Ξαναβγάλε την ψύκτρα , καθάρισε καλά την επιφάνεια της ψύκτρας και του επεξεργαστή από την πάστα ...(νομίζω με οινόπνευμα , αλλά περίμενε να σου πουν και άλλοι χρήστες) . Στη συνέχεια πάρε ένα σωληνάριο πάστας , από ένα κατάστημα ηλ .υπολογιστών (arctic silver?) , βάλε ελάχιστη στην επιφάνεια της cpu , και με μία παλιά πιστωτική κάρτα (ή κάτι τέτοιο) ,άπλωσέ την σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή . Στη συνέχεια βάλε πάλι την ψύκτρα με προσοχή και είσαι οκ . Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 10 βαθμούς λιγότερους .Αρχικό μήνυμα από trabakoulas
Εμφάνιση 76-90 από 1781
-
08-05-06, 18:24 #76
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
-
08-05-06, 18:33 #77
Αρχικό μήνυμα από Patentman
Απ'ότι φαίνεται όμως πάμε για άμεση αλλαγή πάστας...
Πάω τώρα να πάρω!! Το Πλαίσιο έχει? Μάρκα κοιτάμε? Το Multirama δεν νομίζω... Να πεταχτώ κοντά μου στην Καλλιθέα να πάρω άμα είναι τώρα!
Και την παλιά την αφαιρώ είπαμε με πάνι με ασετόν? Οινόπνευμα που λέει ο nikoseagle κάνει? Και από την ψύκτρα και από τον επεξεργαστή?
Και μετά την καινούρια πως την απλώνω? Πάνω στον επεξεργαστή? Σε όλη την επιφάνεια?
-
08-05-06, 18:39 #78
artic silver να πάρεις
επίσημες οδηγίες
http://www.arcticsilver.com/arctic_s...structions.htm
το Multirama έχει.
The recommended cleaners are:
CPU Core:
Use high-purity isopropyl alcohol or acetone and a bit of careful rubbing.
Do not use nail polish remover as it contains fragrance oils and other contaminants.
(If you use acetone, do a final cleaning with isopropyl alcohol.)
Heatsink:
Use xylene based products (Goof Off, some carburetor cleaners and many brake cleaners.), mineral spiritsm or high-purity isopropyl alcohol.
-
08-05-06, 18:42 #79
Πανε παρε arctic silver 5. Σ ενα πανακι βαλε λιγο καθαρο ασετον, αν δεν εχεις πηγαινε παρε, 1-2 ευρω κανει. Καθαρισε καλα καλα την ψυκτρα σου και μετα προσεκτικα και τον επεξργαστη.Ανανεωνε το ασετον σε καθαρη περιοχη του πανακιου
σου. Η arctic silver ειναι σαν συριγγα. Βαζεις μια πολυ πολυ μικρη ποσοτητα στο κεντρο του επεξεργαστη, οση οσο ενας κοκκος ρυζιου, και πιο λιγη ακομα. Μην την απλωσεις , θα απλωσει φυσικα απο μονη της απο την πιεση που θα ασκηθει οταν βιδωσεις την ψυκτρα. Βεβαιωσου οτι ειναι απολυτα καθαρες οι 2 επιφανειες πριν το κανεις. Αποφυγε να αγγιξεις τις προς επαφη επιφανειες με τα δαχτυλα σου.
-
08-05-06, 18:50 #80
Αρχικό μήνυμα από trabakoulas
Για τα υπολοιπα σε καλυψαν απολυτα.
-
08-05-06, 18:55 #81
Αρχικό μήνυμα από Patentman
Θα απλώσω την πάστα έτσι όπως μου'πε gallahant! Επανέρχομαι δριμύτερος!
-
08-05-06, 18:55 #82
-
08-05-06, 19:02 #83
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Αρχικό μήνυμα από gallahant
-
08-05-06, 19:10 #84
Αρχικό μήνυμα από gallahant
Α! και αν τυχον δεν παρεις arctic silver 5 αλλά καμια αλλη μαρκα/ ειδος παστας τοτε κανε αυτο που ειπε ο Nikoseagle με την πιστωτικη καρτα. Μονο η arctic silver 5 θελει την μεθοδο στο κεντρο και απλωμα μονη της.
-
08-05-06, 19:10 #85
Ναι ναι, αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι την εβγαλε την ξεσκονισε και την ξαναβαλε πισω με την παλια παστα. εξ ου και οι αυξημενες θερμοκρασιες, εσπασε η παλια παστα και δεν κανει καλει επαφη η ψυκτρα με τον επεξεργαστη (εχουνε δημιουργηθει κενα και δεν απαγεται σωστα η θερμοκρασια)
-
08-05-06, 20:25 #86
Εντάξει παιδιά έκανα πατάτα το εμπεδώσαμε όλοι!
Δεν ήξερα ο άμοιρος...
Μόλις γύρισα με τα σύνεργα της δουλειάς!
Arctic Silver 5 πήρα από το πλαίσιο. Λίγο μικρό το σωληνάριο...
Μερικές τελευταίες διευκρινίσεις..
Το θέμα με την ψύκτρα είνα ότι δεν βιδώνει...
Κουμπώνει ο ανεμιστήρας πάνω της και μετά και οι 2 μαζί κουμπώνουν πάλι πάνω στον επεξεργαστή....
Δεν υπάρχουν βίδες... Πάστα είπαμε μια πολυυυύ μικρή σταγόνα?
Αφού βάλω την πάστα πάνω στον επεξεργαστή, τοποθετώ το σύστημα ψύκτρα-ανεμιστήρα με τη μία ή πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα?
Με το που πατήσει η ψύκτρα πάνω θα πρέπει να είναι σταθερή μέχρι να κουμπώσει όλο το σύστημα φαντάζομαι ε...?
Θα πρέπει να κάνω λίγη εξάσκηση χωρίς πάστα μου φαίνεται γιατί είναι λίγο περίεργο το σύστημα...
-
08-05-06, 20:35 #87
Eιναι μικρη αλλα χρειαζεσαι μισο κοκκο ρυζιου μονο καθε φορα. Ε δεν θ αλλαζεις παστα καθε μηνα βρε αδερφε
Σταθερη οχι, δεν πειραζει αφου θα κατσει που θα κατσει , η παστα δεν παει πουθενα, θ απλωσει ομοιομορφα μολις αρχισει να ζεσταινεται. Προσεχε με την εξασκηση μην γδαρεις καναν επεξεργαστη η την ψυκτρα και δεν εφαπτονται καλα μετα. Μην το φοβασαι και γω πριν λιγο καιρο μονος μου το εκανα και αν με εβλεπες θα εκλεινες τα ματια σου. Ειχα γονατισει πανω στην μητρικη και πιεζα την ψυκτρα με ολο μου το βαρος για να φτασει η βιδα να αρχισει να βιδωνει. Εχει ενα περιεργο συστημα η ζαλμαν που πηρα τοτε. Στην αρχη ειχα βιδωσει λιγο τη μια βιδα και μετα ανεβηκα κυριολεκτικα πανω στην ψυκτρα για να βιδωσει η αλλη
Φοβηθηκα μηπως διπλωσει κανας επεξεργαστης εκεινη την ωρα αλλα ολα οκ
Προχωρα λοιπον αβοφα
Το συστημα ειναι αυτο που ειχαν και οι πεντιουμ 3 που εμπεναν σε κανονικο σοκετ? Αυτο το μεταλλικο "Π" ? "Μ" παει καλυτερα?
-
08-05-06, 20:39 #88
Ωραία, λέω να αρχίσω την "επιχείρηση".
Άμα έχετε να συμπληρώσετε κάτι μην διστάσετε!
Πριν βάλω την πάστα θα ρίξω μια ματιά στο forum από έναν άλλον υπολογιστή εδώ πέρα.
Wish me luck!
Δεν ξέρω πως ήταν οι Pentium III για να σου πω.. Ένα πράμα σαν αράχνη που "κουμπώνει" είναι...
-
08-05-06, 20:42 #89
Α και μην περιμενεις καθολου αλλά ουτε και λογος να βιαζεσαι.
-
08-05-06, 20:51 #90
) κουμπωνεις απ τη μια και πιεζεις την αλλη ακρη να κουμπωσει και αυτη. Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο
Παρόμοια Θέματα
-
OTE horror stories
Από Kiriakos_4 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 14:29 -
Rock Stories
Από blend στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 82Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-06, 11:56
Bookmarks