριδίου πάνω από 15€ το ένα δεν νομίζω να μου τα έχει χρεώσει ο φίλος μου ποτέ... αλλά εσύ έχεις Laser StarWars μοντέλο λολ.
    CorollaClub

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Tα απλά ιριδίου αν δεις τα δίνουν για τα μισά χιλιόμετρα από τη σειρά laser oem..
    https://ngksparkplugs.com/en/resourc...um-spark-plugs
    Δηλαδή γύρω στα 60-65Κ περίπου..
    Τα απλά ιριδίου...
    Για τα υπόλοιπα απλά μπουζί νικελίου η πλατίνας προφανώς κάπου εκεί που ανέφερες...
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Tα απλά ιριδίου αν δεις τα δίνουν για τα μισά χιλιόμετρα από τη σειρά laser oem..
    https://ngksparkplugs.com/en/resourc...um-spark-plugs
    Δηλαδή γύρω στα 60-65Κ περίπου..
    Τα απλά ιριδίου...
    Για τα υπόλοιπα απλά μπουζί νικελίου η πλατίνας προφανώς κάπου εκεί που ανέφερες...
    Εγώ είμαι έτοιμος να γυρίσω σε κανονικά μπουζί και αλλαγή κάθε 5000 μαζί με τα λάδια. Όταν η ακίδα γίνει χάλια, δε πα να είναι απλα, ιριδιου ή απο Vibranium, η απόδοση δεν είναι ίδια γιατί δημιουργείτε στρώμα πάνω στην ακίδα όσο και να καίγονται τα περισσότερα υπολείμματα που πάνε εκεί.
    Το νιώθω στο κινητήρα και στη Corolla και στο varadero που αυτό είχε ιριδίου μαμά. Μόλις φεύγω από το σερβισ το μοτέρ σκοτώνει. Όσο ανεβαίνουν οι χιλιαδες, υπάρχει πτωση και το 90% είναι απο τα μπουζί. Ειδικά σε οχήματα πάνω από 150-200χιλιαδες χλμ. σαν τα δικά μας που τσιμπάνε και τα λαδακια τους (για κάτι turbo ή compressor απλα γελάω με τις αλλαγές στα 100000χλμ σε μπουζί και κλαίω με τις αλλαγές λαδιων στο λιοπιρι της Ελλάδας στις 20000χλμ)
    CorollaClub

Σελ. 269 από 277 ΠρώτηΠρώτη ... 249259264267268269270271274 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση για αγορά νέου αυτοκινήτου.
    Από zardoz στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-11, 16:58
  2. Γνώμη για αγορά οθόνης....eizo?
    Από sem27gr στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 22:53
  3. Γνωμη για αγορά οθόνης
    Από wishbone στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-06, 21:59
  4. Η γνώμη σας για αγορά hardware!
    Από LemonJelly στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-06, 02:37
  5. Γνωμη για αγορα ακουστικων 5+1
    Από lionheart-20 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-05, 17:09

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία