Σελ. 3 από 119 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 1781
    Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Το θεμα τι κυκλοφορει στην αγορα το εχω κλεισει εδω και ενα χρονο. Επαψα να ενδιαφερομαι ενω τοσα χρονια παρακολουθουσα μεσω φορουμ και γνωστων. Οποτε το NF4 SLI ειναι πολυ καινουριο για μενα και αν δεν κανω λαθος καποια εκδοση του NF2 δουλεψε σωστα.
    Δεν κατακρινω τους επεξεργαστες...ισα ισα που ειδα θετικα βηματα απο την AMD οπως να κυκλοφορει δικα της chipset οντας οι υπολοιποι ανικακοι να εκμεταλευτουν το αποκλειστικο κοματι αγορας που θα ειχαν.

Οπως ο ενσωματωμενος ελεκτης μνημης μιας και ολοι αποτυχανε.

Οπως επισημανση ποιες μνημες και σε ποιες μητρικες δουλευανε.

Εκει που χανει η AMD και ειναι καιρος να προχωρησει ειναι σε κατασκευη chipset και στην υποστηριξη απο μαϊκροσοφτ.

Το κακο που βλεπω ειναι οτι την ειδε με τις τελευταιες αποτυχιες/αδυναμιες της Intel και εκει που πουλαγε τους επεξεργαστες σε αλουμινοχαρτο τωρα θελει "ακριβα" κουτακια.

Το θεμα ειναι οτι εμεις την πληρωνουμε παντα, γι`αυτο καποτε λεγαμε υπστηριχτε την AMD, τωρα θα λεμε Intel...το αυριο με τα βιστα ειναι κοντα και θα δειξει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    Μία παράκληση. Μετά από κάθε κόμμα ή τελεία, άφηνε σε παρακαλώ πολύ ένα κενό. Καθιστά τα γραφόμενά σου πολύ πιο ευανάγνωστα.

Και το "θήτα", εάν έχεις την καλωσύνη.

Τώρα στο θέμα μας.

Όπως είπες και συ έχω ασχοληθεί τόσο λίγο που με θεωρώ από άσχετο έως τελείως ρούκι στο θέμα.

Το μόνο που έχω κάνει κατά καιρούς όπως βλέπεις, είναι να ανεβάσω το bus μέχρι το μέγιστο που αντέχει χωρίς όμως να βγει εκτός των επίσημων specifications. Από εκεί και πάνω, δεν θέλω να το κάνω.

Επίσης multipliers και λιγάκι voltage δεν με ενοχλεί να δώσω στην CPU. Δυστυχώς όμως - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων - τα τελευταία χρόνια οι multipliers είναι κλειδωμένοι.
    Ναι αυτο με το θ το κανω συνεχεια..αγγλικο keyboard και οσο ναναι δεν θυμαμαι απεξω τα κουμπια...

Για πειραματισου με τον 4400 σου τωρα που ειναι και μια παρα πολυ γρηγορη cpu και πες μας τις εντυπωσεις σου.Με μαμα ψυχτρα φυσικα...χωρις να λυνεις κουτια κτλπ.Ειμαι σιγουρος πως σε αρκετα applications θα δεις διαφορα.

^^14-07-2004^^Prescott skt 478 D0 @306FSB 1.632V @-53C evap

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brwmogazos
    Δεν αξιζε ομως το ολο προβλημα στα8εροτητας που ειχαν τα κωλο VIA chipset τους με τα scsi μου και αλλες ασυμβατοτητες που ειχαν ακομα και με plextor αντιγραφικα ωστε να κα8ομαι να παιδευομαι με τις ωρες.
    Τα nForce 1 & 2 δεν σου άρεσαν; Ειδικά το 2;

Η προτιμηση σε ιντελ την εποχη που ακομα ημουν αγγλια μεγαλων clocker οπως hipro, macci, holicho κατι δειχνει...
    Για μένα δεν δείχνει απολύτως τίποτα. 15χρονα παιδάκια που παίζουν με ρευματάκια και μπαταριούλες.

Μου αναφερεις πως εχεις ακομα coppermine απο την στιγμη που ο κυριος υπολογιστης σου ειναι X2 4400+.
    Γιατί σου φαίνεται παράξενο;

Ουδέποτε κατέκρινα την Intel συνολικά σαν εταιρία. Μόνο για το απαράδεκτων επιδόσεων netburst και την απάτη-marketing των GHz και του hyper-threading φωνάζω.

Τους Coppermine & Tualatin τους θεωρώ πολύ καλά cores.

Μου λες πως ειναι waste of money η εξτριμ ψυξη και εχεις δωσει 200 ευρω παραπανω αποτι ενας 3800+ για παραδειγμα και μην μου πεις οτι τον πηρες λογο 1MB L2 cache.
    Γι' αυτό ακριβώς τα έδωσα. Εάν μάλιστα είχε βγει τον Ιούλιο που τον πήρα, ο Opteron 165, εκείνον θα χτύπαγα.

Στους dual-core K8 οι πλήρεις L2 caches κάνουν αισθητή διαφορά διότι κρατούν καί τα 2 cores συνεχώς τροφοδοτημένα.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman
    Επισης τα υπερχρονισμενα συστηματα ειναι απολυτως σταθερα οταν η ολη δουλεια εχει γινει απο εναν σωστο overclocker. Αυτα που δεν ειναι σταθερα ειναι τα ετοιματζιδικα συστηματα με την μαπα μητρικη, μνημες για πεταμα και τον κραχτη τον επεξεργαστη να διαφημιζεται.
    Ο σωστος overclocker δεν υπολογιζει κοστος και δεν ειναι σωστος αν το αποτελεσμα του δεν ειναι τελειο και σταθερο.
    Σημειωτεο οτι ασχολουμαι με επεξεργασια βιντεο και την εποχη που ειχα τον PIII600E η αυξηση σε @1020 ηταν παραπανω απο διπλασια.Λειτουργησε ετσι για 4μηνες -ωσπου αναβαθμισα επεξεργαστη- και με WindowsME EN. Ποτε δεν ειχα κρασαρισματα στα Millenium την ωρα που αλλοι δεν ειχαν σταθερα ουτε τα W2K. Ο λογος ειναι οτι τα Millenium δεν συγχωρουν λαθακια και απαιτουν σταθερο υλικο.

Ακομα η πληρως τροποποιημενη μητρικη με το χαλασμενο bios και εκεινα τα Millenium λειτουργουν αψογα. Απο αυτο σερφαρω τωρα με ΧΡ και ενω ειναι σε 24/7.
    (εννοειται οτι παντα λειτουργει υπερχρονισμενο)
    Το αλλο συστημα που εχω ειναι ενα P4C800-E DELUXE, 3.2E D0 218FSB 1:1 2.5 2 3 και ειναι απολυτα σταθερο αλλα περιορισμενο απο μνημες.

Η μητρικη ειναι το 99% της επιτυχιας ή αποτυχιας ειτε στην σταθεροτητα ειτε στον υπερχρονισμο, οι μνημες κατα δευτερον και τελευταιος ερχεται ο επεξεργαστης. Βαλτε εναν κακο κοντρολερ δισκων και καταστραφηκε η σταθεροτητα.

Οι μνημες που ειχα αναφερει πιο πανω ηταν κατα 3 φορες ακριβοτερες...

Η μεγαλη διαφορα δεν φαινεται στα benchmarks αλλα σε σοβαρες εφαρμογες οπως video-editing, photoshop+illustrator ταυτοχρονα και αλλα. Τα benchmarks ειναι απλα ενας αποδεκτος τροπος συγκρισης ανομοιων συστηματων και τιποτε αλλο. Τωρα αν συγκρινετε χρησιμοποιωντας το Word, web surf, cd burning δεν θα δειτε διαφορα απλα επειδη υπερκαλυπτει και ενας 500Mhz επεξεργαστης.
    Ο D0 σου ειναι SL7E5 να υπο8εσω?Εργοστασιο παραγωγης?Οταν τους εψαχνα εγω ηταν αφαντοι οι ατιμοι...το 3.4 απο αμερικη μου τον εστειλαν hand picked.
    Δοκιμασε 5/4 τις μνημες η και 3/2 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν 8υμαμαι καλα η ασους P4c800E που ειχα και εγω στο παρελ8ον Droop-VDDR-Vcore modded δεν ξεκιναγε με cas 3 οταν επιλεγαμε dividers.Δεν γνωριζω και αν λυ8ηκε με νεοτερο bios update.Το Droop mod που γινεται πανευκολα(εχω κανει τα volt mods τους σε 6+ μητρικες απο ατομα που μου τις εστελναν ταχυδρομικως στο παρελ8ον χωρις κανενα προβλημα στην λειτουργια τους ακομα και σημερα)8α σου κρατησει στα8ερο το Vcore χωρις να πουσαρεις με εξτρα Vcore τον επεξεργαστη σε idle ωστε να εχεις το απαιτουμενο σε Full load.

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Για πειραματισου με τον 4400 σου τωρα που ειναι και μια παρα πολυ γρηγορη cpu και πες μας τις εντυπωσεις σου.Με μαμα ψυχτρα φυσικα...χωρις να λυνεις κουτια κτλπ.Ειμαι σιγουρος πως σε αρκετα applications θα δεις διαφορα.
    Μα δεν θέλω. Γιατί είναι Cool & Quiet. Και γω μαζί του.

Οποτε το NF4 SLI ειναι πολυ καινουριο...
    Θα σου υπενθυμίσω την server έκδοσή του nF4 Pro 2200+2050 για Opteron.

Αυτό δεν σου λέει τίποτα για το nF4;

Δεν κατάλαβα τί θες να πεις εδώ.

Εκει που χανει η AMD και ειναι καιρος να προχωρησει ειναι στην υποστηριξη απο μαϊκροσοφτ.
    Δεν είσαι ενημερωμένος.

Μάθε με ποιά specs έγιναν τα x64. Με τα AMD x86-64 (amd64) και όχι με τα κακέκτυπα, ελλιπώς αντιγραμμένα και υλοποιημένα EM64T.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Μόνο για το απαράδεκτων επιδόσεων netburst και την απάτη-marketing των GHz και του hyper-threading φωνάζω.

Τους Coppermine & Tualatin τους θεωρώ πολύ καλά cores.
    Το παλιο πισι που κρατησα τρεχει με εναν Tualatin tA1 PIII-S1.26 512KB server edition @1425 και το νεοτερο με P4 3.2 @3.45
    Στην πραξη εχω τεραστια διαφορα -πανω απο 2.5 φορες- σε video-editing αν και δεν χρησιμοποιει ουτε SSΕ2 ουτε SSE3 εντολες.

Το Hyperthreading μου κανει δουλεια οταν κανει πολλαπλες επεξεργασιες μαζι και ταυτοχρονα ασχολουμαι με αλλα.

Εμενα μου δουλευει. Αν πλεον μπορει και δουλευει ετσι και ενα AMD δεν το ξερω. Η μεγαλη αποτυχια ειναι η σειρα P4 απο 1200Mhz εως 2.4Ghz χωρις hyperthreading.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Δεν κατάλαβα τί θες να πεις εδώ.
    Στον επεξεργαστη που εχει τον controller μνημης αντι στο chipset. Ηταν ενα βημα θετικο ωστε να απαλλαγει απο τα προβληματα συμβατοτητας memory modules και στην επιτευξη καλυτερης επικοινωνιας και ταχυτητας μνημης-επεξεργαστη.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch
    συμφωνώ με τον WAntilles.
    για hobby καλό είναι αλλά όχι να κάτσεις να φάς τόσες ώρες να μάθεις τί κάνει το κάθετι για να μπορέσεις να τα ανεβάσεις όλα ανάλογα για ένα χ αποτέλεσμα.

brwmogazos ο υπολογιστής που έχεις υπερχρονίσει πόσο καίει? (ΔΕΗ) απλά απο περιέργεια. full load k idle σε watt αν το έχεις ψάξει. Ή καλύτερα πες μας ο επεξεργαστής και η ψύξη του πόσο καίει μόνο γιατί ο καθένας μας έχει άλλα γούστα.(άλλος πολλούς σκληρούς άλλος δυο 7800 άλλος όλα μαζί!)

προσωπικά κάθομαι και το ψάχνω το θέμα κάθε 2-3 χρόνια όταν έρχεται η ώρα να συνθέσω ένα υπολογιστή. ύστερα τίποτα.απολαμβάνω ησυχία και αξιοπιστία.

το θέμα είναι πως αν το κάνεις απο hobby δε πρόκειτε να το μετανιώσεις ότι και να γίνει. αν το κάνεις μόνο και μόνο για να κερδίσεις για να έχεις καλό αποτέλεσμα(ΚΑΙ αξιοπιστία) θα το μετανιώσεις στο τέλος.
    Φιλε μου στο παρελ8ον ειχαμε ασχολη8ει με την καταναλωση τους στο xtremesystems

Σκεψου ομως οτι ενα ψυγειο καιει το λιγοτερο ρευμα σπιτι σου απο τις μεγαλες οικιακες συσκευες...και αναφερω ψυγειο γιατι το mach 2 gt kompressor εχει, cap tube, heat exchanger οπως και κα8ε ψυγειο.

Αποτελεσμα μπορεις να εχεις χωρις να χανεις σε αξιοπιστια.
    Οι επεξεργαστες φτιαχνονται τα core τους σε waffers οπως ολοι ξερουμε.Οταν πχ η ιντελ εχει ενα καλο waffer και το προοριζει για 3.8 ghz επεξεργαστες και η αγορα χρειαζεται επειγοντως 3.2 τοτε το ιδιο core 8α χρησιμοποιη8ει για τους 3.2.
    Η ποιοτητα του λοιπον ειναι πολυ ανωτερη και 8α μπορουσε με την ιδια ταση να δουλευει στα 3.8 γιγαχερτζ.Σαν κλοκεραδες καταγραφουμε τα FPO/Batch code απο τους επεξεργαστες μας.Γνωριζουμε εργοστασια παραγωγης, και βδομαδες παραγωγης οπως και steppings.οταν παρατηρειται οτι καποιοι επεξεργαστες κλοκαρουν καλα εχουμε μεγαλυτερο ποσοστο να πετυχουμε καλο κλοκερ επεξεργαστη αν βρουμε εναν ο οποιος προηλ8ε απο το ιδιο waffer το core του.ποτε ομως ενας επεξεργαστης δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.Ακομα και αν τα cores τους ηταν διπλα διπλα στο ιδιο waffer.Οταν πεσει στα χερια μας ενα τετοιο κομματι λοιπον μπορουμε ανετα να τον τρεξουμε στα 3.8 πχ χωρις κανενα απολυτως προβλημα στα8εροτητας και αξιοπιστιας.
    Το παραδειγμα που αναφερω ειναι ισως και η πιο ευκολη λυση για εναν που 8ελει να πειραματιστει στο οβερκλοκινγκ χωρις να πειραματιζεται στα τυφλα.Για ολους εμας ομως που ειναι το χομπυ μας το ψαξιμο ποτε δεν τελειωνει με ολο και καινουριους επεξεργαστες ωστε να βρε8ει ενας ακομα καλυτερος απο τον προηγουμενο μας

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Στον επεξεργαστη που εχει τον controller μνημης αντι στο chipset. Ηταν ενα βημα θετικο ωστε να απαλλαγει απο τα προβληματα συμβατοτητας memory modules και στην επιτευξη καλυτερης επικοινωνιας και ταχυτητας μνημης-επεξεργαστη.
    Το οποιο κοντρολλερ ευ8υνοταν για το sudent death syndrome τους...οχι απο electromigration που φοβοντουσαν πολλοι αλλα λογο του οτι το κοντρολλερ αυτο επαιρνε μαζι του και ολον τον επεξεργαστη οταν πε8αινε...

Περιοχή
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Το Hyperthreading μου κανει δουλεια οταν κανει πολλαπλες επεξεργασιες μαζι και ταυτοχρονα ασχολουμαι με αλλα.

Εμενα μου δουλευει. Η μεγαλη αποτυχια ειναι η σειρα P4 απο 1200Mhz εως 2.4Ghz χωρις hyperthreading.
    http://www.adslgr.com/forum/showpost...&postcount=588

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Φιλε μου στο παρελ8ον ειχαμε ασχολη8ει με την καταναλωση τους στο xtremesystems

Σκεψου ομως οτι ενα ψυγειο καιει το λιγοτερο ρευμα σπιτι σου απο τις μεγαλες οικιακες συσκευες...και αναφερω ψυγειο γιατι το mach 2 gt kompressor εχει, cap tube, heat exchanger οπως και κα8ε ψυγειο.

Αποτελεσμα μπορεις να εχεις χωρις να χανεις σε αξιοπιστια.
    Οι επεξεργαστες φτιαχνονται τα core τους σε waffers οπως ολοι ξερουμε.Οταν πχ η ιντελ εχει ενα καλο waffer και το προοριζει για 3.8 ghz επεξεργαστες και η αγορα χρειαζεται επειγοντως 3.2 τοτε το ιδιο core 8α χρησιμοποιη8ει για τους 3.2.
    Η ποιοτητα του λοιπον ειναι πολυ ανωτερη και 8α μπορουσε με την ιδια ταση να δουλευει στα 3.8 γιγαχερτζ.Σαν κλοκεραδες καταγραφουμε τα FPO/Batch code απο τους επεξεργαστες μας.Γνωριζουμε εργοστασια παραγωγης, και βδομαδες παραγωγης οπως και steppings.οταν παρατηρειται οτι καποιοι επεξεργαστες κλοκαρουν καλα εχουμε μεγαλυτερο ποσοστο να πετυχουμε καλο κλοκερ επεξεργαστη αν βρουμε εναν ο οποιος προηλ8ε απο το ιδιο waffer το core του.ποτε ομως ενας επεξεργαστης δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.Ακομα και αν τα cores τους ηταν διπλα διπλα στο ιδιο waffer.Οταν πεσει στα χερια μας ενα τετοιο κομματι λοιπον μπορουμε ανετα να τον τρεξουμε στα 3.8 πχ χωρις κανενα απολυτως προβλημα στα8εροτητας και αξιοπιστιας.
    Το παραδειγμα που αναφερω ειναι ισως και η πιο ευκολη λυση για εναν που 8ελει να πειραματιστει στο οβερκλοκινγκ χωρις να πειραματιζεται στα τυφλα.Για ολους εμας ομως που ειναι το χομπυ μας το ψαξιμο ποτε δεν τελειωνει με ολο και καινουριους επεξεργαστες ωστε να βρε8ει ενας ακομα καλυτερος απο τον προηγουμενο μας
    ναι αλλά το ψυγείο δε το έχω συνέχεια σε "load". και δε λές και πόσο καίει και ο επεξεργαστής. ειδικά ο ιντελ

για hobby ΜΟΝΟ καλά είναι.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Αυτος ο αδερφος μου πηρε 6μηνες μετα απο μενα ενα s775 με σωστο πλεον chipset 925X (E?) και εναν 3.0ghz. Παει ανετα με στανταρ ψυκτρα και μνημες αλα πλαισιο στα 4.2Ghz και το ζηλευω αρκετα...

ΥΣ. τουλαχιστον απο την ιντελοεμπειρια μου η αποδοση ερχεται μεσα απο την αυξηση fsb και ταχυτητα μνημης. Δηλαδη ιδια μεγαχερτζ με νορμαλ και υπερχρονισμενο fsb η διαφορα ειναι τεραστια. Ακομα και οι ελεγκτες δισκων πετανε.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Η προτιμηση σε ιντελ την εποχη που ακομα ημουν αγγλια μεγαλων clocker οπως hipro, macci, holicho κατι δειχνει...

Για μένα δεν δείχνει απολύτως τίποτα. 15χρονα παιδάκια που παίζουν με ρευματάκια και μπαταριούλες.

Αυτη η φραση σου με καλυψε και 8α σταματησω με αυτο το ποστ μου στην αντιπαρα8εση μας.Αφενος γιατι δεν εχεις προφανως ιδεα για ποια ατομα μιλω...και αφετερου για τα μεσα που χρησιμοποιουν και τις γνωσεις τους πανω στον υπερχρονισμο.

Την πορεια του Γιωργου(hipro5) οπως λεγεται την εχω παρακολου8ησει αρκετα.Ειμαστε περιφανοι που ενας τετοιος ελληνας βαζει τα φωτα με τη γνωση και το μερακι του πανω σε τοσα voltage modifications αλλα και εμπειρια πανω στον υπερχρονισμο, σε αλλους κλοκεραδες του εξωτερικου που με χρηση LN2 παλευουν να σωσουν ενα screenie απο τα max posts τους.Οικογενειαρχης αν8ρωπος ειναι,οπως και οι υπολοιποι και οχι 15χρονος.

Οσο για τις μπαταριουλες και τα ρευματακια που χρησιμοποιουν σε παρακαλω ριξε μια ματια σε αυτο τον οδηγο που εχει γραψει ο hipro5, για να μην αναφερ8ω στο DDR maximiser που εχει σχεδιασει και κατασκευασει και που ισως αποκτησεις και εσυ μια μερα απο τα ραφια του δικου σου pc store...8α η8ελα πολυ να μου απαντησεις ποσο ευκολη σου φενεται η ολη διαδικασια στο modification της μητρικης.8α σου αναφερω επισης πως ατομα σαν τον hipro5 γνωριζουν κα8ε track της μητρικης σου τι κανει διαβαζοντας τα σχεδια του PCB τους...

http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_gr1.php

Φιλικα
    Δημητρης
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnGR : 21-01-06 στις 00:26.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Ο D0 σου ειναι SL7E5 να υπο8εσω?Εργοστασιο παραγωγης?
    Δοκιμασε 5/4 τις μνημες η και 3/2 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
    Ειναι SL7KC Costa Rica αν θυμαμαι καλα, παντα ειχα σε υποληψη μονο τους Malaysia-νους αλλα δεν υπηρχε, μιας και το κουτι το αναφερει το ειχα ψαξει.
    Παει αρκετα μεχρι 236fsb αλλα οι μνημες δεν πανε πανω απο 218. Δεν μου κανει με 5/4 διαιρετη γιατι ετσι χανω ολη την αποδοση σε video-editing.
    Δεν ευνοουνται και αυτες οι μνημες που εχω απο αυξηση Vdimm, αλλιως θα εκανα Vdimm mod για 3-3.3V.

Τεσπα, παει καλα, εχω και 2 RAID0 μαζι με το θεμα και αλλα διαφορα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch
    ναι αλλά το ψυγείο δε το έχω συνέχεια σε "load". και δε λές και πόσο καίει και ο επεξεργαστής. ειδικά ο ιντελ

για hobby ΜΟΝΟ καλά είναι.
    Ναι αλλα την πορτα του ψυγειου σου δεν την κρατας παντα κλειστη...ας ξεχασουμε για τις απωλειες που υπαρχουν.
    Και ο επεξεργαστης μου δεν δουλευει παντα σε full load.Ο PressHOT οντως παραγει μεγαλυτερα ποσα W αλλα και παλι οι evaporating temps δεν ειναι παντα στο -60 πχ...κατεβαινουν και αυτες οπως και ανεβαινουν αναλογα με το φορτιο του επεξεργαστη και την 8ερμοτητα που παραγει.
    Αυξημενη καταναλωση ρευματος σιγουρα 8α εχεις εφοσον χρησιμοποιεις τετοιες συσκευες για ψυξη.Πιστεψε με πως περισσοτερο μας απασχολει και 8α μας κοστισει μια αυξηση στην αμολιβδη που ριχνουμε στις ροδες μας παρα στο να δουλευουμε το πισι μας 24/7
    Οσο ημουν αγγλια ξερεις πως δεν με ενδιεφερε το ηλεκτρικο γιαυτο και ποτε δεν κατεγραψα διαφορα στην καταναλωση πριν και μετα αφου εμενα σε εστια σε αντι8εση με εσενα που μενεις σε σπιτι να υπο8εσω στο Essex?

Σελ. 3 από 119 ΠρώτηΠρώτη 1234581323 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. OTE horror stories
    Από Kiriakos_4 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 14:29
  2. Rock Stories
    Από blend στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκι
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-06, 11:56

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks