Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση εδω αν και λιγο καθυστερημενα...Για τον λογο οτι το ακουσα και απο φιλο προσφατα αυτο με το formatΑρχικό μήνυμα από Γιώργος
Υπαρχουν 2 ειδη format : Quick και Full
Το quick σβηνει ΜΟΝΟ το partition table (πιθανοτατα και το TOC) το οποιο βρισκεται στην αρχη του δισκου,κατι που σημαινει οτι κατα το quick format δεν "σβηνεται" ολος ο δισκος
Το full format κανει το ιδιο πραγμα αλλα για ολο τον δισκο
Φυσικα για να σκεφτει καποιος οτι ενα απο τα 2 καταπονει τον δισκο ειναι βαθεια νυχτωμενος
Γιώργος![]()
Εμφάνιση 61-75 από 79
-
26-01-06, 20:46 #61
-
26-01-06, 21:01 #62
Αρχικό μήνυμα από Γιώργος
Στο κάτω κάτω, Ειδικός Συστήματα Αυτοματισμού δεν γίνεσαι... σε μία μέρα
Αρχικό μήνυμα από Γιώργος
"Αυτό στο οποίο δεν έχω καταλείξει ακόμα είναι εάν κατα την (γρήγορη) περιστροφή, δημιουργείται ένα στρώμα αέρος μεταξύ των στηριγμάτων και της επιφάνειας του δίσκου, αποτρέποντας έτσι την επαφή τους..."
Και εγώ δεν θα δώσω συνέχεια γιατί έχω την εντύπωση οτι παρεκτράπικα ολίγονΘα συνεχίσω όμως να το ψάχνω...
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
26-01-06, 21:03 #63
θα μπορουσε κανεις να πει οτι ειναι και ευεγερτικο το full format με ελεγχο bad sectors.
Κατα καποιο τροπο αναζωογωνει τον δισκο και πολλοι εχουν σωθει με αυτον τον τροπο.
BlindG,
απο οσο ειχα ψαξει τρια χρονια πριν ειχα ακουσει οτι οι δισκοι εδω και πολλα χρονια πλεον δεν ειναι αεροστεγεις αλλα εχουν τρυπιτσες (μαλιστα εντοπισα μια σε εναν με σφουγγαρακι σαν φιλτρο) και οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να αλλαξεις καλυμα αρκει να μην ακουμπησεις ή πεσουν αρκουδες μεσα...
Τωρα δεν μπηκα στον πειρασμο να το κανω αν και ειχα δει αρκετους μονταρισμενους δισκους που υποτιθεται δουλευανε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 26-01-06 στις 21:08.
-
26-01-06, 22:58 #64
Patentman: Το έχω δει. Είχα δει τις τρύπες αεραγωγούς πάνω στο δίσκους που άνοιγα. Και μάλιστα το έβαλα και στα χείλη μου να το φυσήξω για να τεστάρω αν περνάει αέρας!
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
-
28-01-06, 01:51 #65
Φοβερό thread!!!
Sticky!!!
-
28-01-06, 02:40 #66
Και τι δεν έχει !!!
Οθόνες
Παλμοτροφοδοτικά
Κινητήρες ΟΤΤΟ
Σκληρούς δίσκους
UPS
Μικροελεγκτές
Κινητήρες πολιτικών αεροσκαφών()
Τι άλλο θέλεις!!!!! Πες το και θα γίνει!!! (Θυμάται κανείς τη Τζοβάνα Φραγκούλη ?)
Έτσι όπως πάμε θα γίνει η επιτομή του "Πως να στείλετε ένα thread εκτός θέματος σε ελάχιστο χρόνο"!!!
Jokes aside, εμένα μου αρέσει πολύ...
-
28-01-06, 02:43 #67
Αρχικό μήνυμα από BlindG
)
-
28-01-06, 03:29 #68
Μήπως είσαι ο αδερφός της(ή αγαπητικός.... δεν θυμάμαι....) από το "Πατήρ Υιός και Πνεύμα"? (αμάν flashback....)
-
08-02-06, 10:21 #69
εχεί βρει ποτέ κανείς σας καμμένο pixel σε crt οθόνη?
Πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι...
-
08-02-06, 12:02 Tft #70
Παιδια πηρα μια eizo 17αρα tft.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης..
Οταν αφηνω την οθονη 15 λεπτα χωρις να κανω τιποτα στον υπολογιστη
μπενει στο κλασσικο standby και μαυριζει σαν να ειναι κλιστη μεχρι
να πατησω κατι η να κουνησω το ποντικι..
Το βραδυ που πευτω για υπνο ειναι πρωτιμοτερο να την αφηνω να μπενει
σε standby η να την κλεινω απτο κουμπι?
Το ρωταω αυτο γιατι stis crt που ειχα οταν τις ανοιγα εκανε degauss και
αυτο νομιζω οτι επηρεαζει την μακροζοια της οθονης..
-
08-02-06, 12:56 #71
Διάβασε αυτό (ένα από τα καλύτερα threads ever): http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29508
To γενικό συμπέρασμα που βγήκε είναι πως καλύτερα να αφήνουμε τις οθόνες σε standby, είτε για CRT πρόκειται, είτε για TFTΌταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
08-02-06, 13:01 #72
χεχε! Ευχαριστω!
-
08-02-06, 13:35 #73
-
08-02-06, 14:23 #74
Η CRT δεν έχει αυτόνομα pixels (= picture elements) να ανάβουν με συγκεκριμένη φωτεινή ένταση και σε συγκεκριμένο χρώμα το καθένα, όπως συμβαίνει στις LCD.
Η CRT έχει ένα ηλεκτρονικό πυροβόλο που "γράφει" την εικόνα, σαρώνοντας ταχύτατα και γραμμή-γράμμή, όλη την επιφάνεια απεικόνισης. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι το ενεργοποιημένο (από το πυροβόλο) έγχρωμο φωσφορίζον υλικό της οθόνης.
Αυτά που μπορούν να συβμούν στη CRT είναι, να μη λειτουργήσει σωστά το ηλεκτρονικό πυροβόλο ή το σύστημα σάρωσής του, ή να χαλάσει (γεράσει, καεί ή πολωθεί) το φωσφορίζον υλικό της οθόνης.
-
08-02-06, 19:12 #75
Γεια σας παιδια, περιττο να πω οτι επι 3 ωρες διαβαζω αυτο το καταπληκτικο threat, συγχαρητηρια σε όλους σας. Είναι απίστευτο το τι μπορεις να βγάλεις απο μια και μόνο λέξη ¨)
Εγω προσωπικά σβήνω την οθόνη μου απο το κουμπι, απλα και μόνο γιατι ετσι εχω συνηθησει, εδς και 3 χρόνια δεν μου παρουσιασε καπιο προβλημα, μέχρι χθες που άλλαξα θέση στον υπολογιστή και ξαφνικά είδα τις πάνω γωνιές της οθόνης να παρουσιαζουν παραξενα χρώματα. Μετά απο αρκετη ωρα παρατήρησα οτι κοντά στην οθόνη ητανε ενα ηχείο του ραδιοφώνου και από τις ελάχιστες μου γνωσεις σε αυτο το τομέα κατάλαβα ότι επηρεαστηκε απο τον μαγνήτη του ηχείου, αν ειμαι σωστος, την μετακίνησα λίγο, εκανα μια επανεκκίνηση και ολα οκ
Παρόμοια Θέματα
-
Μια καλή CRT άρχισε να θολώνει. Μπορώ να κάνω κάτι?
Από BlindG στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-07, 12:31 -
καλή κατάσταση cd/dvd
Από johnyb98 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-07, 15:21
Bookmarks